2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bemimki de biberonla sut bile içmiyo hep kaşık hep kaşık

Masallahh. Cok sanslisin. Benim de 2. Cocugum oyle olur insallah. Annem bu kizin butun huylari ayni dayisi deyip duruyor. Daha da umutsuzluga kapiliyorum o zaman cunku abimin huyu 2.5 yasina kadar degismemis surekli aglamis gece gunduz. Benim cocuklugum onun dillere destan bebekligini dinleyerek gecti hala da anlatilir yani:) bebegine tekrar masallah diyeyim de nazar degmesin insallah:)

kakadan farklı bi kokusu oluo ve sumuksu rengi farklı oluo gunde çok sayıda yapıyo . Olunca mutlaka anlıyosun zaten .

Canim benim kızım doğduğu ilk günden beri 7 8 kere kaka yapıyor 11 gün önce doktoruna götürdüm ama normal dedi daha düzene girmemis girer dwdi ama nebilim ben tedirgin oluyorum benimkinin kakasi sarı ama çok kaka yapiyor...
Bugün 3 tane aşı oldu ateş yaptimi sizin bebislerde

Ya demekki bebeklerin kişiliği bile farklı benimki acıkmazsa hiç aglamaz masallah diyin :)

Benimki de ilk iki ay öyleydi şimdi günde bir kez zor yapıyo

Hay Allah iyiligini versin cok guldum sana:))

Benimde sacım dokuluyo ben cok ugrastım emzık almadı eger böyleyse iyiki almamış o zaman

Niye öyle kokmuş ki :) bizimki yastık kullanmıyo ama öyle bi koku yok yani seninki gece kusuyo olmasın

Arkadaşlar merhaba

Uzun süredir takip edemedim, hastaneler yorgunluk vs vs derken. Bebeğimin ayağı alçıya alındı. Doğuştan içe dönüklük vardı. Çocuk doktoru önemsiz olarak anlattı hastaneden taburcu olurken. 6 ay zaten yapılacak bişey yok masaj yapın dedi. Kontroller esnasında diğer çocuk doktoruna sorduk o göremedi bile. Sonra Hee sorun olabilir isterseniz görünün ortopediste dedi. Benim içim rahat olmadığı için ortopediste gittik sonra geç kalmışsınız cümlesini işitmemek için. Nitekim öyle oldu. Doktor bize böyle bebekleri ilk hafta alçıya alırız dedi ki bizim bebeğimiz 15 gün hastanede kaldı, yoğun bakım ne demek? Sadece 1 sorunu mu tedavi edilir bebeklerin yoğun bakımda? Şimdi Çapaya gidiyoruz. Her hafta alçı yenileniyor, ertesi günde kontrole gidiyoruz. Daha 3 aylık bile değiliz ama çocuk doktorlarından nefret ettim. Şimdi başka bir doktora gideceğim. Bir taraftan iznim de bitiyor bu hafta. Onun stresi vardı üzerimde nasıl uzatacağım ne tepki verecekler diye. Çok şükür ön görüşme yaptım müdürümle Ramazan bayramı sonrası 6 aylık olacak o zaman başlamak istiyorum diye. Hallolacak inşallah. Aksi halde sütüm zaten az, memeden tamamen kesilir diye korkuyordum. Sırf anne sütü alsın diye yarım saatte bir emzirdiğim oluyor. Çalışırken ne mümkün.

Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Rota virüs aşısı yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz? Özel hastane doktorlarına güvenmediğim için onlara fikir sormak çok mantıklı gelmiyor bana. Özel hastanenin dini imanı para olmuş.

Ben yaptirdim canim. Bu arada cok gecmis olsun.

cok geçmiş olsun...ben yaptırmadim daha kararsizim yaptirsam mi yaptirmasam mi.

