Saol canim bu markalara bi bakayimCanim ben kullaniyorum, bazi kanguru modelleri bebekte kalca cikigina sebep olabiliyor sakin onlardan alma benim arastirdigim kadariyla su markalar iyi, ergobaby, boba, manduca bide momfortbaby var momfortbaby dunya capinda bi marka degil sanirim ama digerleri bayahi bilinen dunyada tercih edilen markalar
Canim seninkinide goremiyorum, bende ekleyecegim galiba :)
GöremiyorumKizlar bende yukledim :)
doğru söylüyorsun cnm bende öyle düşünmüştüm 2.ci çocuğu olanlar çocuklu yaşamaya alışık ve tecrübeliler tabi bende önceki hayatıma dönebilmek istiyorum ama olmuyor bebeğim hasta bakımı zor olduğu için onu ihmal edip eve bakamam bebeğim herşeyden önemli o biraz toparlasın kendini inşallah eve de sıra gelir zaten eşim yapıyor ama benim yapmam benim evim olduğu hissini getiriyor bana bi nevi terapi oluyor
canım dönem dönem olur böyle sen sakin ol önce, emme öncesi gerilme güzel güzel konuş öp kokla bebeğini sakinleştir zorlamadan emzirmeye çalışArkadaslar dunden beri bebegim mememi emmek istemiyor ac gibi saldiriyor ama meme oldugunu anlayip birakiyor . Delirecegim cok uzgunum( en baslarda mama ve meme veriyordum her ikisinide aliyordu ama son zamanlarda mama vermemeye baslamistim tam hersey duzene girdi derken simdi memeyi hic istemez hale geldi . Ne yapacagimi sasirdim kafam karma karisik oldu . Gogsumde stresten sutumde azaldi . Sagsam aciktiginda sutum olmayacak diye korkuyorum allah rizasi icin bir akil verin kizlar ya (
geçmiş olsun dişin için canım bende gitmek istiyorum diş için ama ne zaman bilmemgünaydın herkese Karlı bir ankara sabahından hepınıze sevgılerıkı gün önce azı dışım Kırıldı dış tedavısıne başlayacaktım bu sabah ama bu karda cocukları Alıp nasıl trafıge çıkayım eltim bakacaktı. belkı Ahmeti ona bırakmayı düşünüyorum bu yıl prova olur bakalım bakıcı olayını hıc düşünmek ıstemıyorum zamanı gelınce bakarız aranızda dogum sonrası dış yaptıran varmı ??? benım dıslerde çok iş var benım doğurduğum sene yerden kar kalkmıyor resmen 2011 senesınde de böyle oldu ama 2012 martta bıtmıstı bu sene Nisan'a kadar sarktı 3.yu doğurursam eğer sıze soyleyım aynı zamana denk getırmeyın eve hapsolduğu resmen
oo ne kalabalık misafirmiş:)Gunaydin kizlar, dun bayagi yoruldum, evi supurdum yemek yaptim, bu aksam 12-13 kisi. Misafir gelcek hepsi erkek, esimin arkadaslari, cogu bekar, evli olanlarin esleri ve ben baska bi evde toplancagiz o evde bize yakin. Bugun islerim var sagolsun annisim buzluguma borek kadayif koymustu, dunden kek yaptim, bide pattes salatasiyla, yogurtlu hamur gibi bisey var onu hazirlicam, islerim az yani :)
Dun carsiya ciktik, hava burda harika kizima ince giydirdim beresinide takmadim, eve geldigimozde saat 8 olmustu, oh dedim kizi yatirip rahat ederim, yatitana kadar saat nerseyse 9 olmustu, 1 saat sonra uyandi evde ses yapiyoruz diye, sese cok hassas ya. Sonra emzirdim uyudu, yatagina koydim 15 dk sonrasesi ggeldi, ay dedim esime karni tok alti temiz sen ilgilen daha ugrasamam, of oda iyiceuykusunu dagitti kizin gitti isihi acmis konusuyor opuyor, bizimki gulucukler atiyor, kizdim.esime tamam git dedim emzirdim yine, of kiz uyudu yataga koyuyom uyaniyor benimde uykum geldi yine cagordim kocacigimi :)), geldi yataginin donencesini acti ben o arada uyudum, bizim kizde o muzikle uyumus . Ben bi suru eziyet cekiyorum babaya verince hanimefendiligi tuttu cadinin, sabah esime dedim nasil oldu diyor, uyu kizim dedim babasini dinledi
ah canım keşke 63 olsam kilo vermedim diye dert etmem , şu an olmaya razı olduğum kilodasınBende hala dogum kilolarimi veremedim 63 le dogum yaptim sonraki ay 3 kilo vermistim simdi o verdigim 3 kiloyu da geri aldimyani hala dogum yaptigim kilodayim en kötüsü de benim icin hala hamile pantolonlarimi ve taytlarimi giyiyorum çünkü digerleri olmuyor gobegimde ck az indi ama hala 5 aylik hamile gibi duruyorum
canım salgıları arttı evet yan yatır gece ben hala yan yatırıyorum geceleriKizlar bebegim bu ara tukurugunden bogulacak gibi oluyor memede zaten onceden de yapıyordu bunu, salyasi artti ondan mi acaba gece bile oksurerek uyaniyor korkutuyor beni.
