- 27 Mart 2015
- 303
- 381
- 103
Aslaaa ev isii yapmak cok zor yaaa birak ev isini wc ye gittim gecen bir ciglik katilma sesi oksuruk agliyo bogulcak haydiii sifona bastim elimi yikayamadim o elimle battaniyesini tuttum sonra haydiiii camasir yikansin ev isi yapamadigim gibi extra pislik isler cikiyor birdeGelelim minik gazmanıma:) oy oy oy çok tatlı ya çok ama çok da gazlısabırsız yaygaracı, bir dk meme geciksin çığlık çığlığa ağlıyor memeyi verincede kolay kolay susmuyor, uykusu başına vuruyor uyutmaya çalışıyorum çığlık çığlığa ağlıyor, uyutana kadar anam ağlıyor
Sürekli konuşalım istiyor, beni görünce gözü parlıyor babasıda çatlıyorabisine deli oluyor agu gugu konuşuyor
Artık yabancılara dudak büzüyor, bir dudağını büzüyor bir gülüyor sonra alışıyor:) inşallah abisi gibi yabani olmaz, abisi şu altı aydır sosyalleşti ne çekmiştim
Bu aralar çok huysuz büyüme atağı belirtileri var
Yarın inşallah sağlık ocağına gidip rota aşını sorucam, pazartesi yaptırmamız lazım çünkü
Hem evim temiz olsun istiyorum hem çocuklarıma yetmek istiyorum, ve dağınık tozluysa resmen ruhum sıkılıyor, sizler nasıl yapıyorsunuz amaaan salla gitsin ev işini diyebiliyormusunuz?
Ayyy cnmmmm o senin guzelligindesa guzellikler...Allahim kizlar sonunda regl oldum...sukurler olsun dicem yani..
misafrim var bugun buarada.hazirliklarimi yaptim bekliyorum..
ohhh ya sukurler olsun...
minione sevdicegim o resimdeki hatun sensin dimi..6 aydir tik yok demison.hayy san el surmeyen esinin agzinaa tukureyim...
senin gibi gusem esim olsa ayyy hep esprili hem guzel hem zeki 3 u bi arada..yok yok ben anladim bu adanlara mukemmel kadin cok geliyo...
pmetre canim uzme kendini..bu zamanlarin tadini cikar...
sutu arttimanin yollarini sen biliyosum zaten..olmuyosa olmuyo..anne sutunun yerini hic birsey tutmaz amanna ama tek mama ile beslenen senin bebisin olmicak ki gulumm..su zamanlarini bole uzulmekle gecirme cok ozluyo insan bebieginin ilk aylarini canim...tadini cikar...mama kullanma diye bi ayet kural yasak yok...
aksina sen annesin bebegini hrrturlu doyurman gerekiyo..ona bakman gerekiyo...bu anne sutu mama ne olursa...bn mesela sulanmis sut ile buyumusm...masaallah fazlam var eksigim yok...
ne zeka yonden ne fiziki yonden hamdolsun eksigim yok
..bnm kizim toplam 8 ay brut 4.5 ay emdi..sonra mama zehir gibi masaallah...cok zeki...hastalik kapmaz hemn...
sen bebegine bakaran her turu iyi olur
Haberlerde yattigi yerden surekli tv izleyen bir bebegin gozlerinin kaydigini biliyorumbebekler tv izleyince ne olurki ? Zararlı birşeymi ?
Size kanguru sart olmus cnmBenim cimcime canımı okudu sabah beri,neymiş aksama kadar kucagimda gezicekmis..
Oyle bi agliyo ki sanirsin bi yerinde bi sey var, kucagina aldigin an hop bitiyo aglamasi..Almazsan aglamasi kaddiyen kesilmiyo aksine sinirleniyo siddetini artiriyo..
Isim var benim bu cadiyla..
Momfortbaby de cok meshur bir marka arastirin derim hemde 155 lira bende henuz almadim bu h ici siparis vermeyi planliyorum gelir gelmez yorum aticamAksamlari biz de oyleyiz cnm bizim Kolikten degil ama uykusuzluktan agliyo..
Uyuduğu bi vakit yok ki isimi yapayim dun nasıl olduysa uyudu gunduz dışarıda yoruldugu ıcın snrm. .
