2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benimde kalkmam lazım oğlum acıktı öğle yemeği vakti:)

hihami senin dediğin siteye takıldım etiket yapmaya uğraşıyorum ayyy İngilizce bilmemek çok fena attığın linkte ki anlatım siteni eski hali içinmiş yeni halini anlatan site buldum da çok uğraşıcam anlaşılan:) Google chromeda sorun var benim ol olsaydı

Ben sadece Nego ve minione albumlerini gorebiliyorum kizlar resim ekleyenler duyun sesimi sizleri de gormek istiyorum burdan yetkililere sesleniyorum beni de ekleyin takibe alin ne yapilmasi gerekiyosa yapin ya da benim mi bisey yapmam gerekiyor

Doktor olabilir Demişti ben tahlil yaptırmadım, ibş enfeksiyon değildir artık bebişlerimizin sağlıklı huzurlu olurlar...

Mssperfine seni alıntılayp yazmştım ama karıştı gitti.
Anladım canım :)

Canım ek gıdaya geçince bile kusmaya devam editör böyle aşırı kusan bebekler malesef ((

Canım Carlson d vit veya baby d drops marka doğal Olanları onları kullanabilirsin..
canım o vitaminleri yurtdışından temin edebiliyoruz dimi, onların içeriğine güvenebilir miyiz sen kullanıyomusun, nasıl bulurum ki[/QUOTE]
Canım ben baby d drops kullanıyodum Amerika dayken aldım kendime yeğenime burada da kanyon İstinye park avm kesin eczanesinde oluyormuş sanırımm ama öok fiyatlı.. Ya da amazondan vs sipariş verebilirsin. Bandrolsüz geliyor ama tek tek ver çünkü gümrüğe takılıyor bir de bir tanesi 3 ay yetiyor. İçerği hindistancebşzi Yağı tamamen doğal diğerleri doğal deseler de d vi sol marka falan doğal değil içrüine bak.. Ben bunu kullanıyorum..

Rota Tartışmalı canım kimisi oluyor kimisi olmuyor... Zorunlu kapsamında değil ama... Allah'ım hastalık tan korusun inş

Bende devit 3 ü çook oldu vermedim ama doktorumuz mutlaka ver dedi ben emzirirken başı çok terliyor deyince onu vermelisin d vitamini eksikliğinden başları terler dedi

Allah Allah ben veriyorum ama baş terlemesi Saçlı bebek olduğu için diyr düşünüyorum bunu ilk kez duydum...

Ne mutlu ne güzel maşallah bebişine bizimki arabada Çığlık atıyor kucakta duruyor bu da benim en sevmediğim şey ( polis amca kızar da diyemiyorum ki daha :)

Eklentiler

• image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 59
Ne mutlu ne güzel maşallah bebişine bizimki arabada Çığlık atıyor kucakta duruyor bu da benim en sevmediğim şey ( polis amca kızar da diyemiyorum ki daha :)
canım ben 12 günlükken kızımı cıkarmaya başladım haftada en az 2-3 kere çıktık biz, belki ondandır bilmiyorum cok seviyor gezmeyi, arabaya binmeyi, bebek arabasını, hatta arabadayken ışıklarda durunca kızıp ağlıyor hareket ettiğimiz an susuyor :))) maşallah diyeyim çünkü kanguruyu çok seviyor seviyor dedim şimdi koyar koymaz çığlığı basıyor, anlamadım niye o kadarda para verip almıştım inşallah tekrardan sever kangurusunu

oğlumun hafif ateşi var oksuruyor ve genzi tutukgaliba hastalanıyor

babası grip gecen gelenlerden eşimin halası gripti ve şapur şapur optu cok üzülüyorum resmen grip oluyr oğlum.

esim de annem kucagina almıştı sakinmazsan olur diye annemden biliyo halbuki annem iki hafta oldu hastalanali atlattı. sinir oldum esime hic kendine bakmiyo da annemden biliyo.

Aaa ne guzelll Fotograf furyasina benide katin kizlar bendee gormek istiyorumm,,
Sizleri izlemeye aldim kizlar artik görebilirsiniz. .
ay insallah cnm ne guzel sana ozeniyodum..
dun chicco kanguru denedim arkadaşta benimki hic sevmedi, sling miydi neydi onu da denedik onu da sevmedi cnm..

ben de çok merak ettim fotoğraflarınızı.
görebilirsin cnm artik..
Nego cnm seni de izlemeye aldim cnm..

Kizlar benim minigi gunduz uyutma sekli buldum, uykusu gelince mizirdaniyo once sonra agliyo bi 5dk yanında sakinlestirmeye çalışıyorum kucagima almadan sonra gogsume alıyorum 2 dk emiyo uyuyo..Cok mu fenayim ne..
Benim bidik aglamayi kullandığı icin kucaga aliim diye bunu denedim, ben kucagima alir almaz susuyo çünkü. .

gececek annesi alisirsinzbizde haziranda basliyacagz oglumla kizimla cok op oglunu kiz anneleri seni bekliyor herkrse mavi boncuk dagittin kactin
amaaa haklıymışım acayip yakışıklı olacak veletusum.Offff tarama testleri şeker yüklemesşi derken 3 aylık oldular gibi. Harika birsey şu annelik.. Zira gecenin 3ünde kim olursa olsun beni sıcacık yatagımdan kaldırmak istese ağzına terlikle vururdum, şimdi nefesi bile huzur veriyor uyumak istemiyorum kiiiii

Maşallah canım Allah başarana saklasın..

Kanguru içim burada bende yazdım çok seviyor dite hatta babası taşısın diyr bir kangru daha aldık koyunca çığlığı basıyor malesef( bizde de öyle oldu.. Ben de doğduğundan beri çıkartıyorum ama malesef durmuyor ne bebek Arabası ne oto koltuğu ne arabada.. Babası varken bebek arabasında duruyor ama arabada Çığlık çığlığa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…