Günaydın kızlar biz bugun erkenciyiz aksam hemen uyuyorum sabahda ibibik gbi kalkıorum 6 da bıde ayagımı koycak yer bulamıorum ayaklarımı devamlı sallayasım gelıo delı bacak sendromumu oldum ki...
Ayy bn yenı farkettım ne bu bole ya nereye koyacan ne yapacam hiç bılmıomgünaydın canım bende de var iste huzursuz bacak sendromu :)senelerdir vardı ama azdı artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy bn yenı farkettım ne bu bole ya nereye koyacan ne yapacam hiç bılmıom
Gercekten senin bir mucize insaallah bende de olur bir ümit :) ama senin icin cok sevindim kactan düştü 1000 e sonra yükseldi
:)) sağol canım
:)) alırsın canım o günler çabuk geliyor
hissetmezsin canım:)
:)) canım sen bilirsin ama eşin aldı geldi diyelim yıkamadan mı giydireceksin?
:)) canım bir bakmışsın doğmuş o kadar çabuk geçiyor ki her anın tadını çıkar
canım o kadardan bir şey olmaz harekette lazım, ben her işimi kendim yapıyorum:) birde oğlum var koşturuyor peşinden
sağol canım senin tatlılığın:)
bu da tutuyor canım:)
ilk 3 ay önemli değil ama yinede yüzüstü yatma
canım sen mecbursun miden bulanıyor zaten bir şey yiyemiyorsun ye onlarıda bir şey olmaz, be her şeyi yiyorum maşaallah
aç kalmıyorum ki hiç hep yiyorum
iyiymiş tesellisi:)
ayy bana gelsin o cır cır:) kabızlıktan kurtulayım
benimki 81 model
oğlumda tutmamıştı ikiside:)
maşallah canım
doktora gitmende fayda var muhtemelen progesteron verir
maşallah canım ne güzel görmüşsün
henüz yaptırmadım zaten 20. haftaya kadar bir şey yapmıyorlar şimdi devit vermeye başlamışlar yeni ona da 3. aydan sonra başlıyorsun
canım başka doktora git dr çok önemli, sitede bir arkadaş var Malatyalı ben sorayım ona doktoru
en erken 12. haftada tabi her dr söylemez ama kesin olarak 16. haftadan sonra
canım 8. haftaya kadar normal duymayabilirsin
inşallah bu kolay geçer canım
ben varım sürekli açım:)
hoş geldin hayırlı olsun haftaya duyma ihtimalin yüksek ben 6+3 de gördüm
hoş geldin hayırlı olsun
canım beslenme şeklin gayet güzel
erken değil ama elevit yerine decavit kullan elevit hakkında şaibeler var
:) canım meye aldırmaz diye kim demiş ben meyveyle 18 kilo aldım oğlumda:))) bence bünyeyle alakalı bazı insanlar az da yese hamilyken alıyorlar
Herkeslere selamlar:) ben de aranıza katıldım:) kısmetse bir ocak bebesi daha geliyor:) 3.çocuğum olacak, deli cesareti bendeki galiba:)
Kızlar ben 6+1 oldum ama ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiç bişey yok bulantı çok az sadece bi uyku hali halsizlik ve göğüste hassasiyet var başka bi belirti yok kanama da yok bebek gelişmiyo mu acaba yine başladım ben pimpirikliğe bişey söyleyin bana
İnş dediğin gibidir çok korktum 5 yaşında bir oğlum var bu ikinci olacak kısmetse
Kızlar ben 6+1 oldum ama ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiç bişey yok bulantı çok az sadece bi uyku hali halsizlik ve göğüste hassasiyet var başka bi belirti yok kanama da yok bebek gelişmiyo mu acaba yine başladım ben pimpirikliğe bişey söyleyin bana
Kızlar günaydın kötü geçen gecenin ardından güzel uyandım :) annem geldi doktor araştırmış profosör bir doktor bulmuş bu akşam oraya gidicez. İnşaallah hayırlı haberlerle dönüp size haber veririm :) hepinizi öpüyorum.
