2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen canom allah bebeklerimiZi kem gözlwrden korusun inşallah bu mübarek günde sizide dualarıma eklerim canom ankaraya ne için gitmiştiniz

su zavallı kızıma bakın yaa yazık ilk defa ankaraya geldi gelmez olaydı evimizde yalnızdık bari ama hasta değildk en azındanEki Görüntüle 1501512
Yavrum ya kiyamam ona Rabbim kem gözlerden, her türlü kötülükten korusun, acil şifalar versin. Maşallah kızına, Rabbim size bagislasin, nasıl oldu? Inşallah ateşi düşüp toparlanmıştır annesi.

Yavrum ya kiyamam ona Rabbim kem gözlerden, her türlü kötülükten korusun, acil şifalar versin. Maşallah kızına, Rabbim size bagislasin, nasıl oldu? Inşallah ateşi düşüp toparlanmıştır annesi.

Ayyy kiyamam ben onaaaa(

Atesi 37 civarı daha iyi gibi iki de dr ye gitcez bakalım . Rüyamda kızamık oldugu için atesi cıkıyomuş güya :) benim de beynım gıttı sanırım :))

Atesi 37 civarı daha iyi gibi iki de dr ye gitcez bakalım . Rüyamda kızamık oldugu için atesi cıkıyomuş güya :) benim de beynım gıttı sanırım :))
Canim bebegibin ciplak resmini internette paylasma, belki cogunuz geri kafali filan diyeceksiniz ama kotuniyetli insanlar gercekten malesef var, sapik insanlar bebek cocuk fotolarina bakanlar, bizler anne olarak onlari her turlu kotulukten korumaliyiz kiz erkek farketmez ciplak fotosunu kimseye gonderme internete koyma canim Allah korusun
Bu arada cok cok gecmiz olsun kuzuya, insallah cabucak iyilesir..

Oh ne guzel ben esimle hayatta yikiyamam beni sinirden oldururBuyudukce banyo yaptirmak zorlasiyor ama yaa eskiden kv yikardi ben su dokerdim sadece simdi basini o tutyor ben yikiyorum degilse ucucak mubarek
@PINAR45

Bizde daha hic yıkamadık annem yikiyo.. kocama söyledim geçenlerde bizde yikatalim mi diye tamam dedi heveslendi o da evde olduğunda birlikte yikayacaz inş :)
Teşekkür ederim canlar sagolun dün yikayinca ck fena gaza geldim sabah esime diyorum ki aksam da yaptiralim mi oda ne oldu dün elin ayagin titriyodu ck cesur gördüm seni diyor

Canim benim sıktıgım yer oyuk olmadı kabuk baglıyor gibi oldu bi de ucunun her yeri beyazladı sıkmasaydim keske ama oldu bi kere
Dafiduck gözünaydın canım yıkamışsınız

giydirmeden önce iyice kurula korkma bir şey olmaz

ona da alışırsın
Sagol canim benim inşallah

angelsturkey canım çok geçmiş olsun kuzuya

illa üzülüyoruz bağışıklık kazanıyor diye

teselli et kendini

kızların dediği gibi aman canım koyma böyle

çıplak foto

sapık manyak kaynıyor ortalık

Ben 1 aydır sağıyorum canım günde 2 kere. Sabah emzirdikten 1 saat sonra bide akşam emzirdikten 1 saat sonra. İkisini birleştiriyorum yalnızyalnız şu şekilde. Sabahkinî buzluğun altındaki kısma koyuyorum diğerinide öyle yapıyorum onunda soğuması gerekiyo sonra aynı poşete koyup buzluğa atıyorum

geçmiş olsunbcanim fotoyu kaldırtsan iyi olur yazık yavruya nazar deger dogru değil canım da fotoyu nasıl kslfircan

çok hastayim aksilik oğlum da sabah a kadar uyumsdi uzeri acilmis kusmus ıslak uzeri ben bitkin bir haldehic ilgilenemefim dayanamadım agladim baba uyuyor tabi.
sabah biraz yardimci oldu tamam
çocukla hasta olmak ne zormus meğer
birazdan acile gidicez parol içiyorum ama bogazim fena ilacsiz epey çektirir.

Gecmis olsun canim ck dikkat etmek lazim bu aralar hava bi sicak bi soguk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…