selammmmm kızlar nasıl giidyor ilk haftalarınız?
ben 5+3 üm 5+0 da keseyi gördük doktor haftaya gel kalp atışlrını duyalım dedi 6. haftada kalp atışını duyanlar var mı
hlamın kızı 8. haftada duymuş
Selam arkadaslar.
dun kanamam oldgnu yazmstm ama cvplarinizi okuyamadm acilen doktora gittim.kesemin etrafinda kan birikimi varmis.hep yatmam lazimmis.cok uzgunum
Valla canım ben ben hiç anlamıyorum bunlardan ama bana verdiği kese resmimde GS0 10.1mm var bu mu acaba ..? Bende tam 5.0 de gitmiştim bi de DPT var o ne bilmiyorum ama o da 131.4mm yazıyor hadi beni aydınlatın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla canım ben ben hiç anlamıyorum bunlardan ama bana verdiği kese resmimde GS0 10.1mm var bu mu acaba ..? Bende tam 5.0 de gitmiştim bi de DPT var o ne bilmiyorum ama o da 131.4mm yazıyor hadi beni aydınlatın :)
cnm benim gittiğim bi doktor var çok ii ben 4+5 haftalıkken gittiğimde troid testi karaciğerlerle ilgili test bi çok şeylere bakıldı. ve bana çok kilo almamamı soyledi yemem gerekenleri söyledi özelden yazarsan adnı numarasını verebilirim. be 13 haziran gitcem tekli tarama yapılacak