Gecmis olsun insallah bebegin suan iyidirKızlar elim ayağım gidik şu an bebeğim uyurken farklı bi şekilde şiddetle ağlayarak ve kızarmış bi şekilde uyandı.nefes alamıyo gibiydi sesi filan iyice değişti boğazına tükrük kaçtı sanırsam annem boğazına parmağını sokmuş öyle yapınca kendine geldi diyo hastanedeyiz şu an
çok geçmiş olsun canım .. inşallah böyle bi durum yaşamazsınız bidaha.. Allah daha beterinden korusunKızlar elim ayağım gidik şu an bebeğim uyurken farklı bi şekilde şiddetle ağlayarak ve kızarmış bi şekilde uyandı.nefes alamıyo gibiydi sesi filan iyice değişti boğazına tükrük kaçtı sanırsam annem boğazına parmağını sokmuş öyle yapınca kendine geldi diyo hastanedeyiz şu an
Ben kızıma asık oldum galiba :)))Gözüm baskasını görmuyoo
İyi canım çok şükürGecmis olsun insallah bebegin suan iyidir
Çok sağolun kızlar Rabbim yaşatmasın kimseye. Dünkü huzursuzluğundan dolayı Zaten gündüzleri yattığı beşiğe eğim vermiştim dün sabah anneler hissediyomuş cidden bebeğinin derdini, geceki yatağımızda uzun süredir eğim hep var bana burnu tıkalı gibi geliyo dün açmaya korktum açarkenok ağlıyo yine nefesi kaçarsa diye açmadım Dr da aspiratör önermiyorum ben diyo sizin Dr larınız bişi dedi mi bu konuda? Dün gittiğim dru da değiştirmiştim aslında ama o saatte çalışan çocuk dru bi o var diye götürmek zorunda kaldım diğerine de bi sorayım ne zararı var acaba aspiratörün
Çok geçmiş olsun miniğe
Bizim dr deniz suyu+kâğıt havluyla temizlememizi önerdi.
Günde 1 kez temizliyoruz
Dezenfekte oluyor diye düşünüyorum
Kızlar elim ayağım gidik şu an bebeğim uyurken farklı bi şekilde şiddetle ağlayarak ve kızarmış bi şekilde uyandı.nefes alamıyo gibiydi sesi filan iyice değişti boğazına tükrük kaçtı sanırsam annem boğazına parmağını sokmuş öyle yapınca kendine geldi diyo hastanedeyiz şu an
ok geçmiş olsun miniğeÇok sağolun kızlar Rabbim yaşatmasın kimseye. Dünkü huzursuzluğundan dolayı Zaten gündüzleri yattığı beşiğe eğim vermiştim dün sabah anneler hissediyomuş cidden bebeğinin derdini, geceki yatağımızda uzun süredir eğim hep var bana burnu tıkalı gibi geliyo dün açmaya korktum açarkenok ağlıyo yine nefesi kaçarsa diye açmadım Dr da aspiratör önermiyorum ben diyo sizin Dr larınız bişi dedi mi bu konuda? Dün gittiğim dru da değiştirmiştim aslında ama o saatte çalışan çocuk dru bi o var diye götürmek zorunda kaldım diğerine de bi sorayım ne zararı var acaba aspiratörün
Çok geçmiş olsun canım bizim bebeğinde reflüsü var çok yaşıyoruz o durumuKızlar elim ayağım gidik şu an bebeğim uyurken farklı bi şekilde şiddetle ağlayarak ve kızarmış bi şekilde uyandı.nefes alamıyo gibiydi sesi filan iyice değişti boğazına tükrük kaçtı sanırsam annem boğazına parmağını sokmuş öyle yapınca kendine geldi diyo hastanedeyiz şu an
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bıdığa bak senBen kızıma asık oldum galiba :)))Gözüm baskasını görmuyoo
canım bizede böyle olduğunda benim doğum yaptığım ve takipte olduğumuz hastaneye gittiğim zaman hiçbirşekilde bu dediklerini yapmadılar sadece reflüsü olabilir diyor .. bu kadar .. ben o iki kelimeyi duymak için mi o kadar yolu kat edip yüzlerce para veriyorum hiç memnun kalmadım eşimde dün biz milyarlar harcıyoruz bu hastaneye bebeğimize hiç bir müdahale yapmıyorlar 2 buçuk aydır takipte kalın deyip her gelişimizde bir sürü para koparıyorlar bebeğimiz hala iyileşmedi ben doktorla bu konuyu konuşacam dedi .. en iyisi doktor moktor