Teşekkür ederimekledim canım
Çok tesekkur ederim canım yarin arayip sorayim o eczaneleri amazondan sipariş edersem reçete gerekiyor mu bilgin var mi çok oldum ama
canım ben de öyle aman aman proje cizmiyorum dun pazar olduğu için eşim evdeydi o ilgilendi oğlumla ben cizebildim, daha önce de 2 kere ofise gittim orada çalıştım biraz benim çalışanım var ben evde hızlıca etüdleri kabaca hazırlayıp gönderiyorum o hallediyo kalanını pazar günü hasta ve tatil günü olduğu içn bana kaldı çizimler sen de kendi işini mi yapıyorsun
Kızım bu ay sadece 600 gram almış neyse sağlık olsun da kilo Önemli değil. 16 haftalık 6.700 g. Şimdilik
canım 600 normal benimki gecen ay 400 Aldı
canim cok gecmis olsun bende dis tedavisine yarin 11 de basliyorum benim o kadar cok is varki agzimda 12 kaplama butun azular kaplanack kanal olacak uzulme sakin saglikla hepimiz sinaniyoruz kulak rahatsizligi yasadim boyun duzlesmesi vajina mantari falan hepsi bendede ildu ama ben iki cocukla gittim kuafore cunku hayat geciyor kuzularimla yasamayi ogrenmem onlarada ogretmwm lazimOhh ne güzel bende kuaföre gitme hayalleri kuruyorum. Ama buldugum her fırsatı hastaneye giderek değerlendiriyorum. Sürekli diş problemim oldu hamilelikten dolayi , dolgum düştü çekilecek disim var . Yine doğum sonrası rastlanan bir rahatsızlık olan tirnak batmasi yaşıyorum hem de iki ayak parmağımda çok fena birşey mis bu Allah kimseye yasatmasin çıplak ayakla bile canım acıyor ayakkabı hiç giyemiyorum ağrıdan duramıyorum . Boyun fıtığım var o da kötü durumda başımı ceviremiyorum. Fibromiyalji (yumuşak doku romatizmasi) hastasıyım yorgunluk ve uykusuzluk hastaligi mi azdıriyor tüm vücudum da romatizma agrılarım var bir de üzerine migren ağrısı offf
Benimki hala iştahla emiyo ana eskiden nerdeyse saat bası emerdi şimdi iki üç saatte emiyor. Bazen memeyle oynuyo Ama emme istegınde bi değişiklik olmadımerhaba 3.ayi tamamladiktan sonra kilo aliminin azaldigini biliyorum ama merak ettigim bisey var. bebekleriniz normalde emdikleri gibi emdikleri halde mi kilo alimi dusuyor yoksa emmelerinde bi azalma gozlemlediniz mi?
biz 5 gun once 3. ayi tamamladik ve aniden muthis bi istahsizlik memeyi reddetme memeyle savas hali basladi. acaba diyorum zaten kilo alimi azalacagi icin mi boyle yapiyor yoksa bi emme greviyle mi karsi karsiyayim.
sizin bebekler herzamanki kadar emerek mi az kilo aldi?
Bikaç gündür vermedim ama vericem artık sanki verince daha iyiydi.gece yatarken milupayı verıyor musun onu verdıgın halde mi Uyanıyor ben gece veremiyorum bısry 3 kez mutlaka Kalkıyor ama
Batıkent:) sen nerdesinhangi semte geliyorsun
Peki neden ishal olmuş yediği bişey mi dokunmuş .Bir arkadaşımın bebeği 11 aylık rota olmuş çok kötü durumdaymis yaaa çok üzüldüm . Arkadaşım hayatımda ikinci defa kendimi bu kadar çaresiz hissediyorum dedi .İlk kardeşimin vefatında bu kadar çaresiz hissetmiştim dedi inanamadım o kadar kötüymus yani canım ya minicik bebek 3 gün hastanede yatmış şimdide hergün serum için hastaneye gidiyor. O kadar bitkin haldeki bebek su bile içemiyormus oysa Sıvı alması çok önemli sürekli ishal kusma ve ateş varmis . Rota aşısı yaptırmamıŞti .
ben keciorendeym malesef canim cok yogun bi yer. Haftasonlari o tarafa geliyoruz halamlara falan ama gorusmek kismwt olmaz sanirim keske olsaydiBenimki hala iştahla emiyo ana eskiden nerdeyse saat bası emerdi şimdi iki üç saatte emiyor. Bazen memeyle oynuyo Ama emme istegınde bi değişiklik olmadı
Bikaç gündür vermedim ama vericem artık sanki verince daha iyiydi.
