2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar acile gittik dr bogazin cok fena dedi
sultamat diye antibiyotik yazdi hafif bebege zararı olmaz dedi ama prospektsunde kullanilmax yazıyo şaştım kaldım
Cnm dr.lar veriyo ama prospektuste kullanmayin yaziyo cogu zaman..Onlarin vardır bir bildigi..cok gecmis olsun. .

kızlar acile gittik dr bogazin cok fena dedi
sultamat diye antibiyotik yazdi hafif bebege zararı olmaz dedi ama prospektsunde kullanilmax yazıyo şaştım kaldım
Canımoğu ilaçta yazıyor kullanılmaz diye doktor banada erasef500mg verdi ama ben kullanmadım canım benim eltim bana saat başı elini yüzünü ağzını sıcak suyla yıka demişti inanırmısın ben öyle iyileştim yıkadığım anda kendine geliyordum

Cnm dr.lar veriyo ama prospektuste kullanmayin yaziyo cogu zaman..Onlarin vardır bir bildigi..cok gecmis olsun. .
anladım canim Sağol
canım zaten gunde 5 defa abdest alıyorum daha sık yikayayim ins.grip olsam sadece sorun degil de nane nlimon atlatirim ama boğaz iltihabı COK kotu daha kotulesmekten korkuyorum

saçların hayırlı olsun canım saçın kıvırcık değilse bi sorun olmaz resim yüklemeyide en üstte üç çizgi var üst üste orda albümler var oraya gir albüm oluştur a gir ordan koyuluyor
Canım bu mesaj banaydı galiba yanlış mı alıntıladın acaba

Kızlar size bir sorum olacak bizim aşı kartımızda muhallebi tarifi var tarifi yazayımda sonra sorumu sorayım.

1 çay bardağı su ile 1tatlı kaşığı pirinç unu aüır ateşte pişirilir muhallebi kıvamını aldıktan sonra ocaktan indirilir ve içine 3 ölçek devam maması eklenir..

Acaba ben bunu kaçıncı ayda oğluma vereyim kartta onunla ilgili bilgi verilmemiş 8ocakta oğlum 4 aylık olacak

Bulduğun hemen altındaki kahvaltılıkları koyduğumuz kısım canım oraya koy. Ama unutma ikisininde soğuk olması lazım birleştirirken. EgerEger öyle olmazsa ılık süt soğuk sütü bozuyo. Bende haziran gibi başlıcam ama erken deil bence. Ben sabah çıkıp akşam dönücem o yüzden erken başladım sağmaya malum çok süt lazım :) sende günde 1 poşet atarsın. Poşetleri yıkama çünkü onlar zaten sterilize edilmiş ama doldurmadan sütleri mutlaka elini yıka canım bide poşetin içine dokunmamaya çalış açmak için. Yapışık gibi oluyoda dışından ayırmaya çalış poşeti

Benim oğlumda 8 ocak canım

anladım canim Sağol

canım zaten gunde 5 defa abdest alıyorum daha sık yikayayim ins.grip olsam sadece sorun degil de nane nlimon atlatirim ama boğaz iltihabı COK kotu daha kotulesmekten korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım doktor bana suyu kaynat sonra söğüt içine 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karbonat köy çalkala. Yapabilirsen burnundan çek yapamazsan gargara yap demişti. Bi dene istersen

Bizimki de doğum sonrası bi hediye almadı onu geçtim çiçek bile almadı onuda geçtim evlenme bile teklif etmedi o kadar yanî kütüğüm Benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…