değil toptan hastaneyi değiştirmeliyim.Sağolun kızlar Dr baktı bi sorun görünmüyo dedi 1 saat filan yenidoğan yoğun bakıma gözlem altına aldılar sonra hemşire gözetimi altında emzirdim, Dr o anda ne olmuştur ben bilemem dedi boğazına tükrük kaçmış olabilir filan dedi işte. En büyük korkum başıma geldi hala da korkuyorum dra 50 kere bi daha başıma gelirse böyle bi durum ne yapmalıyım dedim tatmin edici bi cevap da alamadım ters çevir sırtına vur diyo. Bugün kabız diye mamasını değiştirip aptamil comformil vermiştim sabahtan beri de huzursuzdu zaten 10 da uyuyup uyanıyordu
Canim beresini takiyorum, bide resimde gozukuyor kremrengi bi kumas var onunde o kumas uzuyor omuzlara takiliyor, yani bebege ruzgar gelmiyor aralardaki bosluklardan hava giriyor ama esmiyor. Eger hava cok soguksa kangurunun diaindan nohut battaniye sarip bebekle benim arama sikistiriyorum daha sicak olsun diye, ya bende usurmu filan dusunuyorum surekli kontrol ediyorum ellerini inan benimki sogukken onunki sicacik,evde bile bazen soguk oldugu oluyor :) tutulumanne de ucuza geliyir .com ekleyince kadinlar kulubu yazmis :)
Canim takma ya valla bi turk kadinlari bu ev isleri yuzunden sinirliyiz, cok kafaya takiyoruz, yabancilar hic sallamiyor :)) magazalarsa goruyorum 2-3 yasinda filan cocuklar yerlerde oturuyor ayakkabisini cikarmis corapla geziyor, biz olsak pis elleme kirli kalk ordan kafa:)
ah canım ah damdan düşeni damdan düşen anlar demişler ne diyeyim, neyse ki benimki bakımlarına yardım ediyor yoksa hepten sıyırıcam az kaldı:)aa benim gbi bir tane daha varmışş :) yalnız degilmişim , eflalim sen anlatırken bir an kendimi sandım valla nick e bakıyrm benmi yazdıydımki diye :) bende canım bir Yigitten on tane daha olsa bakarım . Ama buyuk oglumla bas edemiyorum . Yigit dogmadan once boyle degildi , sozumu dinlrdi yapma dedigim bir şeyi yapmazdı . Şimdi sozumu dinletemedgim zamanlar oluyor . Bebek uyurken ses yapıyor , bende odadan çıkartıym kendimde çıkıyorum oyuncaklarınıda alıp koridorda ( bizim koridor geniş) oynatıyorum . Yemek yaparkende yanıma alıyorum orda konuşup oyalıyorum anca bu şekilde . O paranoyalar bendede var canım tek ben oldugumu çok abarttıgımı duşunuyordum . Bazen kv kp oglumu gezdrmek için almaya gelirler gondersemmi gondermessemmi ikilemde kalırım . Gondermesem onlara ayıp olacak bide çocuk evde zaten sıkılıyor . Gondersem aklım kalıyor ya kaybederlerse ya arabada giderken kapıyı açarsa eve gotrdklerinde ya pencereyi açıp duserse diye aklıma turlu turlu kotu seyler geliyor . Oglum uyuyunca bende aynı şekilde opuyorum sarılıyorum kızdıgım içşn çok pişman olup vijdan yapıyorum ama sabah olunca tekrar aynı seyler . Çocukta haklı birden bire hayatı degişti onceden surekli gezdirirdim hiç ewde durutmazdım . Her hafta avm lere goturur onun sevdigi seylere bindirirdim , parka gotururdum . Şimdi evde çocuk çizgi film bakıyor ama içimde hiç rahat degil , tamam çizgi filmlern egitici olanlarıda var ama carton network te şiddet içeren tarzda şeyler var . Buda oglumu kotu etkiliyor . Surekli orumcek adam takliti yapıyor evde . Bunada bir son vercm artık kaldrcam o çizgi flmi... Eşime gelincede aynı benim eşimde kendinde hiç hata bulmuyor ona gore hep ben hatalıyım . Birde kavga edersek oda bahanesi oluyor evde durunca kavga ediyoz diyip daha çok gidiyor dışarıya . Bebegide bir yemek hazırlerken tutuyor baska yok . Allah akıl fikir vijdan verir inşllah hepsine ..
