gerçekten bu 80li modeller böyle benimki de öyle gidelim kalbini bi kere daha duyalım ben bi ay bekleyemem dedim o da ne gerek var duyduk bebeğe ısı veriliyomuş zararlı dedi götürmüyo beni 10. haftayı beklicem mecbur:2:
bende kalp atısını duymak içn erken gitmek istemiştim. hastaneden randevu alacaktım ama bana da eşim izin vermemişti canım. sonrada kendi doktorumun randevusunu öne almıştım. sonra bende hak verdim eşime kendi doktorumdan başkasına gözüküp kafamı karıştırmaya gerek yok. bence sende öyle yap doktorundan da çok memnundun sanırım.
evet canım cook memnunum ama adam 10 unda gel dedı zırt pırt gıtmek istemedim. Birde şimdi adam hastane değiştiriyor ya bir hediye çiçek falan götürsem iyi olur mu??:26:yalakalık babında
ben de çok istedim ikiz olsun diye nasibimiz tekmiş olsun da sağlıklı eli ayağı düzgün ihlaslı imanlı olsun
ben bi de pcos hastasıyım bizim için mucize oldu
Selam arkadaslar.
dun kanamam oldgnu yazmstm ama cvplarinizi okuyamadm acilen doktora gittim.kesemin etrafinda kan birikimi varmis.hep yatmam lazimmis.cok uzgunum
ben de çok istedim ikiz olsun diye nasibimiz tekmiş olsun da sağlıklı eli ayağı düzgün ihlaslı imanlı olsun
ben bi de pcos hastasıyım bizim için mucize oldu
özellikle ne kadar olması lazım bilmiyorum tatlım ama benimkiyle kıyasladığımda seninki de iyi geldi bana :) ben bi daha 6+0 da gitmiştim o kadar büyümüştü ki kese anlatamam ama doktor bebeği görünce bebeğimi ölçtü keseyi ölçmedi ama göz kararı 2 3 cm olmuştu. senin de gelişimi güzel bence
özellikle ne kadar olması lazım bilmiyorum tatlım ama benimkiyle kıyasladığımda seninki de iyi geldi bana :) ben bi daha 6+0 da gitmiştim o kadar büyümüştü ki kese anlatamam ama doktor bebeği görünce bebeğimi ölçtü keseyi ölçmedi ama göz kararı 2 3 cm olmuştu. senin de gelişimi güzel bence