2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim oğlanın huyu değişti ya pazartesiden beri zorla emiyor AÇ biliyorum ama almıyor sonra uyumakta zorlanıyor uymayınca huysuzlaniyor agliyor surekli ağzına baktım pamukçuk filan da göremedim gerçi hayatımda hic pamukçuk da görmedim ama olsa anlardim herhalde dimi, uyuyunca hemen geri uyaniyor simdi ilk defa yuz ustu yatirdim uyanmadi ondan da korkuyorum gozum uzerinde surekli başka bi derdi mi var acaba diyorum doktora gotursem mi kizlar

Bu arada dışarı çıkmaktan bahsedilmiş biz ne zaman dışarı ciksak ben daha rahat ediyorum evde uyumayan çocuk arabaya binince direkt uykuya dalıyor akşamına evde de daha huzurlu oluyo, 2 kere de işyerime goturdum hep uyudu, rahatça islerimi hallettim ben boşuna evde oturuyomusum dedim çünkü evde uyanıktı huysuzdu derken tüm vaktim onla geciyo daha az yoruluyorum dışarıda ama çıkana kadar kıyamet kopuyo o ayrı

genelde hediyeler lc den gelmis ama buyuk seneye kisa giyher oglum ben bazilarini gotuup kizima biseyler aldim aman ne gerek var simdi onun ihtiyaci yok kizimin var

.sende benim kafadansın eğer miniğimin ihtiyacı olan bir şey değilse abisine değiştiriyorum:) mesela miniğime adidastan ilk adım ayakkabısı almış biri 90 lira yuh yani neyse dışarda bile giyemez altı ev ayakkabısı şeklinde, eşime dedim ya abisine eşofman takımı al yerine ya mont ya ayakkabı:) niye giysin dedi dedim sen iyimisin 90 liralık ayakabıyı el kadar bebe giyse ne giymese ne abisine aldığınıda zaten büyüyünce kardeşi giymeyecek mi:) velhasıl abisine ayakkabı aldı yerine:)
canım lc nin internet sitesinden alsana güvenilir merak etme çok alış veriş yaptık emire bana üstelik olmayan ürünü mağazasına gidip değişebiliyorsun, sen beğendiklerini al olmazsa eşin götürüp mağazadan değişir:) hem outlet ürünler daha rahat bulunuyor internet sitesinden:) benim eşimde aynısını der bende aynen senin gibi yavrumun parası sanane diyorum:)

hediye cok geldi sagolsunlar...ama elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz demişler. ...ya küçük oluyo ya buyuk seneye giyebilir ya da ben begenmiyorum:)
canım aynen bereketiyle gelir hiç sıkma canını sonuçta bebeğine bakacaksın bunun huzuru olacak hem farzet ki çalışmıyordun bizde tek maaşla geçiniyoruz:)
canım büyüme atağı var bak istersen netten o dönemlerde huyları değişiyor

canım sen o zaman ne duruyorsun evde gezsene:) benimki ağlamasa oturmam:)

canım etiket için soru sordum mesaj kutuna bakarmısın?

Hanımlar oğlumunda doğum günü yaklaşıyor hem mevlid hem doğum günü telaşı, ikisini aynı gün yapmaktı niyetim ama şimdi millete hediye alın der gibi olur o da olmaz, birde benimki angry bird delisi onun süslerini alıp süslüyüm bu sefer diyorum artık iyice büyüdü ve doğum günlerini çok seviyor benim kuzu:) angry birdlü pasta süsler falan, birde hastane odalarınıza yapmıştınız ya kağıda yazmıştınız hoş geldin bebek falan, bende iyi ki doğdun yazıyım diyorum ne bileyim işte halaları teyzesi babaanne annane o kadar işte:)

Birde mevlid için minione den tesbih fikri hihami den Yasin i Şerif kitabı fikri hoşuma gitti ikisinide vermek istiyorum bakalım eşim ne diyecek:) inşallah olur istediğim gibi, yemek olarak pide ayran yeşillikli bir salata ve yourtlu bir salata tatlı olarakta iki çeşit yaparım diyorum tatlını birini annem yapar, kullan at tabaklardan alırız

çay serviside olsa mı kızlar çok kalabalık olmayacak 30 kişi anca olur tabi benim tahminim:) belki daha az belki daha çok malum çağırdığınız kişi tek gelmiyor çoğu zaman

haftaya temizliğe başlama lazım inşaallah

inşallah istediğin gibi gider herşey :)

benim de yaz temizliği yapmam lazım tüller perdeler camlar halılar dolap içleri :) bu arada beni eklesene merak ettim fotolarını :)

çay iyi olur canim hele de tatliyla himm:).bence.
temizlik baya baya bahar temzligimi duvar silme filan. ben de yapicam ama daha sonra biraz büyüsun ufaklik hava ısınsin.
ikramliklar gayet iyi ins herkes gelir de yorulmazsin bir daha.

