canm senin minik huysz brz o zamn . Benimki filn oyle degil Allahma sukur . Hamileykn çok dua etmiştim Allahım nolur bu bebegm uslu olsu abisinde yasadıklarımı yasamayım bu yabancı şehirde tek başımayım buda oyle olmasın diye . Allah dualarmı kabul etti masaallah bi sıkıntısı olmasın gaz ishal vs bi huyszlugu yok koltugun ustune bırakırm kndi kndine oyna ellerini çırpar ellerine heycanlanır sevinir etrafa bakar durur . Uykusu gelince bi rahatszlıgı olmasın uyur guzel . Ben genelde yanımda yan yatış pozisyonunda emzirerek yatrdgm için gece ne kadar sure uyudugunu kaç saat aralıklarla uyandgnı tam bilemiyordum bugun gozlemledim gece 11 de gece uykusuna geçti tabi emzirdim sonra saat iki gbi bn uyandrdm ilacını içirdim tekrar emzirdm yatrdım kndi kndine daldı uykuya bununla sabah yediye kadar uyudu . Yedide tekrar kalktı bu arada sut dolmş baya gogusler birini iyice emdi doydu az elimdede oynadım yarım saat duruttum yaytrdım şimdi hala uyuyo ne zmn kalkıck bakalım . Dısarı konusundada dedgm gbi kayserinin havası sert daha bbk çıkabileck sıcalkta degil az ısınsa bile ynede sert o yuzden bn çıkartmıyorum . Çunku bbkler sogugu agzındn burnundn alip hastalıyolar . Ztnde ishal oldu uşuttummu naptım . O yuzdn daha çıkartamam bir iki hafta daha . Ev gezmelerinede gtsem bişey anlamıcm biliyorum oglum durmayack arszlk edeck elimdede kuçukle zor gelck ama arkadaslr gelckler onlarında bbkleri var onlr gelcklr inş bna . Bunun dışında bn kendim çıkıyorum haftada bir kez dışarıya kv yi çagırıyrm alişverişe markete manava pazara vs. gtcem diye sagolsun :| geliyo yigite bakıyoda bn çıkıyorm oglumla dolaşiyorum pazara filn gidiyorum sıkıntm geçiyo . Bide insan ewde dura dura çok sıkılıyo konşçkta kimse yok hastaneye gtgmde emzrme odasında herkesle konşym o kdr birikmişki aslında çk konşkn biride degilim ama eşimde sasıryo bu duruma her buldgnla konuşyn diye :) bnde napıym sen ewde durupta bnle konşsan bu kdr birikmm dymGünaydın herkese, hanımlar dün gerçekten moralim sıfırdı şekeri elinden alınmış çocuk gibi kaldım öyle:) eşim oğlum çıktı ben ağlayan bebekle evde kaldım
Büyük oğlum gezmeyi severdi bebek arabasını otomobili çok severdi hatta uyumadığı akşamlar çok gezdirdik otomobille:)
ama bu miniğim otomobile bindiği anda yaygarayı basıyor kucağımda arabada hoplatıp zıplatıyorum neler neler yapıyorum görseniz halimi, geçen gün ev gezmesine gittik yarım saat arabayla gittiğimiz yerin mesafesi inanın yarım saat giderken yarım saat dönüşte ağladı kan ter içinde kaldım
Beyimiz altı açılınca susuyor ben sokakta kış günü altını nasıl açıyım yaz olsa çıt çıtlı bodyle çıkarız ohh rahat ederiz
Sakin bir bebek olsa ya da çıkınca arabaya binince sussa ben niye kendimi eve hapsedeyim yürümeye o kadar alışık bir insanım, inanın ev oturması bile istemiyorum ne anladım evden eve nakliyat diyorum
Bugün yine deniycem pes etmiycem tabi ki, keşke emzik tutsaydı çok rahat ederdim
Birde ağlayınca emzirmek bile işe yaramıyor uğunuyor kızlar öyle böyle ağlamıyor bu miniğim