canım ben yapamıyorum maalesef, yapmak isterdim hem de çokSana tek tavsiyem esinin söyledikleri bi kulağından girsin diğerinden cıksın şahsen ben öyle yapıyorum :)
geçmiş olsun canımDun aksamdan beri cok hastayım bogazım agrıyo basım agrıyo kemiklerim sizliyo resmen ayakta duracak halim yok evim o kadar dagınık ki oglum durmuyo kızım susmuyo bir sürü ütü bulasık camaşır beni bekliyor cıldırmak üzereyim
ahh umursamaz anne babalar gelmesinler benim evimehayırlı cumalar..
bugün de o kadar cok işim var ki yazsam siz de yorulursunuz.annem gelecek minige bakacak ben de is yapcam yarin da misafir var oyyy.
ve kapi caldi anacigim geldi.
aksam ki misafirler de umursuz ki nasil umursuz hoc biri çocuğuna dur demedi.nadil böyle oluyorlar aklim almıyor...sil bastan temizlik yapicam mecburen.
aynen çekilmiyorlarpraline kolay gelsin canim
@kiirmiizii canm skma canini iyilesince yaparsin @raindrop26 salya cogaldi ise erken cikacak disiniz hadi bakalim forumda ilk dis bugdayini kim yapacak benim cocuklar 11 aya dogru anck cikarir
Nego bozma moralini dicem ama erkekmillrti aman ya valla bazen hic cekilmiyorlar
benimki hep öyle uyuduğu için tavsiye veremiycem:)İyi geceler kızlar bu çocuk hiç uyumaz oldu ya kuş uykusu gbi iki dk kestirip uyanıyor . Sese alıştırayım tv odada uyutym dedim hç alişmadı . Az bi sese hemn uyanıyor . Belkide buyudugu için gundz uyku sureleri azalıyr o yuzdendr . Şimdi gezdrilmeyide ister oldu çk seviyo bende gezdrp iyice yorup yatrym basında bekler az bi mıkılamasında beşigi ığralarsam ole uyuyo yoksa oda yk .
canım enfeksiyon yazmışlar olabilir takip et bencedekizlar benim Minik nerdeyse her emzirme sonrasi kusuyor anlamadim neden..Sadece gece kusmuyor..
FAzlasi Mi Yoksa baska bi sey mi tedirgin olmaya basladim..Emzirme araligini uzatmali miyim bilemedim..
canım bir ayda 200 gr mı aldı sadece moralini bozmuyum ama az almış en az 600 alması lazım, gerekirse mama kullan canım kasma kendini ihtiyaç olsa ben kullanırım@bir_melek
Canım bende tam bu konuyu dile getirecektim memeyi cok cekiştirip bırakıyo cok huysuzlanıyo memedeyken gazınıda cıkarıyo sorun o olsa kucakta da susuyo saskın saskın etrafa bakıyo ama gogsumu sıkıyorum sutte fazla gelmiyo bu ayda 200 gram almıl.sizce sutummu yetmıyo ıkı gundur mama veriyorum yanlıs mı yapıyorum acaba
canım oluyor evet oğlumda olmuştu sadece kusuyordu ilk teşhisi yanlış olmuştu çünkü idrar tahlili istememişti dr sonra devlette ki dr umuzu bulduk o hemen teşhis etti, geç kaldığımız için ilaca cevap vermedi 14 tane iğne olmuştuaa kusma idrar enfeksiyonundan olabilirmi bnm oglumda kusuyor bir haftadır filan . Sunnet derisi dar oldugu için idrarda enfeksiyon yapabiliyo buyuk oglumunki gibi oda çok kusardı. Belkide tahmn ettgm gbi bi darlık var ve enfeksiyon yapıyo . Zaten bir haftadr filanda uymamaya basladı. Uç aylık asısı içşn saglık ocagına gotrcem ordaki pratisyen dr gostersem anlarmıki . Anlar anlamaz normal diyip gonderirmiki .
