2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar merhaba once derdimi yazayim oglum emmeyi reddediyor. cok agloyo yoruluyo uykusu geliyo anca o zaman emiyo bide gece emiyo aranizda boyle bi sorun yasayip cozum bulan var mi
Ben çok aç olup da emmeyince sağıp biberonla veriyorum.
Bir yerde okumuştum, gaz olacak korkusuyla memeyi reddeder diye yazıyordu.
Bi de kimi zaman ayakta emziriyorum pış pış layarak, zor oluyor kollarım sırtım kopuyor ama genellikle başarılı oluyorum.

Büyüme atağı olabilir canım.ters yatırma olayına gelince ben sürekli ters yatırıyorum. Önceleri biraz mızmızlanıyordu ama şimdi oda alıştı hatta en uzun süreli uykularını ters yaptırdığımda uyuyo çünkü ters yatınca karnına baskı oluyo buda rahat gaz çıkarmasını ve kaka yapmasını sağlıyor. Hee bide yabancılar hep ters yatırıyormuş çünkü omuz gelişimi güzel olsun dimdik olsunlar diye

Canım şu son moda çerçeveler var ya bugs bunny li falan onun angry birds lüksünü bulursan alabilirsin bence çok sever hem fotoğraf çekimide güzel oluyo naçizane fikrim

Benim kızım yüzüstü yatmayı reddediyor ağlıyor. Başını olduğu gibi koyuyor (ağzı burnu kapanıyor)
Siz nasıl alıştırdınız?

Kizlar destek minderi almak istiyorum.
http://mobil.e-bebek.com/bebefox-bebek-destek-emzirme-minderi-fiyonklu_BFO-120046-K
Bunu alacagim ama boyutu küçük mu büyük mu bilemedim.
Siz aldiniz mi ?
Canım ben de mycey pembe var ve 45 kiloluk yeğenimin beline bile giremiyor hemşire bana yan tut dedi emzirme için.. Destek olarak bebeğime şu an oturtmadım hiç ama denemedim. Ben daha Pahalı aldım ama çok matah bir şer seğil gerçi senin gösterdiğim fiyatlı değil ama almasan da olur'lardan.. Iyi ki almışım diyemiyorum... Onun boyutu biraz daha büyük bir de mycey şerden ben sonradan gördüm yumuşak yapısı var benimki küçük sert gibi.

kılzar bebeğim in 3 aylık olmasına 1 hafta var,5 kademeli baston arabamızla dışarı çıkıyoruz yatak pozisyonunda değilde 4 yada 3 ncu kademye alıyorum o şekılde gezmeyı çok sevıyor,omurgası için tehlıke yaratırmı,sonuçta oturma pozisyonu değil yatma ile oturma arası oluyor,birde hedşye gelen arabayı sevmediğim için tekerlerini silip onu eve getirdim onla oda oda gzeıyoruz ben bulaşık yıkarken evı süpürürken oda beni izliyor yine o pozisyonda oturuyor umarım sakıncası yoktur

Benim kızım yüzüstü yatmayı reddediyor ağlıyor. Başını olduğu gibi koyuyor (ağzı burnu kapanıyor)
Siz nasıl alıştırdınız?
Önceleri bizimki de ağlıyordu ama çok şiddetli değildi o yüzden müdahale etmedik (içim gitti ama eşim bekleyelim bakalım dedi iyikide demiş ) sonra bi baktık ağlarken alttan pırt pırt çıkmaya başladı. Bunu her gün azar azar uyguladık.sonra bi gün yine gaz çıkarsın diye ters yatırdım baktım uyumuş.bende korktum birşey olur mu acaba diye sürekli kontrol ettim.bide ben doğduğundan beri hep yan yatırdım o da alışmış kendi hemen yan çeviriyo kafasını hatta yarım saatte bi değişitiriyor sende önceleri çok zorlama azar azar ters yatır ağzı tıkanmasın dersen göğsünün altına küçük bi yastık koy birşey olmaz allahın izniyle valla ben çok rahat ettim bizimde gazımız çöktü nurse harweys aldırdım eşime bi şişeyi bile bitirmedik

Bence sıkıntı olmaz bende mutfakta birşeyler yaparken pusetine koyuyorum yanımda beni izliyo.pusette ne yatar ne oturur pozisyonda çünkü.dışarı çıkarkende pusetini takıyoruz arabasına yine aynı şekilde. Ama evindeyken çok uzun süre kalmasın bence yinede

yok cnm gün içinde evi toplarken 20 dk birde kahvaltı yaparken 20 dk yanı 1 saati geçmiyor içinde durdugu süre

hadi bakalım biz atlattık sıra sende Allah kolaylıklar versin ne kadr benm evimde olmasada çok zor bir olay evde o kdr kişiyi ağırlamak inşallah herşey gönlünce olur cnm

şu havalar iyiki ısınıyor çok mutlu oluyorumm yaşasınn çünkü her gün en az 45 dk oğlumla bebek arabımızla dışarı yürüyüşe çıkıyoruz,ne kdr kaldırımlar kötü olsada bir şekılde hafıf baston arabamız sayesinde yeri gelıyo kucağıma aldığım anlar olsada çok keyıflı geçıyor ,böyle giderse inşallah yaza kadr 4-5 kg veririm belki,yalnız o kdr uyanık bir oğlum varki,su içmek için 5 sn durdum hemennn ağlıyoo nye durduk dıye :)) o kdr sevdi gezmeyi maşşallah inşlah böyle devam eder

Bu bebeklerin hepsi aynı mı bizimki de 2 sn duralım hemen açıyo gözünü ama kilo olayını hiç sorma offf

Masallah nazar degmesin kuzuna benimkide oyle balkona bile cikarsam seviniyor bu aralar zaten palvic bandaj yuzunden cok huysuz surekli gezme istiyor

En kisa zamanda ins duzelir annesi hayirlisiylw bantindan kurtulursun doya doya gezersinuz insallah
Inşallah canim ya hareketli bi bebek olmasa belki bu kadar olmazdi ama simdi cok zorluyor bizi allahtan sicaklar iyce basmadan cikartiriz diye umid ediyorum

ben geldim arkadaslarla piknik yaptik guzel bi parkta sonrada alisveris yaptik kizim cok yoruldu uyudu esim nobetci ahmetle basbasayiz ahmetten bi hafta kucuk arkadasin oglu oda vardi bide songulum kankam cok sicak bigundu 25 Derece olmus bi ara

Bunlarda kendime oglusuma cankizima aldikalrim lcw dan tisort aldim ne esofman aldim oglusumun hic tisortu yoktu 3tanesi 18 e

Eklentiler

• CAM00686.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 86
  • CAM00687.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 86
  • CAM00688.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…