Günaydın herkese, geçmişi okumadan içimi dökeyim:)
Hanımlar her anlamda çok yorgunum özellikle ruhen, büyük oğlumla başedemiyorum beni resmen tüketti, çok pişmanım kreşe göndermediğim için, resmen sözümü dinletemiyorum, üç buçuk yaşında oğlum beni dinlemiyor ilerde nasıl olacak düşündükçe ruhum sıkışıyor, şimdiden böyleyse büyüyünce bana neler yaşatacak demekten kendimi alamıyorum
Oğlum için ölüp biten ben onu en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan ben tıkandım ve babaannesine indiği zaman oh diyorumkendi çocuğum evden gitti diye rahatlıyorum ha bu rahatlama ne kadar sürüyor aşağıdan ağlama inat seslerini duyana kadar, gerçekten rahatlıyormuyum hayır vicdanım öyle rahatsız ki, ona kızdığım için sürekli kardeşin uyuyor sus dediğim için( hoş susmuyor hiç bir şekilde defalarca uyandırıyor) bu onun tercihi değildi ki o istemedi ki kardeşi,halbu ki bu dünyada tek kalmasın bir kardeşi olmalı dedik onun için kardeş istedik Rabbimden... Şimdi onun istemediği hiç memnun olmadığı bir şey için ondan sorumluluk bekliyoruz,omzuna ağır yükler yüklüyoruz, hepsinin farkında olup öfkeme engel olamamam beni kahrediyor,içimi parçalıyor, o akşam uyuyunca öpüyorum öpüyorum ağlıyorum... ama sabah uyanınca yine başa dönüyoruz
Sabah beşte kalkan bir çocuk bebekliğinden beri öyle şimdi kardeşide öyle, düşünün sabah beş akşam dokuz sürekli yaramazlık abartmıyorum sürekli dur sus yapma düşeceksin bir yerin kırılacak sesiz ol, hayır yemekten önce bir şey yemek yok, niye döke saç yiyorsunlar... kii bunların hepsini ona öğretmiştim çok güzel uyguluyordu
Ben süper anne olacaktım çocuğuma kızmayacaktım neler neler ne hayallerim vardı.... annemim bana yaptıklarını ben çocuğuma yapmayacaktım
Onu çook seviyorum çokk, aklıma sürekli kötü şeyler gelir içim yanar olmamış şeylerden, ya babanensindeyken camı açarsa düşerse, ya babasıyla dedesiyle parka gidince kaybederlerse, ya dedesi olur ya yaşlı bayılır bir şey olurda oğlumu kaçırırlarsa diye paranoyakça şeyler gelir aklıma hep, yüreğim hop eder..
Ne olacak bu halim bilmiyorum
İnanın şu uykusuz geceler gazlar vs çok basit sorunlar inanın bana, şimdi miniğin gazı varmış uyumuyormuş ki günlerdir çok huysuz önemi yok bir şekilde baş ediyorum ama beni anlayan konuşmayı bilen derdini anlatabilen oğlumla baş edemiyorum....
Eşim deseniz hiç bir zaman beni anlamdı bana hep ruh hastası muamelesi yapıyor deli muamelesi yapıyor, sorunlarımızı benim üstüme yıkıp kendini aklıyor, hiç bir şekilde kendini haksız görmüyor..
