allah iyligini versin canim ama zaten ilk muayene den sonra iki hafta sonra gel demiyo mu
cnm ilk bebişin mi insan çok daha fazla heyecanlı oluyo. ilk bebişimde bizde görevden dolayı merkezden uzaktık her randevuyu iple çeker drun söylediği tarihtan 1 hafta önce giderdim dr. da 1.5 ay sonra gel dediği zaman çok kızardım neden 1.5 ay diyo 20 günde bir çağırsa diyee
Bunu okuyunca agladımde ki biye agladın neden agladın. Duygusala bagladım.. Kardeşlik ne güsel bişi .... Kardeşlerii özledim( haftada bikez görsemde)
.....
Kıslarrr duyduk duymadık demeyin facebook grubumuz ekleyinnnnnnn Vuslatımız Ocak 2015
KK bizim canımız her alanda burayı bırakamayız zaten ama ek bi sayfamız olsunnn
aa 2 si mi tuttu acabaaa:)))
benim tek embriyoydu:)
selammmmm kızlar nasıl giidyor ilk haftalarınız?
ben 5+3 üm 5+0 da keseyi gördük doktor haftaya gel kalp atışlrını duyalım dedi 6. haftada kalp atışını duyanlar var mı
hlamın kızı 8. haftada duymuş
ayyy allah herkese nasip etsin çok zor ya.benim 2.tedavimdi bu..nasip olurda devam ederse inşallah
:)) canım cesaret şart yaş gitmeden olmalı kardeşsiz olmuyor:) ilkinde peki ne tarafta hissettin:) içimden bir şey geçmiyor canım ne bileyim tek düşüncem sağlıklı olması haberlerde görüyoruz hasta çocukları o yüzden sağlık önceliğim inşallah sağlıklı olur yavrularımız
aynen sırf kızım için yaptık kardeş şart sürekli arkadaş arayışında :)
ayy canım yok erkekde olsa olur daha üçüncü var:) ama şimdi sakinleştirir dedin ya sırf o yüzden kız isteyebilirimbenim oğlum çok afacan
Merhaba kızlar bende 1hafta önce idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim.
Yarın randevum var.
Benim ikinci gebeliğim.
Geçen yıl ağustosta kızımı aldım kucağıma.
Allah nasip ederse bu evladımı 12 ocakta alacağım kucağıma
benimde ilki 23 aylık bakalım Allah yardımcımız olsun:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne güzel gözün aydın maşallahdün tahlil sonuçlarım için doktora gittim,ultrasonla bi daha baktı(en son 1 hafta önce bakmıştı)öncekinde kalp atışlarını duyamamıştım ama görmüştüm.dün duydum yaaagüçlü güçlü atıyo artık kocaman olmuş 1,5 cm...ayy ne çabuk büyüyorlar yaa....
iyi yapmışsın bende bu aralar bi gimeyi düşünüyorum tahlil sonuçlarımı alıcam bahaneyle bikez daha görürüm belki afacanıkızlar ben dayanamadım yarına randevu aldım doktora... 12 gun oldu bebişi görmeyeli... Ne yapayım dayanamadım
bugün bana göre 5+5, doktora göre 6+1im. Kalp atışını duydum şükürler olsun... Sen de duyarsın inş.
kızlar ultrason çıktısında yazan kaç haftalık olduğu ve tahmini doğum zamanı benim sat ile uyuşmuyor. Hangisini dikkate almalıyım?
:))))az kaldı cumaya:)bilmiyorumki bakalım cuma görünecekmi bişeyler meraktan ölcem
Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah:)
üçüncü güzel fikir ikiyi bi doğuralım3 te biraz ara vermek istiyorum ben şöyle 30 lu yaşlarda
ne güzel gözün aydın maşallah
iyi yapmışsın bende bu aralar bi gimeyi düşünüyorum tahlil sonuçlarımı alıcam bahaneyle bikez daha görürüm belki afacanı
hadi inşallah güzel haberlerle dön canım
kızlarrrrrrr bebeğimin kalbi gümbür gümbürrr maşallahhhh
boyu da 1.15 cm
canim nasilsin nasil geciyor gebeligin? insaAllah rahatsindir.. bugun buyuk gun demek :) ilk kalp atislarini duymak cok duygusal bir an.. Rabbim kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin insaAllah.. Allaha emanetsin canim..
maşallah annesii size.
doktor işi yattı kocam izin vermedi. 10 kere doktor mu değişir. dere geçerken at değiştirildiği nerde gözükmüş dedi. Amaaa ben altan girdim üsten çıktım en azından 10 hazıran olan doktor randevumu 6 hazirana aldırabıldım..
Keçii ne olcakkkkk
çok duygulandım yaaaaa
videoya da çektim hatıra kalsın :)
canım benimkinin bi arkadaşı da ultrason bebek için zararlı 2 ayda bir gitseniz yeter dedi
benim ki gitmeyelim sık sık diye tutturdu sinir oldum
arkadaşının eşini yok canım dedi bizde ilk çocukta sürekli gittik bişeymi oldu sen karışma gitsinler diye paylayınca
benim ki de sesini çıkaramadı
ankaradayım
doktor önerilerinizi bekliyorum kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?