Cok merakli teyzsi kiz ayse gibi birsey valla ,cok merakli cokk,dolabimi yerlestirdim az evvel asla yatak odasindaki yatakta 5 dk dan fazla durmaz 1 saat giysilerimi duzenledim citi cikmadan hep beni gozetledi,anasi gibi stilist olcak galiba,ama erkek huylu stilist olsun olursada Allah muhafazaay gezdiriyoz kotu mu ediyoruz yarin karilariyla gezerler gelecege yatrim bizimkisibizde optuk sizi kizin olaydi iyiydi ama neyse
Ayy cok heycanli hmn goz atalim bende atayim bikac tanealbüme foto ekledim maşaallah diyelim
ay canım dert etme benım akıyorsa ne oluyor Kıyafetler Yağlı leke kosla ıle çıkmıyor Göğüs Pedi işe yaramıyorcnm Yorulmustur senin oglan, aksam Iyi uyur insallah..
Ben de sevmiyorum ani misafiri daha yataklari bile toplamamistim Aradığı zaman ama hayir Da diyemedim..Mevlutte kizimla aynı ay dogmus Iki Erkek bebis vardi ama benim Kiz aralarında Kucuk kaldi..Neyse saglikli olsunlar da gectim cnm, kusmamiz gecmedi hala devam ediyo.Mevlutteki bebis de annesi emzirince kustu fazlasini..Bi de Masallah arkadasin sütü şakır şakır akiyodu, kalkan kullaniyodu..simdi kv mi anladim benden hic oyle akmaz kiyafetime..
aminnnCok merakli teyzsi kiz ayse gibi birsey valla ,cok merakli cokk,dolabimi yerlestirdim az evvel asla yatak odasindaki yatakta 5 dk dan fazla durmaz 1 saat giysilerimi duzenledim citi cikmadan hep beni gozetledi,anasi gibi stilist olcak galiba,ama erkek huylu stilist olsun olursada Allah muhafaza
bnde 2011 ekim annesiyim bir ay varmş aramızda ikincileride yakın tutturmuşuz bu sefer seninki biraz erkn bnmkinden . İkisindede aynı zmnlarda hamilelik yasamişiz tesaduf .@hihami senin için eski üyeliğime baktım lık çocuktaki hallerime dondurmustum onu ınan lık çocukta ınsan yapamıyor söyle oluyor yani yapıyorsun ya BI telaşlı oluyorsun yada uyumadan yapamam gıbı düşünüyorsun sureklı başındasınız ama ben ıkıncı çocukta emzıgını Verín Yanımda gezdırereek yapıyorum hıc Canını Sıkma daha çok degısecek ev düzenli bebısler Büyüyünce ona göre uyduracaksnz herseye bıblolar kalkacak pencereler kılıtlenecek masa koselerı koruyucu ıle katlanacak vs.. sen her anın tadını çıkar2011 Kasım annelerindede gamze19 Gençken uyelıgım
aynı zamanlarda evlenınce öyle oluyor sen benden gencin sanırım öyle hatırladımbnde 2011 ekim annesiyim bir ay varmş aramızda ikincileride yakın tutturmuşuz bu sefer seninki biraz erkn bnmkinden . İkisindede aynı zmnlarda hamilelik yasamişiz tesaduf .
evet canım 22 olcam haziranda hala herkese gore kuçugum galiba erkn evlenince bole oldu . Hayırlısı bakalım . Bnde 2010 temmuz geliniyim aynı sene evlnmişiz sende erken evlenmişin erknden iki çocuk derdimize ne olduyduki :))))aynı zamanlarda evlenınce öyle oluyor sen benden gencin sanırım öyle hatırladımben 2010 gelininim 8 Nisan nıkah tarıhımızmıs dün eksim söylendi 5 yıl olmuş ya dile kolay
Bende dagmayı denedım ilk 2-3 dk hıc gelmedı sonra gelmeye basladı dun aksam yıne mama vermek istedim kasıkla veriyodum cok huysuzdu surekli agladı cıkardı mamatı valla bende anlamdım ikinci cocugum olmasına ragmen anlamadım oglumda sutum surekli akardı gıguz pedi yetiştiremezdim bunda sıkıyorum gelmiyo ama senin bebegin ii kilo almıs sutun var demekkiBen internetten arastirdim ya gazi vardir ya sut azdir diyo,,ama ben boyle ite kaka o cikarip ben sokarak aglayarak savasarak surekli yilmadan emzirdim bu ay 1400 gr almis oglum..anlamadimki sut olmasa kilo alirmi boyle..2-3 Gunde 1 kere 60 cc mama yiyor(bazi gunler aksam sutum kalmiyor uzerine okadar mama yapiyorun mecburen)biberonami alistiki diyorum (kasikla vermek olum hem mama soguyor,hem yer gok mama oluyor)nebileyim anlamadim gitti..her emzirmemiz savas gibi..inan her aksam cok sukur bugunude oyle boyle emerek gecirdik diye dua ediyorum..
Aynı dert bende de var canımkızlar bugünlerde sütüm Akşama doğru kalmıyor, sanki bebeğim aç kalıyor, eskiden gece dolardı bezi şimdi bezi daha az doluyor, ve huysuzlugu çoğaldı, sizce ne yapsam..
Benim kızım gece nerdeyse hiç çiş yapmıyor bence huzurluysa beze takılmakızlar bugünlerde sütüm Akşama doğru kalmıyor, sanki bebeğim aç kalıyor, eskiden gece dolardı bezi şimdi bezi daha az doluyor, ve huysuzlugu çoğaldı, sizce ne yapsam..
Aynı dert bende de var canım
Benimki doğduğundan beri huzursuz, kucak ve emzik müptelası... Doktor kilo alımı güzel dedi, haftaya tarttırırım yine.Benim kızım gece nerdeyse hiç çiş yapmıyor bence huzurluysa beze takılma
Alkış sana iyi cesaret erken başladın. Ben cesaret edemiyorum.Kızlar kızıma pekmez yoğurt armut duyu ve yumurta sarısı verdim şimdilik bi sıkıntı yok kabak da vermiştim ama yemedi . Bu arada benimki püre halinde yemiyo meyveleri sadece suyunu içiyo bişey olmaz dimi
Benimki de aynen öyle kilosu iyiyse sorun yapma zaten surun azalsada bişey olmaz ek gıda verırsınBenimki doğduğundan beri huzursuz, kucak ve emzik müptelası... Doktor kilo alımı güzel dedi, haftaya tarttırırım yine.
pure seklinde yedrsen daha iyi olur vitamin açisindan ama daha kuçuktu galiba bbgn.Kızlar kızıma pekmez yoğurt armut duyu ve yumurta sarısı verdim şimdilik bi sıkıntı yok kabak da vermiştim ama yemedi . Bu arada benimki püre halinde yemiyo meyveleri sadece suyunu içiyo bişey olmaz dimi
Canim yumurta sarisi icin biraz erken gibi geldiKızlar kızıma pekmez yoğurt armut duyu ve yumurta sarısı verdim şimdilik bi sıkıntı yok kabak da vermiştim ama yemedi . Bu arada benimki püre halinde yemiyo meyveleri sadece suyunu içiyo bişey olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?