2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gecen zaten oldu da ,agzinin icindeki sertlik icin gittim haberim yok dedi ilk defa goruyorum dedi,kist mi kitlemi acaba dedi hicccc umursamadi,o gunu sildim ben o dr u zaten,bu ay kismetse baska bir dr a gidecegiz insallah

Gecen zaten oldu da ,agzinin icindeki sertlik icin gittim haberim yok dedi ilk defa goruyorum dedi,kist mi kitlemi acaba dedi hicccc umursamadi,o gunu sildim ben o dr u zaten,bu ay kismetse baska bir dr a gidecegiz insallah
canım agzındaki sertligi bilememesi ilginç ya . Bizm çocuk doktorumuzda sarılıgını onemsemedi bişey olmaz dedi ki dediginde 15,5 tu hastaneye yatması gerekn bir degerdi bizi gonderdi biz farkedipte tekrar goturmesek Allah korusun kim bilir ne olurdu . Doktrdan uç gun sonra arttıgını farkedip tekrar gotrdugumuzde o uç gunde 19 u bulmuştu . Doktor çok onemli . Şimdi kayserinin en onde gelen doktorlarından birine goturuyoruz memnunuz .

iyi geceler kizlar...nasilsniz bakalim gusel annelr.Masaallah sizlere..bebisler nasiillar..minione canim gecmis olsun..korktuyn gibi cikmamis cok sevindim...arada okuyorum ama pek yazamiyorum affola bacilarim
msizleri seviyorum yani..m

cnm benim kizim da öyle bazen fiskirtiyor 6 kez kaka yaptigi da olmuştur kustugu gun..endise etme sen..
Bugün dr.a sordum fazlasını cikartiyodur dedi

Kızlar ergobaby i tavsiye etmişsiniz paylaşır mısınız ve ne kadar?
Aynen kizlar ben de merak ediyorum..
iyi geceler kizlar...nasilsniz bakalim gusel annelr.Masaallah sizlere..bebisler nasiillar..minione canim gecmis olsun..korktuyn gibi cikmamis cok sevindim...arada okuyorum ama pek yazamiyorum affola bacilarim
iyi gclr cnm hosgeldin..

Kızlar herkes sutunu nasıl arttiracaginin yollarını ararken once bebeği meme emmeyen sonra sagarak veren ama sonra sutu giderek azalan sonra zamansizliktan sagamayan ve sonunda anne sutu vermekten pes eden tek beceriksiz ben miyim ?
çoook üzgünüm

oyle deme canım ya şimdi bende uzuldum . Oncelikle biberona alişan bebekler memeyi reddediyor ve biberondan daha fazla sut geldigi içşn işlerine geliyor bu şekilde beslenmek . Belkide bir çok şeyi denedin ama bence pes etme bir kaç gun bebegine mamayı biberonla vermemeye çalış . Çay kaşigiyla içir ve oncesinde memeni tutturmaya çaliş . Eninde sonunda pes edip tutacaktır . Bu aradada sutunu aarttırmak için sut yapıcı seyler ye iç . Öğün atlamadan yemek ye sabah kahvaltılarnı erkn yap , bunun yanında bol sıvı ; rezene papatya çayı bol su içi . Dereotu boza komposta bunları tuket . Bebegin memeyi tutunca mutlaka sutunde çogalacaktr . En onemli nokta memeyi tutturmak . Canım bunları denednmi denediysen sen elinden geleni fazlasıyla yapmşindir . Tecrubeli bir anne olarsk bunları tavsiye edebilirim. Biliyorum burdan yazması kolay ama vazgeçme inşallah bebegini emzirmeye baslarsın inş bol sutun olur. Uzme kendini .

Saol mervecim
Yaz ara sira ya

Ya peki hiç sormuyo musun beni özlemedin mi falan diye . Ben bikaç kez sordum da canım sen cok yoruluyosun kıyamıyorum diyo bahaneye bak :))))) işin ilginci bende istek namına bişey kalmadı tek istegım kızım :) yakında aldatılırsam şaşmam yani :/

O ne ki ilk defa duydum :/

Canim cok uzuldum benzer seyi bende yasadim ama benimki silikon ucla tuttu careyi onda bulduk sen dennedinmi ucla vermeyi oyle alir belki...

Pinar ben seni ist da oturuyorsun saniyordum denek kayseride yasiyorsunuz

Ayni cvbi aliyorum cnm :)))
Kendide farkinda firsat yokki :))
Bu kdr fedakarliga bunun ustune aldatilirsak neyseeee buyuk konusmayim Allah korusun

Canin pes etme birazcik daha dayan, ne kadar versem o kadar iyi diye dusun, evet tahmin edebiliyorum sagarak vermenin nasil zor oldugunu, yakin akrabam ilk 6 ay sirf anne sutuyle beslemisti, sagarak, onda gormustum nasil yoruldugunu..

Kizlar buyrun ergobaby boyle bisey, bilgimiz kanguru yani, bendeki bu resimdekinin aynisi,kullaniyorum, doktoraa bununla gitmistim, bebiste halinden cok memnun ololuyoruykusu yoksa kafasini uzatip etrafi izliyor, sonra uyuyor :) cok sicak yerlerde rahat olmayabikir bi kere arkadasima giderken otobuse binmistim ergoyla kizim bayagi bunalmisti. Otobus sicakti cunku.

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-02-07-36-50-1.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…