2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
süt artırmak isteyenlere bi tarifde benden :) tahin gerçekten süt artırıyor kızlar ben bunu kaç kere denedim gördüm bizde şöyle yapıyoruz
bi kase tahin bi kase şeker bi kase dovulmuş ceviz 2 tane yufka
yufkayı seriyoruz üstüne tahini gezdiriyoruz kenarlardan kapat aç yaparak yufkanın heryeri tahin oluyor elimize biraz şeker alıp serpiyoruz birazda cevizden serpiyoruz yufkayı uzunlamasına 5 6 dilim kesiyoruz her dilimi muska gibi sarıyoruz tepsiye hepsini dizdikten sonra muskaların üstüne biraz tahin ve şeker koyuyoruz fırında kızarana kadar pişiriyoruz hem çok lezetli oluyor hemde süt oluyor

Kizlar dun yolculugumuz cok guzel gecti, kizim giderkende donerkende full uyudu :) gittigimiz yer gurultuluydu orda toplasan ancak 20 dk uyumustur, ama bebek arabasini sevdigi icin yaramaz degildi arada mizmizlanijca gezdirdim, oyuncak gosterdim oyalandi, rahat gecti cok sukur :)

oyyy tahinli tarifleriniz iştahımı kabarttı:) bende hemen kendi tarifimi yaptım yiyorum bayıldım

tost ekmeğinin arasına sürdüm şeker serptim isterseniz pudra şekeri serpin ama toz şeker çıtır çıtır hoş oldu:) sonra yağsız bir şekilde tost yapın sıcaaak sıcaaak yiyin şimdi yaptığım gibi

hepinizi çok öpüyorum kızıma sözüm var BI evı toplayın parka götüreceğim Ahmet'te bebek Arabasına atıp oradan sağlık Ocağına uğrarım belki Ahmet'i bi tarttırıyım ek gıda ıyı gıdıyor mu gelınce anlarız Kızımın fotolarıda yüklü bakmak ısteyene hepınıze sevgıler

Cok pratik bi tarifmis sagol cnm

Nego bende yükledim bi kac foto dığer odalar telefonda yüklü ıns onlarda yuklerım
bakıyorum hemen canım:)
sondaki turkuaz çok hos

Nego canim bencede sondaki turkuaz ve yanindaki somon rengi guzel, senin ten rengine hangisi uyuyorsa tercih edebilirsin bence
bende en çok turkuazı beğendim ama düğmesi yok nasıl emziricem kızlar bana aklı verin sırf düğmesi olsun diye sevmediğim bir model olsun istemiyorum, gerçi bu da çok mu abartılı ne düğüne gider gibi
I imspecial cnm izlemeye aldim seni artik görebilirsin bizi
Gecen haftalarda 3-4 gun karin agrisi cektim cnm ama regl Olmadim yokluyo snrm arada bizi. .

ya beni ya beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…