Biz de yaptırdık.Arkadaşlar merhaba
Uzun süredir takip edemedim, hastaneler yorgunluk vs vs derken. Bebeğimin ayağı alçıya alındı. Doğuştan içe dönüklük vardı. Çocuk doktoru önemsiz olarak anlattı hastaneden taburcu olurken. 6 ay zaten yapılacak bişey yok masaj yapın dedi. Kontroller esnasında diğer çocuk doktoruna sorduk o göremedi bile. Sonra Hee sorun olabilir isterseniz görünün ortopediste dedi. Benim içim rahat olmadığı için ortopediste gittik sonra geç kalmışsınız cümlesini işitmemek için. Nitekim öyle oldu. Doktor bize böyle bebekleri ilk hafta alçıya alırız dedi ki bizim bebeğimiz 15 gün hastanede kaldı, yoğun bakım ne demek? Sadece 1 sorunu mu tedavi edilir bebeklerin yoğun bakımda? Şimdi Çapaya gidiyoruz. Her hafta alçı yenileniyor, ertesi günde kontrole gidiyoruz. Daha 3 aylık bile değiliz ama çocuk doktorlarından nefret ettim. Şimdi başka bir doktora gideceğim. Bir taraftan iznim de bitiyor bu hafta. Onun stresi vardı üzerimde nasıl uzatacağım ne tepki verecekler diye. Çok şükür ön görüşme yaptım müdürümle Ramazan bayramı sonrası 6 aylık olacak o zaman başlamak istiyorum diye. Hallolacak inşallah. Aksi halde sütüm zaten az, memeden tamamen kesilir diye korkuyordum. Sırf anne sütü alsın diye yarım saatte bir emzirdiğim oluyor. Çalışırken ne mümkün.
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Rota virüs aşısı yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz? Özel hastane doktorlarına güvenmediğim için onlara fikir sormak çok mantıklı gelmiyor bana. Özel hastanenin dini imanı para olmuş.
Kızlar bebeğimin yüzünde iki tane kırmızı nokta cıktı bi anda pişik gibi değil kızamık gibi ama cok minik bu ne yaaa dün bi kasık havuc püresi yemişti onla alakası olbilir mi acaba
Canim benim çok zorlu süreçten geciyorsun allah razi olsun.Arkadaşlar merhaba
Uzun süredir takip edemedim, hastaneler yorgunluk vs vs derken. Bebeğimin ayağı alçıya alındı. Doğuştan içe dönüklük vardı. Çocuk doktoru önemsiz olarak anlattı hastaneden taburcu olurken. 6 ay zaten yapılacak bişey yok masaj yapın dedi. Kontroller esnasında diğer çocuk doktoruna sorduk o göremedi bile. Sonra Hee sorun olabilir isterseniz görünün ortopediste dedi. Benim içim rahat olmadığı için ortopediste gittik sonra geç kalmışsınız cümlesini işitmemek için. Nitekim öyle oldu. Doktor bize böyle bebekleri ilk hafta alçıya alırız dedi ki bizim bebeğimiz 15 gün hastanede kaldı, yoğun bakım ne demek? Sadece 1 sorunu mu tedavi edilir bebeklerin yoğun bakımda? Şimdi Çapaya gidiyoruz. Her hafta alçı yenileniyor, ertesi günde kontrole gidiyoruz. Daha 3 aylık bile değiliz ama çocuk doktorlarından nefret ettim. Şimdi başka bir doktora gideceğim. Bir taraftan iznim de bitiyor bu hafta. Onun stresi vardı üzerimde nasıl uzatacağım ne tepki verecekler diye. Çok şükür ön görüşme yaptım müdürümle Ramazan bayramı sonrası 6 aylık olacak o zaman başlamak istiyorum diye. Hallolacak inşallah. Aksi halde sütüm zaten az, memeden tamamen kesilir diye korkuyordum. Sırf anne sütü alsın diye yarım saatte bir emzirdiğim oluyor. Çalışırken ne mümkün.
