2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok sağolun kızlar Rabbim yaşatmasın kimseye. Dünkü huzursuzluğundan dolayı Zaten gündüzleri yattığı beşiğe eğim vermiştim dün sabah anneler hissediyomuş cidden bebeğinin derdini, geceki yatağımızda uzun süredir eğim hep var bana burnu tıkalı gibi geliyo dün açmaya korktum açarkenok ağlıyo yine nefesi kaçarsa diye açmadım Dr da aspiratör önermiyorum ben diyo sizin Dr larınız bişi dedi mi bu konuda? Dün gittiğim dru da değiştirmiştim aslında ama o saatte çalışan çocuk dru bi o var diye götürmek zorunda kaldım diğerine de bi sorayım ne zararı var acaba aspiratörün

Gecmis olsun insallah bebegin suan iyidir

çok geçmiş olsun canım .. inşallah böyle bi durum yaşamazsınız bidaha.. Allah daha beterinden korusun

Ben kızıma asık oldum galiba :))) Gözüm baskasını görmuyoo

Allah nazarlardan saklasın canım maşallah zeytin gözlüye :)

((( ayyy cnmmm bnmmm
Cokkk zor birseyy ooo cokkkk 1 ay once benzerini yasadik ya sutun ya tukurugu yada burnu tikali diye siktigin serum fizyolojiktir o,bixim gundux olmustu dr tekrarlar gecede yakalar dikkat edin demisti ani bebek olumleri Allah korusun boyle oluyor iste dedi,cok sukur annen farketmis ,rabbim kimseye birdaha yasatmasin aslaa

ok geçmiş olsun miniğe
Bizim dr deniz suyu+kâğıt havluyla temizlememizi önerdi.
Günde 1 kez temizliyoruz
Dezenfekte oluyor diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım bizim bebeğinde reflüsü var çok yaşıyoruz o durumu
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bıdığa bak sen
canım bizede böyle olduğunda benim doğum yaptığım ve takipte olduğumuz hastaneye gittiğim zaman hiçbirşekilde bu dediklerini yapmadılar sadece reflüsü olabilir diyor .. bu kadar .. ben o iki kelimeyi duymak için mi o kadar yolu kat edip yüzlerce para veriyorum hiç memnun kalmadım eşimde dün biz milyarlar harcıyoruz bu hastaneye bebeğimize hiç bir müdahale yapmıyorlar 2 buçuk aydır takipte kalın deyip her gelişimizde bir sürü para koparıyorlar bebeğimiz hala iyileşmedi ben doktorla bu konuyu konuşacam dedi .. en iyisi doktor moktor değil toptan hastaneyi değiştirmeliyim.

epey korunaklıymış bende ki öyle değil canım, birde bizim büyük oğlanın dr u bebekler hastalığı ağızdan burundan alır dışarı çıkınca ağzını burnunu kapatın bir şey olmaz demişti ondan sordum hani ağzını da örtüyormusun diye:)

aynen Türk kadınları öyle ama bizim suçumuz değil toplum çevre baskısı hep, dört dörtlük olmak zorundayız maalesef
ah canım ah damdan düşeni damdan düşen anlar demişler ne diyeyim, neyse ki benimki bakımlarına yardım ediyor yoksa hepten sıyırıcam az kaldı:)

