Canım tam bende bu konuyu yaZacaktım sen yazmışsın benim oğlumda elini yeyip bitirecekmiş gibi emiyor normaldir dimi sen kızından bilirsin şimdiYa bi el bu kadar mi tatli gelir sapur supur yalaya eme elini full agzina sommaya calusiyor bulaniyor artik su elini tanisa da kurtulsqk sanki amerik krsfediyor bi elini kesfedemedi
gece yatarken milupayı verıyor musun onu verdıgın halde mi Uyanıyor ben gece veremiyorum bısry 3 kez mutlaka Kalkıyor amaHani altı aydan sonra bebeklerin mide hacmi büyürdü hani gece emmeden uyurdu ? Son bir aydır iyiydik sadece gece 5 gibi emiyodu bir kere . İki gündür 3 kez emmeye uyanıyo off bıktım uykusuzluktan
hangi semte geliyorsunNormalde altı gibi kalkardık bugün bu saatte ayaktayız artık kesintili uyumaktan cok yoruldum cuma günü ankaraya aileme gidicem dört aydır bir gün bile sabah 7 ye kadar uyumadım orda annem heline bakar da uyurum artık inş
tablete yayın yapıp ekleyebılırsınPraline albumu kaldrdınmı ben goremedim . Bende çok yuklemk istiyorum ama olmuyo telefon internetni kullanıyorum ben acaba tel internetiyle tablete baglanılıyomu baska bi tele baglanıyo ama tablete olurmu bilmiyorum . Herkes eklemişkn bnde eklemk istiyorum . Off yukleyemedm bari soyleyim evet guzelim hahahaha :)
canım 600 normal benimki gecen ay 400 AldıKızım bu ay sadece 600 gram almış neyse sağlık olsun da kilo Önemli değil. 16 haftalık 6.700 g. Şimdilik
masallah selvi boylu oğlusun Tombul durması önemli değil canım ıkısıde ıyı ya kılo alımıma ıyıKızlar bugun oglumu doktr amcasına gotrduk ishali tam geçmemeşti ve sunnet derisi darlıgına baglı enfeksiyndan şupeleniodum goturduk bakıldı muane edildi tahlil istdi doktr kaka tahlilinde biraz mikrop gorulmş idrar temi z pipidede ole bi bariz darlık yok ama sunnet ettrn bekltmenin bi anlamı yok bnce dedi çunku idrarını yaparkn zorlndıgını soyluyrsz dedi . Bakalım ne zmn yaptrcz . Kilo boya gelincede bu ay gecen aya bakarak az almş biraz ama boyu çok guzel uzamiş . Uç aylık olmamıza bir hafta var yani 23 gunde 800 gram almiş boyuda 66 cm . Boy super ama uzun oldgu için o kiloya ragmn o kdr tombiş durmuyr szn bebişlr valla daha tombiş . Girlboymomun bebişle kilolar nerdeyse aynı ama daha tombiş duruyor biraz kıyaslar gbi oldu ama ister istmz oluyo. Bide bir haftdr filn ishali var brzda ona baglıyorum ama genede iyi kilo boy normalin uzerinde . Saglıklı olsunlarda gerisi teferruat .
ne güzel Allah mutluluğunuzu daım etsin bol çocuk versınyok canim meslektaşiz eşimle:)...yani din görevlisi.