12-01-2015 ♥
ayyy çok şükür canım çok sevindimBugun doktor kalp atışını gordu cok sukur.cok strese girmistim . Baska bir hastahaneye gitim doktor gec döllenme dedi. 7 haftalik gorunuyor sat a gore ama aslinda 6 haftalikmis cok mutlu oldum .bebisinknkalp atışı duyulmayan arkadaslar mutlaka başka doktora gidin. Telas yapmayin.ins sizlerde en kisa zamanda duyarsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
epey yüksek çoğul gebelik olabilir:) neden mol olsun olumlu düşünSelam kızlar size bir sorum olacak.. 3+6 da beta hcg 74 çıktı.. 5 haftada yani dün 27251.00 çıktı.. Aşırı yükselmiş değerler sizlerde böyle olan varmı?
amin canımİlk hamileliğim ilk deneyimim ilk hiç doymayışım ilk meleğim ilk anne adaylığım çok farklı bir heyacan var içimde
ilk defa bu ay kendimi çok yordum 14 saatlik 3 günlük tatile gittim çok ağladım soma için çok uykusuz kaldım ağrım olmasına rağmen hiç bir problem olmadı öğrendiğimde 1 aylık olmuştu üzerine adet gördüğümden sancı için Dr gittim ve bebek olduğunu öğrendim çok ağladım duyunca istiyodum ama beklemiyordum bu bebek bi mucize olacak Allah'ın izniyle Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere ANNElerine bağışlasın...
Bunları içimden geldiği için yazdım :))
geçmiş olsun canımPsikolojim bozuldu nolur dua edinishal kusma titreme üşüme tansiyonum düştü ellerim uyuştu başım dönüyor panik oldum
12-01-2015 ♥
hoş geldin hayırlı olsunbendeee vaarımmmm ocaktaa bebısım ınsallahh annesıne kavusacakk 28.01.2015
canım hakkında hayırlısı olsunArkadaslar benden de kotu haberler var bhcg düşmeye başlamış gecen hafta carsamba 11 bin de dün 7500 olmuş maalesef takdir Rabb'imin kızlar siz insaallah sağlıkla cocuğunuza kavuşursunuz sağlıkla kalın...
gitmende fayda varkızlar az önce tuvalette pembe akıntı fark ettim, ilk kez oldu, doktora gitsem mi yarın?
canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin üzülme diyemem elinde değil inşallah çabuk toparlanırsın rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verirLütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun
ben dün rezene içtim hamdolsun rahatladım:)Kızlar acayip bi şişkinlik var ya napsam acaba
ayyy canım hoş geldin çok sevindim hayırlı olsunBizde tüp bebek yaptirdik tuttu hamdolsun.insallah hersey yolunda giderse ocak sonu görünüyor rabbim ne olur bizlere yardim et..
bende oğlumda kullandım maalesef sağlıksızlığı içinde domuz jelatini olmasıymışElevitle ilgili yazdıklarınız kafamı çok karıştırdı ben ilk hamileliğimdede onu kullanmıştım çevremdeki herkes onu içti hamileyken nasıl sağlıksız olabilir?😳
hadi inşallah güzel haberlerle dön canımiyi geceler kızlar yarın bebişimin kalbini duymaya gidecez .
Allah hepimizin bebişini korusun
hoş geldin hayırlı olsunHerkeslere selamlar:) ben de aranıza katıldım:) kısmetse bir ocak bebesi daha geliyor:) 3.çocuğum olacak, deli cesareti bendeki galiba:)
canım mide yanması için bir kaşık tahin ye şıp diye keserMide yanmasından uyuyamıyorummm
maden suyu iç elma ye çubuk kraker haşlanmış patatesbu migde bulantisi bu saatde beni ayaga dikti..kizlar size bir tavsiye sakin migdem hic bulanmiyo neguzel rahatim sansliyim vs laflari etmeyin.yoksa benim gibi olursunuz:)
neler cekiyorum kacgundur ya..kusma yok ama keske olsa belki daha iyi hissettirirdi kendimi..cok kotu cok😔
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
günaydın canımGünaydın kızlar biz bugun erkenciyiz aksam hemen uyuyorum sabahda ibibik gbi kalkıorum 6 da bıde ayagımı koycak yer bulamıorum ayaklarımı devamlı sallayasım gelıo delı bacak sendromumu oldum ki...
:)))o zaman ultrasonu beklicez artık :) takvimlere inanmıyorum ama denk gelince bakıyorum
belirtiler hiç takılma 2 ay belirtisi olmayanlar var sürpriz gebelik yaşayanlarKızlar ben 6+1 oldum ama ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiç bişey yok bulantı çok az sadece bi uyku hali halsizlik ve göğüste hassasiyet var başka bi belirti yok kanama da yok bebek gelişmiyo mu acaba yine başladım ben pimpirikliğe bişey söyleyin bana
hadi inşallah canım güzel haberler alırsınKızlar günaydın kötü geçen gecenin ardından güzel uyandım :) annem geldi doktor araştırmış profosör bir doktor bulmuş bu akşam oraya gidicez. İnşaallah hayırlı haberlerle dönüp size haber veririm :) hepinizi öpüyorum.
