- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 23
- 43
Yazını okurken kendi oglumla aramızda gecenler gözümde canlandı aynı seyleri yasıyoruz seni cok ii anlayabiliyorum oglum iki yasında hiç durmuyo butun cekmeceler yerde ayakkabılık hergun yere bosaltıyo yatak odasında ne kadar krem parfum vb varsa baska odalardan topluyorum yukarı bi yere kaldırsam tabureyi götürüyo hemen kardesini hiç rahat bırakmıyo ne zzaman kucagıma alsam geliyo once sarılıyo opüyo sonra birden saldırıyo ustune atlıyo off cok zormus ya bende hergun ona kızmaktan yoruldum icim daralıyo onun pişmanlıgı zaten insanın psikolojisini mahfediyo bazen ne yapacagımı bilemiyorum dedigin gibi onceden bende kızmazdım oda daha ılımlıydı oyun oynardık şimid oyunda oynamıyo her yeri dagıtıyo küçükler biraz buyese ne bilim belki oyun oynarlarGünaydın herkese, geçmişi okumadan içimi dökeyim:)
Hanımlar her anlamda çok yorgunum özellikle ruhen, büyük oğlumla başedemiyorum beni resmen tüketti, çok pişmanım kreşe göndermediğim için, resmen sözümü dinletemiyorum, üç buçuk yaşında oğlum beni dinlemiyor ilerde nasıl olacak düşündükçe ruhum sıkışıyor, şimdiden böyleyse büyüyünce bana neler yaşatacak demekten kendimi alamıyorum
Oğlum için ölüp biten ben onu en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan ben tıkandım ve babaannesine indiği zaman oh diyorumkendi çocuğum evden gitti diye rahatlıyorum ha bu rahatlama ne kadar sürüyor aşağıdan ağlama inat seslerini duyana kadar, gerçekten rahatlıyormuyum hayır vicdanım öyle rahatsız ki, ona kızdığım için sürekli kardeşin uyuyor sus dediğim için( hoş susmuyor hiç bir şekilde defalarca uyandırıyor) bu onun tercihi değildi ki o istemedi ki kardeşi,halbu ki bu dünyada tek kalmasın bir kardeşi olmalı dedik onun için kardeş istedik Rabbimden... Şimdi onun istemediği hiç memnun olmadığı bir şey için ondan sorumluluk bekliyoruz,omzuna ağır yükler yüklüyoruz, hepsinin farkında olup öfkeme engel olamamam beni kahrediyor,içimi parçalıyor, o akşam uyuyunca öpüyorum öpüyorum ağlıyorum... ama sabah uyanınca yine başa dönüyoruz
Sabah beşte kalkan bir çocuk bebekliğinden beri öyle şimdi kardeşide öyle, düşünün sabah beş akşam dokuz sürekli yaramazlık abartmıyorum sürekli dur sus yapma düşeceksin bir yerin kırılacak sesiz ol, hayır yemekten önce bir şey yemek yok, niye döke saç yiyorsunlar... kii bunların hepsini ona öğretmiştim çok güzel uyguluyordu
Ben süper anne olacaktım çocuğuma kızmayacaktım neler neler ne hayallerim vardı.... annemim bana yaptıklarını ben çocuğuma yapmayacaktım
Onu çook seviyorum çokk, aklıma sürekli kötü şeyler gelir içim yanar olmamış şeylerden, ya babanensindeyken camı açarsa düşerse, ya babasıyla dedesiyle parka gidince kaybederlerse, ya dedesi olur ya yaşlı bayılır bir şey olurda oğlumu kaçırırlarsa diye paranoyakça şeyler gelir aklıma hep, yüreğim hop eder..
Ne olacak bu halim bilmiyorum
İnanın şu uykusuz geceler gazlar vs çok basit sorunlar inanın bana, şimdi miniğin gazı varmış uyumuyormuş ki günlerdir çok huysuz önemi yok bir şekilde baş ediyorum ama beni anlayan konuşmayı bilen derdini anlatabilen oğlumla baş edemiyorum....