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Rota virüs aşısı yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz? Özel hastane doktorlarına güvenmediğim için onlara fikir sormak çok mantıklı gelmiyor bana. Özel hastanenin dini imanı para olmuş.
Canim neden 30 derecede yikaniyorsun yipranir diye mi ? 50 de yika bence birşey olmazKızlar ek gıdaya basladıgımdan beri bebemin kıyafetleri hep lekeli otuz derecede leke cıkaran bi deterjann önerisi olan var mı??
Gecmis olsun, gercekten cok zor bende cok aglardim.. Kardesin kac yadindaki?Selam kızlar bugün başımdan çok kötü bir olay geçti sizinle paylaşmak istedim pazara gitmek için kardeşimi çağırdım bebeğe baksın diye döndüğümde kapıyı çalıyorum açmıyor normalde anahtarımı alırdım yanıma ama bu sefer nedense almadım aksilik işte geldimi geliyor neyse kapıyı çalarken oğlumda uyandı kardeşim sanki kış uykusuna yatmış bebek birbyanda ben bir yanda ağlamaktan harab olduk bütün komşular başıma toplandı kapıyı abilmek için kimliğimi mahfettim çilingir çağırdım gelmek bilmedi sonra allahtan yakında bir çilingir vardı annem onu almaya gitti geldi kapıyı açtı ben hemen koşup oğlumu aldım kardeşimede öyle bir tokat attımki neye uğradığını şaşırdı anca öyle uyanabildi çok zor bir durum allah düşmanımın başına vermesin Hala anlatırken bile titriyorum
biz 4 numara bez kullanıyoruz Molfix.oh be sonunda geçmişi okumayı bitirdim :) bitirmeden yazamıyorum içime sinmiyor :)
fotoğraf paylaşan arkadaşlar beni de ekleyin lütfen :) ben hepinizi eklemiştim önceden zaten :)
bizde cuma günü 16 haftayı tamamlayacağız 3. ay kilosu maşallah çok iyiydi 1100kg kadar almıştı:) zaten 3940 kg doğurdum hemde normal maşallah kilosu çok iyi :)
sadece emiyor çok şükür hiç mama ya da başka birşey vermedim :)
ek gıda için erken olduğunu düşünüyorum 5. ay dolunca bende yavaştan başlarım ama şimdi çok erken ne kadar anne sütü alırsa kardır:)
ek gıdaya başlayan anneler dikkatli olmalı bazı şeyleri belli bir aydan sonra yedirebiliriz diye biliyorum yani tecrübem yok ama internetten sürekli okuyorum :)
birde kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 3 deyim daha aslında eşime 4 al demiştim ama illa 3 diyor 7 kiloya yaklaştı ve çok kaka yapınca üstü başı batıyor bez küçük geldiğinden mi acaba ??
birde ben de dışarı çıkıyorum karnı toksa pek huysuzluk çıkarmıyor fakat bir süre sonra sıkılıyor arabasından o zaman huzursuz oluyor gezdiğimiz kadarı da yetiyor bize :)
başka başka hım aklıma geldikçe yazarım :) geçmişi okucam diye 1 haftadır yzamıyorum :)
aa birde ben saçımı boyattım kestirdim çok iyi geldi :) kouföre gittim bebeğim dışarda arabada babasıyla bekledi :)
bu arada sağ göğsüm yara oldu yine ama çok şükür uzun sürmedi geçti biran o kötü günlere döneceğim sandım :) sanırım bebek küçükken ağzı da küçüktü kavrayamıyordu şimdi kavrıyor maşallah :) bir dahA bebek yapmazsam şu göğüs ağrısından dolayı yapmam doğurmaktan daha zor gelmişti :)
Tşkler canım kardeşim 16 yaşında onunda suçu yok lise okuyor okuldan geldi çok uykusu vardıuyuya kalmış annem çok kıQcak ona ben arayımda kızmasın onaGecmis olsun, gercekten cok zor bende cok aglardim.. Kardesin kac yadindaki?
