2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim ben de mimarim ama su an calismiyorum. Benim bebegim de cok huysuz gunduz hic nefes vermiyor. Aslinda gunduzleri uyuyor uyumasiba da besigini surekli sallarsan. Bu yuzden birak temizligi yemek yapmayi karnimi bile doyuramiyorum. Sen nasil proje cizebiliyorsun hayret ediyorum ve seni tebrik ediyorum:)

Ayy kizlar cok sanslisiniz bebisleriniz gezmeyi seviyor. Bizim hatun ev kusu herhalde disari cikinca surekli agliyo. Biz de kostur kostur eve geliyoruz her seferinde mecburen(

Ayy kizlar cok sanslisiniz bebisleriniz gezmeyi seviyor. Bizim hatun ev kusu herhalde disari cikinca surekli agliyo. Biz de kostur kostur eve geliyoruz her seferinde mecburen(
İlk bizimde oyleydi moral bozmak yok cnm devamm et eninde sonunda alisacak

Coktannnn bizde 22 ocak dogumluyuz,hmn hmn hergun disari cikariyorum artik hava ruzgarliysa avm eger yoksa bugun ki gibi 1 saat kdr disarda yuruyoruz

Canım ben baby d drops kullanıyodum Amerika dayken aldım kendime yeğenime burada da kanyon İstinye park avm kesin eczanesinde oluyormuş sanırımm ama öok fiyatlı.. Ya da amazondan vs sipariş verebilirsin. Bandrolsüz geliyor ama tek tek ver çünkü gümrüğe takılıyor bir de bir tanesi 3 ay yetiyor. İçerği hindistancebşzi Yağı tamamen doğal diğerleri doğal deseler de d vi sol marka falan doğal değil içrüine bak.. Ben bunu kullanıyorum..

Rota Tartışmalı canım kimisi oluyor kimisi olmuyor... Zorunlu kapsamında değil ama... Allah'ım hastalık tan korusun inş

Allah Allah ben veriyorum ama baş terlemesi Saçlı bebek olduğu için diyr düşünüyorum bunu ilk kez duydum...

Ne mutlu ne güzel maşallah bebişine bizimki arabada Çığlık atıyor kucakta duruyor bu da benim en sevmediğim şey ( polis amca kızar da diyemiyorum ki daha :)[/QUOTE]
Çok tesekkur ederim canım yarin arayip sorayim o eczaneleri amazondan sipariş edersem reçete gerekiyor mu bilgin var mi çok oldum ama
canım ben de öyle aman aman proje cizmiyorum dun pazar olduğu için eşim evdeydi o ilgilendi oğlumla ben cizebildim, daha önce de 2 kere ofise gittim orada çalıştım biraz benim çalışanım var ben evde hızlıca etüdleri kabaca hazırlayıp gönderiyorum o hallediyo kalanını pazar günü hasta ve tatil günü olduğu içn bana kaldı çizimler sen de kendi işini mi yapıyorsun

Praline albumu kaldrdınmı ben goremedim . Bende çok yuklemk istiyorum ama olmuyo telefon internetni kullanıyorum ben acaba tel internetiyle tablete baglanılıyomu baska bi tele baglanıyo ama tablete olurmu bilmiyorum . Herkes eklemişkn bnde eklemk istiyorum . Off yukleyemedm bari soyleyim evet guzelim hahahaha :)

saka bi yanada yuklemeyi çk isterdim szleri gormk bebişleri gormk garip ve gzl bunca zamn burda konuştgm bildigim insanları gormk sasırtıcı ve guzel keske bnde yukleyblseydim neyse iki ay sonra annemlere gtcem kardeşimin telinden yuklerim inş .

Kızlar bugun oglumu doktr amcasına gotrduk ishali tam geçmemeşti ve sunnet derisi darlıgına baglı enfeksiyndan şupeleniodum goturduk bakıldı muane edildi tahlil istdi doktr kaka tahlilinde biraz mikrop gorulmş idrar temi z pipidede ole bi bariz darlık yok ama sunnet ettrn bekltmenin bi anlamı yok bnce dedi çunku idrarını yaparkn zorlndıgını soyluyrsz dedi . Bakalım ne zmn yaptrcz . Kilo boya gelincede bu ay gecen aya bakarak az almş biraz ama boyu çok guzel uzamiş . Uç aylık olmamıza bir hafta var yani 23 gunde 800 gram almiş boyuda 66 cm . Boy super ama uzun oldgu için o kiloya ragmn o kdr tombiş durmuyr szn bebişlr valla daha tombiş . Girlboymomun bebişle kilolar nerdeyse aynı ama daha tombiş duruyor biraz kıyaslar gbi oldu ama ister istmz oluyo. Bide bir haftdr filn ishali var brzda ona baglıyorum ama genede iyi kilo boy normalin uzerinde . Saglıklı olsunlarda gerisi teferruat .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…