Canim bende senin adina sevindim disari cikmana cok iyi yapmissin, bubebekler hissediyormus neyse tam evden cikarken illa bi olay cikaracaklar :) bizimkide dun aglama krizine girdi bijac dakika aglattim bende, artik buyuyorlar her agladiklarinda yanlarina kosarsak bu sefer butun isteklerini aglama kriziyle yaptirmaya calisirlar gibime geliyor.
Günaydın kızlar net paketim bitmişti sabahtan beri geçmişi okuyorum, oğluş uyudu kahvaltı etmem lazım ama telefonu elimden düşüremedim bi. Nego
kendi fotoğrafım profile pictures albümünde
İyi akşamlar kızlar.rota aşısını yaoturan varmı.brn karar veremedim.int.yan etkileri ile ilgili olumsuz şeylee yazmıslar korktum.yaotıranlarda bi sıkıntı oldumu
Nego
ben kosla kullaniyorum uatune auruyorum on yikama yapiyorum camasir sodasi hic kullanmadim annem kullanirsi sanirim bende alt pijamalarinin lastiklerinden sikayetciyim bebeklerin velini sikiyor ben bazilarini elimle cekistirip genislettim
Nego
ben kosla kullaniyorum uatune auruyorum on yikama yapiyorum camasir sodasi hic kullanmadim annem kullanirsi sanirim bende alt pijamalarinin lastiklerinden sikayetciyim bebeklerin velini sikiyor ben bazilarini elimle cekistirip genislettim
genelde hediyeler lc den gelmis ama buyuk seneye kisa giyher oglum ben bazilarini gotuup kizima biseyler aldim aman ne gerek var simdi onun ihtiyaci yok kizimin var
evet lc süper....ahhh ah kocam ve kv yüzünden ne gerek var hediye gelir diye diye aldirmadi kv esim de abartma cok alma diye diye aldurtnadilar bana.yavruma sadece 0-3 ay almistim keşke 1 yaşına kadar alsaymisim carsiya da cikarmiyo esim.gecen hastaneye gittim Karşısı mağaza girdirtmedi.dun gidelim defim sınavım var telaşım bitsin ondan sonra dedi hep erteliyo...soz verdi gidicem ama sinavdan sonra mağazanın altını üstüne getiricem oh olsun...simdi de tek maas olduk iktisatli olmalıyız muhabbetleri başladı...halbuki Abdullahim in parasiyla alacağım oyle deyince sustu....
genelde hediyeler lc den gelmis ama buyuk seneye kisa giyher oglum ben bazilarini gotuup kizima biseyler aldim aman ne gerek var simdi onun ihtiyaci yok kizimin var
hakli adamcagiz aslında.gecen ayki maaşımi devlet geri istiyo borçlandik devlete ne acayip demi yeni duyuyorum böyle bişi:) rapor almadım izne ayrıldım. e araba borcu da ödüyoruz iki taksit kalmış..ufaklık bereketiyle gelir sıkma canını dedim esime.
hediye cok geldi sagolsunlar...ama elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz demişler. ...ya küçük oluyo ya buyuk seneye giyebilir ya da ben begenmiyorum:)
hediye cok geldi sagolsunlar...ama elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz demişler. ...ya küçük oluyo ya buyuk seneye giyebilir ya da ben begenmiyorum:)
Aynen cnm ya bide hediyeleri hep 1 yas fln aliyolar bende goturup degistirdim lc leri simdiye giymelik aldimm..tek maas muhabbeti bizdede var malesef ev odedigimiz icinama ogluma bi sure kendim bakmak icin biraz sikintya raziyim