Çok doluyum çok çok yorgun ruhum
Nego canm kendim icin actgm diziere bilw bakiyor askinda daha dogrusu algisi acik kizimin oyun oynarken kaydediyorbi bakiyorum bana ordan bi cumle sohbet arasinda o yuzden bende izlemem oda etkilenmez kitap okurum buraya bakarm dinlenmek icin bi cozum bulurum telefondan dolayi biraz biaeyler yazarken zor oluyor
canım benimkide çiziyor iki elini birden copur copur emiyor ama takmıyorum, elini öyle bir izleyişi ki var ki hayran hayran şakın şaşkın bu keyfi bozmak istemiyorumBu arada bnm bidik
Elleriyle cok pis yuzunu ciziyo gozlerini cikarcak gibi ovusturuyo ve kutt kutt cok sert darbelerle kafasina vuruyo
Dr umuz eldiven takim dedi ama biz ona hicc takmadik bugune kdr bikac gundur takiyorum mecburen ama ck uzuluyorum sanki skiliyomus gibime gelio sizler cikardinizmi takiyormusunuz
hemen bakiyorum m
canım yoğurt konusunu sen bilirsin tabi onunda doğal mayalama yöntemleri var bakarsın, üç gün kuralı alerjisi olup olmadığını anlamak için uygulanıyor biliyorsundur zatenEvet canim cok mantikli dedigin, ama sanirim yogurdu ertelerim, sebzeyle baslarim, bide uc gun kurali var, neye alerjisi oldugunu anlamak icinmis, ilk baslarken uc gun tek bi sebzeden yediriyosun, sonraki uc gun mesela baska sebze+bi onceki diye..
bende kilo almaktan korkmaya başladım artıkHerkese merhaba anneler
Hani böyle Tombul teyzeler götürürsün ya aynen öyle oldum sırtım et et. Emzireceğim diye kilo aldım onlarca( sütüm de olmuyor boşuna kilo alıyorum.
Ek gıda için önce yoğurt kefir ve sebze Eflalimmm dediği gibi bence de.. Tatlı ile Başlayan hem memeti bırakmak istiyor hem de sebzeleri yemiyor sonra...
Ben en az 6 ay emzirmek istiyorum sadece sonra tattırmaya geçeceğim ama sütüm yeter mi bilmem şimdiden zorlanıyorum.. Isteğim 2 yıl emzirmek..
Çok Çekingen biriyim vs ama emzirme için ne stres oldum ne utandım bu bebeğimin maması rızkı diyorum kendi kendime çok normal geliyor..
Elviseler için ithal olanlar Cartera oshkosh ya da markalar hep küçük kalıplar. Üstünde sadece 6 yazıyorsa 3-6 arası giyiliyor. 6 ayda başlanacak Değil de en son 6 da giyilecdk.
Benim kızım tiny mini bir bebek ayına göre giydiriyorum hatta şu an 0-3 devam:) 12 hafta olmamıza rağmen
Lcw mothercare Aziz bebe İdil bebe gibi türk markaları üstüne tam oturuyor kalıpları güzel üç ay giydiriliyor ama carters ın tulumları ya da büyük markalardan aldıklarım jacadi chocolate bilmem ne Micheal Kors lar hemen çekiyor küçülüyor ve oshkosh vs diğer markalar da..
Aklıma gelenler bunlar. Bebeğim kucaktan inmediği ev sessiz olduğu sürece skkıntı yok yoksa eziyet oluyor.
Arabada bile koltukta oturmuyor ve pusette de oturmuyor( boşuna aptal stokke ye para verdim..
Mobywrap ve ergo baby ile kucağımda taşıyorum öyle memnun oluyor hanımefendi:)
Bizden bu kadar...
canım ek gıda deyince öyle bir kase yemiycek hemen, gün gün artacak bir kaşıkla başlanacak önceKızlar ya biz 14 haftalığız ben artık 16 haftada ek gıdaya gecmek istiyorum bebeğim gayet iştahlı çünkü. Size bir sorum olcak Bazen dısarı cıkıp anneme bırakmak istiyorum ama simdi ek gıda olarak nasıl yapıcaz mette okudum ama anlamadım hergün bir kasık diyor da bir kasıkla nasıl doycak ki cocuk. Bir de ilk olarak ek gıdayı nasıl vercem yoğurdu sulandırıp falan mı? Peki corbaları ne zaman vercem ?? 16 hafta için corba ve meyyve püresimi vermek daha iyi yoksa milupanın pirinçli mamaları mı ??Kafamda deli sorular bu ek gıda olayını hiç anlamadım.tecrübeli annelerden cevap bekliyorum
geçmiş olsunKızlar bebeğim pamukçuk oldu ilerledi doktora gösterdim karbonatlı suyla sil dedi ama karbonatlı suyun yeterli olacağını sanmıyorum yavrum çok acı çekiyor acil cvp verin lütfen ne yapayım
bazen tam tutuyor bazen oynuyor:)selam kizlar bebeklerinz kafalarini tutabiliyorlar mi acaba? biz 72 gunluguz kafamz halen gidip geliyor
canım sonuç ne oldu inşallah kötü bir şey değildirİyi akşamlar kızlarr yaa biraz once evden bir muska buldum bilellik seklinde ucunda eskinin bezlerinden dikilmiş muska var ve muskanın uzerindede iki tane kuçuk odun parçası ile iki tane kalp şeklinde mavi boncuk var . Bu nedir Allah aşkına yaa . Aklıma bişeyler geliyor ama ustune getirmek istemiyorumlutfen bilgisi olan varsa yazsın korktm .
