- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
Ben dısardada emziriyorum emzirme önlüğü alsana cok kullanışlı ve ucuzAvm de degildik canim. Carsida biraz yuruyeyim de nefes alayim demistim
Bemimki de biberonla sut bile içmiyo hep kaşık hep kaşıktamam cok sagolun. demek ki benim oglaninkisi farkli bir durum. bazen.agliyo memeye yaklasinca acikmamistir diye bekliyorum 1 saat 2 saat sonra yine agliyor emmek istemiyor. birkeresinde tam 7 saat emmedi en son sagip verdim kasikla. bugunlerde de surekli memeyi bi tutup bi birakiyo..oyun oynuyo sanki. tabi gogsu bosaltmadan birakiyo sonra. bakalim biz kac kilo alacagiz bu ay.
Masallahh. Cok sanslisin. Benim de 2. Cocugum oyle olur insallah. Annem bu kizin butun huylari ayni dayisi deyip duruyor. Daha da umutsuzluga kapiliyorum o zaman cunku abimin huyu 2.5 yasina kadar degismemis surekli aglamis gece gunduz. Benim cocuklugum onun dillere destan bebekligini dinleyerek gecti hala da anlatilir yani:) bebegine tekrar masallah diyeyim de nazar degmesin insallah:)canm senin minik huysz brz o zamn . Benimki filn oyle degil Allahma sukur . Hamileykn çok dua etmiştim Allahım nolur bu bebegm uslu olsu abisinde yasadıklarımı yasamayım bu yabancı şehirde tek başımayım buda oyle olmasın diye . Allah dualarmı kabul etti masaallah bi sıkıntısı olmasın gaz ishal vs bi huyszlugu yok koltugun ustune bırakırm kndi kndine oyna ellerini çırpar ellerine heycanlanır sevinir etrafa bakar durur . Uykusu gelince bi rahatszlıgı olmasın uyur guzel . Ben genelde yanımda yan yatış pozisyonunda emzirerek yatrdgm için gece ne kadar sure uyudugunu kaç saat aralıklarla uyandgnı tam bilemiyordum bugun gozlemledim gece 11 de gece uykusuna geçti tabi emzirdim sonra saat iki gbi bn uyandrdm ilacını içirdim tekrar emzirdm yatrdım kndi kndine daldı uykuya bununla sabah yediye kadar uyudu . Yedide tekrar kalktı bu arada sut dolmş baya gogusler birini iyice emdi doydu az elimdede oynadım yarım saat duruttum yaytrdım şimdi hala uyuyo ne zmn kalkıck bakalım . Dısarı konusundada dedgm gbi kayserinin havası sert daha bbk çıkabileck sıcalkta degil az ısınsa bile ynede sert o yuzden bn çıkartmıyorum . Çunku bbkler sogugu agzındn burnundn alip hastalıyolar . Ztnde ishal oldu uşuttummu naptım . O yuzdn daha çıkartamam bir iki hafta daha . Ev gezmelerinede gtsem bişey anlamıcm biliyorum oglum durmayack arszlk edeck elimdede kuçukle zor gelck ama arkadaslr gelckler onlarında bbkleri var onlr gelcklr inş bna . Bunun dışında bn kendim çıkıyorum haftada bir kez dışarıya kv yi çagırıyrm alişverişe markete manava pazara vs. gtcem diye sagolsun :| geliyo yigite bakıyoda bn çıkıyorm oglumla dolaşiyorum pazara filn gidiyorum sıkıntm geçiyo . Bide insan ewde dura dura çok sıkılıyo konşçkta kimse yok hastaneye gtgmde emzrme odasında herkesle konşym o kdr birikmişki aslında çk konşkn biride degilim ama eşimde sasıryo bu duruma her buldgnla konuşyn diye :) bnde napıym sen ewde durupta bnle konşsan bu kdr birikmm dym
kakadan farklı bi kokusu oluo ve sumuksu rengi farklı oluo gunde çok sayıda yapıyo . Olunca mutlaka anlıyosun zaten .