Eşim deseniz hiç bir zaman beni anlamdı bana hep ruh hastası muamelesi yapıyor deli muamelesi yapıyor, sorunlarımızı benim üstüme yıkıp kendini aklıyor, hiç bir şekilde kendini haksız görmüyor..
Çok doluyum çok çok yorgun ruhum
Hayalimde bile yalniz kalamiyorum:)))) hahahahaaa saka bir yana,senle issiz bir adaya bile giderim kocadan baslar kv den cikarizz vallaaa :)))Evet çok zor ya ben ev hanımı olacak tamam bey olur bey diyecek kadın değildim bu benim bünyeme ters, çalışmıyorum çalışamıyorum eşim yüzünden aslında onun yüzünden değil kendi kararım yüzünden, o kadar kızıyorum ki kendime...
Bak ilk oğlumdan sonra hep bakımlı oldum neye yaradı eşim beni kadın olarak görmeyi bıraktı ben temizmişim bakımlıymışım bir tek oğlumuzu gözü görüyordu, şimdi var ya umrumda değil ne giyiniyorum ne taranıyorum niye yapayım kıymet bilmiyor ki o benim için ne yapıyor evde pespaye geziyor özen göstermiyor benim için
Mükemmel kadın olmaya çalışıyorum ev temiz olacak düzenli olacak yemek yapılacak çocuklar temiz olacak vb... bu liste uzar gider niye peki niye inan eşim kıymet bilmiyor artık onun için çöp kaldırmak istemiyorum haketmiyor çünkü
Çocuk bakımında yardım eder o konuda hakkını yemem ama bunu benim için yapmaz oğullarına olan aşırı düşkünlüğünden yapar onlar için yoksa karım yorulmuş huni takıp gezecek hale gelmiş diye değil!!! Her gün sitemli mesaj atıyorum anlamıyor tınmıyor artık beni deli muamelesi yapıyor diyorum ya!!!
Yani eşim artık benim için hiç bir şey yapmıyor benim o kadar fedakarlığıma yapmıyor, gerçekten anladım şu dünyada iş yapmayan kadın yaranıyor kocasının kıymetlisi oluyor
Canım sen benim olumsuz yazılarıma bakma kardeş konusunda bizim zamanlama yanlıştı benim ruh halim çökük vs. olumsuz etkilemek istemem
Hayaline bayıldım süpermiş bende geliyim mi:)
Ben ev isini 5 gunde bitirebiliyorumsonra pazaryesi don basa tam is yapicam minigim agliyo tam yemek yapicam minigim oyun istiyo bende cok bunaldim utu temizlik yemek ok zor yapiyorumGelelim minik gazmanıma:) oy oy oy çok tatlı ya çok ama çok da gazlısabırsız yaygaracı, bir dk meme geciksin çığlık çığlığa ağlıyor memeyi verincede kolay kolay susmuyor, uykusu başına vuruyor uyutmaya çalışıyorum çığlık çığlığa ağlıyor, uyutana kadar anam ağlıyor
Sürekli konuşalım istiyor, beni görünce gözü parlıyor babasıda çatlıyorabisine deli oluyor agu gugu konuşuyor
Artık yabancılara dudak büzüyor, bir dudağını büzüyor bir gülüyor sonra alışıyor:) inşallah abisi gibi yabani olmaz, abisi şu altı aydır sosyalleşti ne çekmiştim
Bu aralar çok huysuz büyüme atağı belirtileri var
Yarın inşallah sağlık ocağına gidip rota aşını sorucam, pazartesi yaptırmamız lazım çünkü
Hem evim temiz olsun istiyorum hem çocuklarıma yetmek istiyorum, ve dağınık tozluysa resmen ruhum sıkılıyor, sizler nasıl yapıyorsunuz amaaan salla gitsin ev işini diyebiliyormusunuz?
