2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Son yorumuna cok guldum valla ayni bende oyleyim, cok acayp pasakli oldum yaa, bide kiyafetlerim hic olmuyor, 8 kilo fazlam var az degil, 36 bedenden 42ye ciktim.. Ama bebegim icin bi sure takmayacagim, onun gelisimi daha obemli tabiki.. Canim aynen bende sarisin kabak kafa bi bebek hayal etmistim hic oyle olmadi :)) ama olsun benim bebegim dunya guzelii :))

Hahahaaaha ilahi :))) dışarı çıkıcağız birazdan hava çok gzl bugün,bende bnm artisti bekliyorum uyanmasını ,eczaneden alacağım o dediğin ilacı,evet gerçi silince hmn geçiyor banada süt lekesi gibi geliyor ama nolur nolmaz evde bulunsun degilmi
Gelelim bakıma ,sen pazarcı teyxeymilsin o yine iyş ben krndimi travestiye benzetiyorum,bıyıklı kıllı bacak kılları dolu,ama koca meneli göbekli kıllı bşr travesti :)))
Eve misafir gelirse suslenıyorum sadece o resimde o güne ait sankrum
O kdr evrim geçirşyorumki oğlum beni tanımıyor yabancı zannedip saf saf gülüyor :)))((

benim oğlumu hep kız sanıyorlar,,,, öyle çok mavii falan da giydirmiyorum,, ama bebek sratlı bir delikanlı olucak sanırsam,,, :))
doğduğunda babasına benziyordu artı yavaş yavaş yava bana benziyor,, oğluşum,,,
mrssuperfine,, bende dün bir resme baktım oğlum giymiş üstüne gömle, altına pantolon tiril tiril bende tutuyorum oğlumu kaşlar gitmiş bir yerlere,, saçlar desen hiç söylemeyeyeim,,, bu kadar tezatlık olabilir dedim,, neyse geçicek bu zamanlar :)))

Canim sagol yazmissin acillamissin.. Ben dune kadar hic dikkat etmiyordum, karnimin ac oldugunu hissedip yemedigim oluyordu aksam esimi bekliyordum, ama hata yapmisim, kilo filanda vermdim zaten, ayniyim gunlerdir.. İnsallah dikkat edecegim, bebisimde alir kilo guzel gelisir, hepimizin bebekleri tabi..

Cok guldum yaaa :))) hepimizde durunlar ayni demekkii, sen yine misafir gelince susleniyormussuun, ay bende oda yok gelen giden pek yok, yakin bikac arkadasim var onlarda evin insani sayilir, full time esofman giyiyorum ben :). Esim bile diyor artik, bende istiyirum susleniyim filan ama yorgunluktan keyfim kalmiyorki hic. Bide onlami ugrascam diyorum.

[
Cnm aynen leble dogru soyluyo yediğin seyler besin degeri olan şeyler olsun..ogunde bu duzeni tutturmak zor belki ama haftanin her gunu farklı besini tüketmek de faydali olabilir. .
an oluyor yemek yiyemiyoruz ama biz ne yersek bebisler de onu yiyo. .

Bu kilo konusu benim de çok canımı sikiyor ya.. sutum azalmasın diye çok dikkat etmiyorum.. doğumdan sonra vereceğime kilo aldım ya ve mayısta kaynin düğünü var napacam 10 kilo vermem lazım

Pasaklilik konusunda herkes ayni sanirim moral oluyo birbirimize bende bi misafir geldiginde az ceki duzen veriyorum kendime yoksa sac sakal biyik bacak aldi basi gidiyo yeme konusundada insan bu beslenme planlarini yapmak istiyo ama ben cocuktan firsat bulup tam anlamiyla yemek yapamiyorumki..kolay seyler ancak

Kizlar ya moralim bozuk, bebegim sabahtan ogleye kadar 4 kere kakasini yapti, normalde gunde 1 kere yapiyordu, simdide uyurken birden kustu ama asiri miktarda, ustu basi yattigi yer her taraf kusmuk icinde kaldi, off niye boyle olduki bi derdi mi var ya atesi filan yok ama

Kızlar bebeğim 2-3 gündür bi mememi çekiştirip duruyo sinirleniyo sanki çok huysuz o nelere onur memeyi veriyorum onu normal emiyo niye acaba

