2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim ikimizinkide insallah tekrar severler, sevmezse tr de napcam bilmiyorum, malum yollar cok fena kaldirim.bilmem ne, zaten toplu tasima araclarinda bebek arabasi kullananlar icin hic alternatif yok neredeyse . Ya ozel arabanla bi yere gidiceksin yada avm lerde geziceksin . Halbuki ben istanbulun altini ustune getirmek istiyodun, senelerdir istanbula kisin gittim, hep kar yagmur camur rahat gezemedim . Gecen yaz istanbuldaydim ondada hamile oldugum icin gezemedim.. simdide cocuk yuzunden gezemezsem sinir olurum, bu cocuk kanguruyu yeniden sevecek o kadar :))).

Evet canım çok hoş oldu ama ben dağınıklıktan koyamıyorum evi topladığım bir gün koyarım inşallah

hanımlar ocak bebekleri çok mu güzel ne:)

telden baktımda yoru yapamadım

yorumlar arkası yarın:)

yemekti sil süpür topla derken akşam oldu

silme işim yarım kaldı

dağ gibi ütüm var hiç sevmiyorum ütüyü

bulaşık makinası boşaltmayı

çamaşır asıp katlamayı:)

geriye ne kaldıysa:)

Duha22 canım inşaallah hasta olmaz Abdullah

bol bol emzir burnunu temizle

eşinde halasına baksın önce komik yani

hasta insanın bebek ziyaretinde ne işi var

birde öpmüş!!!

Duha22 canım inşaallah hasta olmaz Abdullah

bol bol emzir burnunu temizle

eşinde halasına baksın önce komik yani

hasta insanın bebek ziyaretinde ne işi var

birde öpmüş!!!
işte canim gel de laf anlat.kv lere gidicez söylesek hastalaniyi diye onlar da kizar ama napıcan. eşim omurgalı ol tavrini koy diyo öptübirden giderken e sonra desrm ne fayda.

kızlar ayy gıttık kas aldırdım sac kestırdım parkta oynattım kızımı bırde üstüne elbıse aldım kendı fotomu da koydum Bora cırkın çıktı ama Yüzüm görünmüyor pek yınede o benım çok guzeldı hava ıyı olsun hep çıkarım Ahmet'te keyıflıydı

hakikaten birsey kalmadi içlerinde en zor yaptigim ertekedigim tek şey ütüu.nefretediyorum....Allah tan esim mesleği geregi takm elbise giymiyor da cok rahatim.yazları sık sık gömlek değişiyor ondan cok oluyr sadece.

Kızlar bebeklernizi dışarıya cikariyo musunuz bebek aarabası ile gezdiriyomusunuz..ben havalar iyice ısınmadan cesaret edemiyorum 30 ocak doğumlu kızım
Kaynanam bugün artık havalar ısındı gezmeye görürüm kızımı dedi ben birsey demedim ama lafta söylediği için sesimi cikarmadim ama tesebbus ederse izin vermicem siz cikariyomusunuz

minione canim yanlis hatirlamiyorsam senin bebeginin damaginda pirinc tanesi gibi beyazlik vardi degil mi? Ben de benimkinde fark ettim ust damakta onemli birsey mi acaba?
Alt damakta cnm bizumki princ tanesi kdr dr dis degil dedi agiz ici minik
Bir kemikmis buyuyunxe gecebilir dedi gecmezse buyurse minik bi operasyonla alinir dedi seninki ust damaktaysa muhtemelen einten pearls denilen zararsiz minik kitledir zamanla yok olacakmis korkma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…