2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ne komik ya sana yemek yapıp getireceği yerde sana mı soruyor yemek var mı diye ne kadar anlayışsız insanlar halbuki bu yollardan onlarda geçti

Giysi nasil giydiriyordun disari ciktiginizda mesala?
Aslinda cok kalim degil sicak yerlerde incecik giydirilirse belki bunaltici olmaz. Bunun bi yenidogan aparati var, biraz kalin mont gibi bisey, bebegi onun icine yerlestiriyosun, bebegime pek giydirmemistim, uzun killu badi, ustune ince penye tunik, kilotlu corap ve ince penye tayt, benimde ustumde kaban vardi, bebegim biraz bunalmisti otobuste.. Sonra basini gogsume yaslayip misil misil uyudu ama :)

Evet çok zor ya ben ev hanımı olacak tamam bey olur bey diyecek kadın değildim bu benim bünyeme ters, çalışmıyorum çalışamıyorum eşim yüzünden aslında onun yüzünden değil kendi kararım yüzünden, o kadar kızıyorum ki kendime...

Bak ilk oğlumdan sonra hep bakımlı oldum neye yaradı eşim beni kadın olarak görmeyi bıraktı ben temizmişim bakımlıymışım bir tek oğlumuzu gözü görüyordu, şimdi var ya umrumda değil ne giyiniyorum ne taranıyorum niye yapayım kıymet bilmiyor ki o benim için ne yapıyor evde pespaye geziyor özen göstermiyor benim için

Mükemmel kadın olmaya çalışıyorum ev temiz olacak düzenli olacak yemek yapılacak çocuklar temiz olacak vb... bu liste uzar gider niye peki niye inan eşim kıymet bilmiyor artık onun için çöp kaldırmak istemiyorum haketmiyor çünkü

Çocuk bakımında yardım eder o konuda hakkını yemem ama bunu benim için yapmaz oğullarına olan aşırı düşkünlüğünden yapar onlar için yoksa karım yorulmuş huni takıp gezecek hale gelmiş diye değil!!! Her gün sitemli mesaj atıyorum anlamıyor tınmıyor artık beni deli muamelesi yapıyor diyorum ya!!!

Yani eşim artık benim için hiç bir şey yapmıyor benim o kadar fedakarlığıma yapmıyor, gerçekten anladım şu dünyada iş yapmayan kadın yaranıyor kocasının kıymetlisi oluyor

Canım sen benim olumsuz yazılarıma bakma kardeş konusunda bizim zamanlama yanlıştı benim ruh halim çökük vs. olumsuz etkilemek istemem

Hayaline bayıldım süpermiş bende geliyim mi:)

Duha canım bu arada kv de hoşmuş ne yemeği soruyor sana ya ayıp gerçekten ayıp niye bu eskiler anlayışsız böyle offf

Canim beresini takiyorum, bide resimde gozukuyor kremrengi bi kumas var onunde o kumas uzuyor omuzlara takiliyor, yani bebege ruzgar gelmiyor aralardaki bosluklardan hava giriyor ama esmiyor. Eger hava cok soguksa kangurunun diaindan nohut battaniye sarip bebekle benim arama sikistiriyorum daha sicak olsun diye, ya bende usurmu filan dusunuyorum surekli kontrol ediyorum ellerini inan benimki sogukken onunki sicacik,evde bile bazen soguk oldugu oluyor :) tutulumanne de ucuza geliyir .com ekleyince kadinlar kulubu yazmis :)

Canim takma ya valla bi turk kadinlari bu ev isleri yuzunden sinirliyiz, cok kafaya takiyoruz, yabancilar hic sallamiyor :)) magazalarsa goruyorum 2-3 yasinda filan cocuklar yerlerde oturuyor ayakkabisini cikarmis corapla geziyor, biz olsak pis elleme kirli kalk ordan kafayi yeriz alisveris yapamayiz :)

