2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayyy ocak anneleri grubuda acılmış,hepinize hayırlı olsun, sağlıkla bu süreci tamamlayalım sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alalım inşallah

Maşallah. . O günlere gelmek bizde bir an önce. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize

kızlar yaaaa bişi sorucam size dün kan verdim bugün sonuçlarımı aldım ama ANTI-HCV 0.02 NEGATİF çıktı ama bunu koyu renkle yazmışlar netten bayabi araştırdım aids olmadığım belli ama neden koyu yazmışlar diğerlerinin hepsi normal bu koyu yazılmış bi fikri olan varmı kafama çok takıldı.doktorada cumartesi günü gidicem çatlarım o zamana kadar ((

Ben de günde 1 tane kullanıyorum, 2 tane fazla gibi geldi bana.

canım doktoru telefonla ara sorsana. çatlama boşuna . bende bilmiyorum çunkü. onlar sistemden de görebliyor zaten

Ben de günde 1 tane kullanıyorum, 2 tane fazla gibi geldi bana.

1,5 kutu bitirdim günlük 2 dozla şimdi farklı Dr teke düşürdü 14 gün snr gidicem o zmn mı sorsam yoksa arasam mı şimdiden bilemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim o zaman sana kesinlikle rahim filmi cektirmeni oneririm.eger tuplerde tikaniklik varsa film esnasinda aciliyor.cok agrisiz sizisiz bisey.ben film cektirdikten 10 gun sonra hamile kaldim.

Canim o zaman sana kesinlikle rahim filmi cektirmeni oneririm.eger tuplerde tikaniklik varsa film esnasinda aciliyor.cok agrisiz sizisiz bisey.ben film cektirdikten 10 gun sonra hamile kaldim.

korkuyorummm canım onaaa işte hiç ağrı olmuyo mu??? kimisi cok ağrıyo diyor anestezili mi yapsam diyorummm :26::26:

korkuyorummm canım onaaa işte hiç ağrı olmuyo mu??? kimisi cok ağrıyo diyor anestezili mi yapsam diyorummm :26::26:

Ben istanbulda radyotomda cektirdim.6 ay kactim cektirmedim.sonra pisman oldum.bittiginde bu muymus dedin.regl sancisi gibi 1 dk suruyor o kadar.ama makinesi kotu yerde cektirirsen de aciyormus.hangi ildesin

benimdee gecti çünkü korkuyorum arada hafifi sızlıyo sonra geçiyor. 3-4 gün öncesine kadar aniden kalkınca kasıgımda agrı olurdu veya haşururken oda yok ablamdayım şimdi kafasını şişirdim onun neden bende bişiy yok neden böylee bendede olmadı diyor yok diyorum olması lazım olmadıgında sorun oluyormus diyorum çıldırıyo

senım bu korkun kaybın oldugundan degıl mı canım?. ama stress bebege zararlı. anası gibi olsun benım yavrum. oto b.ka koyuversin kahkahayı.

evet düşügüm var aralık ayında 2013 ondan. napiim eşim işten bile çıkardı beni bebege zararı olur evde otur dedi o derece allaha emanetler

evet düşügüm var aralık ayında 2013 ondan. napiim eşim işten bile çıkardı beni bebege zararı olur evde otur dedi o derece allaha emanetler

valla bende doğumdan sonra belli olmaz ama sanırım 2 yıl izne ayrılıcam

ben bu cumartesi gideceğim ..7 sine almıştım değiştirdim .. daha önce kanamam olmuştu ..çok ara vermeden ulaşabileceğim bir doktor edinmek istedim.. kesesini devlet hastanesine görmüştüm ..

Bende 4 haftalıkken gördüm keseyi kalp atışı için 7. Haftayı bekliyorum kontrolden sonra yaz buraya haberlerini

valla bende doğumdan sonra belli olmaz ama sanırım 2 yıl izne ayrılıcam

bende öyle düşünüyorum benim şefimin 2 tane küçük çocuğu var
benim doğum izni biter bitmez çağırdılar işe küçücükten bırakmak zorunda kaldım diye çok üzülüyor
bana sen ne kadar istersen kullan ben ayarlarım diyor hep

ay ne güzel tam da o aralar görevde yükselme var bizim bakalım artık ALLAH yardımcısmız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…