Valla ev iSi hiç yapamıyorum biraz uyusa da mutfagi toplasam diyorum cnm; ancak aksam esim gelince biraz ortalik toparliyorum o kadar..Ben ev isini 5 gunde bitirebiliyorumsonra pazaryesi don basa tam is yapicam minigim agliyo tam yemek yapicam minigim oyun istiyo bende cok bunaldim utu temizlik yemek ok zor yapiyorum
Biz bitanesiyle baş edemezken sen denge kurmaya calışıyosun cok zormuş , acaba buyuk oğlu psikatristtemi götursenGünaydın herkese, geçmişi okumadan içimi dökeyim:)
Hanımlar her anlamda çok yorgunum özellikle ruhen, büyük oğlumla başedemiyorum beni resmen tüketti, çok pişmanım kreşe göndermediğim için, resmen sözümü dinletemiyorum, üç buçuk yaşında oğlum beni dinlemiyor ilerde nasıl olacak düşündükçe ruhum sıkışıyor, şimdiden böyleyse büyüyünce bana neler yaşatacak demekten kendimi alamıyorum
Oğlum için ölüp biten ben onu en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan ben tıkandım ve babaannesine indiği zaman oh diyorumkendi çocuğum evden gitti diye rahatlıyorum ha bu rahatlama ne kadar sürüyor aşağıdan ağlama inat seslerini duyana kadar, gerçekten rahatlıyormuyum hayır vicdanım öyle rahatsız ki, ona kızdığım için sürekli kardeşin uyuyor sus dediğim için( hoş susmuyor hiç bir şekilde defalarca uyandırıyor) bu onun tercihi değildi ki o istemedi ki kardeşi,halbu ki bu dünyada tek kalmasın bir kardeşi olmalı dedik onun için kardeş istedik Rabbimden... Şimdi onun istemediği hiç memnun olmadığı bir şey için ondan sorumluluk bekliyoruz,omzuna ağır yükler yüklüyoruz, hepsinin farkında olup öfkeme engel olamamam beni kahrediyor,içimi parçalıyor, o akşam uyuyunca öpüyorum öpüyorum ağlıyorum... ama sabah uyanınca yine başa dönüyoruz
Sabah beşte kalkan bir çocuk bebekliğinden beri öyle şimdi kardeşide öyle, düşünün sabah beş akşam dokuz sürekli yaramazlık abartmıyorum sürekli dur sus yapma düşeceksin bir yerin kırılacak sesiz ol, hayır yemekten önce bir şey yemek yok, niye döke saç yiyorsunlar... kii bunların hepsini ona öğretmiştim çok güzel uyguluyordu
Ben süper anne olacaktım çocuğuma kızmayacaktım neler neler ne hayallerim vardı.... annemim bana yaptıklarını ben çocuğuma yapmayacaktım
Onu çook seviyorum çokk, aklıma sürekli kötü şeyler gelir içim yanar olmamış şeylerden, ya babanensindeyken camı açarsa düşerse, ya babasıyla dedesiyle parka gidince kaybederlerse, ya dedesi olur ya yaşlı bayılır bir şey olurda oğlumu kaçırırlarsa diye paranoyakça şeyler gelir aklıma hep, yüreğim hop eder..
Ne olacak bu halim bilmiyorum
İnanın şu uykusuz geceler gazlar vs çok basit sorunlar inanın bana, şimdi miniğin gazı varmış uyumuyormuş ki günlerdir çok huysuz önemi yok bir şekilde baş ediyorum ama beni anlayan konuşmayı bilen derdini anlatabilen oğlumla baş edemiyorum....
Eşim deseniz hiç bir zaman beni anlamdı bana hep ruh hastası muamelesi yapıyor deli muamelesi yapıyor, sorunlarımızı benim üstüme yıkıp kendini aklıyor, hiç bir şekilde kendini haksız görmüyor..
