2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Saol canim bu markalara bi bakayim

gunaydin kizlar sabhatan beri bi gecmia ojuyorum bi album bakiyorum ne guzel oldu sizin bebisleride goremke masallah hepsine Allah hayirli guzel omur versin tekrardan R rosa85 hosgeldin canim kizin hep akilli bidik olsun ins
M miss_curious ben albumunu goremiyorum cok alindim cook
dun cok guzel ve yogun bi gun gecirdim bugun cok yorgunum bebislerde yorgun sanirim uyanip uyanip uyuyorlar ipejk kuzum hala uyuyor ahmet uyandi kahvaltisini bile yapip yakisikliki uykusuan gei dondu :) ben ii gundur karin agrisi yasiyorum neden anlamadim bakalim hepinize guzel gunler

Canım sıkma kendini şöyle yapabilirsin eşin madem yapıyor işi sen işi yap o kızınla ilgilensin arada eşinede iyi gelir sanada, temizlik bence terapi gibi anlıyorum seni yapamıyınca daha çok geriliyor insan, birde seninde bir düzenin olacak kasma zamanla oturacak, inan bende bebeğime bakım yapıyorum sürekli uyanık beşik sallıyorum, o 10 dk uyuyunca iş yapıyorum büyük oğlumla oyun oynuyorum, onlar uyuyunca ben uyumuyorum evin işini yemeğimi yapıyorum, benim eşim ne temizlik yapar ne yemek, sadece çocuk bakar, o yüzden her işimi kendim yapıyorum, eşim evde olduğu zaman her fırsatta biriken işleri yapıyorum o beşik sallıyor büyük oğluma da çizgifilim açıyor beraber izliyorlar eşimde seviyor çünkü çizgifilimi:)
canım dönem dönem olur böyle sen sakin ol önce, emme öncesi gerilme güzel güzel konuş öp kokla bebeğini sakinleştir zorlamadan emzirmeye çalış
geçmiş olsun dişin için canım bende gitmek istiyorum diş için ama ne zaman bilmem
oo ne kalabalık misafirmiş:)

ayy erkekler hep mi aynı acaba benim eşimde konuşuyordu en son sen uyutursun uykusunuz dağıtırsan dedim sustu

bu arada süper bir gün geçirmişsiniz darısı başıma
ah canım keşke 63 olsam kilo vermedim diye dert etmem , şu an olmaya razı olduğum kilodasın
Kizlar bebegim bu ara tukurugunden bogulacak gibi oluyor memede zaten onceden de yapıyordu bunu, salyasi artti ondan mi acaba gece bile oksurerek uyaniyor korkutuyor beni.
canım salgıları arttı evet yan yatır gece ben hala yan yatırıyorum geceleri
Sana tek tavsiyem esinin söyledikleri bi kulağından girsin diğerinden cıksın şahsen ben öyle yapıyorum :)
canım ben yapamıyorum maalesef, yapmak isterdim hem de çok
geçmiş olsun canım
ahh umursamaz anne babalar gelmesinler benim evime
aynen çekilmiyorlar
benimki hep öyle uyuduğu için tavsiye veremiycem:)
kizlar benim Minik nerdeyse her emzirme sonrasi kusuyor anlamadim neden..Sadece gece kusmuyor..
FAzlasi Mi Yoksa baska bi sey mi tedirgin olmaya basladim..Emzirme araligini uzatmali miyim bilemedim..
canım enfeksiyon yazmışlar olabilir takip et bencede
canım bir ayda 200 gr mı aldı sadece moralini bozmuyum ama az almış en az 600 alması lazım, gerekirse mama kullan canım kasma kendini ihtiyaç olsa ben kullanırım
canım oluyor evet oğlumda olmuştu sadece kusuyordu ilk teşhisi yanlış olmuştu çünkü idrar tahlili istememişti dr sonra devlette ki dr umuzu bulduk o hemen teşhis etti, geç kaldığımız için ilaca cevap vermedi 14 tane iğne olmuştu
canım 3. ayda yaptırabilirsin rotayı bu ay ki aşısını üstünden tam 30 gün geçmiş olması lazım, 3 dozluk olanı tavsiye ederim biz yaptırdık ilk dozu
canım plan yapma anlık yap işlerini, mesela aldığın şeyi hemen yerine koy erteleme, şu saatte yemek yapıcam deme hangi saat müsait olursan yap erteleme, işler ertelenince birikiyor biriktikçe erteleniyor:)
kızlar bugünlerde sütüm Akşama doğru kalmıyor, sanki bebeğim aç kalıyor, eskiden gece dolardı bezi şimdi bezi daha az doluyor, ve huysuzlugu çoğaldı, sizce ne yapsam..
canım bez öenemli bir kriter takip et kilosunuda takip et sağlık ocağına götür ona göre anlarsın aç kalıp kalmadığını
Bebeğim 3 ay 12 günlük 2,5 aylıkken bilinçli olarak gülmeye başladı ve auuu diye konuştuklarımıza cevap veriyordu, bu hafta ne Gülüyor ne Konuşuyor çok üzülüyorum sizce neden böyle oldu.
canım belkş bir ağrısı falan vardır gözlemle birde bebeklerin bir anı bir anını tutmaz
geçmiş olsun
canım erkekler daha iri oluyor
ay Allah korumuş ben yanına yastık koyuyorum o da bezini almaya gidince uzun süre bırakamıyorum çok hareketli
Kızlar kızıma pekmez yoğurt armut duyu ve yumurta sarısı verdim şimdilik bi sıkıntı yok kabak da vermiştim ama yemedi . Bu arada benimki püre halinde yemiyo meyveleri sadece suyunu içiyo bişey olmaz dimi
canım yumurta sarısına erken, pekmezide yoğurtla verme yoğurda sade alıştır
canım erken başlamayla alakası olduğunu düşünmüyorum bence bebeğin iştahıyla alakalı
Kizlar burun icin kullandigimiz serum fizyolojiklerin üzerinde tek kullanımlık yazıyor tek seferde bitiriyormusunuz cok fazla geldi bana, bikaç defa kullanayim diyorum ama nasil saklicam steril olurmu tekrar kullanmak?
ben bir kaç sefer kullanıyorum
Nego seni kiskandim foto koydum bende cok taze fotografalr tabletin sarji azdi biraz puulu fotolar ama minione sorada sen varson bekliyoruz