minione canim esin icin degil bebevin icin duaunmelisin kardssi, bilmiyorum kardessiz olmaz gibi geliyor bana, insan bi zor durumda kalsa destege ihtiyaci olsa kardesleri yaninda oluyor, o yuzden ben istiyorum, herkea ayni zorluklari yasamazki, her cocuk ayni olmaz, hem gelip gecici sorunlar.
kardeş konusunda katılıyorum kızlar çok haklısınız bu düşünceyle istedik bizde, çok zorlanıyorum evet umarım ilerde iyi kardeş olurlar anlaşırlarda emeklerimiz boşa gitmezbende oyle duşunuyorum . Kardes çok onemli . İyikide kardeslerim var . Mesela kızkardesim var bnden bir yas kuçuk . Herseyden once enn guvendigim kişilerden biri . Çunku ne olursa olsun senin sırrını asla kimseye vermez . Tek içimi doktugum tek herseyimi anlattıgım kişi kardesim diyebilirim . Çevremde çok duyuyorum kardesi olmayıp keske bir kardesim olsaydı diyenleri . En çokta kız olupta bir kız kardesim olsaydı diyenleri . Allah herkesin gonlune gore versin.
inşaallah canım temennim o malum artık kardeş kardeşe neler yapıyoreflalim sıkma canını canım sonra çok güzel arkadaş olacaklar inşallah
ev konusunda acayip rahatsızım ama yapabileceğim bişey de yok sadece Bi komşu zile basarsa diye tırsıyorum o kadar :)
haberli misafirde tertemiz oluyor tabi
canım normal kakada sıvı ama pütürlü oluyor ishalde su gb yani bizimki oyle
canım görmesini engellemekten başka çare yok benimkide görünce dikiyor gözünüBenimki tv yi yakalayınca resmen izliyor ya nasıl engellerim acaba az önce wc gittim oğlumun hiç sesi çıkmıyor merak ettin napıyo die pusete koymuştum kafayı çevirmiş izliyor :)
hadi gözün aydın mervem:)sa guzellikler...Allahim kizlar sonunda regl oldum...sukurler olsun dicem yani..
misafrim var bugun buarada.hazirliklarimi yaptim bekliyorum..
ohhh ya sukurler olsun...
minione sevdicegim o resimdeki hatun sensin dimi..6 aydir tik yok demison.hayy san el surmeyen esinin agzinaa tukureyim...
senin gibi gusem esim olsa ayyy hep esprili hem guzel hem zeki 3 u bi arada..yok yok ben anladim bu adanlara mukemmel kadin cok geliyo...
pmetre canim uzme kendini..bu zamanlarin tadini cikar...
sutu arttimanin yollarini sen biliyosum zaten..olmuyosa olmuyo..anne sutunun yerini hic birsey tutmaz amanna ama tek mama ile beslenen senin bebisin olmicak ki gulumm..su zamanlarini bole uzulmekle gecirme cok ozluyo insan bebieginin ilk aylarini canim...tadini cikar...mama kullanma diye bi ayet kural yasak yok...