Cnm nil de oyle arabaya bindigi anda yirtiyor ortaligi sadece gogsumde duruyo arabada bile..Emzirmeyi denedin mi seyahat halinde iken. .Sirf bu yuzden bi yere gidemiyorum kendim surerek..Umarım duzelir ya, esim goturuyor mecburen. ..Günaydın herkese, hanımlar dün gerçekten moralim sıfırdı şekeri elinden alınmış çocuk gibi kaldım öyle:) eşim oğlum çıktı ben ağlayan bebekle evde kaldım
Büyük oğlum gezmeyi severdi bebek arabasını otomobili çok severdi hatta uyumadığı akşamlar çok gezdirdik otomobille:)
ama bu miniğim otomobile bindiği anda yaygarayı basıyor kucağımda arabada hoplatıp zıplatıyorum neler neler yapıyorum görseniz halimi, geçen gün ev gezmesine gittik yarım saat arabayla gittiğimiz yerin mesafesi inanın yarım saat giderken yarım saat dönüşte ağladı kan ter içinde kaldım
Beyimiz altı açılınca susuyor ben sokakta kış günü altını nasıl açıyım yaz olsa çıt çıtlı bodyle çıkarız ohh rahat ederiz
Sakin bir bebek olsa ya da çıkınca arabaya binince sussa ben niye kendimi eve hapsedeyim yürümeye o kadar alışık bir insanım, inanın ev oturması bile istemiyorum ne anladım evden eve nakliyat diyorum
Bugün yine deniycem pes etmiycem tabi ki, keşke emzik tutsaydı çok rahat ederdim
Birde ağlayınca emzirmek bile işe yaramıyor uğunuyor kızlar öyle böyle ağlamıyor bu miniğim
Benim minikte aynı.. eli ya ağzında ya da yüzünü ovusturuyor.. Bu aylarda ellerini tanıyor diye okumuştum.. normal sanırım :)Kızlar beniö minik elini gözüne burnuna cok götürüyo genelde uykusu gelince sizinkilerde yapıyormu acaba gözümü ağrıyo diye düşündüm ovuşturuyo cok
Ben de cok korkuyorum parmagini kesfedince muptelasi olacak diye. Her goren parmagini emecek bu cocuk emzige alistir diyo. Emzik te istemiyo. Su bakkal emzigini denicem son care. Nerde satilir bu emzik. Bakkal da kalmadi ki etrafta:)Yaaa bu bebekler ellerİni eme eme tanimadilarmi halen ya ben sıkildim valla artik uykusunda elini buluyo emmeye basliyo sonra erkenden uyaniyo cok sinir bozucu yaa
Sorma valla cnm o kdr gzl yorumlar okudum philips scoothie emzik varmis emmeyen bebekler onun sayede baslamis 40 lira verdik yine emmedi yine emmediBen de cok korkuyorum parmagini kesfedince muptelasi olacak diye. Her goren parmagini emecek bu cocuk emzige alistir diyo. Emzik te istemiyo. Su bakkal emzigini denicem son care. Nerde satilir bu emzik. Bakkal da kalmadi ki etrafta:)
Seninki yine 6 da kalkmis bnmki 4 den beri uyanik asla boyle degildi noldu anlamadim sanirim yastik kilifini degistirdik diye olduYa bebeklerin bi günü bi gününe hic uymuyor bi de biz nazar ediyoruz heralde dün o kadar usluydu ki beşigine koymamla uykuya dalnasi bir oluyodu ne güzel bugün hep kendi basina uyudu hemen uyanmadi ck rahat ettim dedim demez olaydim 6 da kalkti hic uyumadi uykusu var israrla uyumuyo kac saattir salliyorum uydurmadigim ninni turku sarki kalmadi hala uyumuyorrr
Canim dogumdan bi sure sonra dokulmesi normal hormonlardan dolayi hic bisey yapma emzik.konusunda da bende veriyorum tam uyuyana kadar benimkide dusuruyo istiyo sonra uyuyunca dusuruyo uyuyo oyleİyi geceler arkadaslar..topiği surekli takipteyim paylaşımlar cok güzel faydalı ama bnm derdimle ilgili henuz bı paylasım olmadı..2 cocuktan yazmaya da fırsatım olmuyor gun içinde anca uykumdan fedakarlık edince bu saatte yazabildm. Bu arada 2 cocuklu ve burda baya aktif arkadasları tebrik etmeden gecemıcem..
