2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
birde kilo vermem lazım yaaaaaaaaaaaaa 90 kiloyum çok şişkoyum ama yüzüm güzel bununla avunuyorum :)

ama yetmez zayıflamam lazım tonla kıyafetim var hiçbiri olmuyor yeni alcam hiçbirşey yakışmıyor kocam beğenmeyecek beni bu gidişle :) çok da zayıf değildim 70 75 arası olurdum hep kendimi şişko zannederdim zayıflamaya çalışırdım şimdi eski fotolara bakıp taşmışım diyorum :)

Biz de yaptırdık.
Maddi sıkıntınız yoksa yaptırın dedi doktor.2 çocuğuna yaptırdığını ,yakında aşı programına alınacağını söyledi.15 yaşına kadar koruyomuş.

Kızlar bebeğimin yüzünde iki tane kırmızı nokta cıktı bi anda pişik gibi değil kızamık gibi ama cok minik bu ne yaaa dün bi kasık havuc püresi yemişti onla alakası olbilir mi acaba

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 116
Canim benim çok zorlu süreçten geciyorsun allah razi olsun.
Aaiyi önce yaptiralim dedik sonra vazgectik yaptirmayacaz.

Selam kızlar bugün başımdan çok kötü bir olay geçti sizinle paylaşmak istedim pazara gitmek için kardeşimi çağırdım bebeğe baksın diye döndüğümde kapıyı çalıyorum açmıyor normalde anahtarımı alırdım yanıma ama bu sefer nedense almadım aksilik işte geldimi geliyor neyse kapıyı çalarken oğlumda uyandı kardeşim sanki kış uykusuna yatmış bebek birbyanda ben bir yanda ağlamaktan harab olduk bütün komşular başıma toplandı kapıyı abilmek için kimliğimi mahfettim çilingir çağırdım gelmek bilmedi sonra allahtan yakında bir çilingir vardı annem onu almaya gitti geldi kapıyı açtı ben hemen koşup oğlumu aldım kardeşimede öyle bir tokat attımki neye uğradığını şaşırdı anca öyle uyanabildi çok zor bir durum allah düşmanımın başına vermesin Hala anlatırken bile titriyorum

Gecmis olsun, gercekten cok zor bende cok aglardim.. Kardesin kac yadindaki?

biz 4 numara bez kullanıyoruz Molfix.

Gecmis olsun, gercekten cok zor bende cok aglardim.. Kardesin kac yadindaki?
Tşkler canım kardeşim 16 yaşında onunda suçu yok lise okuyor okuldan geldi çok uykusu vardıuyuya kalmış annem çok kıQcak ona ben arayımda kızmasın ona

Ekledim canım

İyi akşamlar kızlar.rota aşısını yaoturan varmı.brn karar veremedim.int.yan etkileri ile ilgili olumsuz şeylee yazmıslar korktum.yaotıranlarda bi sıkıntı oldumu

İyi akşamlar kızlar.rota aşısını yaoturan varmı.brn karar veremedim.int.yan etkileri ile ilgili olumsuz şeylee yazmıslar korktum.yaotıranlarda bi sıkıntı oldumu
Canım yazdıklarımla seni etkilemek istemem ama bem yaptırdım hiç bir sprun ile kariılaşmadık şükür

canım o nasıl bir uykuymuş anlamadım ya bir daha bırakma kardeşine bence, uykusu çok ağır herhalde, Allah korusun atlatmışsınız çok geçmiş olsun, kardeşine de üzüldüm şimdi ama:S

canım o nasıl bir uykuymuş anlamadım ya bir daha bırakma kardeşine bence, uykusu çok ağır herhalde, Allah korusun atlatmışsınız çok geçmiş olsun, kardeşine de üzüldüm şimdi ama:S
Sorma canım ama aksilik işte sen kalk hep aldığım anahtarı bu gün alma olacağı varmış demekki

Kizlar.cok yorucu bi gun gecirdim, geceden baslayayaim dun kizim ilk defa asi oldu, asilara karsi gayt tepkiliydim ama doktorum allem etti kullem etti bana rota virusu bile yaptirtti, burda ucretsiz.. Tr gidiceksin ishal olur mikrop kapar hava degisimi su degisimi falan filan sonunda olduk asiyi.. Dun erken yatirdim bebegimi, gece ateslendi 38.5 oldu ama dr 39u gecince ilac ver dedi ben bisey vermedim, uzerini ince yaptim incecik ortu orttum, ayaklarini sicak tuttum bikac saat sonra dustu atesi cok sukur. Neyse gece bizimki bi turlu uyiyamadi dogdugundan bikac hafta sonra gece uykularimiz duzene girmisti ilk defa saat 2bucukda uyudu, esim saat 6da kalkiyor 3bucuk saat uyudum yani, sonradan kizim sade e yarim saat musade etti..

Bugun hava harika burda 23 derece, piknik yapik arkadaslarla, hepsininbebegi var :). Eve geldigimde hem yorgubluk hem uykusuzluk cok fena oldum, simdi kizi uyuttum insallah uyanmazda, bende guzelce dinlenirim..

aysimason canim gecmis olsun ya iyiki cabuk kavusmussunuz birbirjnize yazik akrdesinede zaten panik olmustur
praline iyice dinlen bu bebislrrler yazik napsin asi da kolay bisey degilki

aysimason canim gecmis olsun ya iyiki cabuk kavusmussunuz birbirjnize yazik akrdesinede zaten panik olmustur
Teşekkür ederim canım evet kardeşim şok oldu allahtan yakın çilingir vardıda annem hemen gidip çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…