Acaba sen bagırsaklarını çalıştıracak bisey mi yedin yada usuttumu

Kızlar Merhaba benimde bebeğim 30 ocak doğumlu..
Kızım dogdugundan beri her bezi kakali günde 7 8 kere kaka yapıyor her altını açtığında kaka var sizce bu normal mi ..cumartesi kontrolumuz var doktorumuzada sorcam ama kafama takildi

benim oğluma da oldu geçen gün, hatta kakasından kanlı mukus gibi bir şey geldi,,, şükür ki önemli bir şey değilmiş,,, ben çok gaz yapan şeyler yemişim ondan oldu,,
birkaç gün dikkat ettim yediklerime,, süt, çikolata ve balık yeme dedi dr um birkaç gün,,,

praline canim kilo alma isini ben cok kafama taktim gecen ay malum suphelendim cocuk doymuyor mu alan falan iyice arastr sor cocuk doktoumuzada sordum sutumun doyurduguna eminim ama kilo alimina az etki ediyor cunku hareketli bbeegin cok hareketliyse ona aktif enerji icin kullaniyor almiyor olabilir ben ilk iki ay cok guzel kilo aldi hem ikinci ay saglikli besleniyordum ayni L leble nin dedigi gibi hatta hergun bi sebze yiyordum piakolojikmen azcik ac kaldiginda vicdan yapma ama onemli olan hercekten saglikli beslenme ben ne zaman abarttm yemryi almadi kilo hatta canm bu ara hic dikkat etmiyorum yine cok aldigini dusuuyorum ek gida konusunda tavsie veremme ama ben hafiften basliyrm

Canim cok merwk attim kilo almadi diye endiselendigin ayda toplam kac gr almisti?

Nornalde ben takmiyordum ama 10gu boyunca hic almamasi canimi sikti biraz, az alsa sorun degil buyuyor deyip rahatlarim ama boyle buyumuyor mu diye uzuldum tabi.. Doktorumuza sorcam insallah, bi sure daha takip edeyim kilosunuda.. L leble neyseki tekrar kusma yada kaka yapma olmadi, tecrubesizlik cok kotu ya en ufak bi seyden pimpirikleniyorum..

Bnm bidikda bugun cok sık kaka yapti,zaten dogdugu gunden beri sari purtuklu sivi bi kaka yapio hic degismedi bugunkulerde aynen oyle,o yuzden ishal teshisi koyamiyorum bi yemek kasigi yapio zaten genelde,ama bugun 4/5 defa yapti araliklarla,kustu demissin ilk defa mi oldu bu? Mama vemismiydin?

Cok aydınlatıcı oldu canım tesekkur ederim

Dunde tarttim yok hala hic almamis 10 gundur kilo almamasi normal mi ya? Aslinda yememe hic dikkat etmiyorum, zayiflayayim diye, kahvalti filan gecistiriyorum hep hata bende
Canım uc aydan sonra yawaslıycak zaten ilk zamanki gibi alsa duba olur heralde benımki de zayıfladı sankı ama uykusu çişi kakası keyfi yerindeyse sorun yok

Ben

Benimde durumlar aynı paso pijama dısarıda fena deıl de evde pijama ve hep yataktayız kızımla . Cok paspal oldum yaa eskiden her boş anı degerlendırırsık şimdi esımde yanasmıyo zaten iş guç yorgunluk hep bi bahanesi var :))))))

Bende cok takiyordum kafama,oglum 3600 dogdu,iki ayi gectik 5,5 kg olmak uzere ,hep anne sutu verdim,bazi geceler 90 cc mama verdim doymuyordu cunku,ama benle ayni zmn dogum yapan arkadasim hem 3 kg dogurdu hemde bebegi suan 6 kg ve bizden 5 gun ufak,hic mama vermemis,asla bunu kiyas yapmak icin soylemiyorum herkesin yapisi farkli sutu farkli bebeginin hareketleri farkli sadece sey dikkatimi cok cekmisti halen 70 gunluk olduk dogdugundan beri cok memede kalmak istiyo oglum burda cOgu kisi seni emzik olarak kullaniyo deselerde ben onun sonuna kdr emsede sutu emdigini biliyorum cunku biberonla bazen doyunca mama kalsada eliyle itiyo ama bynu bana hic yapmiyo 1 saatw yakin emio ama o bahsettigim arkadasim 10 dk bile emzirmeden bebegi doyuyo,demekki bnm sutum daha ince daha sulu az yagli diyorum bunu ne kdr gicik olsamda gecen dr umda demisti,500-1000 gr alinmali diye biliyorum ayda,bu ay tam 1 kg almamiza ragmen dr umun bu cocuk daha kilo alabilirdi lafida kafami karistirmadi degil ,artik ne grama ne lafa bakmama karari aldim,bizler anneler olarak onlarin hareketlerinden enerjilerinden nekdr saglikli olduklarini cozebiliriz,her ay farkli kg alimlari olAcaktir,tartida olcerken bile bir haftayla diger hafta tutmuyor bile,birde praline cnm 10 gundur almiyor demissin ya,insnki mutlaka almistir farkinda degilsindir gecen hagta belki farkli giysi ile tarttin yada ciplaksa bile cok emmistir tartmissindir yada daha az toktur,tuvaletini yapmistir yada yapmamistir,yaa inanirmisin kaka ve cisi ayni anda yaptigi bezini tartiyorum tam 200 gr gelio ,dusunsene o icindeyken tarttin 200 gr fazla cikar ,o yuzden takilma canim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…