kardeş konusunda katılıyorum kızlar çok haklısınız bu düşünceyle istedik bizde, çok zorlanıyorum evet umarım ilerde iyi kardeş olurlar anlaşırlarda emeklerimiz boşa gitmez
inşaallah canım temennim o malum artık kardeş kardeşe neler yapıyor
Benimki tv yi yakalayınca resmen izliyor ya nasıl engellerim acaba az önce wc gittim oğlumun hiç sesi çıkmıyor merak ettin napıyo die pusete koymuştum kafayı çevirmiş izliyor :)
canım görmesini engellemekten başka çare yok benimkide görünce dikiyor gözünü
hadi gözün aydın mervem:)
ahh işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun, demek ki iki yaşta ideal değilmiş:) e ne zaman olmalı bu kardeş:)
Hayalimde bile yalniz kalamiyorum:)))) hahahahaaa saka bir yana,senle issiz bir adaya bile giderim kocadan baslar kv den cikarizz vallaaa :)))
olmaz bırakmam bulmuşum güzel hayali:) ay sağol canım bende seve seve gelirim ohhh ne güzel olur:)
ayy inşallah büyüme atağıdır canım sürekli olmaz
Ben ev isini 5 gunde bitirebiliyorumsonra pazaryesi don basa tam is yapicam minigim agliyo tam yemek yapicam minigim oyun istiyo bende cok bunaldim utu temizlik yemek ok zor yapiyorum
iyiymiş beş gün sonra dön başa aynen canım aynen
@t_ugba benim kiz da tv izliyo resmen aksam tv aciksa uyumuyo oraya bakicakmis bizim kiz..
Nego Allah kolaylik versin cnm hic vicdan yapma yasadiklarin gayet normal bence..
sağol canım
Biz bitanesiyle baş edemezken sen denge kurmaya calışıyosun cok zormuş , acaba buyuk oğlu psikatristtemi götursen
götürücez canım aklımda kendimide onu da götürücem:)
canım benim dünyanın sonu değil sen bebeğinin yanındamısın ona sevgini veriyormusun bebeğin mutlu mu ona bak, anne sütü alıp mutsuz bir bebek olsaydı sütün ne önemi kalırdı, sen önce mamayı kabullen ama emzirmek içinde sakın pes etme her gün dene canım inanıyorum tutacağına ama önce sen sakin ol, bu durumu yaşayan biri olarak yazıyorum
ahh ilacım olsa başıma sürerim bende sürekli beşik sallıyorum gazı bitince düzelecek diye umut ediyorum:)
ahh canım benim gidecek dağ gibi annem babam yok varlarda yoklar işte... sağol canım güzel hislerin için
Adet gören arkadaşlar. Bundan sonra adetlerimiz eskisi gibi ayda bir mi olacak yoksa düzene girmesi zaman alacak mi. Adet gördükten sonra süt miktarı azalır mi.Bende fırsat bulmuşken amma meg gönderdim
canım ilk oğlumda üçüncü ayda oldum sonra hep düzenli oldum şimdi nasıl olur bilmem değişiyor bu durum, süt azalıyor deniliyor umarım doğru değilidir
çok haklısın aslında her şey nasip
ayyy çok hoşsun benimkide öyle ağlıyor canım nefesi kesiliyor azcık edepsiz kendisiz:)

kız yok sen taş gibi hatunsun maşallah temel sağlam olmasa süs ne yapacak:)
canım çok geçmiş olsun
canım dr a götür ishale ihmale gelmez
oyy galiba bende:) hatta oğlumda oldu kesin kızınızı talibiz:) maşallah suphanallah çok güzel canım gerçekten

canım öyle bir durum olunca ağzına üfle bebeğinin birde dr un dediği gibi sırtına vur, Allah korusun bebeklerimizi

Aspiratör kullanmazsak o koca sümükleri nasıl cıkarcalmısız dr onu da söyleseydi o zaman

Cok gecmis olsun cnm iyi olmaniza sevindim, insan ne yapacağını şaşırıyor o anda internette yaziyosa filan o anda ne yapilmasi gerektigi ile ilgili bi bilgi okumak lzm aslinda..

oy masallah annesi pek tatli kuzun..
Allah nazarlardan korusun minigi..

ok geçmiş olsun miniğe
Bizim dr deniz suyu+kâğıt havluyla temizlememizi önerdi.
Günde 1 kez temizliyoruz
Dezenfekte oluyor diye düşünüyorum
ben burnu tikali ise oyle temizliyorum cnm onun haricinde düzenli temizlemiyorum..

