- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
Canım hiç üzülme benim ayagımda öyle doğmuş doğar dogmaz alcıya almıslar bir yasında da ameliyat olmusum 10 yasına kadar ortaprdik ayakabı giydim ama şimd hçbir şikayetim yok rotayı da yaptırmadım cünkü tam koruması yokmuşArkadaşlar merhaba
Uzun süredir takip edemedim, hastaneler yorgunluk vs vs derken. Bebeğimin ayağı alçıya alındı. Doğuştan içe dönüklük vardı. Çocuk doktoru önemsiz olarak anlattı hastaneden taburcu olurken. 6 ay zaten yapılacak bişey yok masaj yapın dedi. Kontroller esnasında diğer çocuk doktoruna sorduk o göremedi bile. Sonra Hee sorun olabilir isterseniz görünün ortopediste dedi. Benim içim rahat olmadığı için ortopediste gittik sonra geç kalmışsınız cümlesini işitmemek için. Nitekim öyle oldu. Doktor bize böyle bebekleri ilk hafta alçıya alırız dedi ki bizim bebeğimiz 15 gün hastanede kaldı, yoğun bakım ne demek? Sadece 1 sorunu mu tedavi edilir bebeklerin yoğun bakımda? Şimdi Çapaya gidiyoruz. Her hafta alçı yenileniyor, ertesi günde kontrole gidiyoruz. Daha 3 aylık bile değiliz ama çocuk doktorlarından nefret ettim. Şimdi başka bir doktora gideceğim. Bir taraftan iznim de bitiyor bu hafta. Onun stresi vardı üzerimde nasıl uzatacağım ne tepki verecekler diye. Çok şükür ön görüşme yaptım müdürümle Ramazan bayramı sonrası 6 aylık olacak o zaman başlamak istiyorum diye. Hallolacak inşallah. Aksi halde sütüm zaten az, memeden tamamen kesilir diye korkuyordum. Sırf anne sütü alsın diye yarım saatte bir emzirdiğim oluyor. Çalışırken ne mümkün.
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Rota virüs aşısı yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz? Özel hastane doktorlarına güvenmediğim için onlara fikir sormak çok mantıklı gelmiyor bana. Özel hastanenin dini imanı para olmuş.
ah canim şükür atlatmissiniz bununla geçmiş olsun ins.Sorma canım ama aksilik işte sen kalk hep aldığım anahtarı bu gün alma olacağı varmış demekki
oyy geçmiş olsun canim..Allah kolaylik versin...oğlumda grip oldu zor uyuttum simdi....oykr bi hapsuruyo öksürüyor ki genzi de tutukKizlar.cok yorucu bi gun gecirdim, geceden baslayayaim dun kizim ilk defa asi oldu, asilara karsi gayt tepkiliydim ama doktorum allem etti kullem etti bana rota virusu bile yaptirtti, burda ucretsiz.. Tr gidiceksin ishal olur mikrop kapar hava degisimi su degisimi falan filan sonunda olduk asiyi.. Dun erken yatirdim bebegimi, gece ateslendi 38.5 oldu ama dr 39u gecince ilac ver dedi ben bisey vermedim, uzerini ince yaptim incecik ortu orttum, ayaklarini sicak tuttum bikac saat sonra dustu atesi cok sukur. Neyse gece bizimki bi turlu uyiyamadi dogdugundan bikac hafta sonra gece uykularimiz duzene girmisti ilk defa saat 2bucukda uyudu, esim saat 6da kalkiyor 3bucuk saat uyudum yani, sonradan kizim sade e yarim saat musade etti..
Bugun hava harika burda 23 derece, piknik yapik arkadaslarla, hepsininbebegi var :). Eve geldigimde hem yorgubluk hem uykusuzluk cok fena oldum, simdi kizi uyuttum insallah uyanmazda, bende guzelce dinlenirim..
canim sana da cok gecmis olsun diş zordur.cenem agriyor uyuyamadm @Mrssuperfinepraline minione ben istanbula geliyorum sultaahmet uygun olur mu ins bulusabiliriz @Mrssuperfine fenerbahce orduevinr yakun misin orda kalacagz sanirim en azindan orda gorussek
ah canim biraz agzimizi tutynca veriliyor bi kac sonra diet yapar verirsinbirde kilo vermem lazım yaaaaaaaaaaaaa 90 kiloyum çok şişkoyum ama yüzüm güzelbununla avunuyorum :)
ama yetmez zayıflamam lazım tonla kıyafetim var hiçbiri olmuyor yeni alcam hiçbirşey yakışmıyor kocam beğenmeyecek beni bu gidişle :) çok da zayıf değildim 70 75 arası olurdum hep kendimi şişko zannederdim zayıflamaya çalışırdım şimdi eski fotolara bakıp taşmışım diyorum :)
o ne ya madensuyumuangelsturkey canım e bebekte bebekler için
leke çıkarıcı var bende alıp denemek istiyorum
yorumlar olumlu baby me markası
elma lekesi hiç çıkmıyor söylemiştim
bir arkadaş ankara sodasıyla çıkarmıştı
Canim ne zaman gidiyosun? Ben carsamba gunucenem agriyor uyuyamadm @Mrssuperfinepraline minione ben istanbula geliyorum sultaahmet uygun olur mu ins bulusabiliriz @Mrssuperfine fenerbahce orduevinr yakun misin orda kalacagz sanirim en azindan orda gorussek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?