Sorma ya bu kem gözler hep tepemizde okuyorum canım saol sizden de dua bekliyorum bu mübarek günde .kızım 17 haftalık tamda aşı zamanına denk geldi allah evlatlarımızı nazardan saklasın. Bir annenin gözünün önünde evladının acı cekmesi ve annesinin caresiz kalması cok zormuş .
Aynen canom allah bebeklerimiZi kem gözlwrden korusun inşallah bu mübarek günde sizide dualarıma eklerim canom ankaraya ne için gitmiştinizSorma ya bu kem gözler hep tepemizde okuyorum canım saol sizden de dua bekliyorum bu mübarek günde .kızım 17 haftalık tamda aşı zamanına denk geldi allah evlatlarımızı nazardan saklasın. Bir annenin gözünün önünde evladının acı cekmesi ve annesinin caresiz kalması cok zormuş .
Biz ankaralıyız ben gecen sene evlenip fethiyeye gittim . Akraba anne baba onları görmeye geldikAynen canom allah bebeklerimiZi kem gözlwrden korusun inşallah bu mübarek günde sizide dualarıma eklerim canom ankaraya ne için gitmiştiniz
Yavrum ya kiyamam ona Rabbim kem gözlerden, her türlü kötülükten korusun, acil şifalar versin. Maşallah kızına, Rabbim size bagislasin, nasıl oldu? Inşallah ateşi düşüp toparlanmıştır annesi.su zavallı kızıma bakın yaa yazık ilk defa ankaraya geldi gelmez olaydı evimizde yalnızdık bari ama hasta değildk en azındanEki Görüntüle 1501512
Ayyy kiyamam ben onaaaasu zavallı kızıma bakın yaa yazık ilk defa ankaraya geldi gelmez olaydı evimizde yalnızdık bari ama hasta değildk en azındanEki Görüntüle 1501512
Ayyy kiyamam ben onaaaa(
Yavrum ya kiyamam ona Rabbim kem gözlerden, her türlü kötülükten korusun, acil şifalar versin. Maşallah kızına, Rabbim size bagislasin, nasıl oldu? Inşallah ateşi düşüp toparlanmıştır annesi.
Ayyy kiyamam ben onaaaa(
Canim bebegibin ciplak resmini internette paylasma, belki cogunuz geri kafali filan diyeceksiniz ama kotuniyetli insanlar gercekten malesef var, sapik insanlar bebek cocuk fotolarina bakanlar, bizler anne olarak onlari her turlu kotulukten korumaliyizAtesi 37 civarı daha iyi gibi iki de dr ye gitcez bakalım . Rüyamda kızamık oldugu için atesi cıkıyomuş güya :) benim de beynım gıttı sanırım :))
çok geçmiş olsun canımsu zavallı kızıma bakın yaa yazık ilk defa ankaraya geldi gelmez olaydı evimizde yalnızdık bari ama hasta değildk en azındanEki Görüntüle 1501512
Oh ne guzel ben esimle hayatta yikiyamam beni sinirden oldururBuyudukce banyo yaptirmak zorlasiyor ama yaa eskiden kv yikardi ben su dokerdim sadece simdi basini o tutyor ben yikiyorum degilse ucucak mubarek
@PINAR45
Bizde daha hic yıkamadıkannem yikiyo.. kocama söyledim geçenlerde bizde yikatalim mi diye tamam dedi heveslendi o da evde olduğunda birlikte yikayacaz inş :)
İyi akşamlar kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah..
Biz bugün oğlumla akraba ziyaretine gittik çok iyi geldi bize giderken eşim bıraktı yanımıza bebek arabasını almıştık dönüşte kendimiz geldik markete uğradık benim minnoş bebek arabasında gezmeyi çok seviyor
angelsturkey canom geçmiş olsun inşallah kuzun tez vakitte iyileşir.
@minione sanada geçmiş olsun Canom..
Dafiduck canom ilk banyonuz hayırlı olsun elinin titremesi normal ben ilk oğlumu yıkadığımda doğru dürüst yıkayamadım çok telaşlandım ama insan alışıyor sende alışırsın
Ben de almak istiyorum cnm ama aldığım bicok seyi kullanamadigimiz icin elim gitmiyo..
