canım dusjeli arkadasımız topluyor ona özelden yaz istesen buradan gözden kaçıyor
Günaydınnn anneciklerrrrrrr
Ay ilk defa duyuyorum bi arkadaşım var oturduğu yerden sürekli ayağı bacağı sallanır alışkanlı k der demekki sendrommuş çok ilginç
çok sevindim iyi olmana bebek de mutludur şimdi içerde:) hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
hadi inşallah canım güzel haberler alırsın
Günaydın herkese, gaz sorununu dün rezene içerek hallettim hamdolsun dünya varmış:)
7+2 de iki gün önce karnımın sol tarafında seğirme oldu pıt pıt attı göbeğim:) dedim bebiş canlandı eskiler öyle der, o günden beri içimde mısır patlıyor baloncuklar var:) sol tarafımda, bebeği besleyen damarlar yaparmış öyle, ikinci olunca tabi tecrübe oluyor:)
Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun
bu migde bulantisi bu saatde beni ayaga dikti..kizlar size bir tavsiye sakin migdem hic bulanmiyo neguzel rahatim sansliyim vs laflari etmeyin.yoksa benim gibi olursunuz:)
neler cekiyorum kacgundur ya..kusma yok ama keske olsa belki daha iyi hissettirirdi kendimi..cok kotu cok😔
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
ne güzel nasıl anlaşılıyoki ben ne olsa gazdır deyip geçiyorum. belkim benimde olmuştur ama haberim yoktur :)
:)) canım oğlumu 12 haftalıkken hissetim:) tabi şimdi bu tam bebek hareketi değil çünkü daha çok küçük orda onu besleyen damarlar seğiriyor:)ne güzel nasıl anlaşılıyoki ben ne olsa gazdır deyip geçiyorum. belkim benimde olmuştur ama haberim yoktur :)
aynısı oldu canım ya dun aksam. sağda ama.
hayırlı olsun hoşgeldin:))eltimde tedavi görüyor yarın belli olacakmış insallah darısı ona:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) canım oğlumu 12 haftalıkken hissetim:) tabi şimdi bu tam bebek hareketi değil çünkü daha çok küçük orda onu besleyen damarlar seğiriyor:)
:)) hadi hayırlısı canım benimde solda:) sağ erkek sol kız diyorlar merak ediyorum
evet canım nickini hatırlıyorum:) benim face yok canım o yüzden grupta değilim:) ilki neydi canım cinsiyeti yani:) sende tecrübelisin tabi atıyor damarlar:)eflalim sen de 2011 nisan annesiydin değil mi gerçi bizim face grubumuz var burdaki sayfaya pek giremiyorum ama bakıyorum ara ara. bu arada benimde sağ taraft damarlar atıyo ara ara
günaydıngünaydın kızlar...
bana da tersını dediler iyi mi. her halükarda dünür olabiliriz seninle :1:
canım senile yakın haftadayız .. bende de aynı şekilde var .. rahat ol , bebekler iyilerdir ..yoksa o kadar şikayetinde olmazdı.. bende bugün 6+1 oldum :)Kızlar ben 6+1 oldum ama ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiç bişey yok bulantı çok az sadece bi uyku hali halsizlik ve göğüste hassasiyet var başka bi belirti yok kanama da yok bebek gelişmiyo mu acaba yine başladım ben pimpirikliğe bişey söyleyin bana
Kızlar günaydın kötü geçen gecenin ardından güzel uyandım :) annem geldi doktor araştırmış profosör bir doktor bulmuş bu akşam oraya gidicez. İnşaallah hayırlı haberlerle dönüp size haber veririm :) hepinizi öpüyorum.
12-01-2015 ♥
evet canım nickini hatırlıyorum:) benim face yok canım o yüzden grupta değilim:) ilki neydi canım cinsiyeti yani:) sende tecrübelisin tabi atıyor damarlar:)
günaydın
:)) nasip canım oğlum olsa da olur abisine arkadaş olur:) dünürüm:)
arkadaşlar ocak annelerinin facebook gurubu varmı ?
:)) nasip canım oğlum olsa da olur abisine arkadaş olur:) dünürüm:)
Amin insallah.ALLAH isteyen herkese nasip etsin.guzel dileklerin icin tesekkurler.ayrintili olarak erkek infertilitesi bolumunde bu da benim mucoze hikayem konusu acmistim.orda herseyi ayrintili anlattim.bi goz atin isterseniz.sizde hiz ve morfoloji kac.bana degerleri yazabilir misin.
:)) canım cesaret şart yaş gitmeden olmalı kardeşsiz olmuyor:) ilkinde peki ne tarafta hissettin:) içimden bir şey geçmiyor canım ne bileyim tek düşüncem sağlıklı olması haberlerde görüyoruz hasta çocukları o yüzden sağlık önceliğim inşallah sağlıklı olur yavrularımızçok tatlı ve yaramaz bir oğlum var. ikinciyle deli cesareti oldu benimki . bende öyle diyorum oğlum olursa abiye kardeş olur kız olursa da iki duyguyu tatmış olurum hayırlısı ve sağlıklı olması öncelikli ama gönlümden kız geçiyo tabi
evet bende merak ediyorum facebook güzel oluyo
ne guzel ya gonlunden kız geçiyor sanırım. benim ilk olacak hiç fark etmiyor. Ama abim her zaman der iyi ki sen oldun diye erkek kardeş hiç istememiş abım zaten. kardeşte olsa kızların o bıcır bıcırlıgı benım 15 yaşındaki abimi bile hasta etmiş. Kucagından indirmemiş beni hiç.. yani kız oğlunu hem abi yapar hemde inanılmaz sakinleştirir. 15 yaşında bir delikanlı sırf benim uyku saatımı kaçırmamak için her aksam 9 da eve girermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?