2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydınlar

uykusuz anneler bebişler:)

yorumlar için teşekkürler

pc açınca evimide yüklüycem önce düzenli halini

sonra dağınık halini:)

pc açınca takip listemde olmayanları ekliycem inşaallah

@xxaylxx rota aşısı iki markanın var canım

biri rotarix iki doz tek dozu 140 tl

diğeri rotateq üç doz tek dozu 114 tl

toplamda ikiside aynı fiyata geliyor hemen hemen

rotarixde domuz dna sı şüphesi varmış

o yüzden bir rotateq yaptırdık

iki dozu kaldı

yan etkisi olmadı hamdolsun inşaallahta olmaz

Günaydın kızlar, sabah sabah müşteri mesaj atmış acil görüşmemiz lazım diye aradım birsürü iş çıktı başıma kös kös oturdum çizim yapıyorum oğluş uyudu Allahtan, pcyi açmışken şu sıkışıklığın arasında buraya bakmadan da edemedim mutlu pazarlar hepinize

Evet ama yoğurdu tek basına yemiyo mecbur kaldım acaba yoğurdun içine şeker mi koysam
Canım yemiyosa oncelikle zorlama bir hafta bekle ondan sonra tekrar ver yine almadınbi hafta daha bekle baktın gercekten yemiyo elma kuru kayısı gibi seyler hasşayıp suzgecten gecir onlardan karıstır pekmezde hem onlarda sekerde pekmezinki gibi yogun degil cok sekerliye alışırsa agız tadı oyle gelişir sonra hep tatlı seyler isteyip seni zorlayabilir seker tuz bal gibi gıdalar bir yasına kadar yasak zaten

ay 2 kolon kalmış onu mu dert edıyor almıyorsan ye gıtsın bayılırım profıterole

canım belkı dünden Beri gazı çoktur ondan ıtıyordur farklı pozisyonda vermeyi dene sağ bence sütun bıtmez merak etme almazsa ve saymazsan cekılır onu yatağa yatr bıberon gıbı üstüne geç ver memeyı yone mı aynı olacak[/QUOTE]

Ayyy bnde korkuyorum aklima hep o olay geliyor

Cnm sut konusuna bir cesit yiyecekde benden gelsin denemek isterseniz hem kolay hem degisik bir lezzet ben hergun yesem bayilirim ama herkesin agiz tadina uymayabilir simdiiii bizim memleketimiz denizli denizlinin carsisinda gezerken hemen hmn iki dukkandan biri tahinli pide dukkanidir olaki denizliye giderseniz mutlaka tadin derim bizler istda yasadigimiz icin pideyi ozledigimizde onun yerine haftada bir kahvaltilarimizda ozellikle bimin posetteki kepekli ekmegi ile cok gzl oluyor ekmeklerin uzerine yemek kasigiyla tahin sureriz ister firinda ister elektrikli ocakta ust pisiren kisimda ortalama 3-5 dk uzeri hafif kizarana kdr pisirilir cayla yaninda bal recel yada uzerine hafif toz seker serperee sahane oluyor ustune 3 bardak su ohhhhhh bol boll sut leriniz olsunnn tescilli onayli valla :)[/QUOTE]
Kesin deneyecegim bu tarifi cok leziz biseye benziyor miss gibi olur kahvaltida Teşekkürler canim

Biz rotarix yaptirdik dr onu yazmisti bilsem digerinden alirdim

Canim tahinli kek denesene
Ben farkettim 2 aksamdir yiyorum ve gece 2 gogsumde akiyor uyaniyorumki.
Onu da deneyeyim hic aklima gelmedi tahinli kek ya da tahinli ekmek Teşekkürler canim ,dereotu pekmez dut kurusu incir kurusu humanasi malt icecegi lokumu hosafi derken ne varsa tükettim bi de tahinli seylere yoneleyim bakalim

canim kaç keredr yazcm yazcm bi turlu denk gelmedi bu konuyla ilgili . Benim oglum bir buçuk yaşindayken rota virusunden dolayı ishal oldu çok tehlikeli bir ishal durumu çocuk harap olmştu yuzu un gibi hersey bir anda oldu birden kusmaya basladı çok feci , ishal oldu çok kotu bi ishaldi ateşi fırlıyodu duşuremedik hemn doktora yetiştrmiştik serum verildi hemn tahliller yapıldı doktr rota virusu dedi yatması gerekiyo iyilesene kadar dedi bi suru serum antibiyotik ates duşurucu takviyesi yapıldı o kadar seye ragmn bile atesi duşse bile hmn çıkıyordu bir buçuk gun hastanede kaldık doktorumzda çok iyiydi mudahale edilebildi iyilesti ama agır geçti . Biz bizzat yasadık bu hastalıgı.

Canim ben yaptim hic bir yan etkisinide görmedim ilk tek dozu satiyorlar ben 145 e aldim

Onu da deneyeyim hic aklima gelmedi tahinli kek ya da tahinli ekmek Teşekkürler canim ,dereotu pekmez dut kurusu incir kurusu humanasi malt icecegi lokumu hosafi derken ne varsa tükettim bi de tahinli seylere yoneleyim bakalim
Benim sut artirmada gözle gorulur etki tahin helvasi ve bu tahinli kekte oldu. İnşallah sende de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…