2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kıslarrr duyduk duymadık demeyin facebook grubumuz ekleyinnnnnnn Vuslatımız Ocak 2015

KK bizim canımız her alanda burayı bırakamayız zaten ama ek bi sayfamız olsunnn

kızlar ben dayanamadım yarına randevu aldım doktora... 12 gun oldu bebişi görmeyeli... Ne yapayım dayanamadım

Canim masallah sayi ve morfoloji iyi.hiz icin belli takviyeler kullanirsaniz duzelir insallah

eşim her sabah bir avucc karışık fındık ceviz kaju ve 1 gece öncesinde zeytinyağına yatırılmış incir yiyor.e vitmini kullanıyor.birde bi macun aldık onu yiyor..ama doktorum tüp bebek dedi yaaa kime sorsam bu sayıyla tüp bebek mi olur diyor ne yapacağımızı bilmiyoruz sdece 1 kere kimyasalım oldu başka da olmadı...

Ben kızımın kalp atislarini 6 haftalıkken duymuştum. İnşallah yarından bu bebeğimin kalp atışlarını duyarım

hamdolsun yaaa teşekkür ederim çok güzel bi duygu gerçekten rabbim herkese nasip etsin

Kıslarrr duyduk duymadık demeyin facebook grubumuz ekleyinnnnnnn Vuslatımız Ocak 2015

KK bizim canımız her alanda burayı bırakamayız zaten ama ek bi sayfamız olsunnn

kızlar ben dayanamadım yarına randevu aldım doktora... 12 gun oldu bebişi görmeyeli... Ne yapayım dayanamadım

cnm ilk bebişin mi insan çok daha fazla heyecanlı oluyo. ilk bebişimde bizde görevden dolayı merkezden uzaktık her randevuyu iple çeker drun söylediği tarihtan 1 hafta önce giderdim dr. da 1.5 ay sonra gel dediği zaman çok kızardım neden 1.5 ay diyo 20 günde bir çağırsa diyee

Ben kızımın kalp atislarini 6 haftalıkken duymuştum. İnşallah yarından bu bebeğimin kalp atışlarını duyarım

inşallah duyarsın inşallah hepimiz bebklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ben dayanamayıp cumartesiye randevu almayı düşünüyorum aslında pazartesi gitmem lazımdı ama dayanamayacağım sanırım

Benim randevu yarın ama benim asıl sorunum sonrasında 12 haftalık olunca gel diyecek :) beklemekten nefret ediyorum...
Hemen hamile kalıp dogursak kucagimiza alsak. Ocak ayına çok vqr yaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence doktorlar abartiyorlar.degerlerin hiz disinda cidden iyi.ileri hiziniz kac canim ve kac aydir bebis dusunuyorsunuz.bizim 10. Ayimizda geldi.

ben 6+0 da duydum

Aynen bende hissediyorum böyle 3 4 kere seyirme sol kasığımın üstünde :)aynen ikinci olunca biraz tecrübe oluyor

Aynen canım tecrübeli oldugundan anlıyosun
Bnmde sol tarafta seyirme oluyo
Günde 1 defa muhakkak hissediyorum
Bunu okuyunca agladım de ki biye agladın neden agladın. Duygusala bagladım.. Kardeşlik ne güsel bişi .... Kardeşlerii özledim( haftada bikez görsemde)
cnm hiç hatırlamıyorum ne tarafta olduğunu çin takvimine baktınmı sen pek inanmam ama oğlumda tutmuştu bunda da kızz görünüyo mesajlar karıştı
Canım bnm beb çin takvimine kızımda baktım kızdı.. Tutdu. Buda erkk diyo neye göre nasıl hesaplıyolar bilmiyom ama tutuyo gibi arkadaslarımınkide tutdu hep...
:))) aynen ya bnm annemin kardeşimn gözler yeşil eşminki kahverengi kızımn gözler koyu kahve oleki gö bebegini göremiyosun misket gibi
Bi arkadasım var ailesinde birtek babası yeşil gözlü kıznın gözleri masmavi aboww
Bende 12.01.2015 anne adaylığım şuan 7+2 gebeyim kalp atışlarını dinledim Rabbim herkeze nasıl etsin olmayanlarada versin Rabbim....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosgeldinn canımm
Bnde kızımı agustosta dogurdum 2012 cok tatlı bi kızcem var buda ocakta olcak inş

Bence doktorlar abartiyorlar.degerlerin hiz disinda cidden iyi.ileri hiziniz kac canim ve kac aydir bebis dusunuyorsunuz.bizim 10. Ayimizda geldi.
iler hızımız yüzde 20 lerde yzüde 21 mi 22 mi öyle bişeydi diye hatırlıyorumm..ekimde bir kimysal gebeliğim oldu onun haricindede yok bişey..2 ay klomen tedavisi grdümm yine olmadı 4 yumuoşum oldu klomenle en sonuncuda yinede tutmadı bir tanesi bile..nasibimizde yokmuş..ekimden bu yana hl gelmedi yani canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…