Çok doluyum çok çok yorgun ruhum
Ayrıca gelmiyor da sagarak belki emerekte gelmezdi ama emmedi ki. Zaten yaklaşık 10gundur sagmiyorumda çünkü çok bıktım. Evde kimse yok bebek hiç kendi durmuyor ve hatta kendi uyumuyor bile hep başında duracaksin yoksa uyanıyor.yazık yavrum sadece mama yiyor. 10 gün sağladım ya belki su tum bile gelmez.Canin pes etme birazcik daha dayan, ne kadar versem o kadar iyi diye dusun, evet tahmin edebiliyorum sagarak vermenin nasil zor oldugunu, yakin akrabam ilk 6 ay sirf anne sutuyle beslemisti, sagarak, onda gormustum nasil yoruldugunu..
Allah kolaylik versin cnm yardimci olabilecek biri olsaydi en azından sen dinlenirdin biraz en azından sutunu sagmaya calisirdin..Ayrıca gelmiyor da sagarak belki emerekte gelmezdi ama emmedi ki. Zaten yaklaşık 10gundur sagmiyorumda çünkü çok bıktım. Evde kimse yok bebek hiç kendi durmuyor ve hatta kendi uyumuyor bile hep başında duracaksin yoksa uyanıyor.yazık yavrum sadece mama yiyor. 10 gün sağladım ya belki su tum bile gelmez.
Aksam esim gelince bizim mibigin koligi tutuyo yatana kadar agliyo allahtan esim biraz bakiyo bende dinleniyorum gunduz ne yapsam karValla ev iSi hiç yapamıyorum biraz uyusa da mutfagi toplasam diyorum cnm; ancak aksam esim gelince biraz ortalik toparliyorum o kadar..
Aksamlari biz de oyleyiz cnm bizim Kolikten degil ama uykusuzluktan agliyo..Aksam esim gelince bizim mibigin koligi tutuyo yatana kadar agliyo allahtan esim biraz bakiyo bende dinleniyorum gunduz ne yapsam kar
Ayy canim yaa.. ben bir tek bebekle bas edemedim topladim pilimi pirtimi annemlere goc ettim bir sureligine. Yazdiklarini okudukca amma nazliymisim diyorum. Allah sabirlar ve kolayliklar versin insallah sana. Bence sen super annesin hic merak etme. En azindan benim gozumde oyle. Elinden gelenin en iyisini yapiyorsun daha ne yapabilirsin ki.. hic canini sıkma canim.Bu arada dün akşam yemeğim yoktu tereyağında yumurta yaptım yedim:) kızlar her sabah yapıyordum da anlamıyormuşum, gece resmen süt doldu göğüslerim aklınızda olsun akşam sütünüz azalınca deneyebilirsiniz
Geçmişe bakayım:)
Sagarkende 70cc çıkıyor günde malt içecekleri fon fayda etmedi belki bende ugrasmasina yeterince ve sonuç aptamil çocuğu oldu ciktiAllah kolaylik versin cnm yardimci olabilecek biri olsaydi en azından sen dinlenirdin biraz en azından sutunu sagmaya calisirdin..
Ben de seni manisada oturuyorsun zannetmistim 45ten dolayi:)yok cnm kayserideyim . Normalde manisa'lıyım annemle babamda orda yaşıyorlar. Ben evlenince buraya geldim eşim kayserili :)
Aa cok sasirdim simdi. Bende de oluyor demek ondanmis. Iyi ki varsin kadinlar klubu:))Kizlar tirnaklarinizda batma oldumu benim dogumdan sonra sirayla tum tirnsklarim batti simdi ikinciye dondudogum sonrasi yasanabiliyormus
Aynen cnm benimde hamileliğin son haftalarında başkadı hala devam ediyor çok ağrıyor parmağımKizlar tirnaklarinizda batma oldumu benim dogumdan sonra sirayla tum tirnsklarim batti simdi ikinciye dondudogum sonrasi yasanabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?