2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
inş gerek kalmaz canım...bixim de cuma 3 aylık kontrolü var.

Geçmiş olsun cnm göğüs agrisi da hic biseye benzemiyor ya benimde ucu kötü bu aralar gecen bi beyazlik vardi sıkmıstım simdi ucu tamamen beyazladı keske oynamasaydım

Kızlar ilk defa oglumu babasiyla banyo yaptirdik allahim ne heyecanlandim yaaaelim ayagim titredi ama sonunda basardik o degilde banyo sonrasi o zıbını giydirmek ne zormuş yapışıyo sanki kolunu kıracagım zannettim hep annem banyo yaptirip banyo sonrasi o giydirmisti is başa düştü artık hep ben yaptiricam

Oh ne guzel ben esimle hayatta yikiyamam beni sinirden oldururBuyudukce banyo yaptirmak zorlasiyor ama yaa eskiden kv yikardi ben su dokerdim sadece simdi basini o tutyor ben yikiyorum degilse ucucak mubarek

PINAR45
Bizde daha hic yıkamadık annem yikiyo.. kocama söyledim geçenlerde bizde yikatalim mi diye tamam dedi heveslendi o da evde olduğunda birlikte yikayacaz inş :)

selamlar addalarda hoppalardaydık:)

dün eşimle oğluşlarımla bir saat yürüdük

bugün görümceme gittik

minik ağladı ama sonra ana kucağında uyudu arabada

orda da huysuzluğu oldu tabi

yavaş yavaş alışıcaz ama eve gelince çok mutlu oldu:)

minione geçmiş olsun canım

bizde bir şey umuncada şişer derler

yani canın yiyecek bir şey isteyipte yiyemeyince

ben inanıyorum buna başıma geldi çünkü

Dafiduck canım benim meme ucumda

iki kere çıkmıştı

bende sıktım ama öncesinde alkolle sildim sonrasında da

sıktığım yer oyuk kalmıştı sonra düzeldi

çok çok acır iyi bilirim

alkolle temizle ya da karbonatlı suyla

sonra kremini sür

benimde sağ meme ucum daha kısa hep o yara oluyor

bir haftadır oyuna çevirdi çekiştiriyor

bir emiyor sonra sündürüp bırakıyor yüzüme bakıyor

çok acıyor gerçekten

Son düzenleme:
Dafiduck gözünaydın canım yıkamışsınız

giydirmeden önce iyice kurula korkma bir şey olmaz

ona da alışırsın

Iyi gezmeler cnm alisir minik

İlk banyonuz hayırlı olsun canım, biz de 15. günden beri kendimiz yaptırıyoruz, iş başa düşünce zor da olsa yaptırılıyor, bizimki suyu burnundan çekmeye çalışıyor böyle olunca da kafa yıkama faslı pek bir ağlamalı geçiyor, onun dışında vücudunun yıkanmasını seviyor, bir de eşim elini tutunca sakinleşiyor.

Kızlar sapasağlam kızım kuzeninden hastalık kaptı sanırım yanakları kızardı ateşine bakıyım dedm 37.3 olmuş aglıycam nerdeyse üzüntüden bu ikinci hastalığı ikisini de kuzenden kaptı o kadar iyi bakıyorum ama hastalanıyo of bi öneriniz varmı napcam şimdi ben ((( agrı kesici versem mi yoksa dr ye mi götürsem

canim ufskligim da hasta bol bol emzir en iyi ilaç o.inan bizimki ilaçları hic sevmedi tükürdu veremedik ama süt yetiyo emzir canim...ben de hastayim ama şükür oğluş benden hafif geçiriyor

Gecmis olsun canım atesi yukselirse ver bencede 37.5 den sonra diye biliyorum ama yanlis yönlendirmeym tecrübeli olanlar yazsin

ateşi biraz daha yükselir mecbur kalırsan calpol ver canim.
canim ufskligim da hasta bol bol emzir en iyi ilaç o.inan bizimki ilaçları hic sevmedi tükürdu veremedik ama süt yetiyo emzir canim...ben de hastayim ama şükür oğluş benden hafif geçiriyor

ateşi biraz daha yükselir mecbur kalırsan calpol ver canim.

Atesi 38 oldu calpol verdim ılık suyla duş aldırdım su anda da emziriyorum .? Şimdi biraz düştü gibi ama gece cıkar mı ki? Bide kac olursa dr ye gitmem gerekiyo cok üzüldüm

Oh çok iyi yapmışsınız en önemlisi sana iyi gelmiştir değişiklik.biz de bugün çıktık dışarıda yemeğe,bizimki yine ağladı durdu ama rahat olmaya takmamaya şartladım kendimi napayım yoksa hiçbiryere çıkamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…