2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydınnn anneciklerrrrrrr

Ay ilk defa duyuyorum bi arkadaşım var oturduğu yerden sürekli ayağı bacağı sallanır alışkanlı k der demekki sendrommuş çok ilginç

hıı eskiler kurtmu var sende derdi yerinde duramıyorsun diye

eflalim sen de 2011 nisan annesiydin değil mi gerçi bizim face grubumuz var burdaki sayfaya pek giremiyorum ama bakıyorum ara ara. bu arada benimde sağ taraft damarlar atıyo ara ara

Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun

Canım benim çok üzüldüm. Allah sabrını versin inşaallah inşaallah en kısa zamanda tekrar olur.

12-01-2015 ♥

Geçmiş olsun valla bende hiç yok ne güzel diyip duruyorum :) Rabbim böyle devam ettirsin 5 haftalık benim sanırım daha sonra başlıyor bulantılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzel nasıl anlaşılıyoki ben ne olsa gazdır deyip geçiyorum. belkim benimde olmuştur ama haberim yoktur :)
:)) canım oğlumu 12 haftalıkken hissetim:) tabi şimdi bu tam bebek hareketi değil çünkü daha çok küçük orda onu besleyen damarlar seğiriyor:)
aynısı oldu canım ya dun aksam. sağda ama.

:)) hadi hayırlısı canım benimde solda:) sağ erkek sol kız diyorlar merak ediyorum

hayırlı olsun hoşgeldin:))eltimde tedavi görüyor yarın belli olacakmış insallah darısı ona:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy allah herkese nasip etsin çok zor ya.benim 2.tedavimdi bu..nasip olurda devam ederse inşallah

bana da tersını dediler iyi mi. her halükarda dünür olabiliriz seninle:1:

eflalim sen de 2011 nisan annesiydin değil mi gerçi bizim face grubumuz var burdaki sayfaya pek giremiyorum ama bakıyorum ara ara. bu arada benimde sağ taraft damarlar atıyo ara ara
evet canım nickini hatırlıyorum:) benim face yok canım o yüzden grupta değilim:) ilki neydi canım cinsiyeti yani:) sende tecrübelisin tabi atıyor damarlar:)
günaydın kızlar...
günaydın
bana da tersını dediler iyi mi. her halükarda dünür olabiliriz seninle:1:

:)) nasip canım oğlum olsa da olur abisine arkadaş olur:) dünürüm:)

canım senile yakın haftadayız .. bende de aynı şekilde var .. rahat ol , bebekler iyilerdir ..yoksa o kadar şikayetinde olmazdı.. bende bugün 6+1 oldum :)

Son düzenleme:

Günaydın hadi bakalım inş hayırlı haber verirsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok tatlı ve yaramaz bir oğlum var. ikinciyle deli cesareti oldu benimki . bende öyle diyorum oğlum olursa abiye kardeş olur kız olursa da iki duyguyu tatmış olurum hayırlısı ve sağlıklı olması öncelikli ama gönlümden kız geçiyo tabi

arkadaşlar ocak annelerinin facebook gurubu varmı ?

evet bende merak ediyorum facebook güzel oluyo

:)) nasip canım oğlum olsa da olur abisine arkadaş olur:) dünürüm:)

ne guzel ya gonlunden kız geçiyor sanırım. benim ilk olacak hiç fark etmiyor. Ama abim her zaman der iyi ki sen oldun diye erkek kardeş hiç istememiş abım zaten. kardeşte olsa kızların o bıcır bıcırlıgı benım 15 yaşındaki abimi bile hasta etmiş. Kucagından indirmemiş beni hiç. . yani kız oğlunu hem abi yapar hemde inanılmaz sakinleştirir. 15 yaşında bir delikanlı sırf benim uyku saatımı kaçırmamak için her aksam 9 da eve girermiş

tşk ederimm bakıcam..bizim sayı 106 milyon hız yüzde 20 lerde morfolojimiz ise yüzde 6...

:)) canım cesaret şart yaş gitmeden olmalı kardeşsiz olmuyor:) ilkinde peki ne tarafta hissettin:) içimden bir şey geçmiyor canım ne bileyim tek düşüncem sağlıklı olması haberlerde görüyoruz hasta çocukları o yüzden sağlık önceliğim inşallah sağlıklı olur yavrularımız

ayy canım yok erkekde olsa olur daha üçüncü var:) ama şimdi sakinleştirir dedin ya sırf o yüzden kız isteyebilirim benim oğlum çok afacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…