Canim ben de mimarim ama su an calismiyorum. Benim bebegim de cok huysuz gunduz hic nefes vermiyor. Aslinda gunduzleri uyuyor uyumasiba da besigini surekli sallarsan. Bu yuzden birak temizligi yemek yapmayi karnimi bile doyuramiyorum. Sen nasil proje cizebiliyorsun hayret ediyorum ve seni tebrik ediyorum:)Merhaba kızlar , ben hic bi is yapamiyorum nerdeyse ya 3 gündür yemekleri bile eşime yaptiriyorum siz nasıl yapıyorsunuz hayret ediyorum ben bu kadar beceriksiz değildim noldu bana anlamadım.her gün sabah diyorum tamam bugün düzene giriyoruz sunu sunu yapcam hic bi is yapamadan aksam oluyor. Bebeğim gündüzleri hic uyumuyor nerdeyse uyanık olunca da kucakta duruyor çünkü ystirunca veya pusetine koyunca kusuyor. Yazik hep oglumu suclar gibi oldum uyuyunca ben de hemen pc basina oturuyorum dinlenmeye ihtiyac duyuyorum ,ameliyattan sonra toparlayanadim herhalde ben kendimi cok halsizim .Evimi çok dağınık görüyorum düzen hastası biri olarak boyle oldukça iyice tepem atıyor .Ayy içimi boşaltım buraya rahatladim. Bunları yazarken de müşteri aradı projeyi bi görebilir miyim diye ya sabir daha dun gonderdin isi eski performansı bekliyor herkes neyse en kısa zamanda toparlanirim insallah .Allah bebislerimize sağlık versin gerisi bos
Ayy kizlar cok sanslisiniz bebisleriniz gezmeyi seviyor. Bizim hatun ev kusu herhalde disari cikinca surekli agliyo. Biz de kostur kostur eve geliyoruz her seferinde mecburen
Cnmmm cok haklisin asiri evham cok fenaaa Allah korusun olmayacagi varsada olur,cok takmiycam hangi konu olursada olsun ,Asiri pipirikli davranip kendimi yipratiyorum bosyereboyle boyle deneyim kazanicam sanirim
Ohhhh afiyetty olsunnn
Ne gzll degisiklik olmusstur
Bende dun ayni gun icinde oglen ve aksam 2 ayri avm turu yaptik:)) 2,5 aylik oglum resmen sokak kusu oldu :))) eve sokamiycam boyle alistirirsam her yerleri gozetledi insanlari spot isiklari mangodaki giysileri :))erkek bu benle gezmez derkenn benden merakliymis meger
Bu arada bana gecen yazmissin ay alintilayamadim cnmm bnm sen daha tatlisinnn arda taha adimizida unutmamissinn
Cokk opuyoruz seniii
İlk bizimde oyleydi moral bozmak yok cnm devamm et eninde sonunda alisacakAyy kizlar cok sanslisiniz bebisleriniz gezmeyi seviyor. Bizim hatun ev kusu herhalde disari cikinca surekli agliyo. Biz de kostur kostur eve geliyoruz her seferinde mecburen(
Coktannnn bizde 22 ocak dogumluyuz,hmn hmn hergun disari cikariyorum artik hava ruzgarliysa avm eger yoksa bugun ki gibi 1 saat kdr disarda yuruyoruzKızlar bebeklernizi dışarıya cikariyo musunuz bebek aarabası ile gezdiriyomusunuz..ben havalar iyice ısınmadan cesaret edemiyorum 30 ocak doğumlu kızım
Kaynanam bugün artık havalar ısındı gezmeye görürüm kızımı dedi ben birsey demedim ama lafta söylediği için sesimi cikarmadim ama tesebbus ederse izin vermicem siz cikariyomusunuz
Canım ben baby d drops kullanıyodum Amerika dayken aldım kendime yeğenime burada da kanyon İstinye park avm kesin eczanesinde oluyormuş sanırımm ama öok fiyatlı.. Ya da amazondan vs sipariş verebilirsin. Bandrolsüz geliyor ama tek tek ver çünkü gümrüğe takılıyor bir de bir tanesi 3 ay yetiyor. İçerği hindistancebşzi Yağı tamamen doğal diğerleri doğal deseler de d vi sol marka falan doğal değil içrüine bak.. Ben bunu kullanıyorum..Doktor olabilir Demişti ben tahlil yaptırmadım, ibş enfeksiyon değildir artık bebişlerimizin sağlıklı huzurlu olurlar...
Anladım canım :)
Canım ek gıdaya geçince bile kusmaya devam editör böyle aşırı kusan bebekler malesef((
canım o vitaminleri yurtdışından temin edebiliyoruz dimi, onların içeriğine güvenebilir miyiz sen kullanıyomusun, nasıl bulurum ki
canım ben de öyle aman aman proje cizmiyorum dun pazar olduğu için eşim evdeydi o ilgilendi oğlumla ben cizebildim, daha önce de 2 kere ofise gittim orada çalıştım biraz benim çalışanım var ben evde hızlıca etüdleri kabaca hazırlayıp gönderiyorum o hallediyo kalanını pazar günü hasta ve tatil günü olduğu içn bana kaldı çizimler sen de kendi işini mi yapıyorsunCanim ben de mimarim ama su an calismiyorum. Benim bebegim de cok huysuz gunduz hic nefes vermiyor. Aslinda gunduzleri uyuyor uyumasiba da besigini surekli sallarsan. Bu yuzden birak temizligi yemek yapmayi karnimi bile doyuramiyorum. Sen nasil proje cizebiliyorsun hayret ediyorum ve seni tebrik ediyorum:)
Beni izleyenlerin fotoğraflarını gördüm canım :)
saka bi yanada yuklemeyi çk isterdim szleri gormk bebişleri gormk garip ve gzl bunca zamn burda konuştgm bildigim insanları gormk sasırtıcı ve guzel keske bnde yukleyblseydim neyse iki ay sonra annemlere gtcem kardeşimin telinden yuklerim inş .Praline albumu kaldrdınmı ben goremedim . Bende çok yuklemk istiyorum ama olmuyo telefon internetni kullanıyorum ben acaba tel internetiyle tablete baglanılıyomu baska bi tele baglanıyo ama tablete olurmu bilmiyorum . Herkes eklemişkn bnde eklemk istiyorum . Off yukleyemedm bari soyleyim evet guzelim hahahaha :)
yok canim meslektaşiz eşimle:)...yani din görevlisi.
Cnmbu ay 650 alir demisti benim dr. 4. Aydasiniz normal yani..Insallah biz de o kadar aliriz bu ay..Kızım bu ay sadece 600 gram almış neyse sağlık olsun da kilo Önemli değil. 16 haftalık 6.700 g. Şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?