evet canım 22 olcam haziranda hala herkese gore kuçugum galiba erkn evlenince bole oldu . Hayırlısı bakalım . Bnde 2010 temmuz geliniyim aynı sene evlnmişiz sende erken evlenmişin erknden iki çocuk derdimize ne olduyduki :))))
daha çok işimiz var desene canım, inşallah tecrübesizliktendir bunlar alisicaz demek ki zamanla ama ben tecrübeli de olsam senin performansına yetişememiş maşallah canım sanahihami senin için eski üyeliğime baktım lık çocuktaki hallerime dondurmustum onu ınan lık çocukta ınsan yapamıyor söyle oluyor yani yapıyorsun ya BI telaşlı oluyorsun yada uyumadan yapamam gıbı düşünüyorsun sureklı başındasınız ama ben ıkıncı çocukta emzıgını Verín Yanımda gezdırereek yapıyorum hıc Canını Sıkma daha çok degısecek ev düzenli bebısler Büyüyünce ona göre uyduracaksnz herseye bıblolar kalkacak pencereler kılıtlenecek masa koselerı koruyucu ıle katlanacak vs.. sen her anın tadını çıkar 2011 Kasım annelerindede gamze19 Gençken uyelıgım
ben göremiyorum canım, ozendim sizden bi ara bende ekliyimHanımlar albümü sadece takip ettiklerim görebiliyor göremeyen varsa bana yazsın ekliyim:)
Canim bizdede vardi gelisim geriligi, ama bayahi erken ultrason cektirmistim ben, 4 haftalik filandi bebisim, 1bucuk ay havlilu kiydum, gece uyurken sadece, cok sukur sonra duzeldi, insallah seninkide duzelir canim uzulme cok sik rastlanana bksey, ozellikle ilk cocuklarda daha cok olurmusSelam kizlar bizim kalca gelisimi geriligimiz cikti gecen aydan da biliyorduk cift bez kullandik ama hic gelismemis palvic banfaj taktirdik mecburen cok zorlaniyoruz normalde gunduzleri cok usludur simdi bu bandaj yuzunden hic durmuyor surekli kucagimda olmak istiyor var mi baska bole durumu olan
Canim ben kullaniyorum, bazi kanguru modelleri bebekte kalca cikigina sebep olabiliyor sakin onlardan alma benim arastirdigim kadariyla su markalar iyi, ergobaby, boba, manduca bide momfortbaby var momfortbaby dunya capinda bi marka degil sanirim ama digerleri bayahi bilinen dunyada tercih edilen markalarKanguru kullanmayi dusunen var mi bize dr onerdide kalcasi icin hangisini alsam bilemedim
Oh ne guzel senin icin cok sevindim bizim esim tarafinda irsiymis o yuzdenCanim bizdede vardi gelisim geriligi, ama bayahi erken ultrason cektirmistim ben, 4 haftalik filandi bebisim, 1bucuk ay havlilu kiydum, gece uyurken sadece, cok sukur sonra duzeldi, insallah seninkide duzelir canim uzulme cok sik rastlanana bksey, ozellikle ilk cocuklarda daha cok olurmus
Masallah canim oglusuna, ocak bebeklerinin kizlari ayri guzel erkekleri ayri yakisikli masallah hepsine :)albüme foto ekledim maşaallah diyelim
Evet 16 haftalık püre denedim ama yemedi yapure seklinde yedrsen daha iyi olur vitamin açisindan ama daha kuçuktu galiba bbgn.
Allah korusun haha :))))Cok merakli teyzsi kiz ayse gibi birsey valla ,cok merakli cokk,dolabimi yerlestirdim az evvel asla yatak odasindaki yatakta 5 dk dan fazla durmaz 1 saat giysilerimi duzenledim citi cikmadan hep beni gozetledi,anasi gibi stilist olcak galiba,ama erkek huylu stilist olsun olursada Allah muhafaza
Cok az verdim zaten bi çimdik :) ama 5 aylık oldu nerdeyse artık normal değil mi ? Bu arada yine armutu püre seklinde verdim yemedi sanırım pütür şekline alışkın değil henüz o yüzden zorlamıyorum . Sadece suyunu veriyorum bu arada ek gıdadan beri kakası koyulaştı ve kokusu değişti normal mi bu ?Canim yumurta sarisi icin biraz erken gibi geldi
Cok az verdim zaten bi çimdik :) ama 5 aylık oldu nerdeyse artık normal değil mi ? Bu arada yine armutu püre seklinde verdim yemedi sanırım pütür şekline alışkın değil henüz o yüzden zorlamıyorum . Sadece suyunu veriyorum bu arada ek gıdadan beri kakası koyulaştı ve kokusu değişti normal mi bu ?
maşallah canım sen ayrı guzel oğluşun ayrı tatlı :))Attim cnm bi iki tane :)
Canım pekmezi yogurtla karıstırıp vermiyosun dimiKızlar kızıma pekmez yoğurt armut duyu ve yumurta sarısı verdim şimdilik bi sıkıntı yok kabak da vermiştim ama yemedi . Bu arada benimki püre halinde yemiyo meyveleri sadece suyunu içiyo bişey olmaz dimi
aynı zamanlarda evlenınce öyle oluyor sen benden gencin sanırım öyle hatırladımben 2010 gelininim 8 Nisan nıkah tarıhımızmıs dün eksim söylendi 5 yıl olmuş ya dile kolay
Kizlar ben de 2010 eylulde evlendim..evet canım 22 olcam haziranda hala herkese gore kuçugum galiba erkn evlenince bole oldu . Hayırlısı bakalım . Bnde 2010 temmuz geliniyim aynı sene evlnmişiz sende erken evlenmişin erknden iki çocuk derdimize ne olduyduki :))))
bizi tarif ediyosun cnm, biz de aynen Oyleyiz..Benimki doğduğundan beri huzursuz, kucak ve emzik müptelası... Doktor kilo alımı güzel dedi, haftaya tarttırırım yine.
cnm ben sütüm yeterse 6. Ayda basliycam insallah..5..ayin.ortalarında tattırmayi dusunuyorum kismetse.Kızlar bu ek gıda konusunda ne duşunuyorsunuz ne zaman gecmeyi duşunuyorsunuz . Bn fikrimi soyleyim ben anne sutuyle ne zamn doymamaya baslarsa yani kilo alımı belli bi seviyenin altına duşer yavaslarsa o zaman baslamayı duşunuyorum . Olabildigince sadece snne sutu vermek istiyorum ilk altı ay zaten altı aydan sonra ek gıdaya geçiliyr . Boyle duşunuyorum ama bi yandanda altı aydan sonra baslayınca ek besinlern tadını sevmesse alışık olmadgı için redderse ve iştah sorunu olursa diye aklıma gelio . Dort aylıkken baslanıldgı zaman besinlere alişması daha kolay ve iştahta sorun olmuyor diyorlar . Oglumda geç geçmiştim ama ole iştah sorunu olmamişti yeşil sebzeleri filan guzel yiyodu .
Yani dogru diyorsun kilo almıyosa sadece anne sütü verecem diye kasmanın anlamı yokBen 15 günde bir sağlık Ocağına götürüyorum, boyuna kilosuna baktırıyorum, baktım güzel kilo alamıyor mama takviyesi Yaparım, sütüm artsın diye bir Sürü şey yapıyorum. Benim adım Hıdır elimden gelen budur mu ne ondan işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?