Ben çok aç olup da emmeyince sağıp biberonla veriyorum.Kizlar merhaba once derdimi yazayim oglum emmeyi reddediyor. cok agloyo yoruluyo uykusu geliyo anca o zaman emiyo bide gece emiyo aranizda boyle bi sorun yasayip cozum bulan var mi
Büyüme atağı olabilir canım.ters yatırma olayına gelince ben sürekli ters yatırıyorum. Önceleri biraz mızmızlanıyordu ama şimdi oda alıştı hatta en uzun süreli uykularını ters yaptırdığımda uyuyo çünkü ters yatınca karnına baskı oluyo buda rahat gaz çıkarmasını ve kaka yapmasını sağlıyor. Hee bide yabancılar hep ters yatırıyormuş çünkü omuz gelişimi güzel olsun dimdik olsunlar diyeBenim oğlanın huyu değişti ya pazartesiden beri zorla emiyor AÇ biliyorum ama almıyor sonra uyumakta zorlanıyor uymayınca huysuzlaniyor agliyor surekli ağzına baktım pamukçuk filan da göremedim gerçi hayatımda hic pamukçuk da görmedim ama olsa anlardim herhalde dimi, uyuyunca hemen geri uyaniyor simdi ilk defa yuz ustu yatirdim uyanmadi ondan da korkuyorum gozum uzerinde surekli başka bi derdi mi var acaba diyorum doktora gotursem mi kizlar
Canım şu son moda çerçeveler var ya bugs bunny li falan onun angry birds lüksünü bulursan alabilirsin bence çok sever hem fotoğraf çekimide güzel oluyo naçizane fikrimHanımlar oğlumunda doğum günü yaklaşıyor hem mevlid hem doğum günü telaşı, ikisini aynı gün yapmaktı niyetim ama şimdi millete hediye alın der gibi olur o da olmaz, birde benimki angry bird delisi onun süslerini alıp süslüyüm bu sefer diyorum artık iyice büyüdü ve doğum günlerini çok seviyor benim kuzu:) angry birdlü pasta süsler falan, birde hastane odalarınıza yapmıştınız ya kağıda yazmıştınız hoş geldin bebek falan, bende iyi ki doğdun yazıyım diyorum ne bileyim işte halaları teyzesi babaanne annane o kadar işte:)
Benim kızım yüzüstü yatmayı reddediyor ağlıyor. Başını olduğu gibi koyuyor (ağzı burnu kapanıyor)Büyüme atağı olabilir canım.ters yatırma olayına gelince ben sürekli ters yatırıyorum. Önceleri biraz mızmızlanıyordu ama şimdi oda alıştı hatta en uzun süreli uykularını ters yaptırdığımda uyuyo çünkü ters yatınca karnına baskı oluyo buda rahat gaz çıkarmasını ve kaka yapmasını sağlıyor. Hee bide yabancılar hep ters yatırıyormuş çünkü omuz gelişimi güzel olsun dimdik olsunlar diye
Canım ben de mycey pembe var ve 45 kiloluk yeğenimin beline bile giremiyor hemşire bana yan tut dedi emzirme için.. Destek olarak bebeğime şu an oturtmadım hiç ama denemedim. Ben daha Pahalı aldım ama çok matah bir şer seğil gerçi senin gösterdiğim fiyatlı değil ama almasan da olur'lardan.. Iyi ki almışım diyemiyorum... Onun boyutu biraz daha büyük bir de mycey şerden ben sonradan gördüm yumuşak yapısı var benimki küçük sert gibi.Kizlar destek minderi almak istiyorum.
http://mobil.e-bebek.com/bebefox-bebek-destek-emzirme-minderi-fiyonklu_BFO-120046-K
Bunu alacagim ama boyutu küçük mu büyük mu bilemedim.
Siz aldiniz mi ?
Canım ben kullandığımız yastıklar var ya kendimiz için yan yatırıp onun üstüne koyuyorum rahat oluyo. Görümcemde vardı destek yastığı deneyim dedim ama hiç rahat edemedim sevmedim.Kizlar destek minderi almak istiyorum.
http://mobil.e-bebek.com/bebefox-bebek-destek-emzirme-minderi-fiyonklu_BFO-120046-K
Bunu alacagim ama boyutu küçük mu büyük mu bilemedim.
Siz aldiniz mi ?
Önceleri bizimki de ağlıyordu ama çok şiddetli değildi o yüzden müdahale etmedik (içim gitti ama eşim bekleyelim bakalım dedi iyikide demişBenim kızım yüzüstü yatmayı reddediyor ağlıyor. Başını olduğu gibi koyuyor (ağzı burnu kapanıyor)
Siz nasıl alıştırdınız?