aksina sen annesin bebegini hrrturlu doyurman gerekiyo..ona bakman gerekiyo...bu anne sutu mama ne olursa...bn mesela sulanmis sut ile buyumusm...masaallah fazlam var eksigim yok...
ne zeka yonden ne fiziki yonden hamdolsun eksigim yok
..bnm kizim toplam 8 ay brut 4.5 ay emdi..sonra mama zehir gibi masaallah...cok zeki...hastalik kapmaz hemn...
sen bebegine bakaran her turu iyi olur
ahh işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun, demek ki iki yaşta ideal değilmiş:) e ne zaman olmalı bu kardeş:)Yazını okurken kendi oglumla aramızda gecenler gözümde canlandı aynı seyleri yasıyoruz seni cok ii anlayabiliyorum oglum iki yasında hiç durmuyo butun cekmeceler yerde ayakkabılık hergun yere bosaltıyo yatak odasında ne kadar krem parfum vb varsa baska odalardan topluyorum yukarı bi yere kaldırsam tabureyi götürüyo hemen kardesini hiç rahat bırakmıyo ne zzaman kucagıma alsam geliyo once sarılıyo opüyo sonra birden saldırıyo ustune atlıyo off cok zormus ya bende hergun ona kızmaktan yoruldum icim daralıyo onun pişmanlıgı zaten insanın psikolojisini mahfediyo bazen ne yapacagımı bilemiyorum dedigin gibi onceden bende kızmazdım oda daha ılımlıydı oyun oynardık şimid oyunda oynamıyo her yeri dagıtıyo küçükler biraz buyese ne bilim belki oyun oynarlar
olmaz bırakmam bulmuşum güzel hayali:) ay sağol canım bende seve seve gelirim ohhh ne güzel olur:)Hayalimde bile yalniz kalamiyorum:)))) hahahahaaa saka bir yana,senle issiz bir adaya bile giderim kocadan baslar kv den cikarizz vallaaa :)))
ayy inşallah büyüme atağıdır canım sürekli olmazBenim cimcime canımı okudu sabah beri,neymiş aksama kadar kucagimda gezicekmis..
Oyle bi agliyo ki sanirsin bi yerinde bi sey var, kucagina aldigin an hop bitiyo aglamasi..Almazsan aglamasi kaddiyen kesilmiyo aksine sinirleniyo siddetini artiriyo..
Isim var benim bu cadiyla..
iyiymiş beş gün sonra dön başa aynen canım aynenBen ev isini 5 gunde bitirebiliyorumsonra pazaryesi don basa tam is yapicam minigim agliyo tam yemek yapicam minigim oyun istiyo bende cok bunaldim utu temizlik yemek ok zor yapiyorum
sağol canım
götürücez canım aklımda kendimide onu da götürücem:)Biz bitanesiyle baş edemezken sen denge kurmaya calışıyosun cok zormuş , acaba buyuk oğlu psikatristtemi götursen
canım benim dünyanın sonu değil sen bebeğinin yanındamısın ona sevgini veriyormusun bebeğin mutlu mu ona bak, anne sütü alıp mutsuz bir bebek olsaydı sütün ne önemi kalırdı, sen önce mamayı kabullen ama emzirmek içinde sakın pes etme her gün dene canım inanıyorum tutacağına ama önce sen sakin ol, bu durumu yaşayan biri olarak yazıyorumAyrıca gelmiyor da sagarak belki emerekte gelmezdi ama emmedi ki. Zaten yaklaşık 10gundur sagmiyorumda çünkü çok bıktım. Evde kimse yok bebek hiç kendi durmuyor ve hatta kendi uyumuyor bile hep başında duracaksin yoksa uyanıyor.yazık yavrum sadece mama yiyor. 10 gün sağladım ya belki su tum bile gelmez.