canım 3. ayda yaptırabilirsin rotayı bu ay ki aşısını üstünden tam 30 gün geçmiş olması lazım, 3 dozluk olanı tavsiye ederim biz yaptırdık ilk dozuKızlar bugün karma aşılarımız yapıldı son gününe yetiştik çok şükür.. bebeğim çook huysuzlaştı habire ağlıyor aç ama meme emmek istemiyor sizin bu huysuzluklar ne kadar sürdü inşallah çabucak geçerve rota virüsü aşısı için gecikmişiz heralde siz yaptırdınız mı çook gerekli mi
canım plan yapma anlık yap işlerini, mesela aldığın şeyi hemen yerine koy erteleme, şu saatte yemek yapıcam deme hangi saat müsait olursan yap erteleme, işler ertelenince birikiyor biriktikçe erteleniyor:)Merhaba kızlar , ben hic bi is yapamiyorum nerdeyse ya 3 gündür yemekleri bile eşime yaptiriyorum siz nasıl yapıyorsunuz hayret ediyorum ben bu kadar beceriksiz değildim noldu bana anlamadım.her gün sabah diyorum tamam bugün düzene giriyoruz sunu sunu yapcam hic bi is yapamadan aksam oluyor. Bebeğim gündüzleri hic uyumuyor nerdeyse uyanık olunca da kucakta duruyor çünkü ystirunca veya pusetine koyunca kusuyor. Yazik hep oglumu suclar gibi oldum uyuyunca ben de hemen pc basina oturuyorum dinlenmeye ihtiyac duyuyorum ,ameliyattan sonra toparlayanadim herhalde ben kendimi cok halsizim .Evimi çok dağınık görüyorum düzen hastası biri olarak boyle oldukça iyice tepem atıyor .Ayy içimi boşaltım buraya rahatladim. Bunları yazarken de müşteri aradı projeyi bi görebilir miyim diye ya sabir daha dun gonderdin isi eski performansı bekliyor herkes neyse en kısa zamanda toparlanirim insallah .Allah bebislerimize sağlık versin gerisi bos
canım bez öenemli bir kriter takip et kilosunuda takip et sağlık ocağına götür ona göre anlarsın aç kalıp kalmadığınıkızlar bugünlerde sütüm Akşama doğru kalmıyor, sanki bebeğim aç kalıyor, eskiden gece dolardı bezi şimdi bezi daha az doluyor, ve huysuzlugu çoğaldı, sizce ne yapsam..
canım belkş bir ağrısı falan vardır gözlemle birde bebeklerin bir anı bir anını tutmazBebeğim 3 ay 12 günlük 2,5 aylıkken bilinçli olarak gülmeye başladı ve auuu diye konuştuklarımıza cevap veriyordu, bu hafta ne Gülüyor ne Konuşuyor çok üzülüyorum sizce neden böyle oldu.
geçmiş olsunSelam kizlar bizim kalca gelisimi geriligimiz cikti gecen aydan da biliyorduk cift bez kullandik ama hic gelismemis palvic banfaj taktirdik mecburen cok zorlaniyoruz normalde gunduzleri cok usludur simdi bu bandaj yuzunden hic durmuyor surekli kucagimda olmak istiyor var mi baska bole durumu olan
canım erkekler daha iri oluyorcnm Yorulmustur senin oglan, aksam Iyi uyur insallah..
Ben de sevmiyorum ani misafiri daha yataklari bile toplamamistim Aradığı zaman ama hayir Da diyemedim..Mevlutte kizimla aynı ay dogmus Iki Erkek bebis vardi ama benim Kiz aralarında Kucuk kaldi..Neyse saglikli olsunlar da gectim cnm, kusmamiz gecmedi hala devam ediyo.Mevlutteki bebis de annesi emzirince kustu fazlasini..Bi de Masallah arkadasin sütü şakır şakır akiyodu, kalkan kullaniyodu..simdi kv mi anladim benden hic oyle akmaz kiyafetime..
