2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

onları model yükseltmekle tehtit edelim dicem de bizim modeller düşük kalır

bana verdiği ilk ultrason fotosunda gs nin yeri boş yani bişey yazmıyordu
kase var mı var sorun yok bebeşi görene kadar bekliyecen mecbur

Hakkımızda hayırlısı olsun inş hepimizin yavrusu sağlıklı olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım cook memnunum ama adam 10 unda gel dedı zırt pırt gıtmek istemedim. Birde şimdi adam hastane değiştiriyor ya bir hediye çiçek falan götürsem iyi olur mu??:26:yalakalık babında

İkiz olsaya biri kız diğeri de erkek olsa off yani ballı kaymak yemede yanına yat olur :)

ben de çok istedim ikiz olsun diye nasibimiz tekmiş olsun da sağlıklı eli ayağı düzgün ihlaslı imanlı olsun
ben bi de pcos hastasıyım bizim için mucize oldu

Missdely sen afyondaydın dimi? Geçen bi yerde öyle demiştin sanırım. Ben de afyonluyum:)

hemşommm evet canım Afyonluyum.. Ne mutlu kız Afyondamı yaşıyorsun

Selam arkadaslar.
dun kanamam oldgnu yazmstm ama cvplarinizi okuyamadm acilen doktora gittim.kesemin etrafinda kan birikimi varmis.hep yatmam lazimmis.cok uzgunum

Geçmiş olsun canım ben de 5 gündür yatıyorum doktor kalkmadan yat dedi. Sıkıcı biraz ama bebişlerimiz için değer..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de çok istedim ikiz olsun diye nasibimiz tekmiş olsun da sağlıklı eli ayağı düzgün ihlaslı imanlı olsun
ben bi de pcos hastasıyım bizim için mucize oldu

Geçmiş olsun dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsun da tek olsun ben çiftlerim onu snr :))

yarın 5+1olacak boyut ne kadar olması lazım

özellikle ne kadar olması lazım bilmiyorum tatlım ama benimkiyle kıyasladığımda seninki de iyi geldi bana :) ben bi daha 6+0 da gitmiştim o kadar büyümüştü ki kese anlatamam ama doktor bebeği görünce bebeğimi ölçtü keseyi ölçmedi ama göz kararı 2 3 cm olmuştu. senin de gelişimi güzel bence

Geçmiş olsun canım ben de 5 gündür yatıyorum doktor kalkmadan yat dedi. Sıkıcı biraz ama bebişlerimiz için değer..

yatın kızlar yatın . bende yattım 1 hafta sonra iş güçç kıymet bilinn. ohhh.. sonra ayaklanınca o günleri özlüyorsunuz

benim 5+1 de 6.5mm di doktora sordum ben kesenin yeri filan nasıl diye iyi filan dedi c.tesi özele gidicem inşallah

bende yarın gidecem doktora canım bakalım nolcak dahA keseyi gormedik bile

İyi maşallah hepimizin yavrularına keşke ikiz olsa diyorum :)

canım bana öyle dua etme :) ben tek tek gelsinler istiyorum burda kimsem yok çok zorlanırım bide biri büyüsün yeni bebek gelsin evde hep bebek olsun

yok yok :) ben çok memnunum hem modeli modelime bulmuşum onlar da bizi düşünüyolar napsınlar

öyle canım. bu arada hamiş kıyafetleri almam lazım calısıyorum ya hep dar pantalonlarım vardı, beli sıkan. rahat birseyler bulmam lazım. offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…