2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Üçüncü bebişi bekleyenler kazaya mı kurban gittiniz yoksa planlı mıydı? Benimki tamamen kaza kurşunu oldu:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ah canim bende de çok oluyor yanma
soda iç birazcik rahatlatiyor
soda mide yanmasına iyi geliyorda şişkinliğe hiç bişi fyda etmiyor
Mide yanmasından uyuyamıyorummm
canım gaviskon şurup var o iyi geliyor arada içiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi geceler kızlar yarın bebişimin kalbini duymaya gidecez .
Allah hepimizin bebişini korusun
amin hayırlısıyla duyarsın inş.

iyi geceler kızlar yarın bebişimin kalbini duymaya gidecez .
Allah hepimizin bebişini korusun

canim nasilsin nasil geciyor gebeligin? insaAllah rahatsindir.. bugun buyuk gun demek :) ilk kalp atislarini duymak cok duygusal bir an.. Rabbim kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin insaAllah.. Allaha emanetsin canim..

ilahi kara marsık ha olur inşallah canım istediğin gibi sağlıklı olsunda, avatara koydum foto:)

maşallah allah nazardan saklasın çok sevimli
bizde ben kıvırcık baba kıvırcık çocuk bonus reklamında ki gibi çıkacak heral de
babamız babannemiz maviş ama ben karayım bende babası gibi maviş olsun istiyorum

Benim oğlumda hiç belirtim yoktu normal bir insan gibi hayatıma devam ettim ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbir şey bu da öyle olur sandım bu kez bulantı baş dönmedi halsizlik o kadar farklıki hiç endişelenme yani sağlıkla gelsin

benimde ikinci hamileliğim oğlum 3 yaşında. inanki ikinci çocuğu en çok oğlum için istedim yanlız büyüyen bi çocuk olmasın diye[/QUOTE]

Benimde oğlum 3,5yaşında ben hiç o duyguya giremedim sanki haksızlık mı yapıyorum ona ikinci plandamı kalacak oğlumla eskisi gibi ilgilenebilecekmiyim gibi salak düşüncelere dalıyorum

Ne güzel bende çok isterim ikinci kız olsun erkek olursa daha iyi anlaşırlar diyor herkes ama bence değişik olmasıda güzel sahiplenir kardeşini bende birbirlerine düşkün olsunlar diye elimden geleni yaparım

Bende 12.01.2015 anne adaylığım şuan 7+2 gebeyim kalp atışlarını dinledim Rabbim herkeze nasıl etsin olmayanlarada versin Rabbim....

hayırlı olsun oooh ne güzel duymuşsun kalp atışını bende duyarım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. bizlere de anneliğin hakkını verebilmeyi nasip etsin inşallah

maşallah pek yakışıklıymış maşallah :)
sağol canım
benim gözler kahve eşimin ki yeşil:)
Bende 12.01.2015 anne adaylığım şuan 7+2 gebeyim kalp atışlarını dinledim Rabbim herkeze nasıl etsin olmayanlarada versin Rabbim....

hoş geldin hayırlı olsun amin
Üçüncü bebişi bekleyenler kazaya mı kurban gittiniz yoksa planlı mıydı? Benimki tamamen kaza kurşunu oldu:)

benim ikinci planlı:)
net değil ama annesi.albume koysana yakışıklıyı
:)
sağol canım amin,inşaallah olur

Merhaba kızlar bende 1hafta önce idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim.
Yarın randevum var.
Benim ikinci gebeliğim.
Geçen yıl ağustosta kızımı aldım kucağıma.
Allah nasip ederse bu evladımı 12 ocakta alacağım kucağıma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoş geldin hayırlı olsun

kızlar face de gurup kurmaktan anlayan varsa..gizli bir gurup kursada eklese bizi.... burayı bırakmayız ama ordan da paylaşımlar yapabiliriz resimler paylaşabiliriz ne dersiniz...daha rahat olmaz mı... hem daha özel olur ,kimse görmez

Hoşgeldin sende ayy ne çok hamiş olduk :)

hoş geldin hayırlı olsun

Sağol eflalim.
İzmir'de yaşayan var mı aramızda?
Birde merak ettm kısa sürede ikinci ye hamile kalan var mı.?
Ağustos 2013 de doğurdum ve yine hamileyim. Aynı durumda olan var mı? Düşünceleriniz neler? Ben cok korkuyorum su an acaba kızıma haksızlık mı oldu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım senile yakın haftadayız .. bende de aynı şekilde var .. rahat ol , bebekler iyilerdir ..yoksa o kadar şikayetinde olmazdı.. bende bugün 6+1 oldum :)

Senin kontrolün ne zaman ?? Benden önce gitceksen bebiş iyi mi haber et bana :)))) ben 6 Haziran'da gidicem

Bence resim paylasimi için de, diğer paylasimlar için de burası daha güvenilir.

Valla erkek tarafı baskın çıkıyor inşallah yeşil olur senin bebiş :)
:)) bu da bana benzesin:) oğlum babaya benziyor zaten:) eşimin ablasıda yeşil gözlü benim ablamda gözleri sağlıklı olsunda
canım facede grup kurmak yasak site kuralı ilk sayfada var

canım ben hemen istedimde eşim bekleyelim dedi oğlum 3 yaşında

Evde cihaz olsa eminim tuvalete bile cihazla gideriz biz iyi ki yok .. Ama nasıl büyüdüğünü an be an görmek isterim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…