Ekledim canımoh be sonunda geçmişi okumayı bitirdim :) bitirmeden yazamıyorum içime sinmiyor :)
fotoğraf paylaşan arkadaşlar beni de ekleyin lütfen :) ben hepinizi eklemiştim önceden zaten :)
bizde cuma günü 16 haftayı tamamlayacağız 3. ay kilosu maşallah çok iyiydi 1100kg kadar almıştı:) zaten 3940 kg doğurdum hemde normal maşallah kilosu çok iyi :)
sadece emiyor çok şükür hiç mama ya da başka birşey vermedim :)
ek gıda için erken olduğunu düşünüyorum 5. ay dolunca bende yavaştan başlarım ama şimdi çok erken ne kadar anne sütü alırsa kardır:)
ek gıdaya başlayan anneler dikkatli olmalı bazı şeyleri belli bir aydan sonra yedirebiliriz diye biliyorum yani tecrübem yok ama internetten sürekli okuyorum :)
birde kaç numara bez kullanıyorsunuz ben 3 deyim daha aslında eşime 4 al demiştim ama illa 3 diyor 7 kiloya yaklaştı ve çok kaka yapınca üstü başı batıyor bez küçük geldiğinden mi acaba ??
birde ben de dışarı çıkıyorum karnı toksa pek huysuzluk çıkarmıyor fakat bir süre sonra sıkılıyor arabasından o zaman huzursuz oluyor gezdiğimiz kadarı da yetiyor bize :)
başka başka hım aklıma geldikçe yazarım :) geçmişi okucam diye 1 haftadır yzamıyorum :)
aa birde ben saçımı boyattım kestirdim çok iyi geldi :) kouföre gittim bebeğim dışarda arabada babasıyla bekledi :)
bu arada sağ göğsüm yara oldu yine ama çok şükür uzun sürmedi geçti biran o kötü günlere döneceğim sandım :) sanırım bebek küçükken ağzı da küçüktü kavrayamıyordu şimdi kavrıyor maşallah :) bir dahA bebek yapmazsam şu göğüs ağrısından dolayı yapmam doğurmaktan daha zor gelmişti :)
Canım yazdıklarımla seni etkilemek istemem ama bem yaptırdım hiç bir sprun ile kariılaşmadık şükürİyi akşamlar kızlar.rota aşısını yaoturan varmı.brn karar veremedim.int.yan etkileri ile ilgili olumsuz şeylee yazmıslar korktum.yaotıranlarda bi sıkıntı oldumu
Selam kızlar bugün başımdan çok kötü bir olay geçti sizinle paylaşmak istedim pazara gitmek için kardeşimi çağırdım bebeğe baksın diye döndüğümde kapıyı çalıyorum açmıyor normalde anahtarımı alırdım yanıma ama bu sefer nedense almadım aksilik işte geldimi geliyor neyse kapıyı çalarken oğlumda uyandı kardeşim sanki kış uykusuna yatmış bebek birbyanda ben bir yanda ağlamaktan harab olduk bütün komşular başıma toplandı kapıyı abilmek için kimliğimi mahfettim çilingir çağırdım gelmek bilmedi sonra allahtan yakında bir çilingir vardı annem onu almaya gitti geldi kapıyı açtı ben hemen koşup oğlumu aldım kardeşimede öyle bir tokat attımki neye uğradığını şaşırdı anca öyle uyanabildi çok zor bir durum allah düşmanımın başına vermesin Hala anlatırken bile titriyorum
Canım yazdıklarımla seni etkilemek istemem ama bem yaptırdım hiç bir sprun ile kariılaşmadık şükür[/
Sorma canım ama aksilik işte sen kalk hep aldığım anahtarı bu gün alma olacağı varmış demekkicanım o nasıl bir uykuymuş anlamadım ya bir daha bırakma kardeşine bence, uykusu çok ağır herhalde, Allah korusun atlatmışsınız çok geçmiş olsun, kardeşine de üzüldüm şimdi ama:S
Teşekkür ederim canım evet kardeşim şok oldu allahtan yakın çilingir vardıda annem hemen gidip çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?