Canım baktım oraya bulamadım, alatesettür diye bi siteden şu kıyafeti sipariş ettim, gelsin beğenmezsem iade ederim, o arada da başka kıyafetlere bakacağın yine. Sizce nasıl kızlar
ay canım benim kv de esmerlik konusunda aynını deyip duruyordu en son kendi kızının yanında patladım anne esmerlik kötü bir şey mi yok teni beyaz deyip duruyorsun dedim,büyük oğlum çok beyaz pamuk gibi bu miniğim ona göre kumral, benim annem doğunca aynı benim bebekliğime benzetti esmer olur dedi, o günden beri kv yok beyaz diyor, bende beyaz değil esmer olacak benim gibi hatta abime benziyor dedim, hakkaTEN ABİMİN BEBEKLİK FOTOSU VAR ONA BENZİYOR BU OĞLUM, bir gün göstericem kv me fotoyu:) büyük oğlum eşime ve görümceme benziyorYarın kontrolumuz var bakalim bu ay nasil olmusuz..Hastaneye gitmisken cildiyeye de gidicem alerjimi de gosteriim bi..
bugun elektrik olmadigi icin kv ye gittim cok iyidir sagolsun ama bazen moralimi bozuyo.Her gordugunde kizimin kilosu ile ilgili bi sey soyluyo haftada bir cocuk 1 kg mu almali ona göre bilemedim.Gecen hafta kilo mu verdi demisti, bu hafta da hic buyumemis dedi bi kere ses cikarmadim sonra bikac dk sonra yine ayni seyi söyleyince anne herkes buyumus diyo bi tek sen kilo almamis diyosun ben her hafta tartiyorum bi sorun yok cok sukur dedim.
Komsulari geldi ayni ogluna benziyo dediler, benziyo olabilir ama bu esmer olcak benim oglum bebekken sariydi diyo sanki cocugun esmer olmasi kotu bi şeymiş gibi neyse böyle oluversin diyo ben esmer oldugum icin bana benzesin istemiyo snrm..
Ay oyle cok kara da diilim yani sanki cirkinmisim hissi veriyo bana..
neyse gun böyle bitti..
ayy söylemesen senin fotoyuda oğlun sanıcaktım resmen kopyan:) maşaallahEki Görüntüle 1476493 Bize sanirim kimse hastanede karisti diyemezler sol ustteki benm bebekligim ve oglum ayni ben,abim ve babamin kopyasi,ve bunuda kv ler her zaman dile getiriyolar ardindan da cok tatli diyolar :) iyi bari bu konuda tam puan aldilar benden
canım sen sırtını üşütmüş olabilirsinKizlar ya moralim bozuk, bebegim sabahtan ogleye kadar 4 kere kakasini yapti, normalde gunde 1 kere yapiyordu, simdide uyurken birden kustu ama asiri miktarda, ustu basi yattigi yer her taraf kusmuk icinde kaldi, off niye boyle olduki bi derdi mi var ya atesi filan yok ama
o memenden ya sütün az geliyıordur ya çok birde tadına bak canımKızlar bebeğim 2-3 gündür bi mememi çekiştirip duruyo sinirleniyo sanki çok huysuz o nelere onur memeyi veriyorum onu normal emiyo niye acaba
doğduğundan beri öyleyse normaldirKızlar Merhaba benimde bebeğim 30 ocak doğumlu..