ay Allah korumuş ben yanına yastık koyuyorum o da bezini almaya gidince uzun süre bırakamıyorum çok hareketliKızlar helini koltugun üstüne yan yatar vaziyette biırakmıştım corbayı karıstırdım döndüm aman allahım dönmüş ve kafası yere doğru inmiş dusmek uZereydi yani artık dönüyolar demekki cok dikkat edelim
canım yumurta sarısına erken, pekmezide yoğurtla verme yoğurda sade alıştırKızlar kızıma pekmez yoğurt armut duyu ve yumurta sarısı verdim şimdilik bi sıkıntı yok kabak da vermiştim ama yemedi . Bu arada benimki püre halinde yemiyo meyveleri sadece suyunu içiyo bişey olmaz dimi
canım erken başlamayla alakası olduğunu düşünmüyorum bence bebeğin iştahıyla alakalıKızlar bu ek gıda konusunda ne duşunuyorsunuz ne zaman gecmeyi duşunuyorsunuz . Bn fikrimi soyleyim ben anne sutuyle ne zamn doymamaya baslarsa yani kilo alımı belli bi seviyenin altına duşer yavaslarsa o zaman baslamayı duşunuyorum . Olabildigince sadece snne sutu vermek istiyorum ilk altı ay zaten altı aydan sonra ek gıdaya geçiliyr . Boyle duşunuyorum ama bi yandanda altı aydan sonra baslayınca ek besinlern tadını sevmesse alışık olmadgı için redderse ve iştah sorunu olursa diye aklıma gelio . Dort aylıkken baslanıldgı zaman besinlere alişması daha kolay ve iştahta sorun olmuyor diyorlar . Oglumda geç geçmiştim ama ole iştah sorunu olmamişti yeşil sebzeleri filan guzel yiyodu .
ben bir kaç sefer kullanıyorumKizlar burun icin kullandigimiz serum fizyolojiklerin üzerinde tek kullanımlık yazıyor tek seferde bitiriyormusunuz cok fazla geldi bana, bikaç defa kullanayim diyorum ama nasil saklicam steril olurmu tekrar kullanmak?
Attim cnm bi iki tane :)
aaa oglan anasi gelmis hoageldin canim ya ismail di sanirim napiyoselam fıstıllar bem geldımmm çok özledim sizi..101 günlük olduk biz.iznim bitti işe başladım bi selam vereyim dedim
evet canım ismail doruk. Buyuyo teyzesi. cok selamo var sizlere ve kardeşlerine.. En kısa sürede gül cemalini gösterecek size.Annesi işe başladığından sersem gibiaaa oglan anasi gelmis hoageldin canim ya ismail di sanirim napiyo
ekledim canım senidaha çok işimiz var desene canım, inşallah tecrübesizliktendir bunlar alisicaz demek ki zamanla ama ben tecrübeli de olsam senin performansına yetişememiş maşallah canım sana
ben göremiyorum canım, ozendim sizden bi ara bende ekliyim
sağol canım ayyy senin kızda çok güzelmiş annesi ben bayıldım kızına:)Masallah canim oglusuna, ocak bebeklerinin kizlari ayri guzel erkekleri ayri yakisikli masallah hepsine :)
kakası değişir canım artık kokar:)Cok az verdim zaten bi çimdik :) ama 5 aylık oldu nerdeyse artık normal değil mi ? Bu arada yine armutu püre seklinde verdim yemedi sanırım pütür şekline alışkın değil henüz o yüzden zorlamıyorum . Sadece suyunu veriyorum bu arada ek gıdadan beri kakası koyulaştı ve kokusu değişti normal mi bu ?
canım inşallah güzel geçmiştir geziniz:)Kizlar yarin bebisimle ilk defa uzun yolculuga.cikacagim, 3 aile cokuk cocuk 4 saatlik baska bi sehire gunu birlik gidicez yolda piknik filan :) severim ben yolculuklari..
Bugunde guzel gecti hava harikaydi burda, oglene kadar bebisim uyudu cunku dun aksam eve gece 12 de gelmistik arkadaslarlayken coluk.cocuk sesinden hic uyuyamamisti yavrum. Oglene kadar esle sohbet ettik birlikte vakit gecirdik cok ozlemisim ya, eskiden yapisik ikiz gibiydik.biz herseyi birlikte yapardik simdi.malesef oturup duzgun konusamiyoruz. Kizim uyaninca.kendimizi dogaya attik, gol kenarina gittik, bebegimi yere yatirdim bulutlari inceledi :)), ordan yemege gittik, market alisverisi yapip eve geldik, kizim disardayken az uyumustu bayagi yorgundu, bide bi guzel banyosunu yaptirdik misil misil uyuyor masallah :). Tr gitmeme az kaldi, kizimla basbasa ucak yolculugu yapacagiz merak ediyorum nasil gececek, insallah yanima erkek oturmazda rahatca emziririm.
