kızlar ben dayanamadım yarına randevu aldım doktora... 12 gun oldu bebişi görmeyeli... Ne yapayım dayanamadım
Canım benim ve eşimin göz rengi kahve. Benim baba tarafının ve kayınpederimin renlki veeee kızımın göz rengi mavi oldu :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne şanslısın yaa maaşallah
bende bu sefer umutluyum işte
Canim masallah sayi ve morfoloji iyi.hiz icin belli takviyeler kullanirsaniz duzelir insallah
selammmmm kızlar nasıl giidyor ilk haftalarınız?
ben 5+3 üm 5+0 da keseyi gördük doktor haftaya gel kalp atışlrını duyalım dedi 6. haftada kalp atışını duyanlar var mı
hlamın kızı 8. haftada duymuş
kızlar ben dayanamadım yarına randevu aldım doktora... 12 gun oldu bebişi görmeyeli... Ne yapayım dayanamadım
benim doktorum da öyle yaptı bi ben kan tahlili yaptırmıştım bide doktor yaptırdı başkada istemedi
o kana senin daha çok ihtiyacın olacak artık bizi ilgilendiren bebegin gelişimi demişti.
kalbini duyana kadar bende aynı endişeleri yaşadım kasık arısı herkes de oluyor içini ferah tut
evet tatlım çok iyi maşallhhhh:)))tek embriyomuydu?
o ağrılar bebek tam yerleşene kadar devam edecek :)
Kıslarrr duyduk duymadık demeyin facebook grubumuz ekleyinnnnnnn Vuslatımız Ocak 2015
KK bizim canımız her alanda burayı bırakamayız zaten ama ek bi sayfamız olsunnn
Ben kızımın kalp atislarini 6 haftalıkken duymuştum. İnşallah yarından bu bebeğimin kalp atışlarını duyarım
keşke iki gün önce gitseydin ücrette ödemezdin
çok sabırsızız bende kontrol sürem bitmeden gitsem mi diyordum
yok 2 embriyoydu yabakalım tek bebekmi olacak çiftmi seninki tekmi
Üçüncü bebişi bekleyenler kazaya mı kurban gittiniz yoksa planlı mıydı? Benimki tamamen kaza kurşunu oldu:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence doktorlar abartiyorlar.degerlerin hiz disinda cidden iyi.ileri hiziniz kac canim ve kac aydir bebis dusunuyorsunuz.bizim 10. Ayimizda geldi.eşim her sabah bir avucc karışık fındık ceviz kaju ve 1 gece öncesinde zeytinyağına yatırılmış incir yiyor.e vitmini kullanıyor.birde bi macun aldık onu yiyor..ama doktorum tüp bebek dedi yaaakime sorsam bu sayıyla tüp bebek mi olur diyor ne yapacağımızı bilmiyoruz sdece 1 kere kimyasalım oldu başka da olmadı...
selammmmm kızlar nasıl giidyor ilk haftalarınız?
ben 5+3 üm 5+0 da keseyi gördük doktor haftaya gel kalp atışlrını duyalım dedi 6. haftada kalp atışını duyanlar var mı
hlamın kızı 8. haftada duymuş
Günaydın herkese, gaz sorununu dün rezene içerek hallettim hamdolsun dünya varmış:)
7+2 de iki gün önce karnımın sol tarafında seğirme oldu pıt pıt attı göbeğim:) dedim bebiş canlandı eskiler öyle der, o günden beri içimde mısır patlıyor baloncuklar var:) sol tarafımda, bebeği besleyen damarlar yaparmış öyle, ikinci olunca tabi tecrübe oluyor:)
Aynen canım tecrübeli oldugundan anlıyosunGünaydın herkese, gaz sorununu dün rezene içerek hallettim hamdolsun dünya varmış:)
7+2 de iki gün önce karnımın sol tarafında seğirme oldu pıt pıt attı göbeğim:) dedim bebiş canlandı eskiler öyle der, o günden beri içimde mısır patlıyor baloncuklar var:) sol tarafımda, bebeği besleyen damarlar yaparmış öyle, ikinci olunca tabi tecrübe oluyor:)
Bunu okuyunca agladım
ne guzel ya gonlunden kız geçiyor sanırım. benim ilk olacak hiç fark etmiyor. Ama abim her zaman der iyi ki sen oldun diye erkek kardeş hiç istememiş abım zaten. kardeşte olsa kızların o bıcır bıcırlıgı benım 15 yaşındaki abimi bile hasta etmiş. Kucagından indirmemiş beni hiç.. yani kız oğlunu hem abi yapar hemde inanılmaz sakinleştirir. 15 yaşında bir delikanlı sırf benim uyku saatımı kaçırmamak için her aksam 9 da eve girermiş
Canım bnm beb çin takvimine kızımda baktım kızdı.. Tutdu. Buda erkk diyo neye göre nasıl hesaplıyolar bilmiyom ama tutuyo gibi arkadaslarımınkide tutdu hep...cnm hiç hatırlamıyorum ne tarafta olduğunu çin takvimine baktınmı sen pek inanmam ama oğlumda tutmuştu bunda da kızz görünüyo mesajlar karıştı
:))) aynen ya bnm annemin kardeşimn gözler yeşil eşminki kahverengi kızımn gözler koyu kahve oleki gö bebegini göremiyosun misket gibiGünaydın kızlar
Benim gözlerim mavi kardeşiminki yeşil babamınkilerde maviydi anneminkiler kahve
şimdi benim birde kızım var onun gözleri kahve artık ümidim yeni gelecek aile
bireyimize :)) bu arada eşimin gözleride kahve :))
Hosgeldinn canımmBende 12.01.2015 anne adaylığım şuan 7+2 gebeyim kalp atışlarını dinledim Rabbim herkeze nasıl etsin olmayanlarada versin Rabbim....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnde kızımı agustosta dogurdum 2012 cok tatlı bi kızcem var buda ocakta olcak inşMerhaba kızlar bende 1hafta önce idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim.
Yarın randevum var.
Benim ikinci gebeliğim.
Geçen yıl ağustosta kızımı aldım kucağıma.
Allah nasip ederse bu evladımı 12 ocakta alacağım kucağıma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ewet canım kız cocukları genelde cok cektrıeı diyolar bnmde ilki kız aman Allahım 4 ay boyunca klozetle kanki olmustukya benim ablamında ilk hamileliği kızdı çok bulantısı olmuştu zor geçmişti. ikincii erkek hiç bulantı ağrı sızı olmadı. çok rahat geçti hamileliği. benimde kafama takılıyor arada. bendede pek bişey yok acaba erkekmi diye :)
Bunda aksam bi halsızlıgm oluyo baskada bişi yok erkek mi dersin .....
iler hızımız yüzde 20 lerde yzüde 21 mi 22 mi öyle bişeydi diye hatırlıyorumm..ekimde bir kimysal gebeliğim oldu onun haricindede yok bişey..2 ay klomen tedavisi grdümm yine olmadı 4 yumuoşum oldu klomenle en sonuncuda yinede tutmadı bir tanesi bile..nasibimizde yokmuş..ekimden bu yana hl gelmedi yani canımmm...Bence doktorlar abartiyorlar.degerlerin hiz disinda cidden iyi.ileri hiziniz kac canim ve kac aydir bebis dusunuyorsunuz.bizim 10. Ayimizda geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?