Bence sıkıntı olmaz bende mutfakta birşeyler yaparken pusetine koyuyorum yanımda beni izliyo.pusette ne yatar ne oturur pozisyonda çünkü.dışarı çıkarkende pusetini takıyoruz arabasına yine aynı şekilde. Ama evindeyken çok uzun süre kalmasın bence yinedekılzar bebeğim in 3 aylık olmasına 1 hafta var,5 kademeli baston arabamızla dışarı çıkıyoruz yatak pozisyonunda değilde 4 yada 3 ncu kademye alıyorum o şekılde gezmeyı çok sevıyor,omurgası için tehlıke yaratırmı,sonuçta oturma pozisyonu değil yatma ile oturma arası oluyor,birde hedşye gelen arabayı sevmediğim için tekerlerini silip onu eve getirdim onla oda oda gzeıyoruz ben bulaşık yıkarken evı süpürürken oda beni izliyor yine o pozisyonda oturuyor umarım sakıncası yoktur
yok cnm gün içinde evi toplarken 20 dk birde kahvaltı yaparken 20 dk yanı 1 saati geçmiyor içinde durdugu süreBence sıkıntı olmaz bende mutfakta birşeyler yaparken pusetine koyuyorum yanımda beni izliyo.pusette ne yatar ne oturur pozisyonda çünkü.dışarı çıkarkende pusetini takıyoruz arabasına yine aynı şekilde. Ama evindeyken çok uzun süre kalmasın bence yinede
Yok canım birşey olmaz rahat ol ben her emzirmeden sonrada bi beş on dakika bırakıyorum kusmasın diyeyok cnm gün içinde evi toplarken 20 dk birde kahvaltı yaparken 20 dk yanı 1 saati geçmiyor içinde durdugu süre
hadi bakalım biz atlattık sıra sende Allah kolaylıklar versin ne kadr benm evimde olmasada çok zor bir olay evde o kdr kişiyi ağırlamak inşallah herşey gönlünce olur cnmBirde mevlid içinminione den tesbih fikri @hihami den Yasin i Şerif kitabı fikri hoşuma gitti ikisinide vermek istiyorum bakalım eşim ne diyecek:) inşallah olur istediğim gibi, yemek olarak pide ayran yeşillikli bir salata ve yourtlu bir salata tatlı olarakta iki çeşit yaparım diyorum tatlını birini annem yapar, kullan at tabaklardan alırız
çay serviside olsa mı kızlar çok kalabalık olmayacak 30 kişi anca olur tabi benim tahminim:) belki daha az belki daha çok malum çağırdığınız kişi tek gelmiyor çoğu zaman
haftaya temizliğe başlama lazım inşaallah
Bu bebeklerin hepsi aynı mı bizimki de 2 sn duralım hemen açıyo gözünüşu havalar iyiki ısınıyor çok mutlu oluyorumm yaşasınn çünkü her gün en az 45 dk oğlumla bebek arabımızla dışarı yürüyüşe çıkıyor uz,ne kdr kaldırımlar kötü olsada bir şekılde hafıf baston arabamız sayesinde yeri gelıyo kucağıma aldığım anlar olsada çok keyıflı geçıyor ,böyle giderse inşallah yaza kadr 4-5 kg veririm belki,yalnız o kdr uyanık bir oğlum varki,su içmek için 5 sn durdum hemennn ağlıyoo nye durduk dıye :)) o kdr sevdi gezmeyi maşşallah inşlah böyle devam eder
Masallah nazar degmesin kuzunaşu havalar iyiki ısınıyor çok mutlu oluyorumm yaşasınn çünkü her gün en az 45 dk oğlumla bebek arabımızla dışarı yürüyüşe çıkıyoruz,ne kdr kaldırımlar kötü olsada bir şekılde hafıf baston arabamız sayesinde yeri gelıyo kucağıma aldığım anlar olsada çok keyıflı geçıyor ,böyle giderse inşallah yaza kadr 4-5 kg veririm belki,yalnız o kdr uyanık bir oğlum varki,su içmek için 5 sn durdum hemennn ağlıyoo nye durduk dıye :)) o kdr sevdi gezmeyi maşşallah inşlah böyle devam eder
En kisa zamanda ins duzelir annesi hayirlisiylw bantindan kurtulursun doya doya gezersinuz insallahMasallah nazar degmesin kuzunabenimkide oyle balkona bile cikarsam seviniyor bu aralar zaten palvic bandaj yuzunden cok huysuz surekli gezme istiyor
Inşallah canim ya hareketli bi bebek olmasa belki bu kadar olmazdi ama simdi cok zorluyor bizi allahtan sicaklar iyce basmadan cikartiriz diye umid ediyorumEn kisa zamanda ins duzelir annesi hayirlisiylw bantindan kurtulursun doya doya gezersinuz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?