2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ya bi el bu kadar mi tatli gelir sapur supur yalaya eme elini full agzina sommaya calusiyor bulaniyor artik su elini tanisa da kurtulsqk sanki amerik krsfediyor bi elini kesfedemedi
Canım tam bende bu konuyu yaZacaktım sen yazmışsın benim oğlumda elini yeyip bitirecekmiş gibi emiyor normaldir dimi sen kızından bilirsin şimdi

Hani altı aydan sonra bebeklerin mide hacmi büyürdü hani gece emmeden uyurdu ? Son bir aydır iyiydik sadece gece 5 gibi emiyodu bir kere . İki gündür 3 kez emmeye uyanıyo off bıktım uykusuzluktan

Hani altı aydan sonra bebeklerin mide hacmi büyürdü hani gece emmeden uyurdu ? Son bir aydır iyiydik sadece gece 5 gibi emiyodu bir kere . İki gündür 3 kez emmeye uyanıyo off bıktım uykusuzluktan
gece yatarken milupayı verıyor musun onu verdıgın halde mi Uyanıyor ben gece veremiyorum bısry 3 kez mutlaka Kalkıyor ama

hangi semte geliyorsun

tablete yayın yapıp ekleyebılırsın

Kızım bu ay sadece 600 gram almış neyse sağlık olsun da kilo Önemli değil. 16 haftalık 6.700 g. Şimdilik
canım 600 normal benimki gecen ay 400 Aldı

masallah selvi boylu oğlusun Tombul durması önemli değil canım ıkısıde ıyı ya kılo alımıma ıyı

yok canim meslektaşiz eşimle:)...yani din görevlisi.
ne güzel Allah mutluluğunuzu daım etsin bol çocuk versın
aysimason çok normal canım ya az kaldı herseye tutacaklar bızımkı emzıgını tutmayı ogrenmıs elıyle çıkartıp elını sokuyor

Telefonunu modem haline getirip tableti telefona baglayabilirsin. Ayarlarda, baglanabilir ve tasinabilit wifi alani kismini bul, orda usb secersen kablogla tablete bagla, olmasi lazim, sifresini filanda sen ayarliyorsun kabloda sifre istemiyor sanirn

Canim masallah boy super, bizimde kontrolumuz bugun, biz normal sinielarda ilerliyoruz hep cok sukur :)

aminnn.bol cocuk mu ..vajti gelince aminn diyeyim
günaydın hepınıze
uykusuz bir gecenin sabahindan gunaydin.

Benim oğlum da 15 Ocak doğumlu . İki kere AVM ye gittik . Dışarıda gezmeye bende cesaret edemedim. Bir iki hafta daha beklerim dışarı çıkmak için tabi her şehrin hava durumu farklıdır.

Arkafaslar artik bebisler 3 aylik oldu, neden hala cikarmiyorsuniz? Hava soguk olsa bile cikarin kalin giydirip, ben miniminnacikken karli havada cikarmistim, bebek daha huzurlu oluyor, bende daha huzurlu oluyorum, cok rahatlatici bisey temiz hava.. İnanin disari cikip gezdigimiz gunler bebegim daha guzel uyuyor, daha mutlu olduguna inaniyorum ben.. Bugunde doktorumuz var ordanda alisverise gidicez, kizimin arkadaslari ve benim aekadaslarimla :)

Aaa ne guzelll Fotograf furyasina benide katin kizlar bendee gormek istiyorumm,,
ekledim

bende en çok turkuazı beğendim ama işte emzirme işi nasıl olacak onu düşünüyorum

ben de çok merak ettim fotoğraflarınızı.

Kızlar beni de izleyin bakmak istiyorum fotolara,ekleyemiyorum bakayım bari,akşam vakit bulursam tabletten eklerim
ekledim kızlar
işte canim gel de laf anlat.kv lere gidicez söylesek hastalaniyi diye onlar da kizar ama napıcan. eşim omurgalı ol tavrini koy diyo öptübirden giderken e sonra desrm ne fayda.
eşimi dinle canım ben söylüyorum direk öpmeyin diye:) küsen küssün bebeğim daha önemli
ohhhh sefanız olsun:)
ahh ütü eşim memur canım sürekli takım elbise giyiyor her gün gömlek değişir iki güne pantolon!!

