2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yazını okurken kendi oglumla aramızda gecenler gözümde canlandı aynı seyleri yasıyoruz seni cok ii anlayabiliyorum oglum iki yasında hiç durmuyo butun cekmeceler yerde ayakkabılık hergun yere bosaltıyo yatak odasında ne kadar krem parfum vb varsa baska odalardan topluyorum yukarı bi yere kaldırsam tabureyi götürüyo hemen kardesini hiç rahat bırakmıyo ne zzaman kucagıma alsam geliyo once sarılıyo opüyo sonra birden saldırıyo ustune atlıyo off cok zormus ya bende hergun ona kızmaktan yoruldum icim daralıyo onun pişmanlıgı zaten insanın psikolojisini mahfediyo bazen ne yapacagımı bilemiyorum dedigin gibi onceden bende kızmazdım oda daha ılımlıydı oyun oynardık şimid oyunda oynamıyo her yeri dagıtıyo küçükler biraz buyese ne bilim belki oyun oynarlar

Hayalimde bile yalniz kalamiyorum:)))) hahahahaaa saka bir yana,senle issiz bir adaya bile giderim kocadan baslar kv den cikarizz vallaaa :)))

Benim cimcime canımı okudu sabah beri,neymiş aksama kadar kucagimda gezicekmis..
Oyle bi agliyo ki sanirsin bi yerinde bi sey var, kucagina aldigin an hop bitiyo aglamasi..Almazsan aglamasi kaddiyen kesilmiyo aksine sinirleniyo siddetini artiriyo..
Isim var benim bu cadiyla..

Ben ev isini 5 gunde bitirebiliyorumsonra pazaryesi don basa tam is yapicam minigim agliyo tam yemek yapicam minigim oyun istiyo bende cok bunaldim utu temizlik yemek ok zor yapiyorum

Ben ev isini 5 gunde bitirebiliyorumsonra pazaryesi don basa tam is yapicam minigim agliyo tam yemek yapicam minigim oyun istiyo bende cok bunaldim utu temizlik yemek ok zor yapiyorum
Valla ev iSi hiç yapamıyorum biraz uyusa da mutfagi toplasam diyorum cnm; ancak aksam esim gelince biraz ortalik toparliyorum o kadar..

Biz bitanesiyle baş edemezken sen denge kurmaya calışıyosun cok zormuş , acaba buyuk oğlu psikatristtemi götursen

Canin pes etme birazcik daha dayan, ne kadar versem o kadar iyi diye dusun, evet tahmin edebiliyorum sagarak vermenin nasil zor oldugunu, yakin akrabam ilk 6 ay sirf anne sutuyle beslemisti, sagarak, onda gormustum nasil yoruldugunu..
Ayrıca gelmiyor da sagarak belki emerekte gelmezdi ama emmedi ki. Zaten yaklaşık 10gundur sagmiyorumda çünkü çok bıktım. Evde kimse yok bebek hiç kendi durmuyor ve hatta kendi uyumuyor bile hep başında duracaksin yoksa uyanıyor.yazık yavrum sadece mama yiyor. 10 gün sağladım ya belki su tum bile gelmez.

Allah kolaylik versin cnm yardimci olabilecek biri olsaydi en azından sen dinlenirdin biraz en azından sutunu sagmaya calisirdin..

Kizlar tirnaklarinizda batma oldumu benim dogumdan sonra sirayla tum tirnsklarim batti simdi ikinciye dondudogum sonrasi yasanabiliyormus

Aksam esim gelince bizim mibigin koligi tutuyo yatana kadar agliyo allahtan esim biraz bakiyo bende dinleniyorum gunduz ne yapsam kar
Aksamlari biz de oyleyiz cnm bizim Kolikten degil ama uykusuzluktan agliyo..
Uyuduğu bi vakit yok ki isimi yapayim dun nasıl olduysa uyudu gunduz dışarıda yoruldugu ıcın snrm. .

Kizlar ergo baby kangrunun fiyati az degilmis, kesin kullanabilecegimi bilsem alırim ama bizimki onda da durmazsa diye endise ediyorum..Bugüne kadar ne aldiysam kullanamadim...Bir de yuzu disariya dönük durabiliyo mu kullanirken.

Kızlar benim oğlumun uykusu konusunda problemim var. Şöyle ki 1 saat veya 30 dk bile kendi uyumuyor hep başında duracaksin uyanıyor kollarını tutup pişpiş yapınca yine uyuyor . Olaki o arada başında olma uyaniip gidiyor.
ayrıca sıçrıyor ve elleriyle de kendini uyandırıyor bu sebepten ellerini yarı kundak gibi sari yorum uykudan önce öyle olmasına rağmen ellerini çıkarıyor.
Durum böyle olunca hep başındayım gündüz. Ana kucağında uyutuyorum ikimizde yerde o uyuyor ben tv seyrediyorum ama sırtım kopuyor. Akşama kadar bir çorba yapi cam yapamıyorum.bide tv izleme konusu var , üzgünüm ama hep izliyor o da olmasa wc ye gidemem artık 75gunlukte olduk odadan çıktığımı anlıyor bazen sürünerek kaçıyorum.
O kadar ozeniyorum ki çocuğu yatiriyorlar odaya 3saat uyur diyorlar kendinden emin şekilde. Bende uyurken kapı tikliyor koşa koşa açıyorum gelenler kısa net konusu cam diye canım çıkıyor. Geçen komşu gelmiş açtım kapıyı kısa olsun diye herhalde he söyle diyorum. İnsan bi nasılsın der.

Ayy canim yaa.. ben bir tek bebekle bas edemedim topladim pilimi pirtimi annemlere goc ettim bir sureligine. Yazdiklarini okudukca amma nazliymisim diyorum. Allah sabirlar ve kolayliklar versin insallah sana. Bence sen super annesin hic merak etme. En azindan benim gozumde oyle. Elinden gelenin en iyisini yapiyorsun daha ne yapabilirsin ki.. hic canini sıkma canim.

Allah kolaylik versin cnm yardimci olabilecek biri olsaydi en azından sen dinlenirdin biraz en azından sutunu sagmaya calisirdin..
Sagarkende 70cc çıkıyor günde malt içecekleri fon fayda etmedi belki bende ugrasmasina yeterince ve sonuç aptamil çocuğu oldu cikti

Adet gören arkadaşlar. Bundan sonra adetlerimiz eskisi gibi ayda bir mi olacak yoksa düzene girmesi zaman alacak mi. Adet gördükten sonra süt miktarı azalır mi.Bende fırsat bulmuşken amma meg gönderdim

C Cucu benim kiz da tv izliyo resmen aksam tv aciksa uyumuyo oraya bakicakmis bizim kiz..
@eflalim Allah kolaylik versin cnm hic vicdan yapma yasadiklarin gayet normal bence..

ben çeviriyorum başka tarafa tekrar dönüyor,bide ışığa bakıyo hep direkt bakınca gözü çok rahatsız ediyor ama bebeklerin hoşuna gidiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…