ahh ilacım olsa başıma sürerim bende sürekli beşik sallıyorum gazı bitince düzelecek diye umut ediyorum:)Kızlar benim oğlumun uykusu konusunda problemim var. Şöyle ki 1 saat veya 30 dk bile kendi uyumuyor hep başında duracaksin uyanıyor kollarını tutup pişpiş yapınca yine uyuyor . Olaki o arada başında olma uyaniip gidiyor.
ayrıca sıçrıyor ve elleriyle de kendini uyandırıyor bu sebepten ellerini yarı kundak gibi sari yorum uykudan önce öyle olmasına rağmen ellerini çıkarıyor.
Durum böyle olunca hep başındayım gündüz. Ana kucağında uyutuyorum ikimizde yerde o uyuyor ben tv seyrediyorum ama sırtım kopuyor. Akşama kadar bir çorba yapi cam yapamıyorum.bide tv izleme konusu var , üzgünüm ama hep izliyor o da olmasa wc ye gidemem artık 75gunlukte olduk odadan çıktığımı anlıyor bazen sürünerek kaçıyorum.
O kadar ozeniyorum ki çocuğu yatiriyorlar odaya 3saat uyur diyorlar kendinden emin şekilde. Bende uyurken kapı tikliyor koşa koşa açıyorum gelenler kısa net konusu cam diye canım çıkıyor. Geçen komşu gelmiş açtım kapıyı kısa olsun diye herhalde he söyle diyorum. İnsan bi nasılsın der.
ahh canım benim gidecek dağ gibi annem babam yok varlarda yoklar işte... sağol canım güzel hislerin içinAyy canim yaa.. ben bir tek bebekle bas edemedim topladim pilimi pirtimi annemlere goc ettim bir sureligine. Yazdiklarini okudukca amma nazliymisim diyorum. Allah sabirlar ve kolayliklar versin insallah sana. Bence sen super annesin hic merak etme. En azindan benim gozumde oyle. Elinden gelenin en iyisini yapiyorsun daha ne yapabilirsin ki.. hic canini sıkma canim.
canım ilk oğlumda üçüncü ayda oldum sonra hep düzenli oldum şimdi nasıl olur bilmem değişiyor bu durum, süt azalıyor deniliyor umarım doğru değilidirAdet gören arkadaşlar. Bundan sonra adetlerimiz eskisi gibi ayda bir mi olacak yoksa düzene girmesi zaman alacak mi. Adet gördükten sonra süt miktarı azalır mi.Bende fırsat bulmuşken amma meg gönderdim
çok haklısın aslında her şey nasipSüt konusu tam bir muamma prdan burdan ne duysam yapıyorum öyle böule yetiyor gibi bsdem tereyağlı yumurta kuru incir vs vs çaylar sular uzar gider ama geçen ayna programını izliyorum afrika ülkelerinden birinde bi anne bebeğini emziriyor maşallah bebiş topaç gibi acaba o anne o kuraklıkta bizim denediklerimizden hangisini yiyebiliyor rabbim ona vermiş bebişin nasibini bizimde bebişlerin nasibi ne kadarsa o rahat olmak lazım
ayyy çok hoşsun benimkide öyle ağlıyor canım nefesi kesiliyor azcık edepsiz kendisiz:)Aslaaa ev isii yapmak cok zor yaaa birak ev isini wc ye gittim gecen bir ciglik katilma sesi oksuruk agliyo bogulcak haydiii sifona bastim elimi yikayamadim o elimle battaniyesini tuttum sonra haydiiii camasir yikansin ev isi yapamadigim gibi extra pislik isler cikiyor birde
Ayyy cnmmmm o senin guzelliginde
Ben suan gecende yazdim suslenmezsem ev halimle travestiye benziyorum diye
