2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Süt konusu tam bir muamma prdan burdan ne duysam yapıyorum öyle böule yetiyor gibi bsdem tereyağlı yumurta kuru incir vs vs çaylar sular uzar gider ama geçen ayna programını izliyorum afrika ülkelerinden birinde bi anne bebeğini emziriyor maşallah bebiş topaç gibi acaba o anne o kuraklıkta bizim denediklerimizden hangisini yiyebiliyor rabbim ona vermiş bebişin nasibini bizimde bebişlerin nasibi ne kadarsa o rahat olmak lazım

Aslaaa ev isii yapmak cok zor yaaa birak ev isini wc ye gittim gecen bir ciglik katilma sesi oksuruk agliyo bogulcak haydiii sifona bastim elimi yikayamadim o elimle battaniyesini tuttum sonra haydiiii camasir yikansin ev isi yapamadigim gibi extra pislik isler cikiyor birde
Ayyy cnmmmm o senin guzelliginde
Ben suan gecende yazdim suslenmezsem ev halimle travestiye benziyorum diye
Aynaya bakinca fizigimden midem bulaniyooo,o emzirme sutyeni ile goguslerim sallanan insk memesi gibi duruyo ayni,20 kilonun 13 u gitti ayni noktada kaldim ,inanki kocaminda cani cekmez yani bu tipime,isik kapali olmasi lazim olursada

bebekler tv izleyince ne olurki ? Zararlı birşeymi ?
Haberlerde yattigi yerden surekli tv izleyen bir bebegin gozlerinin kaydigini biliyorum
Size kanguru sart olmus cnm
Monfortbaby hem uygun hem inanilmaz memnuniyet msjlari var instagramdan bakabilirsin
Momfortbaby de cok meshur bir marka arastirin derim hemde 155 lira bende henuz almadim bu h ici siparis vermeyi planliyorum gelir gelmez yorum aticam
Canimm benm kiyamammmm yaaa
Surunerek odadan cikiyorum yazmissin ayy icim gitti ;(
Yemekte yemiyomyssun ay beslenenezsinki sonra bunyen zayif dusesek peki ya gece uykunuz nasil
Yinemi basinda bekliyorsun geceleri
Ne dogru vallaa,gexen annm Zorla dunyanin seyini yediriyordu sutun olmaz sonra diyede dedim afrikada bebekler emiyo annelerini o kadr aclarki yinede dedigun gibi rabbim veriyor caresini

Kızlar elim ayağım gidik şu an bebeğim uyurken farklı bi şekilde şiddetle ağlayarak ve kızarmış bi şekilde uyandı.nefes alamıyo gibiydi sesi filan iyice değişti boğazına tükrük kaçtı sanırsam annem boğazına parmağını sokmuş öyle yapınca kendine geldi diyo hastanedeyiz şu an

geçmiş olsun canım korkma bizi haberdar et durumdan

Cok gecmis olsun canim.

İyi akşamlar kızlar . Zor bela kaka yapan bebegim bu seferde ishal oldu . Kakası yesile donuk açık sarı ve mukuslu birde normal kaka kokusu degil ishal kokusu var kakasında . Birde bugun kustu bir kaç kez . Kızlar bildiginiz birsey varmı ne yapabilirim ishal dahada kotulesmeden . İki aylık bebegede ne yapılır bilmiyorumki .

Cok gecmiş olsun dr ne dedi of bebek bakmak ne zor yaaa

Atesine bak, bol bol emzir, ishalde sivi kaybi fazla oldugu icin emzirmek lazim bebegi

Canim cok gecmis olsun ya insallah kotu bisey dememistir doktor, bende benzeri bi durum yasamistim

Sağolun kızlar Dr baktı bi sorun görünmüyo dedi 1 saat filan yenidoğan yoğun bakıma gözlem altına aldılar sonra hemşire gözetimi altında emzirdim, Dr o anda ne olmuştur ben bilemem dedi boğazına tükrük kaçmış olabilir filan dedi işte. En büyük korkum başıma geldi hala da korkuyorum dra 50 kere bi daha başıma gelirse böyle bi durum ne yapmalıyım dedim tatmin edici bi cevap da alamadım ters çevir sırtına vur diyo. Bugün kabız diye mamasını değiştirip aptamil comformil vermiştim sabahtan beri de huzursuzdu zaten 10 da uyuyup uyanıyordu

geçmiş olsun canım . Kusmugu soluk borusuna kaçmiş olabilir emzirdikten veya mama içirdikten sonra hemen kaldırma yukarıya canım . Tekrar geçmiş olsun.

cokk geçmiş olsun canm...Allah yavrularımizi muhafaza etsin ins.

Cok gecmiş olsun canım Allah bi daha yasatmasın inşallah

Ben kızıma asık oldum galiba :))) Gözüm baskasını görmuyoo
canim masaaalah kizina coktatli.
bisi dicem bnm oglanin bole basa bisey dola ayni senin kiz...
herkes diyo pesi kiz bunun diye..musait olunca bi resim atcam bakarsin canim u

canim cok gexmis olsun...korkma ins genlde bebklerde gorulen seyler..dikkat et herhangi bi nesne bise atmaya calicak ilerde dikkatli olmakgerekice yani..
mamadan sonra belji kustu o arada uyidu farketmedi..
yani hersey olur sen basini hafif yuksek tut..yada yattigi yataginbas tarafina egim ver.
ince bi yastik carsafla onlemis olursun
ole bi durumla karsilarsan soguk kanli ol maya xals calis...rabbim bidah yasatmasin bizdigimiza.opuyorum senie bebiside....uzulmesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…