2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Masallahh size ne gzll bir gun gecirmissiniz ,ne zaman turkiye yolculugu peki ?

Kizlarr bugun yine harika bir tasarim yaptim ve coook mutlu oldum hmn sixle paylasmak istiyorummm belki bnm gibi problemli olan bayanlara minik bir coxum olur,simdi bnm goguslerim eskidende buyuktu ama simdi baya devasa oldular,dogumdan bu yana hep emzirme atleti yada sutyeni giydim hersey iyi hos ama ac kapa ac kapa memeler o igrenc penye sutyenlerden cikiyo,iki memeli hatta 4 memeli oluyorum tipsiz bir goruntu hele giysi giyince ve disari emzirmek rht olsun diye o sekilde cikinca ayyyy evlerden irak hatta gecen ogluma avm de alisveris yaparken kasadaki adi iki serserinin bakip goguslerime gulduklerini gordum ee tabi oglum annemdeydi parmakta yuzuk yok ne bilsinler lohusa oldumuu koca memeli demislerdir kimbilie ne alay ettiler,her neyse bende o hafta balenli yani telli eski sutyenlerimi taktim hatta evde bilee ama balenleri cok rahtsiz etti ve gogus aralarim pisik oldu dokundu,ve ne kdr emzirme sutueni denediysem hepsi bu sekilde oldu,sonra aklima bir fikir geldi dedim sevmedigim balenli sutyenimi dedim neden kesmiyorumki ben,hemn kenarlarini kestim ucgen seklinde ucuna ince bir kurdaleden birit yaptim ve uste minik dugme taktim artik hem goguslerim gzl duruyo hemde cok oratik acmali bir emzirme sutyenim olduuu,tAvsiye ediyorumm hatta bikac tane daha yapicam yasasinnn

minione post: 40452533 .!.:

Ayyy canlarimmm o sizin guzelliginiz
Bu arada serum fizyoloji sormustun bazen gunde 1 bitiyo bazen artiyo tabi tekrar kullanilmiyo bende kalanini yuzundeki minik sivilcelere suruyorum :))
Canim ben sormamistim, kim sordu hatirlamiyorumda.

Masallahh size ne gzll bir gun gecirmissiniz ,ne zaman turkiye yolculugu peki ?
10 gun sonra insallah :) cok heyecanliyim ya, bebisimi annem ve kardesimden baska hic bir akrabamiz gormedi, ilk defa gorcekler hayirlisiyla :) kucagimda bebisle gitmek bana garip geliyor :)

10 gun sonra insallah :) cok heyecanliyim ya, bebisimi annem ve kardesimden baska hic bir akrabamiz gormedi, ilk defa gorcekler hayirlisiyla :) kucagimda bebisle gitmek bana garip geliyor :)
Cok heycanlisindirr,eminim super zevkli gececekkk simdiden hayirli cok rahat huxurlu bir yolculuk diliyorummm

San
Kizlar burun icin kullandigimiz serum fizyolojiklerin üzerinde tek kullanımlık yazıyor tek seferde bitiriyormusunuz cok fazla geldi bana, bikaç defa kullanayim diyorum ama nasil saklicam steril olurmu tekrar kullanmak?
sana yazicaktim praline a yazmisim :)
Cnm bazen bir gunde bitiyo bazende yarisi kaliyo tek kyllanimlik oldugu icin kalani ziyan olmasin diye bebegimin yuzundeki minik sivilce gibi pitirciklara suruyorum

Kizlar sizin bebislerinizde oturmak istiyor mu? Benim kızım hic uzanmak istemiyor. Hep oturur pozisyonda durmak istiyor. Kucağıma alınca göğsüme dayamak istiyorum, yok illa kafayı kaldırıp dik olucak, oturacak. Oturması icin erken degil mi? 4 aylık oldu. Sizinkiler de böyle mi?

Kizlar burun icin kullandigimiz serum fizyolojiklerin üzerinde tek kullanımlık yazıyor tek seferde bitiriyormusunuz cok fazla geldi bana, bikaç defa kullanayim diyorum ama nasil saklicam steril olurmu tekrar kullanmak?
Canim ben açtikktan sonra kapagini twkrar kapatabiliyorum bitene kadar kullaniyorum

Canim benimki 3 aylik ayni senin bahsettigin gibi oturmak istiyor basa Cıkamıyom

Ben bikac defa kullaniyorum eczaci da kullanabilirsin demisti

Evet ben oturtuyorum koltugA dayiyorum sirtini cok hosuna gidiyo etrafa bakiyo
Canim ben açtikktan sonra kapagini twkrar kapatabiliyorum bitene kadar kullaniyorum

Canim benimki 3 aylik ayni senin bahsettigin gibi oturmak istiyor basa Cıkamıyom

aynı zamanlarda evlenınce öyle oluyor sen benden gencin sanırım öyle hatırladım ben 2010 gelininim 8 Nisan nıkah tarıhımızmıs dün eksim söylendi 5 yıl olmuş ya dile kolay
5 yıla iki çocuk maşallah bende15 kasım 2009 da evlendim nerdeyse 6 yi devircegiz daha ilk çocuk

5 yıla iki çocuk maşallah bende15 kasım 2009 da evlendim nerdeyse 6 yi devircegiz daha ilk çocuk
canim ben cok covuk idtiyordum o yuzden arayi kisa tuttum ama artik cok cocugu kocam dogursun
@Qeen_21 ya benimkide 23 aralik dogumlu inan tutamiyorum dun yanima yatirdim lokantada arkadasim napiyo bu deli diyor kendini kaldiriyor ,

Kızlar herkese mus mutlu pazarlar
oğlum 3 aylık oldu şükürler olsun yaratana bir sorum olucak ti rota virüsü aşısini yaptırdıniz mi yaptırdiysanız yan etkileri oldumu iki doz olarak mı satılıyor yada Tek dozA mi 114 tl vericez doktor yaptırırsanız iyi olur deDi.
hepinizin bebislerini öpüyorum. ..

gunaydinlar hepinize bugun hava guzel esim nobetten gelecek yogun olurum cook opuyorum hepinizi yarin cevap yazarim angelsturkey ama yumurta icin erken tattirma olarakta alerjiye acik hale gelir ikinxi grup yiyeceklerden yumurta pure olarakta yedirmeye alusmali yoksa senin bebis yemeyi ogrenemez kolaya kacar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…