Telefonunu modem haline getirip tableti telefona baglayabilirsin. Ayarlarda, baglanabilir ve tasinabilit wifi alani kismini bul, orda usb secersen kablogla tablete bagla, olmasi lazim, sifresini filanda sen ayarliyorsun kabloda sifre istemiyor sanirnPraline albumu kaldrdınmı ben goremedim . Bende çok yuklemk istiyorum ama olmuyo telefon internetni kullanıyorum ben acaba tel internetiyle tablete baglanılıyomu baska bi tele baglanıyo ama tablete olurmu bilmiyorum . Herkes eklemişkn bnde eklemk istiyorum . Off yukleyemedm bari soyleyim evet guzelim hahahaha :)
Canim masallah boy super, bizimde kontrolumuz bugun, biz normal sinielarda ilerliyoruz hep cok sukur :)Kızlar bugun oglumu doktr amcasına gotrduk ishali tam geçmemeşti ve sunnet derisi darlıgına baglı enfeksiyndan şupeleniodum goturduk bakıldı muane edildi tahlil istdi doktr kaka tahlilinde biraz mikrop gorulmş idrar temi z pipidede ole bi bariz darlık yok ama sunnet ettrn bekltmenin bi anlamı yok bnce dedi çunku idrarını yaparkn zorlndıgını soyluyrsz dedi . Bakalım ne zmn yaptrcz . Kilo boya gelincede bu ay gecen aya bakarak az almş biraz ama boyu çok guzel uzamiş . Uç aylık olmamıza bir hafta var yani 23 gunde 800 gram almiş boyuda 66 cm . Boy super ama uzun oldgu için o kiloya ragmn o kdr tombiş durmuyr szn bebişlr valla daha tombiş . Girlboymomun bebişle kilolar nerdeyse aynı ama daha tombiş duruyor biraz kıyaslar gbi oldu ama ister istmz oluyo. Bide bir haftdr filn ishali var brzda ona baglıyorum ama genede iyi kilo boy normalin uzerinde . Saglıklı olsunlarda gerisi teferruat .
aminnn.bol cocuk mutablete yayın yapıp ekleyebılırsın
canım 600 normal benimki gecen ay 400 Aldı
masallah selvi boylu oğlusun Tombul durması önemli değil canım ıkısıde ıyı ya kılo alımıma ıyı
ne güzel Allah mutluluğunuzu daım etsin bol çocuk versın
aysimason çok normal canım ya az kaldı herseye tutacaklar bızımkı emzıgını tutmayı ogrenmıs elıyle çıkartıp elını sokuyor
uykusuz bir gecenin sabahindan gunaydin.günaydın hepınıze
TekrR yeni resim yuklesim, simdi gorebilirsinBende foto goremiyorummpraline
Benim oğlum da 15 Ocak doğumlu . İki kere AVM ye gittik . Dışarıda gezmeye bende cesaret edemedim. Bir iki hafta daha beklerim dışarı çıkmak için tabi her şehrin hava durumu farklıdır.Kızlar bebeklernizi dışarıya cikariyo musunuz bebek aarabası ile gezdiriyomusunuz..ben havalar iyice ısınmadan cesaret edemiyorum 30 ocak doğumlu kızım
Kaynanam bugün artık havalar ısındı gezmeye görürüm kızımı dedi ben birsey demedim ama lafta söylediği için sesimi cikarmadim ama tesebbus ederse izin vermicem siz cikariyomusunuz
ekledimAaa ne guzelll Fotograf furyasina benide katin kizlar bendee gormek istiyorumm,,
Doktor olabilir Demişti ben tahlil yaptırmadım, ibş enfeksiyon değildir artık bebişlerimizin sağlıklı huzurlu olurlar...
Anladım canım :)
Canım ek gıdaya geçince bile kusmaya devam editör böyle aşırı kusan bebekler malesef((
canım o vitaminleri yurtdışından temin edebiliyoruz dimi, onların içeriğine güvenebilir miyiz sen kullanıyomusun, nasıl bulurum ki
ben de çok merak ettim fotoğraflarınızı.
ekledim kızlarKızlar beni de izleyin bakmak istiyorum fotolara,ekleyemiyorum bakayım bari,akşam vakit bulursam tabletten eklerim
eşimi dinle canım ben söylüyorum direk öpmeyin diye:) küsen küssün bebeğim daha önemliişte canim gel de laf anlat.kv lere gidicez söylesek hastalaniyi diye onlar da kizar ama napıcan. eşim omurgalı ol tavrini koy diyo öptübirden giderken e sonra desrm ne fayda.