Ya demekki bebeklerin kişiliği bile farklı benimki acıkmazsa hiç aglamaz masallah diyin :)@miss_curious canım coştuğunda
emmekte istemiyor
beyaz gürültü,fön makinası sesi
hoplatma zıplatma her şeyi deniyorum
uykusu gelincede aynı şimdi yine coşuyor
kucağımda gezdiriyorum yok emzirmeye çalışıyorum
uykusu gelince emmiyor bile
beşiğine koydum ağladı şimdi ayağıma aldım
yine ağladı uyumak üzere
naklen yayın gibi oldu
Benimki de ilk iki ay öyleydi şimdi günde bir kez zor yapıyoCanim benim kızım doğduğu ilk günden beri 7 8 kere kaka yapıyor 11 gün önce doktoruna götürdüm ama normal dedi daha düzene girmemis girer dwdi ama nebilim ben tedirgin oluyorum benimkinin kakasi sarı ama çok kaka yapiyor...
Bugün 3 tane aşı oldu ateş yaptimi sizin bebislerde
Benimki de oyle canim. Normaldir diye dusunuyorumKızlar beniö minik elini gözüne burnuna cok götürüyo genelde uykusu gelince sizinkilerde yapıyormu acaba gözümü ağrıyo diye düşündüm ovuşturuyo cok
Hay Allah iyiligini versin cok guldum sana:))
Seninki yine 6 da kalkmis bnmki 4 den beri uyanik asla boyle degildi noldu anlamadim sanirim yastik kilifini degistirdik diye oldu
Ahhh kizlar ben saftirik kadin gezmekten ev islerini unuttum 4 haftadir bebegin yastik kilifini degistirmemisim
Amannn yarabbiiu boyle bir koku olamazzz sanki dersiniz 5 fare olmus yastogin icindeHmn degistirdik yastigi bile attim makinaya temizini koyduk acba diorum bu cocuk o kokudanmi mayisip uzun surw uyuyomusss hic uyumadi temizler takilinca
Benimde sacım dokuluyo ben cok ugrastım emzık almadı eger böyleyse iyiki almamış o zamanSaclarim benimde avuc avuc dokuluyor malesef dogum sonrasi sik oluyormus bi arkadasiminda boyle olmustu sanirim yapcak bsy yok.. diger konuda benim oglumda cok bagimlisi malesef emziksiz mumkun degil uyumaz..gunduzde sikildigi zamanlarda verince aglamiyor..ama uyurken agzinda oldugundan uykuya dalinca dusunce cat uyaniyor hemen deli gibi emzigini ariyor...malesef..
Niye öyle kokmuş ki :) bizimki yastık kullanmıyo ama öyle bi koku yok yani seninki gece kusuyo olmasın
Seninki yine 6 da kalkmis bnmki 4 den beri uyanik asla boyle degildi noldu anlamadim sanirim yastik kilifini degistirdik diye oldu
Ahhh kizlar ben saftirik kadin gezmekten ev islerini unuttum 4 haftadir bebegin yastik kilifini degistirmemisim
Amannn yarabbiiu boyle bir koku olamazzz sanki dersiniz 5 fare olmus yastogin icindeHmn degistirdik yastigi bile attim makinaya temizini koyduk acba diorum bu cocuk o kokudanmi mayisip uzun surw uyuyomusss hic uyumadi temizler takilinca
Ben yaptirdim canim. Bu arada cok gecmis olsun.Arkadaşlar merhaba
Uzun süredir takip edemedim, hastaneler yorgunluk vs vs derken. Bebeğimin ayağı alçıya alındı. Doğuştan içe dönüklük vardı. Çocuk doktoru önemsiz olarak anlattı hastaneden taburcu olurken. 6 ay zaten yapılacak bişey yok masaj yapın dedi. Kontroller esnasında diğer çocuk doktoruna sorduk o göremedi bile. Sonra Hee sorun olabilir isterseniz görünün ortopediste dedi. Benim içim rahat olmadığı için ortopediste gittik sonra geç kalmışsınız cümlesini işitmemek için. Nitekim öyle oldu. Doktor bize böyle bebekleri ilk hafta alçıya alırız dedi ki bizim bebeğimiz 15 gün hastanede kaldı, yoğun bakım ne demek? Sadece 1 sorunu mu tedavi edilir bebeklerin yoğun bakımda? Şimdi Çapaya gidiyoruz. Her hafta alçı yenileniyor, ertesi günde kontrole gidiyoruz. Daha 3 aylık bile değiliz ama çocuk doktorlarından nefret ettim. Şimdi başka bir doktora gideceğim. Bir taraftan iznim de bitiyor bu hafta. Onun stresi vardı üzerimde nasıl uzatacağım ne tepki verecekler diye. Çok şükür ön görüşme yaptım müdürümle Ramazan bayramı sonrası 6 aylık olacak o zaman başlamak istiyorum diye. Hallolacak inşallah. Aksi halde sütüm zaten az, memeden tamamen kesilir diye korkuyordum. Sırf anne sütü alsın diye yarım saatte bir emzirdiğim oluyor. Çalışırken ne mümkün.
