2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Merve sanırım beni kastetmişsin :) doğru çok merak ediyorum ve neredeyse her gün gitmek istiyorum 5 haftalığım 15 gün snr gel dedi zmn uzun gelmişti bana ama gerçekten zararlı olduğunu bilmiyodum ben 30 yaşımdayın hamileliğimde ilk kez tanıştım o cihazla :)
Bu arada bozulacak kırılacak bişey yok doğru söylemişsin bilmiyodum öğrendim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım:)

kızlar her gittiğinizde kalbini dinletecek mi acaba doktor? bu kalp dinleme işi zararlı diyorlar ya bebek için :44:

bilmemki canım en azından sesini dinlemesede orada doktor kalbinin attığını anlıyor . bakar heralde düzenli mi diye.
birşey olcağını sanmıyorum herkes baktırıyor

canım aslında midem çok sağlamdı zehir gibi acı yerdim vs, sadece arada sırada yanardı ama belki de vardı ben önemsemedim, fakat şu anda tamamen reflü şikâyetim var. doktora da gidemedim sürekli dolu ugrasmak istemedim kendi kendime gaviscon yazdım geçer inşallah biraz, benim hamilelikteki en buyuk sıkıntım mide ekşimesi cunku

kızlaarrrrrrrrr bu arada aklıma bir şey geldi
cocugunuzun karnınızda tam olarak nerede durduğunu hissediyor musunuz ? benim sanki göbeğimin altında sağ tarafta duruyormuş gibi geliyor orada bir gerginlik hissediyorum:) siz de de böyle bir his oluyo mu merak ettim

canım seninle ben tamamen aynıyız resmen hayatım durdu allahtan calısmıyorum calıssam ne yapardım bilmiyorum aksama kadar yatagın icindeyim zoraki kalkıp yürüyüs yapıyorum arada o da mecburiyetten yani, bu arada benim ayaklarım hep üşürdü yaz kış çorapla yatardım ama son zamanlarda benim de ayaklarım biraz yanıyo gibi, insanın ayakları yanıyosa kız olcakmıs derler bakalım gorcez:d

ayynen sanki benimde aynı yerde duruyor sağ tarafta altta

Bende solda hissediyorum :)

yazık ablanaa

artık ağrılarda azalıyor ama bebiş yerleşti çünkü.biz şanslıyız boşver,tadını çıkaralım hamileliğin:)
bulantı filan genetikmiş zaten,annemde de olmamış hiç.

kızlar ya bilgisayar kullanımının bebişe zararı olur mu ki acaba ? izinliyim ben canım sıkıldıkça kendimi bilgisayar başında buluyorum bu konuda doktorundan uyarı alan var mı?

öyle canım. bu arada hamiş kıyafetleri almam lazım calısıyorum ya hep dar pantalonlarım vardı, beli sıkan. rahat birseyler bulmam lazım. offf.

evet canım benım de. bır sürü telaş olucak masraf çıkıcak şımdı ama yapıcak bşey yok. ben ınternetten yavaş yavaş ısmarlamaya başladım uygun oluyor haberin olsun

Son düzenleme:

bende sağ tarafımda hissediyorum canım sağ tarafta iğnelenme oluyor

butık bebeyı bılmıyordum bakıyım bende. bu arada trendyolda her salı hamıle gıyım var haberın olsun canım

evet canım benım de. bır sürü telaş olucak masraf çıkıcak şımdı ama yapıcak bşey yok. ben ınternetten yavaş yavaş ısmarlamaya başladım uygun oluyor haberin olsun

Bebekler için aldığımız şeyleri burada paylaşır fikir seviniriz.

slm kızlarr sizdede oluyormu kendimi çok keyifsiz halsiz sanki hep hastaymışım gibi hissediyorum kaç gündür iştahta gitti acıkma hissi yok zorla bişiler atıyorum agzıma onlarında tadı yok kahvaltı yapmayı acıkıp yemek yemeyi çook özledim hamile kalmadan önce şu iştahım gitsede bişi yeemsem kilo versem diyodum off cook kötüymüş mide şişkinliği bir yandan şikayet etmek istemiyorum çok şükürr halime ama geçse şu günler artık kızımda hiç böyle degildim 3 ay bitince geçiyomuş daha 2 ay var sabır Allaahımm..

kızlar ya bilgisayar kullanımının bebişe zararı olur mu ki acaba ? izinliyim ben canım sıkıldıkça kendimi bilgisayar başında buluyorum bu konuda doktorundan uyarı alan var mı?

fazlası zarar canım kaktüs alın eve wifi zararını baya azaltıyor

Hemşomsun valla kız:) antalyada yaşıyorum ben. Afyonun neresinden? Çaylıyım ben:)

merkez canım ehh çayda merkez sayılır netice de :)

ayy maşallah canım
Dün pembe akıntım olmuştu, doktora gittim kalp atışını da duymuş olduk benim hesabıma göre 5+5 iken doktor 6+1 dedi. Akıntı için vajinal jel ve iğne verdi.
sana da maşallah canım
ben 6+3 de gördüm
kızlar ben dayanamadım yarına randevu aldım doktora... 12 gun oldu bebişi görmeyeli... Ne yapayım dayanamadım
:))
Aynen bende hissediyorum böyle 3 4 kere seyirme sol kasığımın üstünde :)aynen ikinci olunca biraz tecrübe oluyor
tek değilim ne güzel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…