Sıfır uykuyla ayaktayım zombi gibiyim
hepinize hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
Ben de oyle sayilirim cnm gece gec yattim zaten arkadasim gelecekti bugun bikac bi sey hazirladim, benim findik da saat basi uyandi sagolsun.Gunduz disari cikarsa gece iyi uyuyor yoruluyo snrm..

günaydınlar

her zamanki gibi uykusuzum:)

4 senede bünyem hala alışmamış uykusuzluğu

ayyyy benim eşim bir tuhaf tutturdu üçüncü diye

2017 de olacakmış

kesinlikle yok diyorum anlamıyor

implantı dedim iki sene sonra çıkacaksa olur diyor

sinir etti sabah sabah

bak ne güzel çocuklarımız üçleyelim diyor!!!!

bu gidişle ben kanka takılmaya devam edicem

adam niyeti bozmuş kuluçka makinası sanıyor beni

Çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın..
Bize de Amerika daki doktor kullanmayın burun damarlarına Zararlı ve kanama başlatsbilir dedi..
Malesef ben kyçullsnkyırun serum fizyo can çekiliyor gibi yapıyor çünkü

Öyle bir durumda pompa ile ya da temiz tülbentlere ağzını sil öncelikle ve kucağa al ayağa kaldır
Sırtı pışpışla
Ve de sonra ileri derece ise el yüzü soğuk ya da ılık su ile ov..
Bebeğinlr göz teması kur sakince göz teması kayıpsa Allah korusun bebeği hafif soğuk su ile el yüz yıka ağzını çek ve dra koş

Bir de Sen Gazlı yeme... Buna mukus takibi diyorlar.

Nego canim geisi okuyamadm 3 gundur heyet rapirlari ile ugrasiyorum senin sorunu gordum sadee ev isini falan tek cocukken arkadaslarn yaptigi gibi aman salla dedigin cok olurdu ama iki cocuk olunca iki kat dagiliyor salla diyemiyorum bu sf

Mesaj yarim gitti salla diyemeyince hersee yetiaemiyorum hersey yarim yamalak oluyor canim skiliyor iki cocukla bu ara bide dogum iznim bitti hastanelerde surundum tapor derdine keske para olsaydida ucretsiz alabileydim genc yasta ev aldigima o kadar pismanimki az kaldi ama bende cok yiprandim bugunde kizimla benim bogazim aciyor ahmet desen zıvanadan ckti kafayi yememe oynatmama azkaldi ayyy cok fenalar geldi bana dun aglaya aglaya bi hal oldum esim gormedi kizimla beraberdik kizim aglama anne dedi oda agladi isler iyice sarpa sardi anlayacaginiz su aksin yolunu bulsun ins

Sozle sohbet etmeyi gecmisi okumayi ozledim buyuksehtde calismak yasamak xok zor yollara harap oluyor insan dun esim izin aldi cocuklara bakti ben hastanede ydim geldim cocuklar beni ozlemis ben halsiz bitkin guven kalmamis bende ayy sizide bunaltmayim neyse biliyoum ki duzelecek hayaayt boyle bisy Allah gercekten saglik verain gerisi gelip gececek boyle mutlu oluyorum bende ;-) bu arada aranizda vajina kokusundan sikayt edenler doktora gitti mi ben gynomax diye bi vajinal ftile basladim aile hekimine gittim o verdi sute etksii olur mu acaba olmaz dedi mecbur kullancam eskiden olaydi giderdim kadin dogumcuma simdi kiyamiypum bebelere bi gun birakmaya ama sonunda yine bakicilarda buyuyecekler napalim hersey onlar icin​

Canim Allah kolaylık versin ya.. dışarı çıkabilir misin ya da birine gitsen bi değişiklik iyi gelebilir.. bende bu aralar misafirlerle uğraşıyorum pek göremiyorum. . Benim iznim de bitti salı günü başlıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…