Aynaya bakinca fizigimden midem bulaniyooo,o emzirme sutyeni ile goguslerim sallanan insk memesi gibi duruyo ayni,20 kilonun 13 u gitti ayni noktada kaldim ,inanki kocaminda cani cekmez yani bu tipime,isik kapali olmasi lazim olursada
Haberlerde yattigi yerden surekli tv izleyen bir bebegin gozlerinin kaydigini biliyorum
Size kanguru sart olmus cnm
Monfortbaby hem uygun hem inanilmaz memnuniyet msjlari var instagramdan bakabilirsin
Momfortbaby de cok meshur bir marka arastirin derim hemde 155 lira bende henuz almadim bu h ici siparis vermeyi planliyorum gelir gelmez yorum aticam
Canimm benm kiyamammmm yaaa
Surunerek odadan cikiyorum yazmissin ayy icim gitti ;(
Yemekte yemiyomyssun ay beslenenezsinki sonra bunyen zayif dusesek peki ya gece uykunuz nasil
Yinemi basinda bekliyorsun geceleri
Ne dogru vallaa,gexen annm Zorla dunyanin seyini yediriyordu sutun olmaz sonra diyede dedim afrikada bebekler emiyo annelerini o kadr aclarki yinede dedigun gibi rabbim veriyor caresini
canım çok geçmiş olsunKızlar elim ayağım gidik şu an bebeğim uyurken farklı bi şekilde şiddetle ağlayarak ve kızarmış bi şekilde uyandı.nefes alamıyo gibiydi sesi filan iyice değişti boğazına tükrük kaçtı sanırsam annem boğazına parmağını sokmuş öyle yapınca kendine geldi diyo hastanedeyiz şu an
canım dr a götür ishale ihmale gelmezİyi akşamlar kızlar . Zor bela kaka yapan bebegim bu seferde ishal oldu . Kakası yesile donuk açık sarı ve mukuslu birde normal kaka kokusu degil ishal kokusu var kakasında . Birde bugun kustu bir kaç kez . Kızlar bildiginiz birsey varmı ne yapabilirim ishal dahada kotulesmeden . İki aylık bebegede ne yapılır bilmiyorumki .
oyy galiba bende:) hatta oğlumda oldu kesin kızınızı talibiz:) maşallah suphanallah çok güzel canım gerçektenBen kızıma asık oldum galiba :)))Gözüm baskasını görmuyoo
Sağolun kızlar Dr baktı bi sorun görünmüyo dedi 1 saat filan yenidoğan yoğun bakıma gözlem altına aldılar sonra hemşire gözetimi altında emzirdim, Dr o anda ne olmuştur ben bilemem dedi boğazına tükrük kaçmış olabilir filan dedi işte. En büyük korkum başıma geldi hala da korkuyorum dra 50 kere bi daha başıma gelirse böyle bi durum ne yapmalıyım dedim tatmin edici bi cevap da alamadım ters çevir sırtına vur diyo. Bugün kabız diye mamasını değiştirip aptamil comformil vermiştim sabahtan beri de huzursuzdu zaten 10 da uyuyup uyanıyordu
Çok sağolun kızlar Rabbim yaşatmasın kimseye. Dünkü huzursuzluğundan dolayı Zaten gündüzleri yattığı beşiğe eğim vermiştim dün sabah anneler hissediyomuş cidden bebeğinin derdini, geceki yatağımızda uzun süredir eğim hep var bana burnu tıkalı gibi geliyo dün açmaya korktum açarkenok ağlıyo yine nefesi kaçarsa diye açmadım Dr da aspiratör önermiyorum ben diyo sizin Dr larınız bişi dedi mi bu konuda? Dün gittiğim dru da değiştirmiştim aslında ama o saatte çalışan çocuk dru bi o var diye götürmek zorunda kaldım diğerine de bi sorayım ne zararı var acaba aspiratörün
Haha benimkine de arkası erkek diyolar :) foto bekliyorumcanim masaaalah kizina coktatli.
bisi dicem bnm oglanin bole basa bisey dola ayni senin kiz...