ohhhh sefanız olsun:)kızlar ayy gıttık kas aldırdım sac kestırdım parkta oynattım kızımı bırde üstüne elbıse aldım kendı fotomu da koydum Bora cırkın çıktı ama Yüzüm görünmüyor pek yınede o benımçok guzeldı hava ıyı olsun hep çıkarım Ahmet'te keyıflıydı
ahh ütü eşim memur canım sürekli takım elbise giyiyor her gün gömlek değişir iki güne pantolon!!hakikaten birsey kalmadi içlerinde en zor yaptigim ertekedigim tek şey ütüu.nefretediyorum....Allah tan esim mesleği geregi takm elbise giymiyor da cok rahatim.yazları sık sık gömlek değişiyor ondan cok oluyr sadece.
maalesef sadece ev gezmesi yaptık dışarı çıkamadık çünkü hep soğuktu, ayrıca kv den tek mi çıkaracak anlamadım bebeğini ne alaka sen çıkar canımKızlar bebeklernizi dışarıya cikariyo musunuz bebek aarabası ile gezdiriyomusunuz..ben havalar iyice ısınmadan cesaret edemiyorum 30 ocak doğumlu kızım
Kaynanam bugün artık havalar ısındı gezmeye görürüm kızımı dedi ben birsey demedim ama lafta söylediği için sesimi cikarmadim ama tesebbus ederse izin vermicem siz cikariyomusunuz
ekledim
aynı canım ev gezmesinde bile burnumdan geliyor otomobilde çığlık çığlığa ağlıyor bebek arabasını denemedim bileAyy kizlar cok sanslisiniz bebisleriniz gezmeyi seviyor. Bizim hatun ev kusu herhalde disari cikinca surekli agliyo. Biz de kostur kostur eve geliyoruz her seferinde mecburen(
aynı canım birde şimdi alt dudağını yiyor:)Ya bi el bu kadar mi tatli gelir sapur supur yalaya eme elini full agzina sommaya calusiyor bulaniyor artik su elini tanisa da kurtulsqk sanki amerik krsfediyor bi elini kesfedemedi
ekledimkızlar ekleyebildiklerimi ekledim bende görmek istiyorum merak içindeyim
canım 4. ayda normal almış maşallah kuzunaKızım bu ay sadece 600 gram almış neyse sağlık olsun da kilo Önemli değil. 16 haftalık 6.700 g. Şimdilik
oo maşaallah canım boyu 6 aya denk daha ne olsun kilosunu ondan göstermiyordur sağlıklı olsun önemli olan gerçekten oKızlar bugun oglumu doktr amcasına gotrduk ishali tam geçmemeşti ve sunnet derisi darlıgına baglı enfeksiyndan şupeleniodum goturduk bakıldı muane edildi tahlil istdi doktr kaka tahlilinde biraz mikrop gorulmş idrar temi z pipidede ole bi bariz darlık yok ama sunnet ettrn bekltmenin bi anlamı yok bnce dedi çunku idrarını yaparkn zorlndıgını soyluyrsz dedi . Bakalım ne zmn yaptrcz . Kilo boya gelincede bu ay gecen aya bakarak az almş biraz ama boyu çok guzel uzamiş . Uç aylık olmamıza bir hafta var yani 23 gunde 800 gram almiş boyuda 66 cm . Boy super ama uzun oldgu için o kiloya ragmn o kdr tombiş durmuyr szn bebişlr valla daha tombiş . Girlboymomun bebişle kilolar nerdeyse aynı ama daha tombiş duruyor biraz kıyaslar gbi oldu ama ister istmz oluyo. Bide bir haftdr filn ishali var brzda ona baglıyorum ama genede iyi kilo boy normalin uzerinde . Saglıklı olsunlarda gerisi teferruat .
