2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ay gezdiriyoz kotu mu ediyoruz yarin karilariyla gezerler gelecege yatrim bizimkisi bizde optuk sizi kizin olaydi iyiydi ama neyse
Cok merakli teyzsi kiz ayse gibi birsey valla ,cok merakli cokk,dolabimi yerlestirdim az evvel asla yatak odasindaki yatakta 5 dk dan fazla durmaz 1 saat giysilerimi duzenledim citi cikmadan hep beni gozetledi,anasi gibi stilist olcak galiba,ama erkek huylu stilist olsun olursada Allah muhafaza

ay canım dert etme benım akıyorsa ne oluyor Kıyafetler Yağlı leke kosla ıle çıkmıyor Göğüs Pedi işe yaramıyor erkekler çok farklı oluyor hıc üzülme bende kızda üzüldüm sağlıklı normal gelıssn yeter benım oğlan hıc yorulmuş gıbı degıl BI saattir ayy ablası uyudu gelınce oda uyusaydı kahve keyif yapacam kusma olayı lık ay bırde çoktu hatta kızlar korkuyorum dedim çok sütmus benımkı o ay kılo patlaması yaptı ama artık hıc kusmuyor ıyı duşun ıyı olsun canım ıns çok suttendır
aminnn

bnde 2011 ekim annesiyim bir ay varmş aramızda ikincileride yakın tutturmuşuz bu sefer seninki biraz erkn bnmkinden . İkisindede aynı zmnlarda hamilelik yasamişiz tesaduf .

bnde 2011 ekim annesiyim bir ay varmş aramızda ikincileride yakın tutturmuşuz bu sefer seninki biraz erkn bnmkinden . İkisindede aynı zmnlarda hamilelik yasamişiz tesaduf .
aynı zamanlarda evlenınce öyle oluyor sen benden gencin sanırım öyle hatırladım ben 2010 gelininim 8 Nisan nıkah tarıhımızmıs dün eksim söylendi 5 yıl olmuş ya dile kolay

aynı zamanlarda evlenınce öyle oluyor sen benden gencin sanırım öyle hatırladım ben 2010 gelininim 8 Nisan nıkah tarıhımızmıs dün eksim söylendi 5 yıl olmuş ya dile kolay
evet canım 22 olcam haziranda hala herkese gore kuçugum galiba erkn evlenince bole oldu . Hayırlısı bakalım . Bnde 2010 temmuz geliniyim aynı sene evlnmişiz sende erken evlenmişin erknden iki çocuk derdimize ne olduyduki :))))

Bende dagmayı denedım ilk 2-3 dk hıc gelmedı sonra gelmeye basladı dun aksam yıne mama vermek istedim kasıkla veriyodum cok huysuzdu surekli agladı cıkardı mamatı valla bende anlamdım ikinci cocugum olmasına ragmen anlamadım oglumda sutum surekli akardı gıguz pedi yetiştiremezdim bunda sıkıyorum gelmiyo ama senin bebegin ii kilo almıs sutun var demekki

Kızlar kızıma pekmez yoğurt armut duyu ve yumurta sarısı verdim şimdilik bi sıkıntı yok kabak da vermiştim ama yemedi . Bu arada benimki püre halinde yemiyo meyveleri sadece suyunu içiyo bişey olmaz dimi

Kızlar kızıma pekmez yoğurt armut duyu ve yumurta sarısı verdim şimdilik bi sıkıntı yok kabak da vermiştim ama yemedi . Bu arada benimki püre halinde yemiyo meyveleri sadece suyunu içiyo bişey olmaz dimi
pure seklinde yedrsen daha iyi olur vitamin açisindan ama daha kuçuktu galiba bbgn.

Kızlar bu ek gıda konusunda ne duşunuyorsunuz ne zaman gecmeyi duşunuyorsunuz . Bn fikrimi soyleyim ben anne sutuyle ne zamn doymamaya baslarsa yani kilo alımı belli bi seviyenin altına duşer yavaslarsa o zaman baslamayı duşunuyorum . Olabildigince sadece snne sutu vermek istiyorum ilk altı ay zaten altı aydan sonra ek gıdaya geçiliyr . Boyle duşunuyorum ama bi yandanda altı aydan sonra baslayınca ek besinlern tadını sevmesse alışık olmadgı için redderse ve iştah sorunu olursa diye aklıma gelio . Dort aylıkken baslanıldgı zaman besinlere alişması daha kolay ve iştahta sorun olmuyor diyorlar . Oglumda geç geçmiştim ama ole iştah sorunu olmamişti yeşil sebzeleri filan guzel yiyodu .

Kizlar burun icin kullandigimiz serum fizyolojiklerin üzerinde tek kullanımlık yazıyor tek seferde bitiriyormusunuz cok fazla geldi bana, bikaç defa kullanayim diyorum ama nasil saklicam steril olurmu tekrar kullanmak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…