Soru 1.yaklaşık 2 haftadır saclarım avuc avuc dokuluyor normal mi sizce hormonlarla mı alakalı??aklıma kotu kotu seyler geliyorbu arada 2 ay once sacımı boyattım onun da etkisi olabilir mi??dokulmemesi için onerebilecegınız bişey var mı?
Soru 2. Kızıma zorla emzik tutturdum hemde bakkal emziği:)baska emzik vermeye calısıyorum mumkun degıl almıyor.birde gunduz uykusunda emzik agzından dusunce hemen uyanıyor ve emziksiz uyumak istemiyor.bu kadar bagımlı olsun istemiyorum..ne yapmalıyım..bu arada uyanıkken vermemeye calısıyorum ama uykusu gelince mecbur kalıyorum vermeye..
İlahi sen guldurdun beni 5 fare haaa haaaa:))) canim o yastigi degistigi icin uyumuyo bizimkide bir ara oyle oldu yataga girince uyumuyo agliyor disari cikarinca uyuyordu ben yastigini degistirmistim geri eski yastiginda yatirinca uyumaya basladi bi de besigin icindeki yatak sert geliyor bebeklere ben üzerine daha yumusak minder koydum artık besikte uyuyabiliyor.
Seninki yine 6 da kalkmis bnmki 4 den beri uyanik asla boyle degildi noldu anlamadim sanirim yastik kilifini degistirdik diye oldu
Ahhh kizlar ben saftirik kadin gezmekten ev islerini unuttum 4 haftadir bebegin yastik kilifini degistirmemisim
Amannn yarabbiiu boyle bir koku olamazzz sanki dersiniz 5 fare olmus yastogin icindeHmn degistirdik yastigi bile attim makinaya temizini koyduk acba diorum bu cocuk o kokudanmi mayisip uzun surw uyuyomusss hic uyumadi temizler takilinca
aynen canım beşiği ne yun yatak yaptırdım onda yatiyor benim minik.İlahi sen guldurdun beni 5 fare haaa haaaa:))) canim o yastigi degistigi icin uyumuyo bizimkide bir ara oyle oldu yataga girince uyumuyo agliyor disari cikarinca uyuyordu ben yastigini degistirmistim geri eski yastiginda yatirinca uyumaya basladi bi de besigin icindeki yatak sert geliyor bebeklere ben üzerine daha yumusak minder koydum artık besikte uyuyabiliyor.
Canim bizim doktor emzirme araligimi uzatmami soyledi artik buyuduler her 3 saatte bir beslenmesine gerek yok artik dedi. Azicik aciksin insallah yeniden sarilacak memene allahin izniyle.Kızlar lütfen cevap yardım bebeğim 2.5aylık.memeyi verince ağlıyor kafayı çeviriyor bas bas bağırıyor 2 gündür çok zorlanıyorum nedeni v3 çaresi nedir? Ne yapabilirim ağlamaya başka. Bir de kakası hep sulu şu ara kokulu allah şükür ama çok kötü bu durum
Tamamen bizimkini anlatmissin canim. Aglamaya baslayinca morarana kadar agliyor. En son katiliyor nefesi kesiliyor. O derece yani.Bir de biz bir iki hafta sonra 9 saatlik bir araba yolculugu yapmak zorundayiz. Napicam o yolda kara kara dusunuyorum. Zira bizimkisi yolculugun 3. Dakikasinda falan aglamaya basliyor gidecegimiz yere kadar da susmuyorGünaydın herkese, hanımlar dün gerçekten moralim sıfırdı şekeri elinden alınmış çocuk gibi kaldım öyle:) eşim oğlum çıktı ben ağlayan bebekle evde kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?