Canim bende goremiyorum hala senin fotolaripralin canim takibe akdim ben fotolarıni gördüm sen niye goremiyorsun aceba
Gordum canim ck saol cokkkkk tatli bi minigin var MaşallahBebimkini gorebilirsinn artik
praline girdu.sen de beni izlemeye aldin mi bilmiyorum ki canim neden. takip ediyorum seni.Canim bende goremiyorum hala senin fotolari
Doktor olabilir Demişti ben tahlil yaptırmadım, ibş enfeksiyon değildir artık bebişlerimizin sağlıklı huzurlu olurlar...aa kusma idrar enfeksiyonundan olabilirmi bnm oglumda kusuyor bir haftadır filan . Sunnet derisi dar oldugu için idrarda enfeksiyon yapabiliyo buyuk oglumunki gibi oda çok kusardı. Belkide tahmn ettgm gbi bi darlık var ve enfeksiyon yapıyo . Zaten bir haftadr filanda uymamaya basladı. Uç aylık asısı içşn saglık ocagına gotrcem ordaki pratisyen dr gostersem anlarmıki . Anlar anlamaz normal diyip gonderirmiki .
Anladım canım :)Mssperfine seni alıntılayp yazmştım ama karıştı gitti.
Canım ek gıdaya geçince bile kusmaya devam editör böyle aşırı kusan bebekler malesefbenimki de ayni hep kuruyor. Allahtan gece kusmuyor cok şükür...bir bilsem neden kystugunu....ama kadınlar heo kusan çocuk iyi olur tabi cok cok kusan degil..iyisini alıyor gerisini atıyor yok midesi genişliyor vs iyi şeyler söylüyorlar
bunlari yapınca kusmayacak mi. ama emmek istediğinde vermeme ihtimalim yok çünkü ortalığı ayağa kaldırıyor....6 ya da 9 ay da biter diyorlar kusmasi hayırlısı inş
canım o vitaminleri yurtdışından temin edebiliyoruz dimi, onların içeriğine güvenebilir miyiz sen kullanıyomusun, nasıl bulurum ki[/QUOTE]Canım Carlson d vit veya baby d drops marka doğal Olanları onları kullanabilirsin..
Rota Tartışmalı canım kimisi oluyor kimisi olmuyor... Zorunlu kapsamında değil ama... Allah'ım hastalık tan korusun inşKızlar bugün karma aşılarımız yapıldı son gününe yetiştik çok şükür.. bebeğim çook huysuzlaştı habire ağlıyor aç ama meme emmek istemiyor sizin bu huysuzluklar ne kadar sürdü inşallah çabucak geçerve rota virüsü aşısı için gecikmişiz heralde siz yaptırdınız mı çook gerekli mi
Bende devit 3 ü çook oldu vermedim ama doktorumuz mutlaka ver dedi ben emzirirken başı çok terliyor deyince onu vermelisin d vitamini eksikliğinden başları terler dedi
Kizlar dun yolculugumuz cok guzel gecti, kizim giderkende donerkende full uyudu :) gittigimiz yer gurultuluydu orda toplasan ancak 20 dk uyumustur, ama bebek arabasini sevdigi icin yaramaz degildi arada mizmizlanijca gezdirdim, oyuncak gosterdim oyalandi, rahat gecti cok sukur :)
beğendiğim bir iki modeli ekliyim akıl verin bana
Eki Görüntüle 1491240 Eki Görüntüle 1491241 Eki Görüntüle 1491242 Eki Görüntüle 1491243 Eki Görüntüle 1491244 [/QUOTE
Canım alt iki elbiseyi beğendim ben hem yaz geliyor açık renkler daha uygun ve zarif gibi geldi. Koz annesi olsan somon derdim erkek annesi olduğun için de turkuaz diyorum :)
canım ben 12 günlükken kızımı cıkarmaya başladım haftada en az 2-3 kere çıktık biz, belki ondandır bilmiyorum cok seviyor gezmeyi, arabaya binmeyi, bebek arabasını, hatta arabadayken ışıklarda durunca kızıp ağlıyor hareket ettiğimiz an susuyor :))) maşallah diyeyim çünkü kanguruyu çok seviyor seviyor dedim şimdi koyar koymaz çığlığı basıyor, anlamadım niyeNe mutlu ne güzel maşallah bebişine bizimki arabada Çığlık atıyor kucakta duruyor bu da benim en sevmediğim şey( polis amca kızar da diyemiyorum ki daha :)
izliyorum canim seni de görebilirsin inşallahben de çok merak ettim fotoğraflarınızı.
Sizleri izlemeye aldim kizlar artik görebilirsiniz. .Aaa ne guzelll Fotograf furyasina benide katin kizlar bendee gormek istiyorumm,,
ay insallah cnm ne guzel sana ozeniyodum..canım ben 12 günlükken kızımı cıkarmaya başladım haftada en az 2-3 kere çıktık biz, belki ondandır bilmiyorum cok seviyor gezmeyi, arabaya binmeyi, bebek arabasını, hatta arabadayken ışıklarda durunca kızıp ağlıyor hareket ettiğimiz an susuyor :))) maşallah diyeyim çünkü kanguruyu çok seviyor seviyor dedim şimdi koyar koymaz çığlığı basıyor, anlamadım niyeo kadarda para verip almıştım inşallah tekrardan sever kangurusunu
görebilirsin cnm artik..ben de çok merak ettim fotoğraflarınızı.
amaaa haklıymışım acayip yakışıklı olacak veletusumgececek annesi alisirsinzbizde haziranda basliyacagz oglumla kizimla cok op oglunu kiz anneleri seni bekliyor herkrse mavi boncuk dagittin kactin
canım ben 12 günlükken kızımı cıkarmaya başladım haftada en az 2-3 kere çıktık biz, belki ondandır bilmiyorum cok seviyor gezmeyi, arabaya binmeyi, bebek arabasını, hatta arabadayken ışıklarda durunca kızıp ağlıyor hareket ettiğimiz an susuyor :))) maşallah diyeyim çünkü kanguruyu çok seviyor seviyor dedim şimdi koyar koymaz çığlığı basıyor, anlamadım niyeo kadarda para verip almıştım inşallah tekrardan sever kangurusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?