Gecen zaten oldu da ,agzinin icindeki sertlik icin gittim haberim yok dedi ilk defa goruyorum dedi,kist mi kitlemi acaba dedi hicccc umursamadi,o gunu sildim ben o dr u zaten,bu ay kismetse baska bir dr a gidecegiz insallahCanım doktorunu değiştir bence. Seninle alay etmiş olabilir. 20-30 gram alması Lazım günlük.. Seninki 33 gram gibi bir şey almış daha ne olsun, bi ayda 1 kg seni tebrik ermesi Lazım benimki 500 gram bile alamıyor doktor moralimi bozmuyor düşün artık.. Her şey yolundayken bile seni tedirgin edip adam givi cevaplamıyorsa Allah korusun hastalık vs olduğunda bu doktor nasıl davranacak acaba.. Kadın doktor bul bence değiştir doktorunu...
Ben Philips avent ve medela nınkini kullandım ikisinden de memnun kaldım. Chicco bi alt sınıf kalıyor Philips e göre.. Allah tamamına erdirsin inş sağlıkşa kucağın alasın...
ayy hamilelik takviminden 26 haftalık hamilelik zamanlarım aklıma geldi . O zamn , zaman geçmiyordu . Şimdi çok çabuk geçiyor ahh ahh ne gunlerdi :)Çok sağolun.Allah razı olsun :)Bebişlerinizi sağlıkla büyütün,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...
canım agzındaki sertligi bilememesi ilginç ya . Bizm çocuk doktorumuzda sarılıgını onemsemedi bişey olmaz dedi ki dediginde 15,5 tu hastaneye yatması gerekn bir degerdi bizi gonderdi biz farkedipte tekrar goturmesek Allah korusun kim bilir ne olurdu . Doktrdan uç gun sonra arttıgını farkedip tekrar gotrdugumuzde o uç gunde 19 u bulmuştu . Doktor çok onemli . Şimdi kayserinin en onde gelen doktorlarından birine goturuyoruz memnunuz .Gecen zaten oldu da ,agzinin icindeki sertlik icin gittim haberim yok dedi ilk defa goruyorum dedi,kist mi kitlemi acaba dedi hicccc umursamadi,o gunu sildim ben o dr u zaten,bu ay kismetse baska bir dr a gidecegiz insallah
cnm benim kizim da öyle bazen fiskirtiyor 6 kez kaka yaptigi da olmuştur kustugu gun..endise etme sen..Benimki normalde 1 kere fazla yapar cogu zaman komple ustunu degismek zorunda kaliyorum oyle cok yapiyor, bugun 2 kere bayahi fazla yapto digerlero normaldi, kusmasi coktu yaa nasil tarif etsem butun mideyi bosaltmistir, birden agzindan fiskirdiama tekrari olmadi, insallah bisey yoktur..
Aynen kizlar ben de merak ediyorum..Kızlar ergobaby i tavsiye etmişsiniz paylaşır mısınız ve ne kadar?
iyi gclr cnm hosgeldin..iyi geceler kizlar...nasilsniz bakalim gusel annelr.Masaallah sizlere..bebisler nasiillar..minione canim gecmis olsun..korktuyn gibi cikmamis cok sevindim...arada okuyorum ama pek yazamiyorum affola bacilarim
msizleri seviyorum yani..m
oyle deme canım ya şimdi bende uzuldum . Oncelikle biberona alişan bebekler memeyi reddediyor ve biberondan daha fazla sut geldigi içşn işlerine geliyor bu şekilde beslenmek . Belkide bir çok şeyi denedin ama bence pes etme bir kaç gun bebegine mamayı biberonla vermemeye çalış . Çay kaşigiyla içir ve oncesinde memeni tutturmaya çaliş . Eninde sonunda pes edip tutacaktır . Bu aradada sutunu aarttırmak için sut yapıcı seyler ye iç . Öğün atlamadan yemek ye sabah kahvaltılarnı erkn yap , bunun yanında bol sıvı ; rezene papatya çayı bol su içi . Dereotu boza komposta bunları tuket . Bebegin memeyi tutunca mutlaka sutunde çogalacaktr . En onemli nokta memeyi tutturmak . Canım bunları denednmi denediysen sen elinden geleni fazlasıyla yapmşindir . Tecrubeli bir anne olarsk bunları tavsiye edebilirim. Biliyorum burdan yazması kolay ama vazgeçme inşallah bebegini emzirmeye baslarsın inş bol sutun olur. Uzme kendini .Kızlar herkes sutunu nasıl arttiracaginin yollarını ararken once bebeği meme emmeyen sonra sagarak veren ama sonra sutu giderek azalan sonra zamansizliktan sagamayan ve sonunda anne sutu vermekten pes eden tek beceriksiz ben miyim ?
