Lütfen beni listeden çıkarın... Bebeğimin kalbi atmadı kanamamda oldu ve bu gün bebeğimi kürtajları aldılar yapacak birşey kalmamıştı üzgünüm çok..Allah sizlere yardımcı olsun
hoşgeldiiiinnn,takip ediyodum sizi diğer topikte.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşllah.ben de tüp bebe ile hamileyim.Bizde tüp bebek yaptirdik tuttu hamdolsun.insallah hersey yolunda giderse ocak sonu görünüyor rabbim ne olur bizlere yardim et..
Kızlar günaydın kötü geçen gecenin ardından güzel uyandım :) annem geldi doktor araştırmış profosör bir doktor bulmuş bu akşam oraya gidicez. İnşaallah hayırlı haberlerle dönüp size haber veririm :) hepinizi öpüyorum.
12-01-2015 ♥
günaydınnn güzel annelerrr:))))
iyidir iyidir rahat ol sen bi gidiyosun kocaman olmuş sıpa :) sen sor gördüğün haliyle düşünüyosun hep doktora gidip aradaki farkı görünce ben şok olmuştum
ufak kesesi vardı ilk gittiğimizde ikincide kese kocaman olmuş bebek köşede saklanmış :) çok güzeldi bende aman aman belirti yaşamıyorum göğüslerim pek acımıyo bel ağrım yok kasık ağrım arada hafif oluyo midem bulanıyo ara ara yorgunluk var birazda bu kadar ama bebeğim çok şükür sağlıklı :) için rahat olsun senin de olumlu düşün mutlu ol bebek de pozitif olsun
Benim oğlumda hiç belirtim yoktu normal bir insan gibi hayatıma devam ettim ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbir şey bu da öyle olur sandım bu kez bulantı baş dönmedi halsizlik o kadar farklıki hiç endişelenme yani sağlıkla gelsin
Aaa yoksa benim de mi erkek acaba)))) bulantı ağrı falan yok ya
Benim oğlumda hiç belirtim yoktu normal bir insan gibi hayatıma devam ettim ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbir şey bu da öyle olur sandım bu kez bulantı baş dönmedi halsizlik o kadar farklıki hiç endişelenme yani sağlıkla gelsin
benimde ikinci hamileliğim oğlum 3 yaşında. inanki ikinci çocuğu en çok oğlum için istedim yanlız büyüyen bi çocuk olmasın diye
bizim de genetik kodlarımızda renkli göz yoğun ama bakalım olcak mı:) benim yeşili bol ela annemin ela babamın yeşil baba tarafımın mavi yeşil herşey var. eşimin rahmetli babasının maviymiş görümcelerim mavi gözlü biri sarışın biri beyaz tenli siyah saçlı bi eşim kahverengi gözlü bakalım bebeğimiz nasıl olcak. daha ilk gün yazıldı genetiği ama biz malesef beklemek zorundayız şuan herşeyi belli biz bilemiyoruzyavrum benim çok sevesim geldi
Aaa yoksa benim de mi erkek acaba)))) bulantı ağrı falan yok ya
ya benim ablamında ilk hamileliği kızdı çok bulantısı olmuştu zor geçmişti. ikincii erkek hiç bulantı ağrı sızı olmadı. çok rahat geçti hamileliği. benimde kafama takılıyor arada. bendede pek bişey yok acaba erkekmi diye :)
hoşgeldiiiinnn,takip ediyodum sizi diğer topikte.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşllah.ben de tüp bebe ile hamileyim.
phalaya çok üzüldüm keşke o da katılabilseydi aramıza.
Benimde oğlum 3,5yaşında ben hiç o duyguya giremedim sanki haksızlık mı yapıyorum ona ikinci plandamı kalacak oğlumla eskisi gibi ilgilenebilecekmiyim gibi salak düşüncelere dalıyorum
Ne güzel bende çok isterim ikinci kız olsun erkek olursa daha iyi anlaşırlar diyor herkes ama bence değişik olmasıda güzel sahiplenir kardeşini bende birbirlerine düşkün olsunlar diye elimden geleni yaparım
canım hoşbulduk allah razı olsun.devamı gelsin inşallah.doğal olarak korkular oluyor ama ne durumda acaba falan diyeevet keşke herkes hamile kalsaydı bu tüp bebek ne zor iş ya :26:
o korkular hep devam ediyor maalesef.ama senn kan dğerlerin yüksek çıkmıştı bugünlerde keseyi görürsünüz:)
evet çok zor maalesef,hayal kırıklığı ondan daha zor.
canım bende onu dicem 10.gün 153 ken 13.gün 422 doktor bi daha bakma dedi bu cuma kese görmeye çağırdı sence normal mi ya.sanki içimde biliyorum çünkü ağrılarım var kasık ağrıları.ama ne bileyim
canım bende onu dicem 10.gün 153 ken 13.gün 422 doktor bi daha bakma dedi bu cuma kese görmeye çağırdı sence normal mi ya.sanki içimde biliyorum çünkü ağrılarım var kasık ağrıları.ama ne bileyim
ya benim ablamında ilk hamileliği kızdı çok bulantısı olmuştu zor geçmişti. ikincii erkek hiç bulantı ağrı sızı olmadı. çok rahat geçti hamileliği. benimde kafama takılıyor arada. bendede pek bişey yok acaba erkekmi diye :)
Hadi yaaa bak daha çok güçlendi erkek bebek hissi Çin takviminde de erkek çıkmıştı sağlıcakla gelsinler kucağımıza da hiç farketmez valla
tşk ederimm bakıcam..bizim sayı 106 milyon hız yüzde 20 lerde morfolojimiz ise yüzde 6...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?