@minione gecmis olsun cnm..
Dafiduck hadi gozun aydin cnm gerisi de gelir bundan sonra artik..
angelsturkey cnm ara ara olc atesini sen yapman gerekenleri yapmissin..
Teşekkür ederim canlar sagolun dün yikayinca ck fena gaza geldim sabah esime diyorum ki aksam da yaptiralim mi oda ne oldu dün elin ayagin titriyodu ck cesur gördüm seni diyorİlk banyonuz hayırlı olsun canım, biz de 15. günden beri kendimiz yaptırıyoruz, iş başa düşünce zor da olsa yaptırılıyor, bizimki suyu burnundan çekmeye çalışıyor böyle olunca da kafa yıkama faslı pek bir ağlamalı geçiyor, onun dışında vücudunun yıkanmasını seviyor, bir de eşim elini tutunca sakinleşiyor.
Canim benim sıktıgım yer oyuk olmadı kabuk baglıyor gibi oldu bi de ucunun her yeri beyazladı sıkmasaydim keske ama oldu bi kereDafiduck canım benim meme ucumda
iki kere çıkmıştı
bende sıktım ama öncesinde alkolle sildim sonrasında da
sıktığım yer oyuk kalmıştı sonra düzeldi
çok çok acır iyi bilirim
alkolle temizle ya da karbonatlı suyla
sonra kremini sür
benimde sağ meme ucum daha kısa hep o yara oluyor
bir haftadır oyuna çevirdi çekiştiriyor
bir emiyor sonra sündürüp bırakıyor yüzüme bakıyor
çok acıyor gerçekten
Sagol canim benim inşallahDafiduck gözünaydın canım yıkamışsınız
giydirmeden önce iyice kurula korkma bir şey olmaz
ona da alışırsın
Ben 1 aydır sağıyorum canım günde 2 kere. Sabah emzirdikten 1 saat sonra bide akşam emzirdikten 1 saat sonra. İkisini birleştiriyorum yalnızyalnız şu şekilde. Sabahkinî buzluğun altındaki kısma koyuyorum diğerinide öyle yapıyorum onunda soğuması gerekiyo sonra aynı poşete koyup buzluğa atıyorumkizlar haziranda goreve baslamayi dusunuyorum seminerlerde o yuzden yavas yavas sut toplama niyetindeyim. SOyle yapılabiliyor mu onu merak ettim.Topladigim sutleri buzdolabinda biriktirsem 1 gunde topluca koysam Olur mu onlari..Cunku sütüm ancak yetiyor bi seferde 100 cc atamam.Her emzirme sonrasi mesela 20 cc filan biriktirsem Olur mu acaba, gun sonunda da birikeni dondurucuya atsam..
Bi de kizimin kafasinda konak vardi epey sadece zeytinyagi denedim gecirmedi sonra 1 yemek kaşığı zeytinyağı na 1 tatli kasigi karbonat koyup kafasina surdum yarim saat beklettim banyo yaptirmadan önce de ince tarakla taradim gecti tavsiye ederim..
Atesi 37 civarı daha iyi gibi iki de dr ye gitcez bakalım . Rüyamda kızamık oldugu için atesi cıkıyomuş güya :) benim de beynım gıttı sanırım :))
Canim ben goremiyorumEveeet fotolari ekledm sonunda; )
Gecmis olsun canim ck dikkat etmek lazim bu aralar hava bi sicak bi sogukçok hastayim aksilik oğlum da sabah a kadar uyumsdi uzeri acilmis kusmus ıslak uzeri ben bitkin bir haldehic ilgilenemefim dayanamadım agladim baba uyuyor tabi.
sabah biraz yardimci oldu tamam
çocukla hasta olmak ne zormus meğer
birazdan acile gidicez parol içiyorum ama bogazim fena ilacsiz epey çektirir.
Geçmiş olsun cnm hava degisimi hemen etkiliyor bebekleri küçük olduklari icinBiz ankaralıyız ben gecen sene evlenip fethiyeye gittim . Akraba anne baba onları görmeye geldik
izliyorum hemen canımCanim ben goremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?