2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende 5+1 oldum dün keseyi gördük ama 15 gün snr gel dedi bana ( neden beni haftaya çağırmadı acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bilmem ki sen de istersen haftaya git bi bebeğine bakarsın canım :)
bu arada gittiğin hastane garantiye almış olabilir 15 gün sonra nasıl olsa kesin duyulur diye

bilmem ki sen de istersen haftaya git bi bebeğine bakarsın canım :)
bu arada gittiğin hastane garantiye almış olabilir 15 gün sonra nasıl olsa kesin duyulur diye

Olabilir :) çok merak ediyorum hastanede kalabilirim :))
sende mi 5 haftalıktın.?

Arkadaşlar mrb bugün günü kötü başladım baş dönmesi bulantı halsizlik bide kasık ağrılarım var 6 haftalık gebeyim çok fenayım bugün önerebileceğiniz bi şey var mı

Olabilir :) çok merak ediyorum hastanede kalabilirim :))
sende mi 5 haftalıktın.?

canım bende gittiğimde 5 haftalıktı bana da 2 hafta sonra gel dedi
iyi ki de öyle gitmişim bizimki 4 gün geriden geliyormuş erken gitsem kalbini duymayıp çok üzülecektim

cnm benim gittiğim bi doktor var çok ii ben 4+5 haftalıkken gittiğimde troid testi karaciğerlerle ilgili test bi çok şeylere bakıldı. ve bana çok kilo almamamı soyledi yemem gerekenleri söyledi özelden yazarsan adnı numarasını verebilirim. be 13 haziran gitcem tekli tarama yapılacak

canım bende gittiğimde 5 haftalıktı bana da 2 hafta sonra gel dedi
iyi ki de öyle gitmişim bizimki 4 gün geriden geliyormuş erken gitsem kalbini duymayıp çok üzülecektim

Off çok heyecanlıyım beklemekten çok sıkıldım :) :) :)

Off çok heyecanlıyım beklemekten çok sıkıldım :) :) :)

anlıyorum canım ama biraz sabır bence benim gibi bi durumun olursa bir hafta daha beklemek daha zor gelir gitmişken duymak çok daha iyi

yarın 5+1 kalb atisini duyma olasiligim yok mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ultrason çıktısında yazan kaç haftalık olduğu ve tahmini doğum zamanı benim sat ile uyuşmuyor. Hangisini dikkate almalıyım?

duruma göre canım şimdilik ultrasonu al doğum zamanı satını alırsın sancın gelmezse

anlıyorum canım ama biraz sabır bence benim gibi bi durumun olursa bir hafta daha beklemek daha zor gelir gitmişken duymak çok daha iyi

Doğru umarım sabredebilirim senin ne kdr oldu

gerçekten bu 80li modeller böyle benimki de öyle gidelim kalbini bi kere daha duyalım ben bi ay bekleyemem dedim o da ne gerek var duyduk bebeğe ısı veriliyomuş zararlı dedi götürmüyo beni 10. haftayı beklicem mecbur:2:

bende kalp atısını duymak içn erken gitmek istemiştim. hastaneden randevu alacaktım ama bana da eşim izin vermemişti canım. sonrada kendi doktorumun randevusunu öne almıştım. sonra bende hak verdim eşime kendi doktorumdan başkasına gözüküp kafamı karıştırmaya gerek yok. bence sende öyle yap doktorundan da çok memnundun sanırım.

Selam arkadaslar.
dun kanamam oldgnu yazmstm ama cvplarinizi okuyamadm acilen doktora gittim.kesemin etrafinda kan birikimi varmis.hep yatmam lazimmis.cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…