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Rota virüs aşısı yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz? Özel hastane doktorlarına güvenmediğim için onlara fikir sormak çok mantıklı gelmiyor bana. Özel hastanenin dini imanı para olmuş.
Arkadaşlar merhaba
Uzun süredir takip edemedim, hastaneler yorgunluk vs vs derken. Bebeğimin ayağı alçıya alındı. Doğuştan içe dönüklük vardı. Çocuk doktoru önemsiz olarak anlattı hastaneden taburcu olurken. 6 ay zaten yapılacak bişey yok masaj yapın dedi. Kontroller esnasında diğer çocuk doktoruna sorduk o göremedi bile. Sonra Hee sorun olabilir isterseniz görünün ortopediste dedi. Benim içim rahat olmadığı için ortopediste gittik sonra geç kalmışsınız cümlesini işitmemek için. Nitekim öyle oldu. Doktor bize böyle bebekleri ilk hafta alçıya alırız dedi ki bizim bebeğimiz 15 gün hastanede kaldı, yoğun bakım ne demek? Sadece 1 sorunu mu tedavi edilir bebeklerin yoğun bakımda? Şimdi Çapaya gidiyoruz. Her hafta alçı yenileniyor, ertesi günde kontrole gidiyoruz. Daha 3 aylık bile değiliz ama çocuk doktorlarından nefret ettim. Şimdi başka bir doktora gideceğim. Bir taraftan iznim de bitiyor bu hafta. Onun stresi vardı üzerimde nasıl uzatacağım ne tepki verecekler diye. Çok şükür ön görüşme yaptım müdürümle Ramazan bayramı sonrası 6 aylık olacak o zaman başlamak istiyorum diye. Hallolacak inşallah. Aksi halde sütüm zaten az, memeden tamamen kesilir diye korkuyordum. Sırf anne sütü alsın diye yarım saatte bir emzirdiğim oluyor. Çalışırken ne mümkün.
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Rota virüs aşısı yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz? Özel hastane doktorlarına güvenmediğim için onlara fikir sormak çok mantıklı gelmiyor bana. Özel hastanenin dini imanı para olmuş.
İlk cocucugumda bnm hamilelikte dökülmüstü bunda dokulmeyince sevinmiştim zira sonra yeni saclar çıkarken kirpi gibi oluyorsuncanım sac dokulmesı çok normal benimde avuç avuç dökülüyor emzık konusuna gelınce genelde gazdan dolayı emzıge sığınıyor oğlum gazı yokken cekınce uyanmıyor varsa Uyanıyor
Yok cnm ya iki gunde bir yikaniyor olmasina ragmen uyurken cok terlio bizler o kdr terlemeZken haftada 1 yastik kilifimizi degistiriyoruz subyaniminkini nasil unutmusum yaaNiye öyle kokmuş ki :) bizimki yastık kullanmıyo ama öyle bi koku yok yani seninki gece kusuyo olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?