Canim bence muzla karistir muzu iyice ezip.Evet ama yoğurdu tek basına yemiyo mecbur kaldım acaba yoğurdun içine şeker mi koysam
Canım yemiyosa oncelikle zorlama bir hafta bekle ondan sonra tekrar ver yine almadınbi hafta daha bekle baktın gercekten yemiyo elma kuru kayısı gibi seyler hasşayıp suzgecten gecir onlardan karıstır pekmezde hem onlarda sekerde pekmezinki gibi yogun degil cok sekerliye alışırsa agız tadı oyle gelişir sonra hep tatlı seyler isteyip seni zorlayabilir seker tuz bal gibi gıdalar bir yasına kadar yasak zatenEvet ama yoğurdu tek basına yemiyo mecbur kaldım acaba yoğurdun içine şeker mi koysam
Canim tahinli kek deneseneSu reklamdaki mami power emziren anne iceceginden icen var mi işe yaradimi bi o kaldida denemedigim sut yapsin diye
ay 2 kolon kalmış onu mu dert edıyor almıyorsan ye gıtsın bayılırım profıteroleCnm benm cook
Saolll sende cok tatlisin
canım coçuklar lık tattığı BI Seyi sevmeyebılır yoğurda karıstırıp ver BI yoğurt BI kabak ver ama o kadar katı vermezdim degıl mı kabağı zaten pısınce eriyorda eğer cekırdeklı bısry olursa kevgırden gecır pire olsun ıyıce
deme kız öyle benım sana bakınca içim Açılıyor maşallah sana verdirsin kıloyu annesın sen cırkın olur musun hamde Arda Taha nın
paraben mi varmışıcerıgıne bakmamstm ben kızımda duzenlı kullanmamıştım nice kemıklı barı bunda Düzenle kullanırım derdim ona bağlamayım degıl mı oda anneannesıne cekmıstır annelık herşey vıcdan azabı işte nolcak kullanmadıysam sanki
ay çok güldüm Buda başka BI bakış acısı
Bende 58 le hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şu an 60 ım. Ama hiç dikkat etmiyorum öZellikle gece leri profitörelleri sütlaçları götürüyorum valla böyle giderse biraz zor veririm :/
Biz rotarix yaptirdik dr onu yazmisti bilsem digerinden alirdimselam hanımlar pc açamıyorum
miniğim büyüme atağında sanırım
üç gündür çok huzursuz
kucağımda uyumayan yavrum kucağımda biraz mayışıyor
sonra beşiğinde sallıyorum
direk koyunca yaygarayı basıyor
rota aşısı biz 3. ayda yaptırdık ilk dozu
2 marka var üç dozluk olan rotateq aldık
rotarixde domuz dna sı şüphesi varmış
şaibeli bir şeyi kullanmak istemedik
diğer dozlar 5. ve 7. ayda yapılacak inşaallah
2. ya da 3. ayda başlanıyor bu aşıya
2. ayda olmadıysa 3. ayda verem aşısının üstünden
tam 30 gün geçmiş olması lazım bilginiz olsun
Onu da deneyeyim hic aklima gelmedi tahinli kek ya da tahinli ekmek Teşekkürler canim ,dereotu pekmez dut kurusu incir kurusu humanasi malt icecegi lokumu hosafi derken ne varsa tükettim bi de tahinli seylere yoneleyim bakalimCanim tahinli kek denesene
Ben farkettim 2 aksamdir yiyorum ve gece 2 gogsumde akiyor uyaniyorumki.
canim kaç keredr yazcm yazcm bi turlu denk gelmedi bu konuyla ilgili . Benim oglum bir buçuk yaşindayken rota virusunden dolayı ishal oldu çok tehlikeli bir ishal durumu çocuk harap olmştu yuzu un gibi hersey bir anda oldu birden kusmaya basladı çok feci , ishal oldu çok kotu bi ishaldi ateşi fırlıyodu duşuremedik hemn doktora yetiştrmiştik serum verildi hemn tahliller yapıldı doktr rota virusu dedi yatması gerekiyo iyilesene kadar dedi bi suru serum antibiyotik ates duşurucu takviyesi yapıldı o kadar seye ragmn bile atesi duşse bile hmn çıkıyordu bir buçuk gun hastanede kaldık doktorumzda çok iyiydi mudahale edilebildi iyilesti ama agır geçti . Biz bizzat yasadık bu hastalıgı.Kızlar herkese mus mutlu pazarlar
oğlum 3 aylık oldu şükürler olsun yaratana bir sorum olucak ti rota virüsü aşısini yaptırdıniz mi yaptırdiysanız yan etkileri oldumu iki doz olarak mı satılıyor yada Tek dozA mi 114 tl vericez doktor yaptırırsanız iyi olur deDi.
hepinizin bebislerini öpüyorum. ..
Canim ben yaptim hic bir yan etkisinide görmedim ilk tek dozu satiyorlar ben 145 e aldimKızlar herkese mus mutlu pazarlar
oğlum 3 aylık oldu şükürler olsun yaratana bir sorum olucak ti rota virüsü aşısini yaptırdıniz mi yaptırdiysanız yan etkileri oldumu iki doz olarak mı satılıyor yada Tek dozA mi 114 tl vericez doktor yaptırırsanız iyi olur deDi.
hepinizin bebislerini öpüyorum. ..
Çok güzel canim evin. Güle güle oturun.Selamlar evimide ekledim:) yarın olsada pc açsam bol bol alıntı yapsam:)
Benim sut artirmada gözle gorulur etki tahin helvasi ve bu tahinli kekte oldu. İnşallah sende de olurOnu da deneyeyim hic aklima gelmedi tahinli kek ya da tahinli ekmek Teşekkürler canim ,dereotu pekmez dut kurusu incir kurusu humanasi malt icecegi lokumu hosafi derken ne varsa tükettim bi de tahinli seylere yoneleyim bakalim
baktım canım.çok düzenli ve guzel.Allah agiz tadiyla huzurla oturnayi nasip etsin.eymenimiz de prk tatli olmus yahu.Selamlar evimide ekledim:) yarın olsada pc açsam bol bol alıntı yapsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?