Batıkent:) sen nerdesin
[QUOTE="goncaaaaa, post: 40487235, member
eflalim kendi gotolarimida koydumhanımlar günaydın
miniğim iki gündür emerken çok çekiştiriyor
başını meme ağzındayken geriye atıyor
oynuyor bir emiyor bir bırakıyor
ağzında geveliyor damağıyla eziyor
sağ meme ucum daha kısa o yüzden yara oldu hemen
çok acıtıyor ya
Evet gorusemeyızben keciorendeym malesef canim cok yogun bi yer. Haftasonlari o tarafa geliyoruz halamlara falan ama gorusmek kismwt olmaz sanirim keske olsaydiben mu z verdigimgun daha sakin oluyor bazen gece hazimsizliktan cok uyaniyordu
Ben cam renfede rendeleyip veriyorum cay kasigiyla muz verince kakasini daha kolay yapti benimki tavsiye ederimEvet gorusemeyızben muz vermiyorum çünkü zaten kakasını günde bir zarvzor yapıyo. Sen muzu nasıl veriyosun kasıkla mı ? Benimki elma armut seviyo ama sadece suyunu içiyo rendeleyip eziyorum ama yemiyo . Acaba kaynatıp mı ezsem. Sen nasıl veriyosun
Çok geçmiş olsun . Haklısın . Bebeğim 6 ayı doldurursa kendimle ilgilenmeye başlarım diyordum. 3 ayım kaldı. Bakalım sen umut verdin bana belli olmaz bakarsın kuafördeyimcanim cok gecmis olsun bende dis tedavisine yarin 11 de basliyorum benim o kadar cok is varki agzimda 12 kaplama butun azular kaplanack kanal olacak uzulme sakin saglikla hepimiz sinaniyoruz kulak rahatsizligi yasadim boyun duzlesmesi vajina mantari falan hepsi bendede ildu ama ben iki cocukla gittim kuafore cunku hayat geciyor kuzularimla yasamayi ogrenmem onlarada ogretmwm lazim
Rota virüsü kapmış. Rota virüsü ateş ishal ve kusma yapıyor. Artık sudan mi Lavabo dan ya da başka türlü hijyen sorunundan mi bilinmez bir şekilde virüs bulasmis. Arkadaşım da bayagi titiz hassas biri ama bebeklerde çok narin yaa.Peki neden ishal olmuş yediği bişey mi dokunmuş .
Evet canım kolye bileklik satılıyor ama öyle çöl da faydası yok nete reklam givi yorumlar var onlara kanmaman için söylüyorum yanlış aklama ..uykusuz gecenin arsindan gunaydiin herkese
kac gundur kanguru ariyordum bugun bi sitede bakarken kehribar tasinin bebeklerin dis cikarma doneminde agrilarini azaltsin diye kullanildigini ogrendim eskiden beri agri tasi olarak kullanilirmis
Ben Ankara da olsam ilk işim seninle tanışmak olurdu gamzecim çok samimi ve pozitifsin sanki Konuşurken gerçekten tanıyorum givi hissediyorum :)ben keciorendeym malesef canim cok yogun bi yer. Haftasonlari o tarafa geliyoruz halamlara falan ama gorusmek kismwt olmaz sanirim keske olsaydiben mu z verdigimgun daha sakin oluyor bazen gece hazimsizliktan cok uyaniyordu
canim ya 5 te kalkiyirlar sen napiyon hic uyuyyaniyir musun.is mi yapıyorsun kalkıp. cok şükür bizimki uyuyo yani uyaniyo altını temizle kusuyor üzerini degis.burnunu temizle sonra sallıyorum ayagimda emiyor uyuyor tekrar uyanıyor uyuyor saat basi...ama yine de ben de uyuyabiliyorum aralarda...sen hic kestiremiyor musun kalktiktan sobra miniklerekledim
bende en çok turkuazı beğendim ama işte emzirme işi nasıl olacak onu düşünüyorum
ekledim kızlar
eşimi dinle canım ben söylüyorum direk öpmeyin diye:) küsen küssün bebeğim daha önemli
ohhhh sefanız olsun:)
ahh ütü eşim memur canım sürekli takım elbise giyiyor her gün gömlek değişir iki güne pantolon!!
maalesef sadece ev gezmesi yaptık dışarı çıkamadık çünkü hep soğuktu, ayrıca kv den tek mi çıkaracak anlamadım bebeğini ne alaka sen çıkar canım
ekledim
aynı canım ev gezmesinde bile burnumdan geliyor otomobilde çığlık çığlığa ağlıyor bebek arabasını denemedim bile
aynı canım birde şimdi alt dudağını yiyor:)
ekledim
canım 4. ayda normal almış maşallah kuzuna
oo maşaallah canım boyu 6 aya denk daha ne olsun kilosunu ondan göstermiyordur sağlıklı olsun önemli olan gerçekten o
canım şimdi ben büyük oğlumdan örnek vereyim sana şurda bir senedir gece kalkmıyor desem yeridir, gece maması muhallebi her şeyi denedim ben ki beni emmeyi 19 aylıkken bıraktı o da 7 ayını sadece gece emdi gündüz emmedi beni istemedi bende emsin diye gece iki kere o uyurken kalktım emzirdim, sabahın beşinde kalkar ama akşam 8 - 9 da yatar haa saat 11 de de yatsa 5 de kalkar, minikte öyle abisi kılıklı, bana çekmişler bende sabah altıda kalkardım
bence yapıyla alakalı uyku eğitimiymiş aç olduğu için kalkıyormuş falan ben bunlara inanmıyorum
nerdeyse 5 senedir uykusuzum:) sana tavsiyem uyuyacak bende uyuyacam diye düşünme daha kolay alışırsın uykusuzluğa
sana da:)
canım 5 ocak doğumlu değil mi niye bugün gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?