- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
Evet benim kızım :)gunaydin seker kizlar @miss_curious okut canim o belki sana kiyamamistir ablan la halledersin hazir pide falan yaptir guzel olur annenin ruhuna ins Allah kabuletsin...
angelsturkey senin kizin mi masallah ya Nego gunaydin
genelde hediyeler lc den gelmis ama buyuk seneye kisa giyher oglum ben bazilarini gotuup kizima biseyler aldim aman ne gerek var simdi onun ihtiyaci yok kizimin var
canım lc nin internet sitesinden alsana güvenilir merak etme çok alış veriş yaptık emire bana üstelik olmayan ürünü mağazasına gidip değişebiliyorsun, sen beğendiklerini al olmazsa eşin götürüp mağazadan değişir:) hem outlet ürünler daha rahat bulunuyor internet sitesinden:) benim eşimde aynısını der bende aynen senin gibi yavrumun parası sanane diyorum:)canimmm
evet lc süper....ahhh ah kocam ve kv yüzünden ne gerek var hediye gelir diye diye aldirmadi kv esim de abartma cok alma diye diye aldurtnadilar bana.yavruma sadece 0-3 ay almistimkeşke 1 yaşına kadar alsaymisim carsiya da cikarmiyo esim.gecen hastaneye gittim Karşısı mağaza girdirtmedi.dun gidelim defim sınavım var telaşım bitsin ondan sonra dedi hep erteliyo...soz verdi gidicem ama sinavdan sonra mağazanın altını üstüne getiricem oh olsun...simdi de tek maas olduk iktisatli olmalıyız muhabbetleri başladı...halbuki Abdullahim in parasiyla alacağım oyle deyince sustu....
iyi etmişsin.büyüyünce ihtiyaçları da büyüyor:)
hakli adamcagiz aslında.gecen ayki maaşımi devlet geri istiyo borçlandik devlete ne acayip demi yeni duyuyorum böyle bişi:) rapor almadım izne ayrıldım. e araba borcu da ödüyoruz iki taksit kalmış..ufaklık bereketiyle gelir sıkma canını dedim esime.
canım aynen bereketiyle gelir hiç sıkma canını sonuçta bebeğine bakacaksın bunun huzuru olacak hem farzet ki çalışmıyordun bizde tek maaşla geçiniyoruz:)hediye cok geldi sagolsunlar...ama elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz demişler. ...ya küçük oluyo ya buyuk seneye giyebilir ya da ben begenmiyorum:)
canım büyüme atağı var bak istersen netten o dönemlerde huyları değişiyorBenim oğlanın huyu değişti ya pazartesiden beri zorla emiyor AÇ biliyorum ama almıyor sonra uyumakta zorlanıyor uymayınca huysuzlaniyor agliyor surekli ağzına baktım pamukçuk filan da göremedim gerçi hayatımda hic pamukçuk da görmedim ama olsa anlardim herhalde dimi, uyuyunca hemen geri uyaniyor simdi ilk defa yuz ustu yatirdim uyanmadi ondan da korkuyorum gozum uzerinde surekli başka bi derdi mi var acaba diyorum doktora gotursem mi kizlar
Bu arada dışarı çıkmaktan bahsedilmiş biz ne zaman dışarı ciksak ben daha rahat ediyorum evde uyumayan çocuk arabaya binince direkt uykuya dalıyor akşamına evde de daha huzurlu oluyo, 2 kere de işyerime goturdum hep uyudu, rahatça islerimi hallettim ben boşuna evde oturuyomusum dedim çünkü evde uyanıktı huysuzdu derken tüm vaktim onla geciyo daha az yoruluyorum dışarıda ama çıkana kadar kıyamet kopuyo o ayrı
canım etiket için soru sordum mesaj kutuna bakarmısın?Bu arada dışarı çıkmaktan bahsedilmiş biz ne zaman dışarı ciksak ben daha rahat ediyorum evde uyumayan çocuk arabaya binince direkt uykuya dalıyor akşamına evde de daha huzurlu oluyo, 2 kere de işyerime goturdum hep uyudu, rahatça islerimi hallettim ben boşuna evde oturuyomusum dedim çünkü evde uyanıktı huysuzdu derken tüm vaktim onla geciyo daha az yoruluyorum dışarıda ama çıkana kadar kıyamet kopuyo o ayrı
Birde mevlid içinminione den tesbih fikri hihami den Yasin i Şerif kitabı fikri hoşuma gitti ikisinide vermek istiyorum bakalım eşim ne diyecek:) inşallah olur istediğim gibi, yemek olarak pide ayran yeşillikli bir salata ve yourtlu bir salata tatlı olarakta iki çeşit yaparım diyorum tatlını birini annem yapar, kullan at tabaklardan alırız
çay serviside olsa mı kızlar çok kalabalık olmayacak 30 kişi anca olur tabi benim tahminim:) belki daha az belki daha çok malum çağırdığınız kişi tek gelmiyor çoğu zaman
haftaya temizliğe başlama lazım inşaallah
çay iyi olur canim hele de tatliyla himm:).bence.Birde mevlid içinminione den tesbih fikri hihami den Yasin i Şerif kitabı fikri hoşuma gitti ikisinide vermek istiyorum bakalım eşim ne diyecek:) inşallah olur istediğim gibi, yemek olarak pide ayran yeşillikli bir salata ve yourtlu bir salata tatlı olarakta iki çeşit yaparım diyorum tatlını birini annem yapar, kullan at tabaklardan alırız
çay serviside olsa mı kızlar çok kalabalık olmayacak 30 kişi anca olur tabi benim tahminim:) belki daha az belki daha çok malum çağırdığınız kişi tek gelmiyor çoğu zaman
haftaya temizliğe başlama lazım inşaallah
canım ekledim seni de ama şimdi kaldırdım fotoları açıyım da bak:)inşallah istediğin gibi gider herşey :)
benim de yaz temizliği yapmam lazım tüller perdeler camlar halılar dolap içleri :) bu arada beni eklesene merak ettim fotolarını :)
Canım duvarları silemem siline boya yapmamış kp!! Zaten küflü yerler var oraları sile sile boyası gitti! mevlid sonrası boya işi de varçay iyi olur canim hele de tatliyla himm:).bence.