Kizlar ergo baby kangrunun fiyati az degilmis, kesin kullanabilecegimi bilsem alırim ama bizimki onda da durmazsa diye endise ediyorum..Bugüne kadar ne aldiysam kullanamadim...Bir de yuzu disariya dönük durabiliyo mu kullanirken.
Canimm benm kiyamammmm yaaaKızlar benim oğlumun uykusu konusunda problemim var. Şöyle ki 1 saat veya 30 dk bile kendi uyumuyor hep başında duracaksin uyanıyor kollarını tutup pişpiş yapınca yine uyuyor . Olaki o arada başında olma uyaniip gidiyor.
ayrıca sıçrıyor ve elleriyle de kendini uyandırıyor bu sebepten ellerini yarı kundak gibi sari yorum uykudan önce öyle olmasına rağmen ellerini çıkarıyor.
Durum böyle olunca hep başındayım gündüz. Ana kucağında uyutuyorum ikimizde yerde o uyuyor ben tv seyrediyorum ama sırtım kopuyor. Akşama kadar bir çorba yapi cam yapamıyorum.bide tv izleme konusu var , üzgünüm ama hep izliyor o da olmasa wc ye gidemem artık 75gunlukte olduk odadan çıktığımı anlıyor bazen sürünerek kaçıyorum.
O kadar ozeniyorum ki çocuğu yatiriyorlar odaya 3saat uyur diyorlar kendinden emin şekilde. Bende uyurken kapı tikliyor koşa koşa açıyorum gelenler kısa net konusu cam diye canım çıkıyor. Geçen komşu gelmiş açtım kapıyı kısa olsun diye herhalde he söyle diyorum. İnsan bi nasılsın der.
Ne dogru vallaa,gexen annm Zorla dunyanin seyini yediriyordu sutun olmaz sonra diyede dedim afrikada bebekler emiyo annelerini o kadr aclarki yinede dedigun gibi rabbim veriyor caresiniSüt konusu tam bir muamma prdan burdan ne duysam yapıyorum öyle böule yetiyor gibi bsdem tereyağlı yumurta kuru incir vs vs çaylar sular uzar gider ama geçen ayna programını izliyorum afrika ülkelerinden birinde bi anne bebeğini emziriyor maşallah bebiş topaç gibi acaba o anne o kuraklıkta bizim denediklerimizden hangisini yiyebiliyor rabbim ona vermiş bebişin nasibini bizimde bebişlerin nasibi ne kadarsa o rahat olmak lazım
geçmiş olsun canım korkma bizi haberdar et durumdanKızlar elim ayağım gidik şu an bebeğim uyurken farklı bi şekilde şiddetle ağlayarak ve kızarmış bi şekilde uyandı.nefes alamıyo gibiydi sesi filan iyice değişti boğazına tükrük kaçtı sanırsam annem boğazına parmağını sokmuş öyle yapınca kendine geldi diyo hastanedeyiz şu an
Cok gecmis olsun canim.Kızlar elim ayağım gidik şu an bebeğim uyurken farklı bi şekilde şiddetle ağlayarak ve kızarmış bi şekilde uyandı.nefes alamıyo gibiydi sesi filan iyice değişti boğazına tükrük kaçtı sanırsam annem boğazına parmağını sokmuş öyle yapınca kendine geldi diyo hastanedeyiz şu an
Cok gecmiş olsun dr ne dedi of bebek bakmak ne zor yaaaKızlar elim ayağım gidik şu an bebeğim uyurken farklı bi şekilde şiddetle ağlayarak ve kızarmış bi şekilde uyandı.nefes alamıyo gibiydi sesi filan iyice değişti boğazına tükrük kaçtı sanırsam annem boğazına parmağını sokmuş öyle yapınca kendine geldi diyo hastanedeyiz şu an
Atesine bak, bol bol emzir, ishalde sivi kaybi fazla oldugu icin emzirmek lazim bebegiİyi akşamlar kızlar . Zor bela kaka yapan bebegim bu seferde ishal oldu . Kakası yesile donuk açık sarı ve mukuslu birde normal kaka kokusu degil ishal kokusu var kakasında . Birde bugun kustu bir kaç kez . Kızlar bildiginiz birsey varmı ne yapabilirim ishal dahada kotulesmeden . İki aylık bebegede ne yapılır bilmiyorumki .
