canım bana öyle dua etme :) ben tek tek gelsinler istiyorum burda kimsem yok çok zorlanırım bide biri büyüsün yeni bebek gelsin evde hep bebek olsun
bende yarın gidecem doktora canım bakalım nolcak dahA keseyi gormedik bile
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öyle canım. bu arada hamiş kıyafetleri almam lazım calısıyorum ya hep dar pantalonlarım vardı, beli sıkan. rahat birseyler bulmam lazım. offf.
canım bana öyle dua etme :) ben tek tek gelsinler istiyorum burda kimsem yok çok zorlanırım bide biri büyüsün yeni bebek gelsin evde hep bebek olsun
aynen mevcutları bi iki hafta daha giyerim de sonrası sıkıntı benimde pantolon tişört falan almam lazım hep işe gelirken hergün aynı şeyleri giymeyeyim :) butik bebede trandyolda falan bakıyorum ben ama çarşıda da araştırcam şimdi bedenini kestiremem diye korkuyorum
Aynen 2 kız 2 erkek istiyorum versin Rabbim inş :) :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok ben ikizi kendim için istedim ama Rabbim tüm annelerin kalbinden ne geçiyorsa onu versin inş :) çok tatlı düşünüyorsun evde hep bebek sesi ne kadar güzel :) nerde oturuyorsun
işte aynen canım. ciwil lcw falan varmıs hamile kıyafetleri pantolon bir tane var onu giyiyorum bende
maşallahh bol çocuklu ev çok güzel olur çok neşeli olur :)
Aynen ev olur hane olur :)
diyarbakırdayım canım bunda bile doğum izni bittikten sonra sıkıntı hadi biraz daha üstüne izin alsam illa çocuğumu bakıcıya vermek zorundayım
canım sorması ayıp kaç yaşındasın ben 24.5 yaşındayım
Uzakmışsın yakın olsaydın bakardım :) hepsi bir arada büyürdü :) ben işten ayrıldım evdeyim öyle bi problemim yok Allah yardımcın olsun çok zor
Ayrılmasaydım çocuğum olmazdı çok stresliydi işim
:) güzel olurdu benim kamu ondan stresim çok yok rahatım o konuda
selam kızlar nasılsınız
ben bugun bir gaflette bulunup bol yağlı salçalı bir kebap yedim zaten her gün mide ekşimesinden içim dışıma çıkıyordu kusamamak da cabası, gunlerdir herşeyi deniyorum baktım olcak gibi değil bugun gidip eczaneden gaviscon surup aldım ve şimdi içtim gerçekten içer içmez biraz rahatlattı. sizde aynı sorunları yaşıyor musunuz ?? bu hamilelik ne zor işmiş yaa millet 5 10 tane doğuruyo benim ilkinde pilim bitti, sürekli vucudumda halsizlik rahatsızlık hissediyorum, aslında net bir sekilde bir yerimde agrımıyor ama surekli rahatsız edici bir his var içimde, hayatta agrımayan midem beni mahvetti kabızım başım agrıyor iğne kullanıyorum :SS:S:S: sukrediyorum allah nasip etti diye ama ya cok zormus ya da ben böyle oldum bilmiyorumm ama hiç halim yok eşimle bile konusmaz oldum canımın acısıından:S:S:S:S:S:SS allah sifa versin bize yaa
selam kızlar nasılsınız
ben bugun bir gaflette bulunup bol yağlı salçalı bir kebap yedim zaten her gün mide ekşimesinden içim dışıma çıkıyordu kusamamak da cabası, gunlerdir herşeyi deniyorum baktım olcak gibi değil bugun gidip eczaneden gaviscon surup aldım ve şimdi içtim gerçekten içer içmez biraz rahatlattı. Sizde aynı sorunları yaşıyor musunuz ?? Bu hamilelik ne zor işmiş yaa millet 5 10 tane doğuruyo benim ilkinde pilim bitti, sürekli vucudumda halsizlik rahatsızlık hissediyorum, aslında net bir sekilde bir yerimde agrımıyor ama surekli rahatsız edici bir his var içimde, hayatta agrımayan midem beni mahvetti kabızım başım agrıyor iğne kullanıyorum :ss:s:s: Sukrediyorum allah nasip etti diye ama ya cok zormus ya da ben böyle oldum bilmiyorumm ama hiç halim yok eşimle bile konusmaz oldum canımın acısıından:s:s:s:s:s:ss allah sifa versin bize yaa
ohh maşallahkocaman olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?