Kızım dogdugundan beri her bezi kakali günde 7 8 kere kaka yapıyor her altını açtığında kaka var sizce bu normal mi ..cumartesi kontrolumuz var doktorumuzada sorcam ama kafama takildi
1 kilo gayet normal olması gereken dr daha ne istiyor
Bende cok takiyordum kafama,oglum 3600 dogdu,iki ayi gectik 5,5 kg olmak uzere ,hep anne sutu verdim,bazi geceler 90 cc mama verdim doymuyordu cunku,ama benle ayni zmn dogum yapan arkadasim hem 3 kg dogurdu hemde bebegi suan 6 kg ve bizden 5 gun ufak,hic mama vermemis,asla bunu kiyas yapmak icin soylemiyorum herkesin yapisi farkli sutu farkli bebeginin hareketleri farkli sadece sey dikkatimi cok cekmisti halen 70 gunluk olduk dogdugundan beri cok memede kalmak istiyo oglum burda cOgu kisi seni emzik olarak kullaniyo deselerde ben onun sonuna kdr emsede sutu emdigini biliyorum cunku biberonla bazen doyunca mama kalsada eliyle itiyo ama bynu bana hic yapmiyo 1 saatw yakin emio ama o bahsettigim arkadasim 10 dk bile emzirmeden bebegi doyuyo,demekki bnm sutum daha ince daha sulu az yagli diyorum bunu ne kdr gicik olsamda gecen dr umda demisti,500-1000 gr alinmali diye biliyorum ayda,bu ay tam 1 kg almamiza ragmen dr umun bu cocuk daha kilo alabilirdi lafida kafami karistirmadi degil ,artik ne grama ne lafa bakmama karari aldim,bizler anneler olarak onlarin hareketlerinden enerjilerinden nekdr saglikli olduklarini cozebiliriz,her ay farkli kg alimlari olAcaktir,tartida olcerken bile bir haftayla diger hafta tutmuyor bile,birdepraline cnm 10 gundur almiyor demissin ya,insnki mutlaka almistir farkinda degilsindir gecen hagta belki farkli giysi ile tarttin yada ciplaksa bile cok emmistir tartmissindir yada daha az toktur,tuvaletini yapmistir yada yapmamistir,yaa inanirmisin kaka ve cisi ayni anda yaptigi bezini tartiyorum tam 200 gr gelio ,dusunsene o icindeyken tarttin 200 gr fazla cikar ,o yuzden takilma canim olurmu
ha hay çok güldüm
Saka maka tam 6 aydir tik yok :)))
Gecen kadin dogum dr uma kontrole gittum alttan muayene etti yok dedi gebeykenki gibi halen dedi kasiyosun kendini bu sekilde spiral sana hayatta takilmaz
Zaten dedim onu taktirmak isteyen kim
Biz dedim beraber olmuyoruz ki hicccccc istemiyoruzz dedim firsat yokki ona dedim
Bir gecen gece ruyamda dedim bebek uyuyordu tam dedim niyetlendik kapi caldi anaaaa kv gelmis kalmaya tam bu nerden cikti derken hoppppp annemle banam gelmeZmi haydaaa bir zil annemlerin sitenin kapicisi
Dedim yok artikkk ruyada bile olmadi deyince kadin gulme krizine girdi
Dedi bugune kdr ne yaptiysaniz o zmn o yoldan devam edin dedi
Nolucak boyle bilmiyorum valla
Hic zaman yok firsat yok
Bendwn yana sikinti yok isterse sonsuza kdr olmasin oglumla biz cok mutluyuz
Ama babamiz napar hic bilmiyorum
bencede bırak bayan dr bul canımBen gercekten bu dr u birakicam
Bu ay 1 kg almisiz,55,5 cm ken 59 olmusuz
Adam halen kilosu daha ii olabilirdi diyo
maşallah kızına canımSlm kizlar biz kontrolden geldik kizim geldi geleli uyuyo hastanenin maskotu oldu cadi pusetini yanimiza almadik 2 saat boyunca babasinin kucaginda gezdi hic ağlamadı kucaktaydi ya..
