Ayyy canlarimmm o sizin guzelliginizmaşallah canım sen ayrı guzel oğluşun ayrı tatlı :))
Masallahh size ne gzll bir gun gecirmissiniz ,ne zaman turkiye yolculugu peki ?Kizlar yarin bebisimle ilk defa uzun yolculuga.cikacagim, 3 aile cokuk cocuk 4 saatlik baska bi sehire gunu birlik gidicez yolda piknik filan :) severim ben yolculuklari..
Bugunde guzel gecti hava harikaydi burda, oglene kadar bebisim uyudu cunku dun aksam eve gece 12 de gelmistik arkadaslarlayken coluk.cocuk sesinden hic uyuyamamisti yavrum. Oglene kadar esle sohbet ettik birlikte vakit gecirdik cok ozlemisim ya, eskiden yapisik ikiz gibiydik.biz herseyi birlikte yapardik simdi.malesef oturup duzgun konusamiyoruz. Kizim uyaninca.kendimizi dogaya attik, gol kenarina gittik, bebegimi yere yatirdim bulutlari inceledi :)), ordan yemege gittik, market alisverisi yapip eve geldik, kizim disardayken az uyumustu bayagi yorgundu, bide bi guzel banyosunu yaptirdik misil misil uyuyor masallah :). Tr gitmeme az kaldi, kizimla basbasa ucak yolculugu yapacagiz merak ediyorum nasil gececek, insallah yanima erkek oturmazda rahatca emziririm.
Canim ben sormamistim, kim sordu hatirlamiyorumda.minione post: 40452533 .!.:
Ayyy canlarimmm o sizin guzelliginiz
Bu arada serum fizyoloji sormustun bazen gunde 1 bitiyo bazen artiyo tabi tekrar kullanilmiyo bende kalanini yuzundeki minik sivilcelere suruyorum :))
Bazen öyle veriyorum çünkü sade yoğurt yemiyo neden ki ? Zararlı mıCanım pekmezi yogurtla karıstırıp vermiyosun dimi
10 gun sonra insallah :) cok heyecanliyim ya, bebisimi annem ve kardesimden baska hic bir akrabamiz gormedi, ilk defa gorcekler hayirlisiyla :) kucagimda bebisle gitmek bana garip geliyor :)Masallahh size ne gzll bir gun gecirmissiniz ,ne zaman turkiye yolculugu peki ?
Cok heycanlisindirr,eminim super zevkli gececekkk simdiden hayirli cok rahat huxurlu bir yolculuk diliyorummm10 gun sonra insallah :) cok heyecanliyim ya, bebisimi annem ve kardesimden baska hic bir akrabamiz gormedi, ilk defa gorcekler hayirlisiyla :) kucagimda bebisle gitmek bana garip geliyor :)
sana yazicaktimKizlar burun icin kullandigimiz serum fizyolojiklerin üzerinde tek kullanımlık yazıyor tek seferde bitiriyormusunuz cok fazla geldi bana, bikaç defa kullanayim diyorum ama nasil saklicam steril olurmu tekrar kullanmak?
Yok zararlı degilde faydalıda degil hani yogurt kalsiyum pekmek demir ya karısınca emilimi bozuluBazen öyle veriyorum çünkü sade yoğurt yemiyo neden ki ? Zararlı mı
Bende göremiyorum merak ettimHanımlar albümü sadece takip ettiklerim görebiliyor göremeyen varsa bana yazsın ekliyim:)
Canim ben açtikktan sonra kapagini twkrar kapatabiliyorum bitene kadar kullaniyorumKizlar burun icin kullandigimiz serum fizyolojiklerin üzerinde tek kullanımlık yazıyor tek seferde bitiriyormusunuz cok fazla geldi bana, bikaç defa kullanayim diyorum ama nasil saklicam steril olurmu tekrar kullanmak?
Evet ama yoğurdu tek basına yemiyo mecbur kaldım acaba yoğurdun içine şeker mi koysamYok zararlı degilde faydalıda degil hani yogurt kalsiyum pekmek demir ya karısınca emilimi bozulu
Canim benimki 3 aylik ayni senin bahsettigin gibi oturmak istiyor basa CıkamıyomKizlar sizin bebislerinizde oturmak istiyor mu? Benim kızım hic uzanmak istemiyor. Hep oturur pozisyonda durmak istiyor. Kucağıma alınca göğsüme dayamak istiyorum, yok illa kafayı kaldırıp dik olucak, oturacak. Oturması icin erken degil mi? 4 aylık oldu. Sizinkiler de böyle mi?
Napıyım bi gün olucaktı erken yüzleşmek istedimAlkış sana iyi cesaret erken başladın. Ben cesaret edemiyorum.
Ben bikac defa kullaniyorum eczaci da kullanabilirsin demistiKizlar burun icin kullandigimiz serum fizyolojiklerin üzerinde tek kullanımlık yazıyor tek seferde bitiriyormusunuz cok fazla geldi bana, bikaç defa kullanayim diyorum ama nasil saklicam steril olurmu tekrar kullanmak?
Evet ben oturtuyorum koltugA dayiyorum sirtini cok hosuna gidiyo etrafa bakiyoKizlar sizin bebislerinizde oturmak istiyor mu? Benim kızım hic uzanmak istemiyor. Hep oturur pozisyonda durmak istiyor. Kucağıma alınca göğsüme dayamak istiyorum, yok illa kafayı kaldırıp dik olucak, oturacak. Oturması icin erken degil mi? 4 aylık oldu. Sizinkiler de böyle mi?
Canim ben açtikktan sonra kapagini twkrar kapatabiliyorum bitene kadar kullaniyorum
Canim benimki 3 aylik ayni senin bahsettigin gibi oturmak istiyor basa Cıkamıyom
5 yıla iki çocuk maşallah bende15 kasım 2009 da evlendim nerdeyse 6 yi devircegiz daha ilk çocukaynı zamanlarda evlenınce öyle oluyor sen benden gencin sanırım öyle hatırladımben 2010 gelininim 8 Nisan nıkah tarıhımızmıs dün eksim söylendi 5 yıl olmuş ya dile kolay
canim ben cok covuk idtiyordum o yuzden arayi kisa tuttum ama artik cok cocugu kocam dogursun5 yıla iki çocuk maşallah bende15 kasım 2009 da evlendim nerdeyse 6 yi devircegiz daha ilk çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?