aa benim gbi bir tane daha varmışş :) yalnız degilmişim , eflalim sen anlatırken bir an kendimi sandım valla nick e bakıyrm benmi yazdıydımki diye :) bende canım bir Yigitten on tane daha olsa bakarım . Ama buyuk oglumla bas edemiyorum . Yigit dogmadan once boyle degildi , sozumu dinlrdi yapma dedigim bir şeyi yapmazdı . Şimdi sozumu dinletemedgim zamanlar oluyor . Bebek uyurken ses yapıyor , bende odadan çıkartıym kendimde çıkıyorum oyuncaklarınıda alıp koridorda ( bizim koridor geniş) oynatıyorum . Yemek yaparkende yanıma alıyorum orda konuşup oyalıyorum anca bu şekilde . O paranoyalar bendede var canım tek ben oldugumu çok abarttıgımı duşunuyordum . Bazen kv kp oglumu gezdrmek için almaya gelirler gondersemmi gondermessemmi ikilemde kalırım . Gondermesem onlara ayıp olacak bide çocuk evde zaten sıkılıyor . Gondersem aklım kalıyor ya kaybederlerse ya arabada giderken kapıyı açarsa eve gotrdklerinde ya pencereyi açıp duserse diye aklıma turlu turlu kotu seyler geliyor . Oglum uyuyunca bende aynı şekilde opuyorum sarılıyorum kızdıgım içşn çok pişman olup vijdan yapıyorum ama sabah olunca tekrar aynı seyler . Çocukta haklı birden bire hayatı degişti onceden surekli gezdirirdim hiç ewde durutmazdım . Her hafta avm lere goturur onun sevdigi seylere bindirirdim , parka gotururdum . Şimdi evde çocuk çizgi film bakıyor ama içimde hiç rahat degil , tamam çizgi filmlern egitici olanlarıda var ama carton network te şiddet içeren tarzda şeyler var . Buda oglumu kotu etkiliyor . Surekli orumcek adam takliti yapıyor evde . Bunada bir son vercm artık kaldrcam o çizgi flmi... Eşime gelincede aynı benim eşimde kendinde hiç hata bulmuyor ona gore hep ben hatalıyım . Birde kavga edersek oda bahanesi oluyor evde durunca kavga ediyoz diyip daha çok gidiyor dışarıya . Bebegide bir yemek hazırlerken tutuyor baska yok . Allah akıl fikir vijdan verir inşllah hepsine ..

minione canim esin icin degil bebevin icin duaunmelisin kardssi, bilmiyorum kardessiz olmaz gibi geliyor bana, insan bi zor durumda kalsa destege ihtiyaci olsa kardesleri yaninda oluyor, o yuzden ben istiyorum, herkea ayni zorluklari yasamazki, her cocuk ayni olmaz, hem gelip gecici sorunlar.

bende oyle duşunuyorum . Kardes çok onemli . İyikide kardeslerim var . Mesela kızkardesim var bnden bir yas kuçuk . Herseyden once enn guvendigim kişilerden biri . Çunku ne olursa olsun senin sırrını asla kimseye vermez . Tek içimi doktugum tek herseyimi anlattıgım kişi kardesim diyebilirim . Çevremde çok duyuyorum kardesi olmayıp keske bir kardesim olsaydı diyenleri . En çokta kız olupta bir kız kardesim olsaydı diyenleri . Allah herkesin gonlune gore versin.

eflalim sıkma canını canım sonra çok güzel arkadaş olacaklar inşallah
ev konusunda acayip rahatsızım ama yapabileceğim bişey de yok sadece Bi komşu zile basarsa diye tırsıyorum o kadar :)
haberli misafirde tertemiz oluyor tabi

Ya kızlar ishalden bahsedilmiş ama bebişler zaten cıvık yapmıyorlar mı kakalarını nasıl anlıyorsunuz ishal olduğunu ?