Kontrol iyiydi cok Sukur, aklinizda olsun onumuzdeki ay 650 gr civarı alırmis yani 4. Ayda..
Bas seklini sordum burda bi arkadasla konuşmuştuk hatirlayamadim.Kafa sekli 2 ya da 3 yas civari sekillenirmis başına bi sey takma gereksiz dedi.Etkilemezmis bas seklini..Kizinin kafa sekli gayet guzel neden takıyorsun dedi..
minione bence de doktorunu değiştir oglun Masallah iyi gelismis halen neyini begenmemis doktorun anlamadim..Bu arada oglusuna da masallah cok yakışıklı olmus annesi mevlut kıyafetleri ile.
götür canımBende geçenlerde üşütmüştüm otomatik olarak oğlum ishal oldu benden geçtiğini düşünerek çok önemsemedim ama iki üç gündür hala ishal ve yeşile döndü kakası dr a gotursem mi acaba
oldu biz o kadar yorulalım sanki cinsellik sadece onların ihtiyacıAyy hic gulcem yoktu ruyada bile rahat kalamadiniz habence hepimiz ayniyiz biz bole rahatiz ama esler napar bu durumda anlayisli mi olurlar yoksa baska seyler mi okur insan bilemiyor ve endişelendiriyor
canım bende 25 gün uğraştım pes etmedim neler denedim kamera olsaydıda evde çekseydi halimi, pes etme geç değilKızlar herkes sutunu nasıl arttiracaginin yollarını ararken once bebeği meme emmeyen sonra sagarak veren ama sonra sutu giderek azalan sonra zamansizliktan sagamayan ve sonunda anne sutu vermekten pes eden tek beceriksiz ben miyim ?
çoook üzgünüm
canım dün baktım da çok pahalıymışKizlar buyrun ergobaby boyle bisey, bilgimiz kanguru yani, bendeki bu resimdekinin aynisi,kullaniyorum, doktoraa bununla gitmistim, bebiste halinden cok memnun ololuyoruykusu yoksa kafasini uzatip etrafi izliyor, sonra uyuyor :) cok sicak yerlerde rahat olmayabikir bi kere arkadasima giderken otobuse binmistim ergoyla kizim bayagi bunalmisti. Otobus sicakti cunku.
Kızlar kadınlar analar günaydın :) aranızda prozac kullanan var mı ben hamilelikten önce kullanıyodum da geri baslamak istiyorum ama sütümü azaltır mı ki b grubu bi ilaç emzirirken kullanılıyo ama bilemedim
cok sık ypmasindan yani 7-8 den fazla olursa günde. birde ateşi fakan oluyYa kızlar ishalden bahsedilmiş ama bebişler zaten cıvık yapmıyorlar mı kakalarını nasıl anlıyorsunuz ishal olduğunu ?
Hımm :) İnşallah hayırlısıyla siz de çocuğunuza kavuşursunuz bizim gibi.Ben henuz hamileym :)
Insallh canm benim saol :)Hımm :) İnşallah hayırlısıyla siz de çocuğunuza kavuşursunuz bizim gibi.
Gzl bir soru bende merak ediyorumYa kızlar ishalden bahsedilmiş ama bebişler zaten cıvık yapmıyorlar mı kakalarını nasıl anlıyorsunuz ishal olduğunu ?
Giysi nasil giydiriyordun disari ciktiginizda mesala?Kizlar buyrun ergobaby boyle bisey, bilgimiz kanguru yani, bendeki bu resimdekinin aynisi,kullaniyorum, doktoraa bununla gitmistim, bebiste halinden cok memnun ololuyoruykusu yoksa kafasini uzatip etrafi izliyor, sonra uyuyor :) cok sicak yerlerde rahat olmayabikir bi kere arkadasima giderken otobuse binmistim ergoyla kizim bayagi bunalmisti. Otobus sicakti cunku.