ben mevlit yapsam kac mevlit gerekir arkadaşlar akrabalar öğrenciler vs vs.

inşallah istediğin gibi gider herşey :)

benim de yaz temizliği yapmam lazım tüller perdeler camlar halılar dolap içleri :) bu arada beni eklesene merak ettim fotolarını :)
canım ekledim seni de ama şimdi kaldırdım fotoları açıyım da bak:)

sorma dip köşe giricem temizliğe, sonra boya işide var bende

Canım duvarları silemem siline boya yapmamış kp!! Zaten küflü yerler var oraları sile sile boyası gitti! mevlid sonrası boya işi de var

Canım açıkçası herkes gelsin bir zahmet benim kimseyi eğleyecek halim yok, kv me dedim gelmeyen senin taraftan olursa beni ilgilendirmez ayıca kabul etmem senin evine gelir gelen daha sonra dedim:) napıyım duha zamanında çok yaptımda ne oldu ki kesinlikle yapmayan yaranıyor bu devirde, karar aldım kimse için paralamıycam kendimi, bir misafir gelecek olsa evi kırklıyorum ikramlar desen 7-8 çeşit olmazsa rahat edemiyorum, aynı muameleyi göremediğim için yapmama kararı aldım, üstelik birde nankör kocam var amaaaan artık ben önemliyim, kaç kere kv tarafından gelmek isteyenleri reddettim mevlid yapıcam dedim bir daha sorma dedim kv ye:) hatta emrivaki yapıp komşuyu getirdi epey laf söyledim, severim ederim ama hayatıma asla müdahale ettirmem herkes sınırını bilecek o kadar:)
Anne tarafından kimseyle görüşmüyoruz desem yeri bir sürü teyzem dayım var ama bizi dışlamışlar hep nedense bilmem evimiz uzak diye sanırım, o yüzden samimiyet yok, anneme dedim çağırıcam diye nasıl sevindi, çağırması benden gelmezlerse kendileri bilir... Birde küs olduğum abim ve karısı var acı gerçek, annem onu da çağır diyor ama bilemiyorum çağırıcam sanırım aman büyüklük bende kalsın:)

Merhaba arkadaşlar oğlum 2.5 aylık son zamanlarda öğle uykusu pek yok 1 saatte iki kere kalkıyor yada 35 dk falan aglamasi pek yok ama uyumak istemiyor

Canım o duvardaki küfleri nasıl gideriyosun bizde de cıktı ve ben internetten küf mantarının tipini görünce resmen korktum böcek gibi o yüzden esime ben bu evde oturmam dedim yarın ailemin yanına gitcez kızımla esim de evi boyatcak ama daha kolay bi çözümü varsa boya ile uğraşmasa da olur

angelsturkey ah canım sorma bu sene çıktı

çamaşır suyu püskürtüp siliyorum geçici bir çözüm

üstelik artık lekesi çıkmıyor

on kere sildim küf giderici sprey var ama denemedim

eşin boyarken küf önleyici boya alsın

yoksa yine çıkar

çaresi yalıtım ve küf önleyici boya

ya da evim şahanede yapıyorlar

böyle renkli bir sıva malzemesi var

onu yapıyorlar boyayada gerek kalmıyor

Kizlar merhaba once derdimi yazayim oglum emmeyi reddediyor. cok agloyo yoruluyo uykusu geliyo anca o zaman emiyo bide gece emiyo aranizda boyle bi sorun yasayip cozum bulan var mi

Olsa anlarsin tabi canim. Bembeyaz oluyor agzinin ici

Kizlar merhaba once derdimi yazayim oglum emmeyi reddediyor. cok agloyo yoruluyo uykusu geliyo anca o zaman emiyo bide gece emiyo aranizda boyle bi sorun yasayip cozum bulan var mi
Benimki de öyle tam çözüm bulmuş değilim ama uykudan uyanır uyanmaz veriyorum hemen o zaman alıyor bi de yüksek sesle eeee eeee eeee deyip poposunu pışpışlıyorum o zaman da alıyor

Merhaba 2015 Ocak ayının güzel anneleri hep takip ettim sizi ama yazmak bi türlü kısmet olmadı ama artık fırsat buldukça bende yazarım.bende 8 ocak ocakta sezeryanla doğum yaptım ve minik oğlumu kucağıma aldım çok şükür (aslında pek minik sayılmazdı 4300 dü doktorumuz bile o kadar beklemiyordu ) allah olmayan herkese nasip etsin çok güzel bi duygu. Oğluşuma gelirsek maşallah sorunsuz bi bebek.ilk bebeğim o yüzden hiç ama hiç tecrübem yoktu hatta 10 dk. bile bebek bakmışlığım yoktu allah gönlüme göre verdi yazdığınız biçok şeyden faydalandım allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…