ekledim:)Bende göremiyorum merak ettim
henüz yeltenmedi:) 4 ay erken canım beşinci ayda yavaş yavaş başlarsınKizlar sizin bebislerinizde oturmak istiyor mu? Benim kızım hic uzanmak istemiyor. Hep oturur pozisyonda durmak istiyor. Kucağıma alınca göğsüme dayamak istiyorum, yok illa kafayı kaldırıp dik olucak, oturacak. Oturması icin erken degil mi? 4 aylık oldu. Sizinkiler de böyle mi?
canım elma lekesi çıkmıyor haberin olsun:)Napıyım bi gün olucaktı erken yüzleşmek istedimams zormuş ya üstü bası berbat oluyo . Neyse büyüsünler de razıyız
inşallah yetirşmiştir işinGünaydın kızlar, sabah sabah müşteri mesaj atmış acil görüşmemiz lazım diye aradım birsürü iş çıktı başıma kös kös oturdum çizim yapıyorum oğluş uyudu Allahtan, pcyi açmışken şu sıkışıklığın arasında buraya bakmadan da edemedim mutlu pazarlar hepinize
canım kesin değil şaibe sadeceBiz rotarix yaptirdik dr onu yazmisti bilsem digerinden alirdim
sağol canım amin benim evim değil kp in biz almadık daha evimiziÇok güzel canim evin. Güle güle oturun.
oyy duha iyi ağırlıyorsun ben istemiyorum kimseyi:)Merhaba kızlar.
dünkü yoğunluğu da atlattim cok şükür rahatldim.artik evim daginik durabilir ayy bi haftada uc kez misafir cok zorlandım....minisin ve evin fotosunu koydum canlar.
amin canım hepimize inşallahbaktım canım.çok düzenli ve guzel.Allah agiz tadiyla huzurla oturnayi nasip etsin.eymenimiz de prk tatli olmus yahu.
canım beni izlemeye alırmısın göremedimBen de resim ekledim kizlar albume sizden heves ettim..
ekledim:)Ben niye kimsenin resinlerini göremiyorum arkadaslar benide aranıza alın benide sarıp sarmalayın benide sevin
çok gzüel annesi şehzaden:)3 tane foto ekleyebildim hele şükür
ekledim:)Foto ekleyen annişler ben hepinizi görmek istiyorum çok meraklıyımdır sağ olayım
oo hadi bakalım canım güzel haberMerhaba annişler epeydir giremiyorum ne var ne yok?Bizde durumlar iyi çok şükür hayatımız yavaştan normale dönüyor. Önceleri yemek yapamayan ben bu aralar pasta börek yapar oldum.Kızım annesini üzmeyecek inşallah :)))
bayıldım bayıldım:)Kizlar bende yukledim :)
canım regli mi geliyor açana benimde bir hafta sürdü sonra geldigunaydin kizlar sabhatan beri bi gecmia ojuyorum bi album bakiyorum ne guzel oldu sizin bebisleride goremke masallah hepsine Allah hayirli guzel omur versin tekrardan R rosa85 hosgeldin canim kizin hep akilli bidik olsun ins
M miss_curious ben albumunu goremiyorum cok alindim cook
dun cok guzel ve yogun bi gun gecirdim bugun cok yorgunum bebislerde yorgun sanirim uyanip uyanip uyuyorlar ipejk kuzum hala uyuyor ahmet uyandi kahvaltisini bile yapip yakisikliki uykusuan gei dondu :) ben ii gundur karin agrisi yasiyorum neden anlamadim bakalim hepinize guzel gunler
ekledim canımBende fotoları görmek istiyorum neden göremiyorumki..@eflalim ve diger ekleyen arkadaşlar duyun beni
selam fıstıllar bem geldımmm çok özledim sizi..101 günlük olduk biz.iznim bitti işe başladım bi selam vereyim dedim
evet canım ismail doruk. Buyuyo teyzesi. cok selamo var sizlere ve kardeşlerine.. En kısa sürede gül cemalini gösterecek size.Annesi işe başladığından sersem gibi
gececek annesi alisirsinzbizde haziranda basliyacagz oglumla kizimla cok op oglunu kiz anneleri seni bekliyor herkrse mavi boncuk dagittin kactinevet canım ismail doruk. Buyuyo teyzesi. cok selamo var sizlere ve kardeşlerine.. En kısa sürede gül cemalini gösterecek size.Annesi işe başladığından sersem gibi
de gorenedim foto yok diyo.Canim seninkinide goremiyorum, bende ekleyecegim galiba :)
ekledim:)Benide ekleyin bayanlar merak edîyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?