maalesef sadece ev gezmesi yaptık dışarı çıkamadık çünkü hep soğuktu, ayrıca kv den tek mi çıkaracak anlamadım bebeğini ne alaka sen çıkar canım
Ne resimleri ben göremiyorum benide ekleyinn göreyim bebişleri Nego I imspecial @minione praline @miss_curious Duha22 @hihami
ekledim
Ayy kizlar cok sanslisiniz bebisleriniz gezmeyi seviyor. Bizim hatun ev kusu herhalde disari cikinca surekli agliyo. Biz de kostur kostur eve geliyoruz her seferinde mecburen(
aynı canım ev gezmesinde bile burnumdan geliyor otomobilde çığlık çığlığa ağlıyor bebek arabasını denemedim bile
Ya bi el bu kadar mi tatli gelir sapur supur yalaya eme elini full agzina sommaya calusiyor bulaniyor artik su elini tanisa da kurtulsqk sanki amerik krsfediyor bi elini kesfedemedi
aynı canım birde şimdi alt dudağını yiyor:)
kızlar ekleyebildiklerimi ekledim bende görmek istiyorum merak içindeyim
ekledim
Kızım bu ay sadece 600 gram almış neyse sağlık olsun da kilo Önemli değil. 16 haftalık 6.700 g. Şimdilik
canım 4. ayda normal almış maşallah kuzuna
oo maşaallah canım boyu 6 aya denk daha ne olsun kilosunu ondan göstermiyordur sağlıklı olsun önemli olan gerçekten o

canım şimdi ben büyük oğlumdan örnek vereyim sana şurda bir senedir gece kalkmıyor desem yeridir, gece maması muhallebi her şeyi denedim ben ki beni emmeyi 19 aylıkken bıraktı o da 7 ayını sadece gece emdi gündüz emmedi beni istemedi bende emsin diye gece iki kere o uyurken kalktım emzirdim, sabahın beşinde kalkar ama akşam 8 - 9 da yatar haa saat 11 de de yatsa 5 de kalkar, minikte öyle abisi kılıklı, bana çekmişler bende sabah altıda kalkardım

bence yapıyla alakalı uyku eğitimiymiş aç olduğu için kalkıyormuş falan ben bunlara inanmıyorum

nerdeyse 5 senedir uykusuzum:) sana tavsiyem uyuyacak bende uyuyacam diye düşünme daha kolay alışırsın uykusuzluğa
günaydın hepınıze
sana da:)
Canim masallah boy super, bizimde kontrolumuz bugun, biz normal sinielarda ilerliyoruz hep cok sukur :)

canım 5 ocak doğumlu değil mi niye bugün gidiyorsunuz?

Canım tek bebeğim olsa çoktan çıkmıştım ama ben iki çocukla tek çıkamam mümkün değil ki, hadi miniği arabaya koyucam büyük ne olacak o bebek arabasını hala seviyor ağlar ben binicem diye, küçükle zaten hiç dışarı deneyimimiz olmadı ev gezmesi oldu onda da giderkende gelirkende otomobilde ağladı hep, gittiğimiz yerde de ağladı, kanguru desen sizinki gibi değil benimkinin modeli, yenisinide almaz eşim sanmıyorum ne yapacaksın her yere ben götürürüm der keser konuyu, bugün hava güneşli mesela içim gidiyor ama çıkamam

Ohh ne güzel bende kuaföre gitme hayalleri kuruyorum. Ama buldugum her fırsatı hastaneye giderek değerlendiriyorum. Sürekli diş problemim oldu hamilelikten dolayi , dolgum düştü çekilecek disim var . Yine doğum sonrası rastlanan bir rahatsızlık olan tirnak batmasi yaşıyorum hem de iki ayak parmağımda çok fena birşey mis bu Allah kimseye yasatmasin çıplak ayakla bile canım acıyor ayakkabı hiç giyemiyorum ağrıdan duramıyorum . Boyun fıtığım var o da kötü durumda başımı ceviremiyorum. Fibromiyalji (yumuşak doku romatizmasi) hastasıyım yorgunluk ve uykusuzluk hastaligi mi azdıriyor tüm vücudum da romatizma agrılarım var bir de üzerine migren ağrısı offf

Bir arkadaşımın bebeği 11 aylık rota olmuş çok kötü durumdaymis yaaa çok üzüldüm . Arkadaşım hayatımda ikinci defa kendimi bu kadar çaresiz hissediyorum dedi .İlk kardeşimin vefatında bu kadar çaresiz hissetmiştim dedi inanamadım o kadar kötüymus yani canım ya minicik bebek 3 gün hastanede yatmış şimdide hergün serum için hastaneye gidiyor. O kadar bitkin haldeki bebek su bile içemiyormus oysa Sıvı alması çok önemli sürekli ishal kusma ve ateş varmis . Rota aşısı yaptırmamıŞti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…