2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende 6+6 da duyamamıştım kalp atışlarını,görmüştüm sadece.dün yani 7+5 te gümbür gümbür duydum 6 haziranda gittiğinde inanamayacaksın,kocaman olmuş olacak:)

insallah canım 8 sonra 12.haftada tarama testi sonra 16 da cınsıyet sonra yeniden tarama derken hoopp teker teker pırtlatcazz bebekleri

benide 9. hafta çagırdı yani 3 hafta attı beni

tarama 12. haftadamı yapılıyor ozaman cinsiyetide yüzde elli söylüyorlar galiba arkadaşıma öyle demişlerdi sonra 4 aylıkken hakikaten öyle oldugu görüldü

benide 9. hafta çagırdı yani 3 hafta attı beni

aynen canım benımde oyle ıste 20 gun sonra dedı.. sorun yok yaa.. sadece cok özledim doğurayım hemen kokusunu çekecegim içime.ellerini merak ediyorum böyle tutuyorlar ya acayıp birsey

Selam kızlar .. bende 2 gündür adet olmadan önceki gibi kasiklarimda sancı var. Tam 8.haftam doldu.
Hiç yoktu bu ağrı. . Sizde de var mı?

aynen canım benımde oyle ıste 20 gun sonra dedı.. sorun yok yaa.. sadece cok özledim doğurayım hemen kokusunu çekecegim içime.ellerini merak ediyorum böyle tutuyorlar ya acayıp birsey

ben çok korkuyorum allah bize yardım etsin gece uykularım kacıyor nasıl 9 ay geçircez bilmiyorum

Ben izmirdeyim 3,5 yaşında oğlum var araları 4 yaş olacak tam istediğim gibi ama yinede oğluma karşı endişelerim var onu ihmal edermiyim diye biliyorumki her anne bu düşüncelere kapılıyor zamanla alışıcaz dengelicez

O duyguları yaşamamız çok normal anneler hep evlatları için en güzelini ister ben ikinciye cesaret edemeyenlerdendim bir türlü karar veremiyordum erteliyordum sonra kendiliğinden geldi bebeğim kaza kurşunu oldu rabbim hayırlısını versin

İki haftadır mahvetti beni bulantılar haksizlik o baygınlık hissi sabahları berbat ben kalkar kalkmaz peynir ekmek yiyorum sadece o bastırıyor su hiç içmiuorum sonrasında hafif kahvaltı yapıyorum yine peynir ekmek zeytin az az su içmeye başlıyorum az yağlı makarna gevrek ayran tuzlu salatalık bana çok iyi gelenler

Bende 5+1 oldum dün keseyi gördük ama 15 gün snr gel dedi bana ( neden beni haftaya çağırmadı acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki ne gibi vücudunda degişiklik varv agrın sızın migden nasıl yazarmısın cnm baş agrın varmı kasıkların göguslerin nasıl ben cok karmaşıgım valla

valla hiiiç bişeyim yok nasıl iş anlamadım.çok az kasık ağrım var o da ara ara.3-4 gün öncesine kadar sabahları bulantım vardı ama bu aralar yok.göğüslerimin hassasiyetide geçti.dün bebeğimi görmüş olmasan bişey mi oldu acaba derdim.sen de durumlar nasıl?

ben çok korkuyorum allah bize yardım etsin gece uykularım kacıyor nasıl 9 ay geçircez bilmiyorum

senım bu korkun kaybın oldugundan degıl mı canım?. ama stress bebege zararlı. anası gibi olsun benım yavrum. oto b.ka koyuversin kahkahayı.

Canım herkesin hamileligi farklı kıyaslama kendini bak ben hepsini yaşıyorum ama bebeğim gelişmiyor.

12-01-2015 ♥

ayyy ocak anneleri grubuda acılmış,hepinize hayırlı olsun, sağlıkla bu süreci tamamlayalım sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alalım inşallah

Kızlar Dr gittiğimde folbiol vermişti sabah+akşam günlük 2 doz alıyodum drumunu değiştirdim o da folbiol yazmış ama günlük tek doz yazmış ben nasıl yapıcam şimdi

ayyy ocak anneleri grubuda acılmış,hepinize hayırlı olsun, sağlıkla bu süreci tamamlayalım sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alalım inşallah

Aminnn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…