Normalde altı gibi kalkardık bugün bu saatte ayaktayız artık kesintili uyumaktan cok yoruldum cuma günü ankaraya aileme gidicem dört aydır bir gün bile sabah 7 ye kadar uyumadım orda annem heline bakar da uyurum artık inş
canım şimdi ben büyük oğlumdan örnek vereyim sana şurda bir senedir gece kalkmıyor desem yeridir, gece maması muhallebi her şeyi denedim ben ki beni emmeyi 19 aylıkken bıraktı o da 7 ayını sadece gece emdi gündüz emmedi beni istemedi bende emsin diye gece iki kere o uyurken kalktım emzirdim, sabahın beşinde kalkar ama akşam 8 - 9 da yatar haa saat 11 de de yatsa 5 de kalkar, minikte öyle abisi kılıklı, bana çekmişler bende sabah altıda kalkardımHani altı aydan sonra bebeklerin mide hacmi büyürdü hani gece emmeden uyurdu ? Son bir aydır iyiydik sadece gece 5 gibi emiyodu bir kere . İki gündür 3 kez emmeye uyanıyo off bıktım uykusuzluktan
sana da:)günaydın hepınıze
Canim masallah boy super, bizimde kontrolumuz bugun, biz normal sinielarda ilerliyoruz hep cok sukur :)
Canım tek bebeğim olsa çoktan çıkmıştım ama ben iki çocukla tek çıkamam mümkün değil ki, hadi miniği arabaya koyucam büyük ne olacak o bebek arabasını hala seviyor ağlar ben binicem diye, küçükle zaten hiç dışarı deneyimimiz olmadı ev gezmesi oldu onda da giderkende gelirkende otomobilde ağladı hep, gittiğimiz yerde de ağladı, kanguru desen sizinki gibi değil benimkinin modeli, yenisinide almaz eşim sanmıyorum ne yapacaksın her yere ben götürürüm der keser konuyu, bugün hava güneşli mesela içim gidiyor ama çıkamamArkafaslar artik bebisler 3 aylik oldu, neden hala cikarmiyorsuniz? Hava soguk olsa bile cikarin kalin giydirip, ben miniminnacikken karli havada cikarmistim, bebek daha huzurlu oluyor, bende daha huzurlu oluyorum, cok rahatlatici bisey temiz hava.. İnanin disari cikip gezdigimiz gunler bebegim daha guzel uyuyor, daha mutlu olduguna inaniyorum ben.. Bugunde doktorumuz var ordanda alisverise gidicez, kizimin arkadaslari ve benim aekadaslarimla :)
Ohh ne güzel bende kuaföre gitme hayalleri kuruyorum. Ama buldugum her fırsatı hastaneye giderek değerlendiriyorum. Sürekli diş problemim oldu hamilelikten dolayi , dolgum düştü çekilecek disim var . Yine doğum sonrası rastlanan bir rahatsızlık olan tirnak batmasi yaşıyorum hem de iki ayak parmağımda çok fena birşey mis bu Allah kimseye yasatmasin çıplak ayakla bile canım acıyor ayakkabı hiç giyemiyorum ağrıdan duramıyorum . Boyun fıtığım var o da kötü durumda başımı ceviremiyorum. Fibromiyalji (yumuşak doku romatizmasi) hastasıyım yorgunluk ve uykusuzluk hastaligi mi azdıriyor tüm vücudum da romatizma agrılarım var bir de üzerine migren ağrısı offfkızlar ayy gıttık kas aldırdım sac kestırdım parkta oynattım kızımı bırde üstüne elbıse aldım kendı fotomu da koydum Bora cırkın çıktı ama Yüzüm görünmüyor pek yınede o benımçok guzeldı hava ıyı olsun hep çıkarım Ahmet'te keyıflıydı
ekledim canımKızlar beni de izler misiniz lütfen bende fotolarinizi görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?