2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet ben işk oğlumu 6 haftalık duymuştum, ikinciyi 12 haftalıkken öğrendim zaten:) şimdikini de 7.haftada duyduk

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mide bulantısı cook kotu hele sabahlari iskence gibi olmaya başladı. Sürekli ilac da almak istemiyorum.cozumu olan var mi cubuk kraker leblebi dışında

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insan bekleyemiyor gerçekten.iyi yapmıssın
kızlarrrrrrr bebeğimin kalbi gümbür gümbürrr maşallahhhh
boyu da 1.15 cm

maşallah annesi

insan bekleyemiyor gerçekten.iyi yapmıssın

maşallah annesi

aynen ya elim karnımda ne yapıyorsun meleğim diyorum cevapta vermiyor namussuz. Babası gibi ketum olacak sanırım..
Ah bir doğsa da saatlerce konuşsam onunla

ben 2 doktor değiştirdim hamileliğimin başından beri 3. de buldum sonunda istediğim doktoru

ben 2 doktor değiştirdim hamileliğimin başından beri 3. de buldum sonunda istediğim doktoru

canım ya doktorum ilimdeki en iyisi ama bu doktor yeni gelmiş devlette. eşim zaten devlet istemiyor. burda özellerde aman aman pahalı degıl. muayene 12 tş. normal dogum 800 sezeryan 2200
..
sadece merak etmıştım bebişimi benn teyzesi. b. göreydim yüzünü

aynen ya elim karnımda ne yapıyorsun meleğim diyorum cevapta vermiyor namussuz. Babası gibi ketum olacak sanırım..
Ah bir doğsa da saatlerce konuşsam onunla

ayy çok alemsinn
keşke sürekli karnımızın içini görebilsek

rahat ol bendede yok 3. aya kadar olmaması normal dedi doktorum cnm

bende 6 sında gıdecegım bakalım kalp atışını duymustum ama 6+3 tu bıraz zayıftı normal dedı doktor.

bende 6+2 de karından bakmıştı zayıf dedi kalp atımı oda normal dedi ama ben dayanamıyorum acaba saglıklımı degilmi diye aklım hep onda sende biliyosun

Senin kontrolün ne zaman ?? Benden önce gitceksen bebiş iyi mi haber et bana :)))) ben 6 Haziran'da gidicem

ben bu cumartesi gideceğim ..7 sine almıştım değiştirdim .. daha önce kanamam olmuştu ..çok ara vermeden ulaşabileceğim bir doktor edinmek istedim.. kesesini devlet hastanesine görmüştüm ..

bende 6+2 de karından bakmıştı zayıf dedi kalp atımı oda normal dedi ama ben dayanamıyorum acaba saglıklımı degilmi diye aklım hep onda sende biliyosun
biliyorum canım ama korkma bir kac arkadasla daha konustum 9. haftada duyan var. bazı doktorlar zorlamıyorlar sesı duymak için ısı veriyorlarmış. Bazı doktorlara göre etik değil bazılarına göre sorun olmuyor. 20 gun sonra gel dedi işte 8. haftamız bitmiş olacak. o zaman cok net olur dedi. kötü birsey yok degilmi dedim hayır cok cok normal herşey dedi.

bende 6+6 da duyamamıştım kalp atışlarını,görmüştüm sadece.dün yani 7+5 te gümbür gümbür duydum 6 haziranda gittiğinde inanamayacaksın,kocaman olmuş olacak:)

ben bu cumartesi gideceğim ..7 sine almıştım değiştirdim .. daha önce kanamam olmuştu ..çok ara vermeden ulaşabileceğim bir doktor edinmek istedim.. kesesini devlet hastanesine görmüştüm ..

yorumlarda 6+2 , 6+3 te zayıf görünmüş hep kalp atışları tekrar değiştirdim :26:7 sinde gideceğim .. 1 hafta kafama takıp oturmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…