çoook üzgünüm
Saol mervecimiyi geceler kizlar...nasilsniz bakalim gusel annelr.Masaallah sizlere..bebisler nasiillar..minione canim gecmis olsun..korktuyn gibi cikmamis cok sevindim...arada okuyorum ama pek yazamiyorum affola bacilarim
msizleri seviyorum yani..m
Vay halimize 5 de uyanan cocuk 2,5 da uyandi .karackara dusunuyorum niye boyle oldu gunduzde dogru duzgun uyumamistiBiz eve geldik yorgun dusen kizim 4 saat uyudu kayininvalidemde bu gece uyumayiz artik..
Ya peki hiç sormuyo musun beni özlemedin mi falan diye . Ben bikaç kez sordum da canım sen cok yoruluyosun kıyamıyorum diyo bahaneye bak :))))) işin ilginci bende istek namına bişey kalmadı tek istegım kızım :) yakında aldatılırsam şaşmam yani :/
Saka maka tam 6 aydir tik yok :)))
Gecen kadin dogum dr uma kontrole gittum alttan muayene etti yok dedi gebeykenki gibi halen dedi kasiyosun kendini bu sekilde spiral sana hayatta takilmaz
Zaten dedim onu taktirmak isteyen kim
Biz dedim beraber olmuyoruz ki hicccccc istemiyoruzz dedim firsat yokki ona dedim
Bir gecen gece ruyamda dedim bebek uyuyordu tam dedim niyetlendik kapi caldi anaaaa kv gelmis kalmaya tam bu nerden cikti derken hoppppp annemle banam gelmeZmi haydaaa bir zil annemlerin sitenin kapicisi
Dedim yok artikkk ruyada bile olmadi deyince kadin gulme krizine girdi
Dedi bugune kdr ne yaptiysaniz o zmn o yoldan devam edin dedi
Nolucak boyle bilmiyorum valla
Hic zaman yok firsat yok
Bendwn yana sikinti yok isterse sonsuza kdr olmasin oglumla biz cok mutluyuz
Ama babamiz napar hic bilmiyorum
O ne ki ilk defa duydum :/merhaba güzel anneler .Ben de inşallah temmuz annesi olucam bu sene.Siz tecrübeli annelere sormak istediğim bi srou var.Göğüs kalkanı kullananınız var mı acaba?Philips avent ve chicco arasında kaldım.Belki sizlerden bi öneri alabilirim
Aynen :/:/Vay halimize 5 de uyanan cocuk 2,5 da uyandi .karackara dusunuyorum niye boyle oldu gunduzde dogru duzgun uyumamisti
Canim cok uzuldum benzer seyi bende yasadim ama benimki silikon ucla tuttu careyi onda bulduk sen dennedinmi ucla vermeyi oyle alir belki...Kızlar herkes sutunu nasıl arttiracaginin yollarını ararken once bebeği meme emmeyen sonra sagarak veren ama sonra sutu giderek azalan sonra zamansizliktan sagamayan ve sonunda anne sutu vermekten pes eden tek beceriksiz ben miyim ?
çoook üzgünüm
Pinar ben seni ist da oturuyorsun saniyordum denek kayseride yasiyorsunuzcanım agzındaki sertligi bilememesi ilginç ya . Bizm çocuk doktorumuzda sarılıgını onemsemedi bişey olmaz dedi ki dediginde 15,5 tu hastaneye yatması gerekn bir degerdi bizi gonderdi biz farkedipte tekrar goturmesek Allah korusun kim bilir ne olurdu . Doktrdan uç gun sonra arttıgını farkedip tekrar gotrdugumuzde o uç gunde 19 u bulmuştu . Doktor çok onemli . Şimdi kayserinin en onde gelen doktorlarından birine goturuyoruz memnunuz .
Ayni cvbi aliyorum cnm :)))Ya peki hiç sormuyo musun beni özlemedin mi falan diye . Ben bikaç kez sordum da canım sen cok yoruluyosun kıyamıyorum diyo bahaneye bak :))))) işin ilginci bende istek namına bişey kalmadı tek istegım kızım :) yakında aldatılırsam şaşmam yani :/
Canin pes etme birazcik daha dayan, ne kadar versem o kadar iyi diye dusun, evet tahmin edebiliyorum sagarak vermenin nasil zor oldugunu, yakin akrabam ilk 6 ay sirf anne sutuyle beslemisti, sagarak, onda gormustum nasil yoruldugunu..Kızlar herkes sutunu nasıl arttiracaginin yollarını ararken once bebeği meme emmeyen sonra sagarak veren ama sonra sutu giderek azalan sonra zamansizliktan sagamayan ve sonunda anne sutu vermekten pes eden tek beceriksiz ben miyim ?
çoook üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?