2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu migde bulantisi bu saatde beni ayaga dikti..kizlar size bir tavsiye sakin migdem hic bulanmiyo neguzel rahatim sansliyim vs laflari etmeyin.yoksa benim gibi olursunuz:)
neler cekiyorum kacgundur ya..kusma yok ama keske olsa belki daha iyi hissettirirdi kendimi..cok kotu cok😔

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Günaydın kızlar biz bugun erkenciyiz aksam hemen uyuyorum sabahda ibibik gbi kalkıorum 6 da bıde ayagımı koycak yer bulamıorum ayaklarımı devamlı sallayasım gelıo delı bacak sendromumu oldum ki...

Günaydın kızlar biz bugun erkenciyiz aksam hemen uyuyorum sabahda ibibik gbi kalkıorum 6 da bıde ayagımı koycak yer bulamıorum ayaklarımı devamlı sallayasım gelıo delı bacak sendromumu oldum ki...

günaydın canım bende de var iste huzursuz bacak sendromu :)senelerdir vardı ama azdı artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy bn yenı farkettım ne bu bole ya nereye koyacan ne yapacam hiç bılmıom

bilmemeye de devam edeceksin canım malesef tedavisi yok devamlı hareket ettirmek gerekiyor atak geldiginde ben 10km yürüdüğünü biliyorum bu yüZden:)

Gercekten senin bir mucize insaallah bende de olur bir ümit :) ama senin icin cok sevindim kactan düştü 1000 e sonra yükseldi

tatlım ben sana hikayemi anlatayım benim adetten 5 gün önce hcg 444 çıktı 2 gün sonra yani adet tarihimden 3 gün önce 978 çıktı 2 gün sonra ölçtürdüm 1000 den büyük dediler ben ilçedeyim 1000 den fazla olunca ölçemiyormuş makine sadece 1000 den büyük yazıyordu sonra 1000 den fazla çıktıktan 1 hafta sonra akşam bir damla taze kıpkırmızı kan geldi renkli akıntı filn da değil hemen acile gittik bulunduğumuz ilçede düşük önleyici ilaç yokmuş acilde ki doktor sadece hcg ye baktı hcg 5+4 de 1000 olmuştu düşük yapıyorsun dediler bizde eşimle belki yapılabilecek birsey vardır diye ile gittik il 80 km düşün...düşük önleyici iğne oldum ertesi gün doktoruma gittim bebeği gördük kalp atışını duyamadık doktor kalp atısını gözümle görüyorum dedi 1 hafta sonra bir daha çağırdı kalp atısını izledik bende sürekli lekelenmeler oluyordu gecen gün yine gittim bebeğim çokta güzel gelişiyor hersey yolunda bir daha hiç hcg bakılmadı daha sanırım ikili testte bakılacak ama dert etmiyorum bebeğim iyi doktoruma sordum neden hcg düşmüştür diye hcg ye çok takılmamak lazım biz bebeğe bakacağız dedi o nedenle söylüyrum sende hemen kendini kötü hissetme bebeği görebildi mi dokor? kalp atısını dinlediniz mi?

o zaman ultrasonu beklicez artık :) takvimlere inanmıyorum ama denk gelince bakıyorum

Herkeslere selamlar:) ben de aranıza katıldım:) kısmetse bir ocak bebesi daha geliyor:) 3.çocuğum olacak, deli cesareti bendeki galiba:)

Merhaba cnm hoşgeldin aynı cesaretten bendede var topigi acan silaninda 3.

Kızlar ben 6+1 oldum ama ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiç bişey yok bulantı çok az sadece bi uyku hali halsizlik ve göğüste hassasiyet var başka bi belirti yok kanama da yok bebek gelişmiyo mu acaba yine başladım ben pimpirikliğe bişey söyleyin bana

Yok cnm panikleme herkes de ayni olucak diye bişey yok bendede cok fazla belirti yok ama herşey yolunda

İnş dediğin gibidir çok korktum 5 yaşında bir oğlum var bu ikinci olacak kısmetse

benim de 4+1 de 1419du. doktorlar bazen patavatsız oluyo sen iyi şeyler düşün çoğul gebelik de olabilir ve alt limitle üst limit çok değişiyo belki senin üst limitlerde gidicektir

tabikide gelişiyo belirti olmak zorunda değil ki herkesin hamileliği bir değil :) gönlün ferah olsun benim de başkalarında olan bazı belirtilerim yok. hepsini birden yaşasaydık dayanamazdık zaten payımıza düşeni yaşıcaz sıkma canını bebeği de üzme

Son düzenleme:
Kızlar günaydın kötü geçen gecenin ardından güzel uyandım :) annem geldi doktor araştırmış profosör bir doktor bulmuş bu akşam oraya gidicez. İnşaallah hayırlı haberlerle dönüp size haber veririm :) hepinizi öpüyorum.

