2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aynen canım ya dayanamıyorum ilk bebiş olacak nasip olursa

Bunu okuyunca agladım de ki biye agladın neden agladın. Duygusala bagladım.. Kardeşlik ne güsel bişi .... Kardeşlerii özledim( haftada bikez görsemde)
.....

canım ya ben aslında tek cocugum abım babamın ilk evliliğinden ama deli gibi düşkünüz birbirimize..
Onun 2 oğlu var. tek cocuk edersen hakkımı helal etmem en az 3 der.. Bende istiyorum 3 cocuk ne yalan söyleyim..

bugün bana göre 5+5, doktora göre 6+1im. Kalp atışını duydum şükürler olsun... Sen de duyarsın inş.

ayyy allah herkese nasip etsin çok zor ya.benim 2.tedavimdi bu..nasip olurda devam ederse inşallah

Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah:)

üçüncü güzel fikir ikiyi bi doğuralım 3 te biraz ara vermek istiyorum ben şöyle 30 lu yaşlarda

ne güzel gözün aydın maşallah

kızlar ben dayanamadım yarına randevu aldım doktora... 12 gun oldu bebişi görmeyeli... Ne yapayım dayanamadım
iyi yapmışsın bende bu aralar bi gimeyi düşünüyorum tahlil sonuçlarımı alıcam bahaneyle bikez daha görürüm belki afacanı

kızlar ultrason çıktısında yazan kaç haftalık olduğu ve tahmini doğum zamanı benim sat ile uyuşmuyor. Hangisini dikkate almalıyım?

kızlar ultrason çıktısında yazan kaç haftalık olduğu ve tahmini doğum zamanı benim sat ile uyuşmuyor. Hangisini dikkate almalıyım?

Benimde ilk hamilelik de jic uyusmuyordu. Doktora sordum. Ultrason da olan yazılar çocuğun kilo boy orantisina bagliymis.
Sen son adet gününe göre hesapla

bilmiyorumki bakalım cuma görünecekmi bişeyler meraktan ölcem
:))))az kaldı cumaya:)

sağl canım.

doktor işi yattı kocam izin vermedi. 10 kere doktor mu değişir. dere geçerken at değiştirildiği nerde gözükmüş dedi. Amaaa ben altan girdim üsten çıktım en azından 10 hazıran olan doktor randevumu 6 hazirana aldırabıldım..
Keçii ne olcakkkkk

canim nasilsin nasil geciyor gebeligin? insaAllah rahatsindir.. bugun buyuk gun demek :) ilk kalp atislarini duymak cok duygusal bir an.. Rabbim kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin insaAllah.. Allaha emanetsin canim..

aminnnn canım iyiyim Rabbime şükürler olsun kalp atışını duydum çok mutluyum doktor şimdilik herşey yolunda dedi.
senin bebişin cinsiyeti falan belli olmuştur :)
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin çok güzel bir duyguymuş

canım benimkinin bi arkadaşı da ultrason bebek için zararlı 2 ayda bir gitseniz yeter dedi
benim ki gitmeyelim sık sık diye tutturdu sinir oldum
arkadaşının eşini yok canım dedi bizde ilk çocukta sürekli gittik bişeymi oldu sen karışma gitsinler diye paylayınca
benim ki de sesini çıkaramadı

yok canım zararlı degıl ses dalgaları ile görüntü sağlyor makineler ama bizimkinin derdi başka. Doktor arkadaşı ya mahçup olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…