canım normal kakada sıvı ama pütürlü oluyor ishalde su gb yani bizimki oyle

Valla ben bi kanguru aldım gecenlerde , indirimdeydi fiyatı uygundu . Eve gelip takınca ne bebek kanguruda duzgun durabildi nede kanguru bende durabildi . Kulpları omuzlarımda durmadı asa duştuler ne biçim yapmışlar anlamadım . Bebegide içine yuttu zaten. Netten biraz arastırınca kumasın yumuşak olmanası gerekiyrmuş benmki çok yumusak ve duzgun kanguru duruş şekillerinide gorunce benimkide yanlış durutuyr bacakları . Nette bi model gordum bab2go model çok kullanışlı geldi omuzlardan duşmesin diye iki omuz kulpunu birbirine tutturmuşlar bu hoşuma gitti zaten . Bbk oto koltugum bi gelsin bu dedigim kanguruyuda alcam . Hem kaliteli hem fiyatta uygun . Nette çeşitli fiyatlara var ama 60 tl ye buldum bi yerden .

Cok guzel canim.. amin Bende çok isterdim bi ablam bi kız kardeşim olsun..

Bende kiz kardesim yada ablam olmasi i cok isterdim, kiz kardesim var ama cok kucuk benden 16 yas kucuk, kizimla arkadas olurlar insallah :)

Bende kiz kardesim yada ablam olmasi i cok isterdim, kiz kardesim var ama cok kucuk benden 16 yas kucuk, kizimla arkadas olurlar insallah :)
masallah :) teyze yegen olarak çok yakın olurlar bence onlar buyuyunce . Benimde ilkokula giden erkek kardesim var çok seviyorumm onu hatta onun adı Alperen oglumun adınıda Eren koydum ona sevgimden .

sa guzellikler...Allahim kizlar sonunda regl oldum...sukurler olsun dicem yani..
misafrim var bugun buarada.hazirliklarimi yaptim bekliyorum..
ohhh ya sukurler olsun...
minione sevdicegim o resimdeki hatun sensin dimi..6 aydir tik yok demison.hayy san el surmeyen esinin agzinaa tukureyim...
senin gibi gusem esim olsa ayyy hep esprili hem guzel hem zeki 3 u bi arada..yok yok ben anladim bu adanlara mukemmel kadin cok geliyo...
pmetre canim uzme kendini..bu zamanlarin tadini cikar...
sutu arttimanin yollarini sen biliyosum zaten..olmuyosa olmuyo..anne sutunun yerini hic birsey tutmaz amanna ama tek mama ile beslenen senin bebisin olmicak ki gulumm..su zamanlarini bole uzulmekle gecirme cok ozluyo insan bebieginin ilk aylarini canim...tadini cikar...mama kullanma diye bi ayet kural yasak yok...
aksina sen annesin bebegini hrrturlu doyurman gerekiyo..ona bakman gerekiyo...bu anne sutu mama ne olursa...bn mesela sulanmis sut ile buyumusm...masaallah fazlam var eksigim yok...
ne zeka yonden ne fiziki yonden hamdolsun eksigim yok
..bnm kizim toplam 8 ay brut 4.5 ay emdi..sonra mama zehir gibi masaallah...cok zeki...hastalik kapmaz hemn...
sen bebegine bakaran her turu iyi olur

Benimki tv yi yakalayınca resmen izliyor ya nasıl engellerim acaba az önce wc gittim oğlumun hiç sesi çıkmıyor merak ettin napıyo die pusete koymuştum kafayı çevirmiş izliyor :)
canim engellemnin tek yolu tv yi acmamak acik buldugu an kariik sesler ilgisni ceker..
muzikli bi yun halisi dusunebilirsin...seresin yere hem muzikli hem oyuncakli ilgiyi ceker moto geliimi icinde gusel...
tv normal insanin bile beynini durduruyo sanki
..sadexe bakiyosun dusnmuyosun...
o yusden dikkat edilmesi lazim...

Benimki tv yi yakalayınca resmen izliyor ya nasıl engellerim acaba az önce wc gittim oğlumun hiç sesi çıkmıyor merak ettin napıyo die pusete koymuştum kafayı çevirmiş izliyor :)
bebekler tv izleyince ne olurki ? Zararlı birşeymi ?

aynen canım açmamak tek çözüm ama evde yalnızda olmuyor oyun halısı iyi fikir

bebekler tv izleyince ne olurki ? Zararlı birşeymi ?
beyin hücreleri için zararlı diye biliyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…