Maşallah ikinizde de ama en çok bebişe
Bende 5+1 oldum dün keseyi gördük ama 15 gün snr gel dedi bana( neden beni haftaya çağırmadı acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrrrrrr bebeğimin kalbi gümbür gümbürrr maşallahhhh
boyu da 1.15 cm
Maşallah canım. Gözün aydın çok sevindim. :)
bilmem ki sen de istersen haftaya git bi bebeğine bakarsın canım :)
bu arada gittiğin hastane garantiye almış olabilir 15 gün sonra nasıl olsa kesin duyulur diye
Jimer'de Cenk Aşkalli'ye gidiyorum..
Ya sen??
Olabilir :) çok merak ediyorum hastanede kalabilirim :))
sende mi 5 haftalıktın.?
kızlarrrrrr selam herkese
çalıştığım için her zaman giremiyorum,
folik asit olarak folidoce cevabı çoğunluklukta ona geçcem ben de sağolun cevaplar için
onun dışında çok acıkma hissi var, sürekli bişey yiyorum acaba böyle gidersem çok mu kilo alırımmmm benim gibi olan var mı??
hala bi doktor da bulamadım ,,
6. hafta 3. gün acaba hangi testler yapılacak önümüzde bilenler var mı? ankaradakiler hangi doktorlara gidiyosunuz yazın düzenli bir doktora gitmek istiyorum öbür türlü hep bir şüphe oluyor((
o da iyiymiş öyle duymuştum..
hayırlısı olsun canım..
haber ver bana mutlaka..
canım bende gittiğimde 5 haftalıktı bana da 2 hafta sonra gel dedi
iyi ki de öyle gitmişim bizimki 4 gün geriden geliyormuş erken gitsem kalbini duymayıp çok üzülecektim
Off çok heyecanlıyım beklemekten çok sıkıldım :) :) :)
kızlar ultrason çıktısında yazan kaç haftalık olduğu ve tahmini doğum zamanı benim sat ile uyuşmuyor. Hangisini dikkate almalıyım?
anlıyorum canım ama biraz sabır bence benim gibi bi durumun olursa bir hafta daha beklemek daha zor gelir gitmişken duymak çok daha iyi
doktor işi yattı kocam izin vermedi. 10 kere doktor mu değişir. dere geçerken at değiştirildiği nerde gözükmüş dedi. Amaaa ben altan girdim üsten çıktım en azından 10 hazıran olan doktor randevumu 6 hazirana aldırabıldım..
Keçii ne olcakkkkk
kızlarrrrrrr bebeğimin kalbi gümbür gümbürrr maşallahhhh
boyu da 1.15 cm
doktor işi yattı kocam izin vermedi. 10 kere doktor mu değişir. dere geçerken at değiştirildiği nerde gözükmüş dedi. Amaaa ben altan girdim üsten çıktım en azından 10 hazıran olan doktor randevumu 6 hazirana aldırabıldım..
Keçii ne olcakkkkk
Selam arkadaslar.
dun kanamam oldgnu yazmstm ama cvplarinizi okuyamadm acilen doktora gittim.kesemin etrafinda kan birikimi varmis.hep yatmam lazimmis.cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?