Canimmm benimmmmmGünaydın herkese, geçmişi okumadan içimi dökeyim:)
Hanımlar her anlamda çok yorgunum özellikle ruhen, büyük oğlumla başedemiyorum beni resmen tüketti, çok pişmanım kreşe göndermediğim için, resmen sözümü dinletemiyorum, üç buçuk yaşında oğlum beni dinlemiyor ilerde nasıl olacak düşündükçe ruhum sıkışıyor, şimdiden böyleyse büyüyünce bana neler yaşatacak demekten kendimi alamıyorum
Oğlum için ölüp biten ben onu en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan ben tıkandım ve babaannesine indiği zaman oh diyorumkendi çocuğum evden gitti diye rahatlıyorum ha bu rahatlama ne kadar sürüyor aşağıdan ağlama inat seslerini duyana kadar, gerçekten rahatlıyormuyum hayır vicdanım öyle rahatsız ki, ona kızdığım için sürekli kardeşin uyuyor sus dediğim için( hoş susmuyor hiç bir şekilde defalarca uyandırıyor) bu onun tercihi değildi ki o istemedi ki kardeşi,halbu ki bu dünyada tek kalmasın bir kardeşi olmalı dedik onun için kardeş istedik Rabbimden... Şimdi onun istemediği hiç memnun olmadığı bir şey için ondan sorumluluk bekliyoruz,omzuna ağır yükler yüklüyoruz, hepsinin farkında olup öfkeme engel olamamam beni kahrediyor,içimi parçalıyor, o akşam uyuyunca öpüyorum öpüyorum ağlıyorum... ama sabah uyanınca yine başa dönüyoruz
Sabah beşte kalkan bir çocuk bebekliğinden beri öyle şimdi kardeşide öyle, düşünün sabah beş akşam dokuz sürekli yaramazlık abartmıyorum sürekli dur sus yapma düşeceksin bir yerin kırılacak sesiz ol, hayır yemekten önce bir şey yemek yok, niye döke saç yiyorsunlar... kii bunların hepsini ona öğretmiştim çok güzel uyguluyordu
Ben süper anne olacaktım çocuğuma kızmayacaktım neler neler ne hayallerim vardı.... annemim bana yaptıklarını ben çocuğuma yapmayacaktım
Onu çook seviyorum çokk, aklıma sürekli kötü şeyler gelir içim yanar olmamış şeylerden, ya babanensindeyken camı açarsa düşerse, ya babasıyla dedesiyle parka gidince kaybederlerse, ya dedesi olur ya yaşlı bayılır bir şey olurda oğlumu kaçırırlarsa diye paranoyakça şeyler gelir aklıma hep, yüreğim hop eder..
Ne olacak bu halim bilmiyorum
İnanın şu uykusuz geceler gazlar vs çok basit sorunlar inanın bana, şimdi miniğin gazı varmış uyumuyormuş ki günlerdir çok huysuz önemi yok bir şekilde baş ediyorum ama beni anlayan konuşmayı bilen derdini anlatabilen oğlumla baş edemiyorum....
Eşim deseniz hiç bir zaman beni anlamdı bana hep ruh hastası muamelesi yapıyor deli muamelesi yapıyor, sorunlarımızı benim üstüme yıkıp kendini aklıyor, hiç bir şekilde kendini haksız görmüyor..
