bizde de yok canim.bu ay sadece kontrol dedi hemşire.cuma 3.ay kontrolümux var.Kızlar 3.ay aşı yok dimi aşı kartina baktim da mayis ayina yazmis diger asiyi yanlis mi yazdi acaba ebe ya da ben mi dinlemedim kadini
sagol canim dışarıyada çıkmıyorum ki gelenlerden bulasti hep malesefGecmis olsun canim ck dikkat etmek lazim bu aralar hava bi sicak bi soguk
Canım cok gecmis olsun bir an önce saglıgına kavusur inşallah cok zor ya Allah sanada yardım etsinsu zavallı kızıma bakın yaa yazık ilk defa ankaraya geldi gelmez olaydı evimizde yalnızdık bari ama hasta değildk en azındanEki Görüntüle 1501512
Canım bu benim ikinci bebegim digeridr yeni iki yasına girdi zaten eşim onda almamıstı benim içim burkulmustu simdi oda diyo nasıl oyle dusuncesizlik ettim diyr gecen sene almıstı ama iş işten gecti artık inşallah sizin eşleriniz o inceligi yapar ilk anneler gunu galiba dogumdan sonraki en özel gunKizlar ne geldi aklima anneler gunu yaklasti cogumuzun ilk anneler günü ayy ne kadar guzel bi duygubizde anne olduk kocalar düşünüp te bir hediye alırmı ki acep
Gmiş olsun canım ben hasta olduüumda doktor bol bol sıvı tüket demişti sende öyle yapçok hastayim aksilik oğlum da sabah a kadar uyumsdi uzeri acilmis kusmus ıslak uzeri ben bitkin bir haldehic ilgilenemefim dayanamadım agladim baba uyuyor tabi.
sabah biraz yardimci oldu tamam
çocukla hasta olmak ne zormus meğer
birazdan acile gidicez parol içiyorum ama bogazim fena ilacsiz epey çektirir.
Yok canım sadece izlem var ama isteğe bağlı rota vitirüsü aşısı varKızlar 3.ay aşı yok dimi aşı kartina baktim da mayis ayina yazmis diger asiyi yanlis mi yazdi acaba ebe ya da ben mi dinlemedim kadini
saçların hayırlı olsun canım saçın kıvırcık değilse bi sorun olmaz resim yüklemeyide en üstte üç çizgi var üst üste orda albümler var oraya gir albüm oluştur a gir ordan koyuluyorKizlar ne geldi aklima anneler gunu yaklasti cogumuzun ilk anneler günü ayy ne kadar guzel bi duygubizde anne olduk kocalar düşünüp te bir hediye alırmı ki acep
Anladım canım nasıl oldu kızın iyîdîr inşallah resîmi kaldıramıyorsan mesajın altında düzenle varordan silebîlirsin ben alıntılamıştom bende şimdi kaldırmaya çalışacamBiz ankaralıyız ben gecen sene evlenip fethiyeye gittim . Akraba anne baba onları görmeye geldik
bekliyoruz fotoları...iyi dinlenmeler canim:)selam jizlar dun gece donduk istanbulda coj guzeldu minicik bebeyle gezen bi ben birde turistlerdi bi aa resim yuklerim yorgunluktan oluyorum ins bi ara gecmiside ikurum
canim düzenle butonu kısa bir süre sonra kalkıyor once yapması lazımdi.Anladım canım nasıl oldu kızın iyîdîr inşallah resîmi kaldıramıyorsan mesajın altında düzenle varordan silebîlirsin ben alıntılamıştom bende şimdi kaldırmaya çalışacam
Hoigeldin canım yokluğun belli oluyorduselam jizlar dun gece donduk istanbulda coj guzeldu minicik bebeyle gezen bi ben birde turistlerdi bi aa resim yuklerim yorgunluktan oluyorum ins bi ara gecmiside ikurum
Bekliyorum bakalim cnm düşünüp alacak mi bi hediye ya da bi sürpriz yapacak mı?Canım bu benim ikinci bebegim digeridr yeni iki yasına girdi zaten eşim onda almamıstı benim içim burkulmustu simdi oda diyo nasıl oyle dusuncesizlik ettim diyr gecen sene almıstı ama iş işten gecti artık inşallah sizin eşleriniz o inceligi yapar ilk anneler gunu galiba dogumdan sonraki en özel gun
Cnm normal Soğutucu kismina değil mi 4 derece olan kisimdan bahsediyosun..ikisini de o bolumde sogutup birlestiriyosun yanlis anlamadiysam..sen ne zaman çalısmaya başlayacaksin ben haziranda erken mi acaba koymaya baslamak icin..Bi de süt saklama posetlerini öncesinde yikamak gerekiyor mu acaba..Ben 1 aydır sağıyorum canım günde 2 kere. Sabah emzirdikten 1 saat sonra bide akşam emzirdikten 1 saat sonra. İkisini birleştiriyorum yalnızyalnız şu şekilde. Sabahkinî buzluğun altındaki kısma koyuyorum diğerinide öyle yapıyorum onunda soğuması gerekiyo sonra aynı poşete koyup buzluğa atıyorum
asi yok cnm 3. Ay..Kızlar 3.ay aşı yok dimi aşı kartina baktim da mayis ayina yazmis diger asiyi yanlis mi yazdi acaba ebe ya da ben mi dinlemedim kadini
ohh super cnm cok iyi oldu senin icin, hosgeldin..selam jizlar dun gece donduk istanbulda coj guzeldu minicik bebeyle gezen bi ben birde turistlerdi bi aa resim yuklerim yorgunluktan oluyorum ins bi ara gecmiside ikurum
cnm benim bi beklentim yok onlarin da ilk Babalar günü bi sey alirsa alirim..Zaten dogum sonrasi bi hediyesi de olmadi. .Ben cok alirdim eskiden, artık ben de almama karari aldim..karsilikli olacak..Kizlar ne geldi aklima anneler gunu yaklasti cogumuzun ilk anneler günü ayy ne kadar guzel bi duygubizde anne olduk kocalar düşünüp te bir hediye alırmı ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?