2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

gerçekten abi kız kardeş aşkı farklı ya.. kıskanmadın mı hiç dedim abime. neyini kıskanıcam devamlı bana sarılıp öpüyordun eşyalarımın senın eşyalarınla alakası yoktu. Ebiii diyordun bitiyordum der.. Kız olur canım insallah Rabbım sağlıklısını versin de.. Dely dediydi dersin

Canım çok güzel anlatmışsın darısı başımıza olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haftaya gitcem doktora ama çok sabırsıZım bi ultrason cihazı alıp sürekli bebeğime bakasım var .. İniallah dediğiniz gibidir iyidir bebeğim

Aynısını 2 gün önce bende hissettim resmen seyirme oldu kasigimda. Umarım canlanmistir bebişim. Cumartesi gidicem kontrole ama kanlı akıntı hala devam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm hiç hatırlamıyorum ne tarafta olduğunu çin takvimine baktınmı sen pek inanmam ama oğlumda tutmuştu bunda da kızz görünüyo mesajlar karıştı

günaydın kızlar yarın doktora gidicez inşallah keseyi görürüz
hadi inşallah canım
ayyy ebiiiii canım benim oğlan kız istemem erkek olsun diyor zaten kardeşte istemiyordu yeni istemeye başladı o da zora ki hayırlısı canım, ben evlenmeden rüyasını görmüştüm bir oğlum vardı yürüyordu ki oğlumun arkadan şimdiki hali:) yüzünü görememiştim:) kızımda kucağımdaydı ayy diyorum ne güzel bir kız Yarabbim kara kara gözlü teni beyaz ama saçı yok daha bebeğiminn:) saçı da yok nazar değmesin diye Allah saçsız doğurtmuş diyorum ama işte bundan önce düşüğüm oldu onu kız hissettim nasip olmadı buna emin değilim:) oğlumda maviş gözlü sarışın:) koyuyum fotosunu
Canım çok güzel anlatmışsın darısı başımıza olsun :)

amin canım inşallah hepiniz yaşarsınız bu duyguyu
Haftaya gitcem doktora ama çok sabırsıZım bi ultrason cihazı alıp sürekli bebeğime bakasım var .. İniallah dediğiniz gibidir iyidir bebeğim

:)) ay keşke olsa evde cihaz

Bende istiyorum ultrason cihazindan Dr gitmeme 14 gün var daha çok merak ediyorum

canım inşallah sağlıkla görürsün bebeğini

cnm hiç hatırlamıyorum ne tarafta olduğunu çin takvimine baktınmı sen pek inanmam ama oğlumda tutmuştu bunda da kızz görünüyo mesajlar karıştı

Canım çin takvimi oğlumda kız dedi:) hem de kendi yaşımlada artı bir ekleyincede aynı çıktı:) şimdi erkek diyor:)

hadı koy canımmm. bende renklı gözlü erkek cocuklarına hastayım. babam rahmetlı renkli gözlüydü abimde cok açık ela. rahmetlı dedem ile babaannemin gözleri bildiğin açık turkuaz. bir ben kara marsık çıkmışım. Bütün kuzenler maviş falan.. O yüzden bitiyorum renkli gözlere

iyidir iyidir rahat ol sen bi gidiyosun kocaman olmuş sıpa :) sen sor gördüğün haliyle düşünüyosun hep doktora gidip aradaki farkı görünce ben şok olmuştum
ufak kesesi vardı ilk gittiğimizde ikincide kese kocaman olmuş bebek köşede saklanmış :) çok güzeldi bende aman aman belirti yaşamıyorum göğüslerim pek acımıyo bel ağrım yok kasık ağrım arada hafif oluyo midem bulanıyo ara ara yorgunluk var birazda bu kadar ama bebeğim çok şükür sağlıklı :) için rahat olsun senin de olumlu düşün mutlu ol bebek de pozitif olsun

kara marsık ne kız :) çok komiksin

ilahi kara marsık ha olur inşallah canım istediğin gibi sağlıklı olsunda, avatara koydum foto:)

bizim de genetik kodlarımızda renkli göz yoğun ama bakalım olcak mı:) benim yeşili bol ela annemin ela babamın yeşil baba tarafımın mavi yeşil herşey var. eşimin rahmetli babasının maviymiş görümcelerim mavi gözlü biri sarışın biri beyaz tenli siyah saçlı bi eşim kahverengi gözlü bakalım bebeğimiz nasıl olcak. daha ilk gün yazıldı genetiği ama biz malesef beklemek zorundayız şuan herşeyi belli biz bilemiyoruz yavrum benim çok sevesim geldi

Günaydın kızlar

Benim gözlerim mavi kardeşiminki yeşil babamınkilerde maviydi anneminkiler kahve
şimdi benim birde kızım var onun gözleri kahve artık ümidim yeni gelecek aile
bireyimize :)) bu arada eşimin gözleride kahve :))

Bende 12.01.2015 anne adaylığım şuan 7+2 gebeyim kalp atışlarını dinledim Rabbim herkeze nasıl etsin olmayanlarada versin Rabbim....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 12.01.2015 anne adaylığım şuan 7+2 gebeyim kalp atışlarını dinledim Rabbim herkeze nasıl etsin olmayanlarada versin Rabbim....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…