canım sac dokulmesı çok normal benimde avuç avuç dökülüyor emzık konusuna gelınce genelde gazdan dolayı emzıge sığınıyor oğlum gazı yokken cekınce uyanmıyor varsa Uyanıyor
İlk cocucugumda bnm hamilelikte dökülmüstü bunda dokulmeyince sevinmiştim zira sonra yeni saclar çıkarken kirpi gibi oluyorsun kızımın basından beri pek gazı olmadı o yuzden galiba bagımlı oldu.gece aramıyor ama gunduz uykusunda dusunce agzından emziksiz bi daha uyumuyor.çok korkuyorum surekli boyle olacak diye.gun içinde uyamnıkken zaten genelde vermiyorum am huzursuzlanıyor.
Bu arada tek tek alıntı yapıp yazmaya calıştım pek kullanmadıgım için beceremedim bi turlu.cevap yazn arkadaslara tesekkurler..bır de gunduz uyku duzenını var mı bebişlerinizin nette 2 kısa 1 uzun uyku falan diyor..kısa uykular tamamda uzun uyku denilen bişey yok bizde en fazla 45 dk

eflalim canim oh iyi yapmışsın.burda yağmur var sabahtandir...inan yalnız değilsin ben de hic dışarı cikmadim evden arabaya arabadan ev yada hastaneye.. ne zaman çıkıcam neyi bekliyorum bilmiyorum

normal hayatima döncem kv esim bi tarafından söyleniyorlar ben de ne zamana kadar beni cocukluyum diye normal hayatımdan soyutluycaksiniz 3 aydir dışarı çıkmıyorum diyorum yürümeyi unutucam yakinda

oh be sonunda geçmişi okumayı bitirdim :) bitirmeden yazamıyorum içime sinmiyor :)

fotoğraf paylaşan arkadaşlar beni de ekleyin lütfen :) ben hepinizi eklemiştim önceden zaten :)

bizde cuma günü 16 haftayı tamamlayacağız 3. ay kilosu maşallah çok iyiydi 1100kg kadar almıştı:) zaten 3940 kg doğurdum hemde normal maşallah kilosu çok iyi :)

sadece emiyor çok şükür hiç mama ya da başka birşey vermedim :)
ek gıda için erken olduğunu düşünüyorum 5. ay dolunca bende yavaştan başlarım ama şimdi çok erken ne kadar anne sütü alırsa kardır:)

ek gıdaya başlayan anneler dikkatli olmalı bazı şeyleri belli bir aydan sonra yedirebiliriz diye biliyorum yani tecrübem yok ama internetten sürekli okuyorum :)

birde kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 3 deyim daha aslında eşime 4 al demiştim ama illa 3 diyor 7 kiloya yaklaştı ve çok kaka yapınca üstü başı batıyor bez küçük geldiğinden mi acaba ??

birde ben de dışarı çıkıyorum karnı toksa pek huysuzluk çıkarmıyor fakat bir süre sonra sıkılıyor arabasından o zaman huzursuz oluyor gezdiğimiz kadarı da yetiyor bize :)

başka başka hım aklıma geldikçe yazarım :) geçmişi okucam diye 1 haftadır yzamıyorum :)

aa birde ben saçımı boyattım kestirdim çok iyi geldi :) kouföre gittim bebeğim dışarda arabada babasıyla bekledi :)

bu arada sağ göğsüm yara oldu yine ama çok şükür uzun sürmedi geçti biran o kötü günlere döneceğim sandım :) sanırım bebek küçükken ağzı da küçüktü kavrayamıyordu şimdi kavrıyor maşallah :) bir dahA bebek yapmazsam şu göğüs ağrısından dolayı yapmam doğurmaktan daha zor gelmişti :)

selam kızlar ya sabah 9.30 dan beri dışardadır önce okulumda doğumgününü ne katıldık çok guzeldı sonradan Ahmetli bıraktım elime 2 saat sonra aldım 3 kanal yaptırdım dişimde inşaat var neyse doktorum çok tatlı sonradan BI arkadasa oturmay gıttık arkadaşlar ısrar ettı bu dısle gezmeden gerı kalmadım oğlum akıllı Durmuş masallah kızımdan sonra Allah bana acıdı oğlum sakin gibi araba koltuğuna oturtuyorum etrafa bakarak oturuyor

ozlmsd gecmıs olsun canım ben başlamam daha ıle
S sevim35 kolay gelesin iş hayatı calışma hayatı canım
bullancak hayırlı olsun iş hayatı sekerım
Duha22 bende yemeye bayılıyorum
@pınar45 evet doğru tahmin çok benzıyor
kızımdan hepınıze sevgıler bebeklerinize bayıldı bakarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…