bu migde bulantisi bu saatde beni ayaga dikti..kizlar size bir tavsiye sakin migdem hic bulanmiyo neguzel rahatim sansliyim vs laflari etmeyin.yoksa benim gibi olursunuz:)
neler cekiyorum kacgundur ya..kusma yok ama keske olsa belki daha iyi hissettirirdi kendimi..cok kotu cok😔
canımm cok haklısın hemen nazara geliyo benide mide şişkinliği ekşimesi mahfetti
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
soda mide yanmasına iyi geliyorda şişkinliğe hiç bişi fyda etmiyorah canim bende de çok oluyor yanma
soda iç birazcik rahatlatiyor
Mide yanmasından uyuyamıyorummm
canım gaviskon şurup var o iyi geliyor arada içiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin hayırlısıyla duyarsın inş.iyi geceler kızlar yarın bebişimin kalbini duymaya gidecez .
Allah hepimizin bebişini korusun
İlk hamileliğim ilk deneyimim ilk hiç doymayışım ilk meleğim ilk anne adaylığım çok farklı bir heyacan var içimde
ilk defa bu ay kendimi çok yordum 14 saatlik 3 günlük tatile gittim çok ağladım soma için çok uykusuz kaldım ağrım olmasına rağmen hiç bir problem olmadı öğrendiğimde 1 aylık olmuştu üzerine adet gördüğümden sancı için Dr gittim ve bebek olduğunu öğrendim çok ağladım duyunca istiyodum ama beklemiyordum bu bebek bi mucize olacak Allah'ın izniyle Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere ANNElerine bağışlasın...
Bunları içimden geldiği için yazdım :))
canımm cok tatlı heycan bunlar ilk olunca inş. saglıkla alırsın kucagına
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTEyazını okurken ben yazmisim gibi geldi aynı duyguları paylasiyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bence git cnım için rahat etsinkızlar az önce tuvalette pembe akıntı fark ettim, ilk kez oldu, doktora gitsem mi yarın?
Selam kızlar size bir sorum olacak.. 3+6 da beta hcg 74 çıktı.. 5 haftada yani dün 27251.00 çıktı.. Aşırı yükselmiş değerler sizlerde böyle olan varmı?
ikiz gebelik olabilirmi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilahi kara marsık haolur inşallah canım istediğin gibi sağlıklı olsunda, avatara koydum foto:)
iyi geceler kızlar yarın bebişimin kalbini duymaya gidecez .
Allah hepimizin bebişini korusun
ilahi kara marsık haolur inşallah canım istediğin gibi sağlıklı olsunda, avatara koydum foto:)
Kızlar ben 6+1 oldum ama ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiç bişey yok bulantı çok az sadece bi uyku hali halsizlik ve göğüste hassasiyet var başka bi belirti yok kanama da yok bebek gelişmiyo mu acaba yine başladım ben pimpirikliğe bişey söyleyin bana
gerçekten abi kız kardeş aşkı farklı ya.. kıskanmadın mı hiç dedim abime. neyini kıskanıcam devamlı bana sarılıp öpüyordun eşyalarımın senın eşyalarınla alakası yoktu. Ebiii diyordun bitiyordum der.. Kız olur canım insallah Rabbım sağlıklısını versin de.. Dely dediydi dersin
Bende 12.01.2015 anne adaylığım şuan 7+2 gebeyim kalp atışlarını dinledim Rabbim herkeze nasıl etsin olmayanlarada versin Rabbim....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canımmaşallah pek yakışıklıymış maşallah :)
benim gözler kahve eşimin ki yeşil:)Günaydın kızlar
Benim gözlerim mavi kardeşiminki yeşil babamınkilerde maviydi anneminkiler kahve
şimdi benim birde kızım var onun gözleri kahve artık ümidim yeni gelecek aile
bireyimize :)) bu arada eşimin gözleride kahve :))
hoş geldin hayırlı olsun aminBende 12.01.2015 anne adaylığım şuan 7+2 gebeyim kalp atışlarını dinledim Rabbim herkeze nasıl etsin olmayanlarada versin Rabbim....
