2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Eczaneleri arayıp sor ve whatsup tan resim atabilirsin. Çünkü d drop d damlası demek her türlü damlayı vermeye kalkmasınlar baby d drops olacak o en safı katkı yok. Enfamil d vi sol diye bir ilaç var o kötü mesela..
Amazondan sipariş verirsen bir tane ver. Bandrollü geliyor zaten yazacaktık yanlış olmuş. Bir tane ver fiyat ve ilaç olduğu için gümrüğe takılmasın. Takılırsa da doktora kontrole gittiğinde reçete yazdırır onunla alırsın basit bir şey uğraştırmıyorlarz 1 Şişe 90 damla 3 ay yetiyor. Tek damla sıkıyorsun çünkü tek damlası 400 ünite 3 damlaya Eşit..

Bildiklerim bunlar :)

Kızım bu ay sadece 600 gram almış neyse sağlık olsun da kilo Önemli değil. 16 haftalık 6.700 g. Şimdilik

canım 600 normal benimki gecen ay 400 Aldı

merhaba 3.ayi tamamladiktan sonra kilo aliminin azaldigini biliyorum ama merak ettigim bisey var. bebekleriniz normalde emdikleri gibi emdikleri halde mi kilo alimi dusuyor yoksa emmelerinde bi azalma gozlemlediniz mi?

biz 5 gun once 3. ayi tamamladik ve aniden muthis bi istahsizlik memeyi reddetme memeyle savas hali basladi. acaba diyorum zaten kilo alimi azalacagi icin mi boyle yapiyor yoksa bi emme greviyle mi karsi karsiyayim.

sizin bebekler herzamanki kadar emerek mi az kilo aldi?

canim cok gecmis olsun bende dis tedavisine yarin 11 de basliyorum benim o kadar cok is varki agzimda 12 kaplama butun azular kaplanack kanal olacak uzulme sakin saglikla hepimiz sinaniyoruz kulak rahatsizligi yasadim boyun duzlesmesi vajina mantari falan hepsi bendede ildu ama ben iki cocukla gittim kuafore cunku hayat geciyor kuzularimla yasamayi ogrenmem onlarada ogretmwm lazim

Benimki hala iştahla emiyo ana eskiden nerdeyse saat bası emerdi şimdi iki üç saatte emiyor. Bazen memeyle oynuyo Ama emme istegınde bi değişiklik olmadı

gece yatarken milupayı verıyor musun onu verdıgın halde mi Uyanıyor ben gece veremiyorum bısry 3 kez mutlaka Kalkıyor ama
Bikaç gündür vermedim ama vericem artık sanki verince daha iyiydi.

hangi semte geliyorsun
Batıkent:) sen nerdesin
[QUOTE="goncaaaaa, post: 40487235, member

prenses1805 canım çok geçmiş olsun

Rabbim şifa versin yavruya

çok zor bir anne için yavrun acı çekiyor

elinden bir şey gelmiyor

büyük oğluma eşim yüzünden yaptırmadık

yakalanacak diye ödüm kopuyor

miniğe iyiki yaptırdım içim rahat şimdi

bizim için sıvı kaybı iki katı riskli bir durum

Peki neden ishal olmuş yediği bişey mi dokunmuş .

uykusuz gecenin arsindan gunaydiin herkese
kac gundur kanguru ariyordum bugun bi sitede bakarken kehribar tasinin bebeklerin dis cikarma doneminde agrilarini azaltsin diye kullanildigini ogrendim eskiden beri agri tasi olarak kullanilirmis

hanımlar günaydın

miniğim iki gündür emerken çok çekiştiriyor

başını meme ağzındayken geriye atıyor

oynuyor bir emiyor bir bırakıyor

ağzında geveliyor damağıyla eziyor

sağ meme ucum daha kısa o yüzden yara oldu hemen

çok acıtıyor ya

ben keciorendeym malesef canim cok yogun bi yer. Haftasonlari o tarafa geliyoruz halamlara falan ama gorusmek kismwt olmaz sanirim keske olsaydi ben mu z verdigimgun daha sakin oluyor bazen gece hazimsizliktan cok uyaniyordu

eflalim kendi gotolarimida koydum benimki bi donem yaptida gazdandi sanirim

ben keciorendeym malesef canim cok yogun bi yer. Haftasonlari o tarafa geliyoruz halamlara falan ama gorusmek kismwt olmaz sanirim keske olsaydi ben mu z verdigimgun daha sakin oluyor bazen gece hazimsizliktan cok uyaniyordu
Evet gorusemeyız ben muz vermiyorum çünkü zaten kakasını günde bir zarvzor yapıyo. Sen muzu nasıl veriyosun kasıkla mı ? Benimki elma armut seviyo ama sadece suyunu içiyo rendeleyip eziyorum ama yemiyo . Acaba kaynatıp mı ezsem. Sen nasıl veriyosun

Ben cam renfede rendeleyip veriyorum cay kasigiyla muz verince kakasini daha kolay yapti benimki tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun . Haklısın . Bebeğim 6 ayı doldurursa kendimle ilgilenmeye başlarım diyordum. 3 ayım kaldı. Bakalım sen umut verdin bana belli olmaz bakarsın kuafördeyim

uykusuz gecenin arsindan gunaydiin herkese
kac gundur kanguru ariyordum bugun bi sitede bakarken kehribar tasinin bebeklerin dis cikarma doneminde agrilarini azaltsin diye kullanildigini ogrendim eskiden beri agri tasi olarak kullanilirmis
Evet canım kolye bileklik satılıyor ama öyle çöl da faydası yok nete reklam givi yorumlar var onlara kanmaman için söylüyorum yanlış aklama ..

Ben Ankara da olsam ilk işim seninle tanışmak olurdu gamzecim çok samimi ve pozitifsin sanki Konuşurken gerçekten tanıyorum givi hissediyorum :)

canim ya 5 te kalkiyirlar sen napiyon hic uyuyyaniyir musun.is mi yapıyorsun kalkıp. cok şükür bizimki uyuyo yani uyaniyo altını temizle kusuyor üzerini degis.burnunu temizle sonra sallıyorum ayagimda emiyor uyuyor tekrar uyanıyor uyuyor saat basi...ama yine de ben de uyuyabiliyorum aralarda...sen hic kestiremiyor musun kalktiktan sobra minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…