temizlik baya baya bahar temzligimi duvar silme filan. ben de yapicam ama daha sonra biraz büyüsun ufaklik hava ısınsin.
ikramliklar gayet iyi ins herkes gelir de yorulmazsin bir daha.
ben mevlit yapsam kac mevlit gerekir arkadaşlar akrabalar öğrenciler vs vs.
Canım o duvardaki küfleri nasıl gideriyosun bizde de cıktı ve ben internetten küf mantarının tipini görünce resmen korktum böcek gibi o yüzden esime ben bu evde oturmam dedim yarın ailemin yanına gitcez kızımla esim de evi boyatcak ama daha kolay bi çözümü varsa boya ile uğraşmasa da olurCanım duvarları silemem siline boya yapmamış kp!! Zaten küflü yerler var oraları sile sile boyası gitti! mevlid sonrası boya işi de var
Canım açıkçası herkes gelsin bir zahmet benim kimseyi eğleyecek halim yok, kv me dedim gelmeyen senin taraftan olursa beni ilgilendirmez ayıca kabul etmem senin evine gelir gelen daha sonra dedim:) napıyım duha zamanında çok yaptımda ne oldu ki kesinlikle yapmayan yaranıyor bu devirde, karar aldım kimse için paralamıycam kendimi, bir misafir gelecek olsa evi kırklıyorum ikramlar desen 7-8 çeşit olmazsa rahat edemiyorum, aynı muameleyi göremediğim için yapmama kararı aldım, üstelik birde nankör kocam var amaaaan artık ben önemliyim, kaç kere kv tarafından gelmek isteyenleri reddettim mevlid yapıcam dedim bir daha sorma dedim kv ye:) hatta emrivaki yapıp komşuyu getirdi epey laf söyledim, severim ederim ama hayatıma asla müdahale ettirmem herkes sınırını bilecek o kadar:)
Anne tarafından kimseyle görüşmüyoruz desem yeri bir sürü teyzem dayım var ama bizi dışlamışlar hep nedense bilmem evimiz uzak diye sanırım, o yüzden samimiyet yok, anneme dedim çağırıcam diye nasıl sevindi, çağırması benden gelmezlerse kendileri bilir... Birde küs olduğum abim ve karısı var acı gerçek, annem onu da çağır diyor ama bilemiyorum çağırıcam sanırım aman büyüklük bende kalsın:)
Burnu mu tikali acaba ?Kizlar merhaba once derdimi yazayim oglum emmeyi reddediyor. cok agloyo yoruluyo uykusu geliyo anca o zaman emiyo bide gece emiyo aranizda boyle bi sorun yasayip cozum bulan var mi
Olsa anlarsin tabi canim. Bembeyaz oluyor agzinin iciBenim oğlanın huyu değişti ya pazartesiden beri zorla emiyor AÇ biliyorum ama almıyor sonra uyumakta zorlanıyor uymayınca huysuzlaniyor agliyor surekli ağzına baktım pamukçuk filan da göremedim gerçi hayatımda hic pamukçuk da görmedim ama olsa anlardim herhalde dimi, uyuyunca hemen geri uyaniyor simdi ilk defa yuz ustu yatirdim uyanmadi ondan da korkuyorum gozum uzerinde surekli başka bi derdi mi var acaba diyorum doktora gotursem mi kizlar
Benimki de öyle tam çözüm bulmuş değilim ama uykudan uyanır uyanmaz veriyorum hemen o zaman alıyor bi de yüksek sesle eeee eeee eeee deyip poposunu pışpışlıyorum o zaman da alıyorKizlar merhaba once derdimi yazayim oglum emmeyi reddediyor. cok agloyo yoruluyo uykusu geliyo anca o zaman emiyo bide gece emiyo aranizda boyle bi sorun yasayip cozum bulan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?