Canim cok gecmis olsun ya insallah kotu bisey dememistir doktor, bende benzeri bi durum yasamistimKızlar elim ayağım gidik şu an bebeğim uyurken farklı bi şekilde şiddetle ağlayarak ve kızarmış bi şekilde uyandı.nefes alamıyo gibiydi sesi filan iyice değişti boğazına tükrük kaçtı sanırsam annem boğazına parmağını sokmuş öyle yapınca kendine geldi diyo hastanedeyiz şu an
Canim masallah cok sevimli kara gozlu kiz :)Ben kızıma asık oldum galiba :)))Gözüm baskasını görmuyoo
geçmiş olsun canım . Kusmugu soluk borusuna kaçmiş olabilir emzirdikten veya mama içirdikten sonra hemen kaldırma yukarıya canım . Tekrar geçmiş olsun.Sağolun kızlar Dr baktı bi sorun görünmüyo dedi 1 saat filan yenidoğan yoğun bakıma gözlem altına aldılar sonra hemşire gözetimi altında emzirdim, Dr o anda ne olmuştur ben bilemem dedi boğazına tükrük kaçmış olabilir filan dedi işte. En büyük korkum başıma geldi hala da korkuyorum dra 50 kere bi daha başıma gelirse böyle bi durum ne yapmalıyım dedim tatmin edici bi cevap da alamadım ters çevir sırtına vur diyo. Bugün kabız diye mamasını değiştirip aptamil comformil vermiştim sabahtan beri de huzursuzdu zaten 10 da uyuyup uyanıyordu
cokk geçmiş olsun canm...Allah yavrularımizi muhafaza etsin ins.Sağolun kızlar Dr baktı bi sorun görünmüyo dedi 1 saat filan yenidoğan yoğun bakıma gözlem altına aldılar sonra hemşire gözetimi altında emzirdim, Dr o anda ne olmuştur ben bilemem dedi boğazına tükrük kaçmış olabilir filan dedi işte. En büyük korkum başıma geldi hala da korkuyorum dra 50 kere bi daha başıma gelirse böyle bi durum ne yapmalıyım dedim tatmin edici bi cevap da alamadım ters çevir sırtına vur diyo. Bugün kabız diye mamasını değiştirip aptamil comformil vermiştim sabahtan beri de huzursuzdu zaten 10 da uyuyup uyanıyordu
Ben ela baba maviş kız kara anlamadım gitti :)Canim masallah cok sevimli kara gozlu kiz :)
Ben kızıma asık oldum galiba :)))Gözüm baskasını görmuyoo
Cok gecmiş olsun canım Allah bi daha yasatmasın inşallahSağolun kızlar Dr baktı bi sorun görünmüyo dedi 1 saat filan yenidoğan yoğun bakıma gözlem altına aldılar sonra hemşire gözetimi altında emzirdim, Dr o anda ne olmuştur ben bilemem dedi boğazına tükrük kaçmış olabilir filan dedi işte. En büyük korkum başıma geldi hala da korkuyorum dra 50 kere bi daha başıma gelirse böyle bi durum ne yapmalıyım dedim tatmin edici bi cevap da alamadım ters çevir sırtına vur diyo. Bugün kabız diye mamasını değiştirip aptamil comformil vermiştim sabahtan beri de huzursuzdu zaten 10 da uyuyup uyanıyordu
canim masaaalah kizina coktatli.Ben kızıma asık oldum galiba :)))Gözüm baskasını görmuyoo
canim cok gexmis olsun...korkma ins genlde bebklerde gorulen seyler..dikkat et herhangi bi nesne bise atmaya calicak ilerde dikkatli olmakgerekice yani..Sağolun kızlar Dr baktı bi sorun görünmüyo dedi 1 saat filan yenidoğan yoğun bakıma gözlem altına aldılar sonra hemşire gözetimi altında emzirdim, Dr o anda ne olmuştur ben bilemem dedi boğazına tükrük kaçmış olabilir filan dedi işte. En büyük korkum başıma geldi hala da korkuyorum dra 50 kere bi daha başıma gelirse böyle bi durum ne yapmalıyım dedim tatmin edici bi cevap da alamadım ters çevir sırtına vur diyo. Bugün kabız diye mamasını değiştirip aptamil comformil vermiştim sabahtan beri de huzursuzdu zaten 10 da uyuyup uyanıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?