12-01-2015 ♥

çok sevindim iyi olmana bebek de mutludur şimdi içerde:) hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

ayyy çok şükür canım çok sevindim
epey yüksek çoğul gebelik olabilir:) neden mol olsun olumlu düşün
amin canım
Psikolojim bozuldu nolur dua edin ishal kusma titreme üşüme tansiyonum düştü ellerim uyuştu başım dönüyor panik oldum

12-01-2015 ♥
geçmiş olsun canım
bendeee vaarımmmm ocaktaa bebısım ınsallahh annesıne kavusacakk 28.01.2015
hoş geldin hayırlı olsun
canım hakkında hayırlısı olsun
kızlar az önce tuvalette pembe akıntı fark ettim, ilk kez oldu, doktora gitsem mi yarın?
gitmende fayda var
Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun
canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin üzülme diyemem elinde değil inşallah çabuk toparlanırsın rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verir
Kızlar acayip bi şişkinlik var ya napsam acaba

ben dün rezene içtim hamdolsun rahatladım:)
Bizde tüp bebek yaptirdik tuttu hamdolsun.insallah hersey yolunda giderse ocak sonu görünüyor rabbim ne olur bizlere yardim et..
ayyy canım hoş geldin çok sevindim hayırlı olsun
Elevitle ilgili yazdıklarınız kafamı çok karıştırdı ben ilk hamileliğimdede onu kullanmıştım çevremdeki herkes onu içti hamileyken nasıl sağlıksız olabilir?😳
bende oğlumda kullandım maalesef sağlıksızlığı içinde domuz jelatini olmasıymış
iyi geceler kızlar yarın bebişimin kalbini duymaya gidecez .
Allah hepimizin bebişini korusun
hadi inşallah güzel haberlerle dön canım
Herkeslere selamlar:) ben de aranıza katıldım:) kısmetse bir ocak bebesi daha geliyor:) 3.çocuğum olacak, deli cesareti bendeki galiba:)
hoş geldin hayırlı olsun
Mide yanmasından uyuyamıyorummm

canım mide yanması için bir kaşık tahin ye şıp diye keser
maden suyu iç elma ye çubuk kraker haşlanmış patates
günaydın canım
o zaman ultrasonu beklicez artık :) takvimlere inanmıyorum ama denk gelince bakıyorum
:)))
belirtiler hiç takılma 2 ay belirtisi olmayanlar var sürpriz gebelik yaşayanlar
hadi inşallah canım güzel haberler alırsın

Günaydın herkese, gaz sorununu dün rezene içerek hallettim hamdolsun dünya varmış:)

7+2 de iki gün önce karnımın sol tarafında seğirme oldu pıt pıt attı göbeğim:) dedim bebiş canlandı eskiler öyle der, o günden beri içimde mısır patlıyor baloncuklar var:) sol tarafımda, bebeği besleyen damarlar yaparmış öyle, ikinci olunca tabi tecrübe oluyor:)

ne güzel nasıl anlaşılıyoki ben ne olsa gazdır deyip geçiyorum. belkim benimde olmuştur ama haberim yoktur :)

aynısı oldu canım ya dun aksam. sağda ama.

dualarımız senınle canım benım

Günaydınnn anneciklerrrrrrr
Benim ikinci bebişim olacak hala hcg nedir ne değildir bilmem düştü mü alçaldı mı :)

günaydın canım bende de var iste huzursuz bacak sendromu :)senelerdir vardı ama azdı artık

Ay ilk defa duyuyorum bi arkadaşım var oturduğu yerden sürekli ayağı bacağı sallanır alışkanlı k der demekki sendrommuş çok ilginç

cnm rahatım dediğin için değil .7. haftaya girdiğin için bulantıların başlamıştır. ozamana kadar olmuyo pek ya da az oluyo geçmiş olsun. sabahları çubuk kraket tuzlu leblebi iyi geliyordu bana gerçi bu hamilelikte henüz başlamadı bulantı

Mide yanmasından uyuyamıyorummm

hamurişi salçalı ve hazır yiyecekler daha çok yanma yapıyor cnm akşamları hafif beslenmeye çalış sebze meyve ağırlıklı

Olsun kardeş iyidir gözün aydın...benimde ikinci bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde ikinci hamileliğim oğlum 3 yaşında. inanki ikinci çocuğu en çok oğlum için istedim yanlız büyüyen bi çocuk olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…