bende 6+6 da duyamamıştım kalp atışlarını,görmüştüm sadece.dün yani 7+5 te gümbür gümbür duydum 6 haziranda gittiğinde inanamayacaksın,kocaman olmuş olacak:)
insallah canım 8 sonra 12.haftada tarama testi sonra 16 da cınsıyet sonra yeniden tarama derken hoopp teker teker pırtlatcazz bebekleri
biliyorum canım ama korkma bir kac arkadasla daha konustum 9. haftada duyan var. bazı doktorlar zorlamıyorlar sesı duymak için ısı veriyorlarmış. Bazı doktorlara göre etik değil bazılarına göre sorun olmuyor. 20 gun sonra gel dedi işte 8. haftamız bitmiş olacak. o zaman cok net olur dedi. kötü birsey yok degilmi dedim hayır cok cok normal herşey dedi.
canım bende bursa'dayım hangi doktora gidiyorsun?
benide 9. hafta çagırdı yani 3 hafta attı beni
inşallahhh,bu arada tadını çıkaralım hamileliğin:)
aynen canım benımde oyle ıste 20 gun sonra dedı.. sorun yok yaa.. sadece cok özledim doğurayım hemen kokusunu çekecegim içime.ellerini merak ediyorum böyle tutuyorlar ya acayıp birsey
Sağol eflalim.
İzmir'de yaşayan var mı aramızda?
Birde merak ettm kısa sürede ikinci ye hamile kalan var mı.?
Ağustos 2013 de doğurdum ve yine hamileyim. Aynı durumda olan var mı? Düşünceleriniz neler? Ben cok korkuyorum su an acaba kızıma haksızlık mı oldu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim oğlumda hiç belirtim yoktu normal bir insan gibi hayatıma devam ettim ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbir şey bu da öyle olur sandım bu kez bulantı baş dönmedi halsizlik o kadar farklıki hiç endişelenme yani sağlıkla gelsin
Aaa yoksa benim de mi erkek acaba)))) bulantı ağrı falan yok ya
Gözlemlediğim kadarıyla kız bebekler biraz daha bulantılı oluyor erkeklerdede olan var ama genelde kız benimde içime öyle doğuyor zaten hayırlısı olsun hakkımızda
Benimde oğlum 3,5yaşında ben hiç o duyguya giremedim sanki haksızlık mı yapıyorum ona ikinci plandamı kalacak oğlumla eskisi gibi ilgilenebilecekmiyim gibi salak düşüncelere dalıyorum
Ne güzel bende çok isterim ikinci kız olsun erkek olursa daha iyi anlaşırlar diyor herkes ama bence değişik olmasıda güzel sahiplenir kardeşini bende birbirlerine düşkün olsunlar diye elimden geleni yaparım
kesinlikle aynı duyguları yaşıyorum iki gündür ben bu çocuğu oğlum için istedim ama oğluma haksızlık edicem onun sevgisini bölücem yeteri kadar ilgilec,nemeyeceğim ve çocuğumun psikolojisi bozulacak duygusu mavediyor beni ama iki çocuklu kaç arkadaşa sorduysam bu duygular doğumdan sonra bitecek hepimiz öyle hissetmiştik çok güzel olacak diyorlar
cnm benimde k.validem ve eşimin abisi mavi gözlü eşimde sarıya yakın kumral bende kumralım oğlum benim kopyam oldu ikinci çocuğum eşime çok benzesin istiyorum
Mide bulantısı cook kotuhele sabahlari iskence gibi olmaya başladı. Sürekli ilac da almak istemiyorum.cozumu olan var mi cubuk kraker leblebi dışında
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selammmmm kızlar nasıl giidyor ilk haftalarınız?
ben 5+3 üm 5+0 da keseyi gördük doktor haftaya gel kalp atışlrını duyalım dedi 6. haftada kalp atışını duyanlar var mı
hlamın kızı 8. haftada duymuş
peki ne gibi vücudunda degişiklik varv agrın sızın migden nasıl yazarmısın cnm baş agrın varmı kasıkların göguslerin nasıl ben cok karmaşıgım valla
ben 2 doktor değiştirdim hamileliğimin başından beri 3. de buldum sonunda istediğim doktoru
ben çok korkuyorum allah bize yardım etsin gece uykularım kacıyor nasıl 9 ay geçircez bilmiyorum
Kızlar ben 6+1 oldum ama ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiç bişey yok bulantı çok az sadece bi uyku hali halsizlik ve göğüste hassasiyet var başka bi belirti yok kanama da yok bebek gelişmiyo mu acaba yine başladım ben pimpirikliğe bişey söyleyin bana
Ben de 3.ye gidicem bugün bakalım inşaallah hayırlı olur.
12-01-2015 ♥
ayyy ocak anneleri grubuda acılmış,hepinize hayırlı olsun, sağlıkla bu süreci tamamlayalım sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alalıminşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?