Çok doluyum çok çok yorgun ruhum
ayy canım inşallah büyüyünce dertleride büyümez:)ayy canım yabenim tek çocuğum var ama anlıyorum seni hepsinin yeri ayrı olur candır onlar üzme kendini sen belki süper anne değilsin ama çok iyi bi annesin ne anneler gördüm ayrımcılık yapan öteki evladına bağırıp yüzüne bakmayan sen ise çocuklarını ne kadar düşündüğünü belli ediyosun zaten yazdıklarınla.. ikisi içinde çabalıyosun en azından Allah sabrını verir inşallah üzülme canım zamanla düzelicek herşey bi bakmışın kocaman olmuş abi kardeş bir olup seni kızdırmayı sevecekler uzaktan uzaktan seni izleyip kikirdicekler
canım bende eşime oğlum iki yaşındayken olsun dedim yok dedi hep onun yüzündenNego canim Allah kolaylik versin ne desem bilemedim gercekten zor ama, ben bu yuzden yas farkinin az olmasini istiyorum, fazla olunca kiskanclik cok oluyormus, cocuk tek basina evde saltanat surmeye alisiyor, oteki gelince anliyor, onada hak vermek lazim, bende olsam kiskanirdim :). Canim aen bide disari filan cikmiyorsun, bilmiyorum buda psikolojiyi koti etkiliyor bence, bende bazen tembellik edip cikmaya useniyorum, esim zorla hadi diyor inan cikinca oh diyorum ne iyi geldi, daha fazla durma evde uc aylik oldular cik carsiya bikac bisey al, rahatlarsin, alisveris her kadina iyi gelir :))
canım emir hep hareketliydi kardeş gelince benim tahammülüm azaldı sadeceNego canim Allahim yar ve yardımcın olsun içten söylüyorum....akilli bidik emir nasıl değişmiş kuzum.kardesine alismak zaman alıyor. benim yegenlerde öyleydi 5 yaşındaydı ama zor alıstılar ama akistilar biraz zamana birak canim kabullenicek ins....o duygular bende de oliyor ki tek ve nazlim bir masumcukla sonra kiziyorum hem de cokk kızıyorum kendime...ams ruhen bedenen cok yıpranmış olduğumuz icin bu dönemde öyleyiz gececek diye bekliyorum.kendine yüklenme inan herkes bu psiklojide oyle düşünüyorum....
temizlik aynen canim rahatsız oluyorum ama yavaştsn bu huyumu bırakmaya çalışıyorum malum benim eşten de hayir yok bebege bskar
sa bakıyor biraz....evim genelde daginik minik doğduğundan beridir hic düzgün olmadi...arkadaş gelicek bugun ev süpürulecek daginik rahat olmaya çalışıyorum ama icim icimi de yiyor daha yeni kahvaltı masasındayim şu an:) napıyım artik böyle diyorum
dün aksam üzeri kv ariyor yemegin var mi kizim geliyoruz diye yoktu koştur kostur yemek yap.hic halden anlayan yok ki o kadar gözümde büyüdü ki...birsey desen bu rahatlikta cocuk büyütmeye ne kalmis diyorlar.
çııcam duham çıkıcam inşallah, ayy kv den de fenalık geldi ben her gün görüyorum kadının bir şey yaptığı yok ama aynı muahabbet artık uzak duruyorum daraldımeflalim bir de praline arkadasa da katılıyorum cok hakli...inan o kadar bunaliyorum ki bi ark gelse sohbet etsek bir yere gitsem diyorum iyi geliyor kv ye bile giyinip kusanip takilarimi takip gidiyrum o rahatlatiyor.onceden onceden suslenmezdim giderken kv ye.şimdi gittigim tek yer orasi o yüzden....birileri gelsin bir yere gideyim diyorum hep ...esim de öyle dışarı çıkarmak istiyor hep evde paslaniyorsun diyoo.
Nego canim ergo pahali evet ben yurtdisindayim hem o yuzden uyguna aldim, bide aldigimiz zaman annem turkiyeye doncekti zaten annem almisti bide vergi iadesi yaptilar bayagi uyguna gelmis oldu, kadinlarkulubu.com da hic kullanilmamis geliyor bazen ama hemen bitiyor 175 e gelmisti bi kere hemen kapmislar :).
Canim ben temizligi amaan salla diyorum, benim psikolojim daha onemli, haftada 2 kere supuruyorum bir kere siliyorum, o bile iki arada bi derede, cocuk uyurken hemen yapmaya calistigim bi is, zaten cocuk uyanikkeken yoruluyoruz o uyuyunca dinlenmek istiyorum hemen islere kosamam, utu filan dag gibi :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?