12-01-2015 ♥
Günaydın herkese, gaz sorununu dün rezene içerek hallettim hamdolsun dünya varmış:)
7+2 de iki gün önce karnımın sol tarafında seğirme oldu pıt pıt attı göbeğim:) dedim bebiş canlandı eskiler öyle der, o günden beri içimde mısır patlıyor baloncuklar var:) sol tarafımda, bebeği besleyen damarlar yaparmış öyle, ikinci olunca tabi tecrübe oluyor:)
Günaydın herkese, gaz sorununu dün rezene içerek hallettim hamdolsun dünya varmış:)
7+2 de iki gün önce karnımın sol tarafında seğirme oldu pıt pıt attı göbeğim:) dedim bebiş canlandı eskiler öyle der, o günden beri içimde mısır patlıyor baloncuklar var:) sol tarafımda, bebeği besleyen damarlar yaparmış öyle, ikinci olunca tabi tecrübe oluyor:)
Kızlar günaydın kötü geçen gecenin ardından güzel uyandım :) annem geldi doktor araştırmış profosör bir doktor bulmuş bu akşam oraya gidicez. İnşaallah hayırlı haberlerle dönüp size haber veririm :) hepinizi öpüyorum.
12-01-2015 ♥
Benim ikinci bebişim olacak hala hcg nedir ne değildir bilmem düştü mü alçaldı mı :)tatlım ben sana hikayemi anlatayım benim adetten 5 gün önce hcg 444 çıktı 2 gün sonra yani adet tarihimden 3 gün önce 978 çıktı 2 gün sonra ölçtürdüm 1000 den büyük dediler ben ilçedeyim 1000 den fazla olunca ölçemiyormuş makine sadece 1000 den büyük yazıyordu sonra 1000 den fazla çıktıktan 1 hafta sonra akşam bir damla taze kıpkırmızı kan geldi renkli akıntı filn da değil hemen acile gittik bulunduğumuz ilçede düşük önleyici ilaç yokmuş acilde ki doktor sadece hcg ye baktı hcg 5+4 de 1000 olmuştu düşük yapıyorsun dediler bizde eşimle belki yapılabilecek birsey vardır diye ile gittik il 80 km düşün...düşük önleyici iğne oldum ertesi gün doktoruma gittim bebeği gördük kalp atışını duyamadık doktor kalp atısını gözümle görüyorum dedi 1 hafta sonra bir daha çağırdı kalp atısını izledik bende sürekli lekelenmeler oluyordu gecen gün yine gittim bebeğim çokta güzel gelişiyor hersey yolunda bir daha hiç hcg bakılmadı daha sanırım ikili testte bakılacak ama dert etmiyorum bebeğim iyi doktoruma sordum neden hcg düşmüştür diye hcg ye çok takılmamak lazım biz bebeğe bakacağız dedi o nedenle söylüyrum sende hemen kendini kötü hissetme bebeği görebildi mi dokor? kalp atısını dinlediniz mi?
Ay ilk defa duyuyorum bi arkadaşım var oturduğu yerden sürekli ayağı bacağı sallanır alışkanlı k der demekki sendrommuş çok ilginçgünaydın canım bende de var iste huzursuz bacak sendromu :)senelerdir vardı ama azdı artık
cnm rahatım dediğin için değil .7. haftaya girdiğin için bulantıların başlamıştır. ozamana kadar olmuyo pek ya da az oluyo geçmiş olsun. sabahları çubuk kraket tuzlu leblebi iyi geliyordu bana gerçi bu hamilelikte henüz başlamadı bulantıbu migde bulantisi bu saatde beni ayaga dikti..kizlar size bir tavsiye sakin migdem hic bulanmiyo neguzel rahatim sansliyim vs laflari etmeyin.yoksa benim gibi olursunuz:)
neler cekiyorum kacgundur ya..kusma yok ama keske olsa belki daha iyi hissettirirdi kendimi..cok kotu cok😔
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Mide yanmasından uyuyamıyorummm
Olsun kardeş iyidir gözün aydın...benimde ikinci bakalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?