2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım bana öyle dua etme :) ben tek tek gelsinler istiyorum burda kimsem yok çok zorlanırım bide biri büyüsün yeni bebek gelsin evde hep bebek olsun

bana edebilirsiniz ailede ikiz cok nasılsa. kv ikiz. kuzenlerım ikiz. halam ikiz.... bir kere de oldu da bitti maşallah derim

öyle canım. bu arada hamiş kıyafetleri almam lazım calısıyorum ya hep dar pantalonlarım vardı, beli sıkan. rahat birseyler bulmam lazım. offf.

aynen mevcutları bi iki hafta daha giyerim de sonrası sıkıntı benimde pantolon tişört falan almam lazım hep işe gelirken hergün aynı şeyleri giymeyeyim :) butik bebede trandyolda falan bakıyorum ben ama çarşıda da araştırcam şimdi bedenini kestiremem diye korkuyorum

canım bana öyle dua etme :) ben tek tek gelsinler istiyorum burda kimsem yok çok zorlanırım bide biri büyüsün yeni bebek gelsin evde hep bebek olsun

Yok ben ikizi kendim için istedim ama Rabbim tüm annelerin kalbinden ne geçiyorsa onu versin inş :) çok tatlı düşünüyorsun evde hep bebek sesi ne kadar güzel :) nerde oturuyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işte aynen canım. ciwil lcw falan varmıs hamile kıyafetleri pantolon bir tane var onu giyiyorum bende

diyarbakırdayım canım bunda bile doğum izni bittikten sonra sıkıntı hadi biraz daha üstüne izin alsam illa çocuğumu bakıcıya vermek zorundayım

diyarbakırdayım canım bunda bile doğum izni bittikten sonra sıkıntı hadi biraz daha üstüne izin alsam illa çocuğumu bakıcıya vermek zorundayım

Uzakmışsın yakın olsaydın bakardım :) hepsi bir arada büyürdü :) ben işten ayrıldım evdeyim öyle bi problemim yok Allah yardımcın olsun çok zor
Ayrılmasaydım çocuğum olmazdı çok stresliydi işim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) güzel olurdu benim kamu ondan stresim çok yok rahatım o konuda

Slm kızlar nasılsınız
Bn dün aksam doktora gittim yine kanamam oldu diye.. Şükür bebegim iyiymiş.. Babasıyla kalbini gördük boö bom bom sesini duyduk 8 hafta 5 gün oldu bugun doktor 16 haftaya kadar rahatsızlıgım olmassa gelmene gerek yok dedi..
12 haftada 2.trama testi için gidicem işte sadece
Progestanı bırakmıstım 4 gündür içmiyodum kanamanın sebebi oymus hap rahım duwarını kalınlastırıyomus hapı bıraktıktan sonra kanama yapıyomus ..nese ki bişimiz yok yani

Kızlar bişi sölicem ama alınmayın bu usg merakı ne yahu
Her hafta her hafta bebeginize ne kadar zararı var biliyomusunuz içeri ısı ve ışın veriliyo ve bu cocuga az da olsa zararlı
Doktor bni niye haftaya cagırmadı niye şöle niye böle Allah askına biraz sabırlı olun..
Anlıyorum sizi merak ediyosunuz
5 haftalık gebeyi doktor 2 hafta sonra cagırır tabi kalp atıslarını kuvvetli duysun iyice belli olsun annenin içi rahatlasın diye .. 6 haftada kalp atısları duyulabılir ama cihazın özelliği son sistem olması lazım anneninde bunu görebilmesi için ama 7 haftada nerdeyse btn cihazlarda görülür ve duyulur...
Bana kızmayın küsmeyin bebeginiz için diyorum... İnanın biraz onu rahat bıraksak dünyaya gelince zaten yeterince radyasyona suna buna maruz kalcak.. Onlar şimdi en güvenilir yerdeler orda huzurlu huzurlu büyüsünler.... ZORUNLU OLMADIGI SÜRECE KENDİ İSTEGİMİZLE BEBİŞLERİMİZİ USG NIN ZARARINA MARUZ BIRAKMAYALIM LTFEN!!!!

selam kızlar nasılsınız
ben bugun bir gaflette bulunup bol yağlı salçalı bir kebap yedim zaten her gün mide ekşimesinden içim dışıma çıkıyordu kusamamak da cabası, gunlerdir herşeyi deniyorum baktım olcak gibi değil bugun gidip eczaneden gaviscon surup aldım ve şimdi içtim gerçekten içer içmez biraz rahatlattı. sizde aynı sorunları yaşıyor musunuz ?? bu hamilelik ne zor işmiş yaa millet 5 10 tane doğuruyo benim ilkinde pilim bitti, sürekli vucudumda halsizlik rahatsızlık hissediyorum, aslında net bir sekilde bir yerimde agrımıyor ama surekli rahatsız edici bir his var içimde, hayatta agrımayan midem beni mahvetti kabızım başım agrıyor iğne kullanıyorum :SS:S:S: sukrediyorum allah nasip etti diye ama ya cok zormus ya da ben böyle oldum bilmiyorumm ama hiç halim yok eşimle bile konusmaz oldum canımın acısıından:S:S:S:S:S:SS allah sifa versin bize yaa

Ya bende kusamıyorum midemde ara ara yanma ama hep bir ağrı var vücudunda bir dermansızlık sürekli uyayım yatayım istıyorum sanık heryerim ağrı var ama belim daga cok gerneşmek istiyorum yapamıyorum (( yıne hslıne şükür ama insan bi işe yaramıyo gibi hissedıyo bıde ayaklarda bi yangın benım gibi yanan varmı

canım hamilelik öncesi reflü yada gastrit gibi bi şikayetin var mıydı?
Bende gaviscon kullanıyorum benim reflüden kaynaklı problemin üstüne gebelik binince haşat etti
doktor bu şurubun ilaç değil midenin yukarıya çıkmasını önleyici bir tıkaç olduğunu söyledi
yemek borusuyla midenin buluştuğu alanı tıkayıp bulantıyı önlüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…