:)) canım cesaret şart yaş gitmeden olmalı kardeşsiz olmuyor:) ilkinde peki ne tarafta hissettin:) içimden bir şey geçmiyor canım ne bileyim tek düşüncem sağlıklı olması haberlerde görüyoruz hasta çocukları o yüzden sağlık önceliğim inşallah sağlıklı olur yavrularımız
ayy canım yok erkekde olsa olur daha üçüncü var:) ama şimdi sakinleştirir dedin ya sırf o yüzden kız isteyebilirimbenim oğlum çok afacan
Günaydın herkese, gaz sorununu dün rezene içerek hallettim hamdolsun dünya varmış:)
7+2 de iki gün önce karnımın sol tarafında seğirme oldu pıt pıt attı göbeğim:) dedim bebiş canlandı eskiler öyle der, o günden beri içimde mısır patlıyor baloncuklar var:) sol tarafımda, bebeği besleyen damarlar yaparmış öyle, ikinci olunca tabi tecrübe oluyor:)
tabikide gelişiyo belirti olmak zorunda değil ki herkesin hamileliği bir değil :) gönlün ferah olsun benim de başkalarında olan bazı belirtilerim yok. hepsini birden yaşasaydık dayanamazdık zaten payımıza düşeni yaşıcaz sıkma canını bebeği de üzme
Günaydın herkese, gaz sorununu dün rezene içerek hallettim hamdolsun dünya varmış:)
7+2 de iki gün önce karnımın sol tarafında seğirme oldu pıt pıt attı göbeğim:) dedim bebiş canlandı eskiler öyle der, o günden beri içimde mısır patlıyor baloncuklar var:) sol tarafımda, bebeği besleyen damarlar yaparmış öyle, ikinci olunca tabi tecrübe oluyor:)
:)) canım cesaret şart yaş gitmeden olmalı kardeşsiz olmuyor:) ilkinde peki ne tarafta hissettin:) içimden bir şey geçmiyor canım ne bileyim tek düşüncem sağlıklı olması haberlerde görüyoruz hasta çocukları o yüzden sağlık önceliğim inşallah sağlıklı olur yavrularımız
ayy canım yok erkekde olsa olur daha üçüncü var:) ama şimdi sakinleştirir dedin ya sırf o yüzden kız isteyebilirimbenim oğlum çok afacan [/QUOTE
cnm hiç hatırlamıyorum ne tarafta olduğunu çin takvimine baktınmı sen pek inanmam ama oğlumda tutmuştu bunda da kızz görünüyo
ayy canım yok erkekde olsa olur daha üçüncü var:) ama şimdi sakinleştirir dedin ya sırf o yüzden kız isteyebilirimbenim oğlum çok afacan
hadi inşallah canımgünaydın kızlar yarın doktora gidicez inşallah keseyi görürüz
ayyy ebiiiiigerçekten abi kız kardeş aşkı farklı ya.. kıskanmadın mı hiç dedim abime. neyini kıskanıcam devamlı bana sarılıp öpüyordun eşyalarımın senın eşyalarınla alakası yoktu. Ebiii diyordun bitiyordum der.. Kız olur canım insallah Rabbım sağlıklısını versin de.. Dely dediydi dersin
amin canım inşallah hepiniz yaşarsınız bu duyguyuCanım çok güzel anlatmışsın darısı başımıza olsun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haftaya gitcem doktora ama çok sabırsıZım bi ultrason cihazı alıp sürekli bebeğime bakasım var .. İniallah dediğiniz gibidir iyidir bebeğim
Haftaya gitcem doktora ama çok sabırsıZım bi ultrason cihazı alıp sürekli bebeğime bakasım var .. İniallah dediğiniz gibidir iyidir bebeğim
canım inşallah sağlıkla görürsün bebeğiniAynısını 2 gün önce bende hissettim resmen seyirme oldu kasigimda. Umarım canlanmistir bebişim. Cumartesi gidicem kontrole ama kanlı akıntı hala devam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm hiç hatırlamıyorum ne tarafta olduğunu çin takvimine baktınmı sen pek inanmam ama oğlumda tutmuştu bunda da kızz görünüyo mesajlar karıştı
hadi inşallah canım
ayyy ebiiiiicanım benim oğlan kız istemem erkek olsun diyor zaten kardeşte istemiyordu yeni istemeye başladı o da zora ki hayırlısı canım, ben evlenmeden rüyasını görmüştüm bir oğlum vardı yürüyordu ki oğlumun arkadan şimdiki hali:) yüzünü görememiştim:) kızımda kucağımdaydı ayy diyorum ne güzel bir kız Yarabbim kara kara gözlü teni beyaz ama saçı yok daha bebeğiminn:) saçı da yok nazar değmesin diye Allah saçsız doğurtmuş diyorum ama işte bundan önce düşüğüm oldu onu kız hissettim nasip olmadı buna emin değilim:) oğlumda maviş gözlü sarışın:) koyuyum fotosunu
amin canım inşallah hepiniz yaşarsınız bu duyguyu
:)) ay keşke olsa evde cihaz
hadı koy canımmm. bende renklı gözlü erkek cocuklarına hastayım. babam rahmetlı renkli gözlüydü abimde cok açık ela. rahmetlı dedem ile babaannemin gözleri bildiğin açık turkuaz. bir ben kara marsık çıkmışım. Bütün kuzenler maviş falan.. O yüzden bitiyorum renkli gözlere
kara marsık ne kız :) çok komiksin
hadı koy canımmm. bende renklı gözlü erkek cocuklarına hastayım. babam rahmetlı renkli gözlüydü abimde cok açık ela. rahmetlı dedem ile babaannemin gözleri bildiğin açık turkuaz. bir ben kara marsık çıkmışım. Bütün kuzenler maviş falan.. O yüzden bitiyorum renkli gözlere
ilahi kara marsık haolur inşallah canım istediğin gibi sağlıklı olsunda, avatara koydum foto:)
Bende 12.01.2015 anne adaylığım şuan 7+2 gebeyim kalp atışlarını dinledim Rabbim herkeze nasıl etsin olmayanlarada versin Rabbim....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?