2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben 11 temmuDa evlendm valla ben universiteyi btridum kpss ye girdim atanacgm belli olumca esimlede tanismistik ailemi zorlayarak evlendm pisman degilim yani sadeve evlenmel kalmistim benim sirada bira cocuk olaylari erken oldu ama napalim sukur

daha çok işimiz var desene canım, inşallah tecrübesizliktendir bunlar alisicaz demek ki zamanla ama ben tecrübeli de olsam senin performansına yetişememiş maşallah canım sana

Hanımlar albümü sadece takip ettiklerim görebiliyor göremeyen varsa bana yazsın ekliyim:)
ben göremiyorum canım, ozendim sizden bi ara bende ekliyim

Canim bizdede vardi gelisim geriligi, ama bayahi erken ultrason cektirmistim ben, 4 haftalik filandi bebisim, 1bucuk ay havlilu kiydum, gece uyurken sadece, cok sukur sonra duzeldi, insallah seninkide duzelir canim uzulme cok sik rastlanana bksey, ozellikle ilk cocuklarda daha cok olurmus

Kanguru kullanmayi dusunen var mi bize dr onerdide kalcasi icin hangisini alsam bilemedim
Canim ben kullaniyorum, bazi kanguru modelleri bebekte kalca cikigina sebep olabiliyor sakin onlardan alma benim arastirdigim kadariyla su markalar iyi, ergobaby, boba, manduca bide momfortbaby var momfortbaby dunya capinda bi marka degil sanirim ama digerleri bayahi bilinen dunyada tercih edilen markalar

Oh ne guzel senin icin cok sevindim bizim esim tarafinda irsiymis o yuzden

Allah korusun haha :))))

Canim yumurta sarisi icin biraz erken gibi geldi
Cok az verdim zaten bi çimdik :) ama 5 aylık oldu nerdeyse artık normal değil mi ? Bu arada yine armutu püre seklinde verdim yemedi sanırım pütür şekline alışkın değil henüz o yüzden zorlamıyorum . Sadece suyunu veriyorum bu arada ek gıdadan beri kakası koyulaştı ve kokusu değişti normal mi bu ?

5 aylık mı, benim bebişten küçük sanıyordum seninkini... 3,5 biz, ek gıda için erken gibi geldi bana, sütüm yettiği kadarıyla başlamayacağım ek gıdaya.

Kizlar yarin bebisimle ilk defa uzun yolculuga.cikacagim, 3 aile cokuk cocuk 4 saatlik baska bi sehire gunu birlik gidicez yolda piknik filan :) severim ben yolculuklari..

Bugunde guzel gecti hava harikaydi burda, oglene kadar bebisim uyudu cunku dun aksam eve gece 12 de gelmistik arkadaslarlayken coluk.cocuk sesinden hic uyuyamamisti yavrum. Oglene kadar esle sohbet ettik birlikte vakit gecirdik cok ozlemisim ya, eskiden yapisik ikiz gibiydik.biz herseyi birlikte yapardik simdi.malesef oturup duzgun konusamiyoruz . Kizim uyaninca.kendimizi dogaya attik, gol kenarina gittik, bebegimi yere yatirdim bulutlari inceledi :)), ordan yemege gittik, market alisverisi yapip eve geldik, kizim disardayken az uyumustu bayagi yorgundu, bide bi guzel banyosunu yaptirdik misil misil uyuyor masallah :). Tr gitmeme az kaldi, kizimla basbasa ucak yolculugu yapacagiz merak ediyorum nasil gececek, insallah yanima erkek oturmazda rahatca emziririm.

aynı zamanlarda evlenınce öyle oluyor sen benden gencin sanırım öyle hatırladım ben 2010 gelininim 8 Nisan nıkah tarıhımızmıs dün eksim söylendi 5 yıl olmuş ya dile kolay

Kizlar ben de 2010 eylulde evlendim..
ama benim daha bi tane sizler benden hizlisiniz..
Benimki doğduğundan beri huzursuz, kucak ve emzik müptelası... Doktor kilo alımı güzel dedi, haftaya tarttırırım yine.
bizi tarif ediyosun cnm, biz de aynen Oyleyiz..

cnm ben sütüm yeterse 6. Ayda basliycam insallah..5..ayin.ortalarında tattırmayi dusunuyorum kismetse.

Yani dogru diyorsun kilo almıyosa sadece anne sütü verecem diye kasmanın anlamı yok

Kizlar avm Ye gittik hediye almak Icin yarin esimin arkadaşıma ziyarete gidicez, benim minik 1 saat kucakta gezince eve gelir gelmez uyudu. .Hatta yolda kucagimda sizdi. .Insallah biraz uyur, ben de yatarım birazdan. .
iyi gclr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…