2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizde tüp bebek yaptirdik tuttu hamdolsun.insallah hersey yolunda giderse ocak sonu görünüyor rabbim ne olur bizlere yardim et..
hoşgeldiiiinnn,takip ediyodum sizi diğer topikte.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşllah.ben de tüp bebe ile hamileyim.
phalaya çok üzüldüm keşke o da katılabilseydi aramıza.

çok sdvindim tatlım,güzel haberllerle gel

Hemen hemen belirtilerimiz aynı canım inşallah benim bebişimde büyüyodur :))))

dün tahlil sonuçlarım için doktora gittim,ultrasonla bi daha baktı(en son 1 hafta önce bakmıştı)öncekinde kalp atışlarını duyamamıştım ama görmüştüm.dün duydum yaaagüçlü güçlü atıyo artık kocaman olmuş 1,5 cm...ayy ne çabuk büyüyorlar yaa....

Dün pembe akıntım olmuştu, doktora gittim kalp atışını da duymuş olduk benim hesabıma göre 5+5 iken doktor 6+1 dedi. Akıntı için vajinal jel ve iğne verdi.

Benimde oğlum 3,5yaşında ben hiç o duyguya giremedim sanki haksızlık mı yapıyorum ona ikinci plandamı kalacak oğlumla eskisi gibi ilgilenebilecekmiyim gibi salak düşüncelere dalıyorum

Ne güzel bende çok isterim ikinci kız olsun erkek olursa daha iyi anlaşırlar diyor herkes ama bence değişik olmasıda güzel sahiplenir kardeşini bende birbirlerine düşkün olsunlar diye elimden geleni yaparım[/QUOTE]

kesinlikle aynı duyguları yaşıyorum iki gündür ben bu çocuğu oğlum için istedim ama oğluma haksızlık edicem onun sevgisini bölücem yeteri kadar ilgilec,nemeyeceğim ve çocuğumun psikolojisi bozulacak duygusu mavediyor beni ama iki çocuklu kaç arkadaşa sorduysam bu duygular doğumdan sonra bitecek hepimiz öyle hissetmiştik çok güzel olacak diyorlar

cnm benimde k.validem ve eşimin abisi mavi gözlü eşimde sarıya yakın kumral bende kumralım oğlum benim kopyam oldu ikinci çocuğum eşime çok benzesin istiyorum

hoşgeldiiiinnn,takip ediyodum sizi diğer topikte.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşllah.ben de tüp bebe ile hamileyim.
phalaya çok üzüldüm keşke o da katılabilseydi aramıza.

canım hoşbulduk allah razı olsun.devamı gelsin inşallah.doğal olarak korkular oluyor ama ne durumda acaba falan diye evet keşke herkes hamile kalsaydı bu tüp bebek ne zor iş ya :26:

kesinlikle aynı duyguları yaşıyorum iki gündür ben bu çocuğu oğlum için istedim ama oğluma haksızlık edicem onun sevgisini bölücem yeteri kadar ilgilec,nemeyeceğim ve çocuğumun psikolojisi bozulacak duygusu mavediyor beni ama iki çocuklu kaç arkadaşa sorduysam bu duygular doğumdan sonra bitecek hepimiz öyle hissetmiştik çok güzel olacak diyorlar

cnm benimde k.validem ve eşimin abisi mavi gözlü eşimde sarıya yakın kumral bende kumralım oğlum benim kopyam oldu ikinci çocuğum eşime çok benzesin istiyorum[/QUOTE]

O endişeleri bende çok yaşıyorum kızım 9, 5 aylık ve ben 7+2 hamileyim.
Kızımın sevgisini bolecegim onunla yeterince ilgilenemeyecegim diye korkuyorum.
Aslında ikinci çocuğu da cok istiyorum. Bi yandan birbirine destek olurlar diyorum. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hoşbulduk allah razı olsun.devamı gelsin inşallah.doğal olarak korkular oluyor ama ne durumda acaba falan diye evet keşke herkes hamile kalsaydı bu tüp bebek ne zor iş ya :26:

o korkular hep devam ediyor maalesef.ama senn kan dğerlerin yüksek çıkmıştı bugünlerde keseyi görürsünüz:)

evet çok zor maalesef,hayal kırıklığı ondan daha zor.

o korkular hep devam ediyor maalesef.ama senn kan dğerlerin yüksek çıkmıştı bugünlerde keseyi görürsünüz:)

evet çok zor maalesef,hayal kırıklığı ondan daha zor.

canım bende onu dicem 10.gün 153 ken 13.gün 422 doktor bi daha bakma dedi bu cuma kese görmeye çağırdı sence normal mi ya.sanki içimde biliyorum çünkü ağrılarım var kasık ağrıları.ama ne bileyim

benim doktorum da öyle yaptı bi ben kan tahlili yaptırmıştım bide doktor yaptırdı başkada istemedi
o kana senin daha çok ihtiyacın olacak artık bizi ilgilendiren bebegin gelişimi demişti.
kalbini duyana kadar bende aynı endişeleri yaşadım kasık arısı herkes de oluyor içini ferah tut

evet tatlım çok iyi maşallhhhh:)))tek embriyomuydu?
o ağrılar bebek tam yerleşene kadar devam edecek :)

selammmmm kızlar nasıl giidyor ilk haftalarınız?
ben 5+3 üm 5+0 da keseyi gördük doktor haftaya gel kalp atışlrını duyalım dedi 6. haftada kalp atışını duyanlar var mı
hlamın kızı 8. haftada duymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…