benim ikinci planlı:)Üçüncü bebişi bekleyenler kazaya mı kurban gittiniz yoksa planlı mıydı? Benimki tamamen kaza kurşunu oldu:)
:)net değil ama annesi.albume koysana yakışıklıyı
sağol canım amin,inşaallah olurmaşallah allah nazardan saklasın çok sevimli
bizde ben kıvırcık baba kıvırcık çocuk bonus reklamında ki gibi çıkacak heral de
babamız babannemiz maviş ama ben karayım bende babası gibi maviş olsun istiyorum
hoşgeldin canım hayırlı olsun
Merhaba kızlar bende 1hafta önce idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim.
Yarın randevum var.
Benim ikinci gebeliğim.
Geçen yıl ağustosta kızımı aldım kucağıma.
Allah nasip ederse bu evladımı 12 ocakta alacağım kucağıma
sağol canım
benim gözler kahve eşimin ki yeşil:)
Valla erkek tarafı baskın çıkıyor inşallah yeşil olur senin bebiş :)
Merhaba kızlar bende 1hafta önce idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim.
Yarın randevum var.
Benim ikinci gebeliğim.
Geçen yıl ağustosta kızımı aldım kucağıma.
Allah nasip ederse bu evladımı 12 ocakta alacağım kucağıma
hoş geldin hayırlı olsun
canım senile yakın haftadayız .. bende de aynı şekilde var .. rahat ol , bebekler iyilerdir ..yoksa o kadar şikayetinde olmazdı.. bende bugün 6+1 oldum :)
kızlar face de gurup kurmaktan anlayan varsa..gizli bir gurup kursada eklese bizi.... burayı bırakmayız ama ordan da paylaşımlar yapabiliriz resimler paylaşabiliriz ne dersiniz...daha rahat olmaz mı... hem daha özel olur ,kimse görmez
sağol canım
benim gözler kahve eşimin ki yeşil:)
Valla erkek tarafı baskın çıkıyor inşallah yeşil olur senin bebiş :)
Canım benim ve eşimin göz rengi kahve. Benim baba tarafının ve kayınpederimin renlki veeee kızımın göz rengi mavi oldu :)))
:)) bu da bana benzesin:) oğlum babaya benziyor zaten:) eşimin ablasıda yeşil gözlü benim ablamda gözleri sağlıklı olsundaValla erkek tarafı baskın çıkıyor inşallah yeşil olur senin bebiş :)
canım facede grup kurmak yasak site kuralı ilk sayfada varkızlar face de gurup kurmaktan anlayan varsa..gizli bir gurup kursada eklese bizi.... burayı bırakmayız ama ordan da paylaşımlar yapabiliriz resimler paylaşabiliriz ne dersiniz...daha rahat olmaz mı... hem daha özel olur ,kimse görmez
Sağol eflalim.
İzmir'de yaşayan var mı aramızda?
Birde merak ettm kısa sürede ikinci ye hamile kalan var mı.?
Ağustos 2013 de doğurdum ve yine hamileyim. Aynı durumda olan var mı? Düşünceleriniz neler? Ben cok korkuyorum su an acaba kızıma haksızlık mı oldu?
hadi inşallah canım
ayyy ebiiiiicanım benim oğlan kız istemem erkek olsun diyor zaten kardeşte istemiyordu yeni istemeye başladı o da zora ki hayırlısı canım, ben evlenmeden rüyasını görmüştüm bir oğlum vardı yürüyordu ki oğlumun arkadan şimdiki hali:) yüzünü görememiştim:) kızımda kucağımdaydı ayy diyorum ne güzel bir kız Yarabbim kara kara gözlü teni beyaz ama saçı yok daha bebeğiminn:) saçı da yok nazar değmesin diye Allah saçsız doğurtmuş diyorum ama işte bundan önce düşüğüm oldu onu kız hissettim nasip olmadı buna emin değilim:) oğlumda maviş gözlü sarışın:) koyuyum fotosunu
amin canım inşallah hepiniz yaşarsınız bu duyguyu
:)) ay keşke olsa evde cihaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?