Attim cnm bi iki tane :)

süper oldu herkes koysa keşke çok merak ediyorum:)

ekledim canım seni
Masallah canim oglusuna, ocak bebeklerinin kizlari ayri guzel erkekleri ayri yakisikli masallah hepsine :)
sağol canım ayyy senin kızda çok güzelmiş annesi ben bayıldım kızına:)
kakası değişir canım artık kokar:)
canım inşallah güzel geçmiştir geziniz:)
Bende göremiyorum merak ettim
ekledim:)
henüz yeltenmedi:) 4 ay erken canım beşinci ayda yavaş yavaş başlarsın
Napıyım bi gün olucaktı erken yüzleşmek istedim ams zormuş ya üstü bası berbat oluyo . Neyse büyüsünler de razıyız
canım elma lekesi çıkmıyor haberin olsun:)
inşallah yetirşmiştir işin
Biz rotarix yaptirdik dr onu yazmisti bilsem digerinden alirdim
canım kesin değil şaibe sadece
Çok güzel canim evin. Güle güle oturun.
sağol canım amin benim evim değil kp in biz almadık daha evimizi
Merhaba kızlar.
dünkü yoğunluğu da atlattim cok şükür rahatldim.artik evim daginik durabilir ayy bi haftada uc kez misafir cok zorlandım....minisin ve evin fotosunu koydum canlar.
oyy duha iyi ağırlıyorsun ben istemiyorum kimseyi:)

baktım canım evine maşallah sende düzenlisin:)
baktım canım.çok düzenli ve guzel.Allah agiz tadiyla huzurla oturnayi nasip etsin.eymenimiz de prk tatli olmus yahu.
amin canım hepimize inşallah

sağol teyzesi Abdullah ta öyle uzun bir delikanlı olacak belli:)
Ben de resim ekledim kizlar albume sizden heves ettim..
canım beni izlemeye alırmısın göremedim
Ben niye kimsenin resinlerini göremiyorum arkadaslar benide aranıza alın benide sarıp sarmalayın benide sevin
3 tane foto ekleyebildim hele şükür
çok gzüel annesi şehzaden:)
Foto ekleyen annişler ben hepinizi görmek istiyorum çok meraklıyımdır sağ olayım
oo hadi bakalım canım güzel haber
Kizlar bende yukledim :)
bayıldım bayıldım:)
canım regli mi geliyor açana benimde bir hafta sürdü sonra geldi
Bende fotoları görmek istiyorum neden göremiyorumki..@eflalim ve diger ekleyen arkadaşlar duyun beni
ekledim canım
selam fıstıllar bem geldımmm çok özledim sizi..101 günlük olduk biz.iznim bitti işe başladım bi selam vereyim dedim

evet canım ismail doruk. Buyuyo teyzesi. cok selamo var sizlere ve kardeşlerine.. En kısa sürede gül cemalini gösterecek size.Annesi işe başladığından sersem gibi

oooo hoş geldin ismailin annesi özletme artık sık sık bekliyoruz:)

evet canım ismail doruk. Buyuyo teyzesi. cok selamo var sizlere ve kardeşlerine.. En kısa sürede gül cemalini gösterecek size.Annesi işe başladığından sersem gibi
gececek annesi alisirsinzbizde haziranda basliyacagz oglumla kizimla cok op oglunu kiz anneleri seni bekliyor herkrse mavi boncuk dagittin kactin

Hanımlar mevlüte bende elbise alıcam ama beğendiğim modellerin ön kısmı düğmesiz açılmıyor eee nasıl emziricem, düğmelilerde de içime sinen yok, nerden baksam, moda nisayı hatmettim beğenemedim, sefa merveye bakıyorum ama hep düğmesiz model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…