herkes diyo pesi kiz bunun diye..musait olunca bi resim atcam bakarsin canim u
Aspiratör kullanmazsak o koca sümükleri nasıl cıkarcalmısız dr onu da söyleseydi o zamanÇok sağolun kızlar Rabbim yaşatmasın kimseye. Dünkü huzursuzluğundan dolayı Zaten gündüzleri yattığı beşiğe eğim vermiştim dün sabah anneler hissediyomuş cidden bebeğinin derdini, geceki yatağımızda uzun süredir eğim hep var bana burnu tıkalı gibi geliyo dün açmaya korktum açarkenok ağlıyo yine nefesi kaçarsa diye açmadım Dr da aspiratör önermiyorum ben diyo sizin Dr larınız bişi dedi mi bu konuda? Dün gittiğim dru da değiştirmiştim aslında ama o saatte çalışan çocuk dru bi o var diye götürmek zorunda kaldım diğerine de bi sorayım ne zararı var acaba aspiratörün
Cok gecmis olsun cnm iyi olmaniza sevindim, insan ne yapacağını şaşırıyor o anda internette yaziyosa filan o anda ne yapilmasi gerektigi ile ilgili bi bilgi okumak lzm aslinda..Kızlar elim ayağım gidik şu an bebeğim uyurken farklı bi şekilde şiddetle ağlayarak ve kızarmış bi şekilde uyandı.nefes alamıyo gibiydi sesi filan iyice değişti boğazına tükrük kaçtı sanırsam annem boğazına parmağını sokmuş öyle yapınca kendine geldi diyo hastanedeyiz şu an
oy masallah annesi pek tatli kuzun..Ben kızıma asık oldum galiba :)))Gözüm baskasını görmuyoo
ben burnu tikali ise oyle temizliyorum cnm onun haricinde düzenli temizlemiyorum..ok geçmiş olsun miniğe
Bizim dr deniz suyu+kâğıt havluyla temizlememizi önerdi.
Günde 1 kez temizliyoruz
Dezenfekte oluyor diye düşünüyorum
Ben de oyle sayilirim cnm gece gec yattim zaten arkadasim gelecekti bugun bikac bi sey hazirladim, benim findik da saat basi uyandi sagolsun.Gunduz disari cikarsa gece iyi uyuyor yoruluyo snrm..Sıfır uykuyla ayaktayım zombi gibiyim
hepinize hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
Sağolun kızlar Dr baktı bi sorun görünmüyo dedi 1 saat filan yenidoğan yoğun bakıma gözlem altına aldılar sonra hemşire gözetimi altında emzirdim, Dr o anda ne olmuştur ben bilemem dedi boğazına tükrük kaçmış olabilir filan dedi işte. En büyük korkum başıma geldi hala da korkuyorum dra 50 kere bi daha başıma gelirse böyle bi durum ne yapmalıyım dedim tatmin edici bi cevap da alamadım ters çevir sırtına vur diyo. Bugün kabız diye mamasını değiştirip aptamil comformil vermiştim sabahtan beri de huzursuzdu zaten 10 da uyuyup uyanıyordu
Canim Allah kolaylık versin ya.. dışarı çıkabilir misin ya da birine gitsen bi değişiklik iyi gelebilir.. bende bu aralar misafirlerle uğraşıyorum pek göremiyorum. . Benim iznim de bitti salı günü başlıyorum ben..Mesaj yarim gitti salla diyemeyince hersee yetiaemiyorum hersey yarim yamalak oluyor canim skiliyor iki cocukla bu ara bide dogum iznim bitti hastanelerde surundum tapor derdine keske para olsaydida ucretsiz alabileydim genc yasta ev aldigima o kadar pismanimki az kaldi ama bende cok yiprandim bugunde kizimla benim bogazim aciyor ahmet desen zıvanadan ckti kafayi yememe oynatmama azkaldi ayyy cok fenalar geldi bana dun aglaya aglaya bi hal oldum esim gormedi kizimla beraberdik kizim aglama anne dedi oda agladi isler iyice sarpa sardi anlayacaginiz su aksin yolunu bulsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?