2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba sevgili anne adayları. hepinize kolay rahat bir hamilelik diliyorum. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. ben de ocak annesi olacağım Allah'ın izniyle. bebğim kaç haftalık tam bilmiyorum sanırım geç döllenme oldu ama sat 15 nisandı. yarın doktora gidip netleştiricem . beni de listeye ekler misiniz? sevgilerle...

yazık ablanaa

artık ağrılarda azalıyor ama bebiş yerleşti çünkü.biz şanslıyız boşver,tadını çıkaralım hamileliğin:)
bulantı filan genetikmiş zaten,annemde de olmamış hiç.

benim annemde hep uyku olmuş birde gögüs sızlaması ortanca ablam 2 kızı oldu migde bulantısından eve girmezdi ama büyük ablamın oglu oldu hiçbişiyi yoktu 9 ay çalıştı enteresan inş saglıklıdırlarda ben çekerim napiim

Merhaba cnm hoşgeldin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar 5+1 benim ve bu zamana kdr sadece kasık ağrım oldu göğüslerde büyüme var ama ağrı sızı yok bulantımda 1 kere oldu onda da çok az kanamam olmuştu Dr gittim olumsuz bişey söylemedi erken mi belirtiler için yoksa erkek mi :) :) :)

Senmiydinn kızz o
İnan nicin aklıma gelmedi ama senin yazdıına istinaden yazdım ama sadece sana demedim canım ...
Haklısın bitanem coook iyi anlıyprum seni
Ama gercekten bak inş dr sorarsın bu durımu sürekli haftada bi usg cihazıyla baktırdıgım zaman bi zararı olurmu diye
Canım heyecanını cok iyi anlıyorum
Gerçekten ama inan bebişin suan büyümekle ugrasıyo gelişmek ve rahatsız edılmek istemiyo aksi bi durum olmadıkca dr cagırdıgı zamanlar gidersen senin ce bebegin için cok güsel olucak...

Bu arada bi arkadas sormus pc lerin zararı warmı diye

Malesed cok var.. Telefonun bilgisayarın tabletin cok Zararı var ... Ama malesed bunlardız bi ortamda yok.. Mümkün oldugunca teknolojjuk aletlerden uzak durmaya calısalım
Temiz hava iyi gelir.. Cok sanslıyız hamişliğimiz yaz ayına denk geliyo bol bol dısarı cıkabılırız ormanda deniz kenarında piknikler yürüyüşler
Her türlü meyve sebze var.
Hamdolsun heryönden bolluk içindeyiz
Bilgisayar pc tablet basında hamişliğimizi geçirmeyelim
Www. Tecrübelianniş. Com:
Gururla sunar..

Canım birdefa su psıkoljıyı at kafandan... İlk 3 ay böle oluyomus ama sonra geçiyomus
Bu bilinçaltına yerleşmiş dolayısıyla beyin bınu emrediyo sürekli .....
BİRDE BEN HANİLEYİM HASTA DEGİLİM de içinden...

Yasadıgın durum her hamişte olan şeyler... Ama bunu yenmekde bizim elimizde
Eline bi elma al ekşi olsun kütür kütür ye...
Tv basına geçmeee...
Arkadasına git yada ewe cagır
Immm annenlere gidebilirsin
Kardeşlerini cagırabılotsın

Pc basına geçip hamilelikle ilgili seyleri fazla okuma
Malum bi defa bnm hiç bişim yoktu abbo bi okudum okudukca sancım giriyo dedimm yookkk kalkım ben bi yüzümü yıkayım
H bişi olmadı cık dısarı yürü acık hava iyi gelicektır
Kuruyemiş tüketebilirsin ... Hazır hemen cat eline al ye ....
Bişi hazırlayıp yemek cok zor geliyo...
CNım bu zamanlarda geçicek inan ama kendimizi dinliyoruz bunu bnde yapıyorum sende oda
Ama hamileliğin cilveleri bunlar...
Bebegin BEN BURDAYIM ANNE DIYOOO

kı bni güldürdün Allahta seni güldürsün
Bunlar hamileliğin ilk belirtilerinden birkacı canım benim...
Cinsiyet belirlemede rol alan hiç bişi yok.. 12. Haftadan sonra oda erkek olursa belki tahminde bulunabilr dr kar... 16. Hafta kesinlşir.... Hakkında hayırlısı olsun canım

O iyi olsun da ben uzaktan da sevmeye razıyım :)

Sılam beni de listeden sil. kızlar çok Üzgünüm artık bu doktor çok iyi izah etti ciddi anlamda Sağlıksız bir gebeliğimin olduğunu ve eninde sonunda düşeceğini anlamışım bulunuyorum.

12-01-2015 ♥

:) hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı sihatlı hayırlı erkek evlat versin bana :) :)

Çok geçmiş olsun başka Dr git ne sebeple gitmiştim ki

Ya ben üşüyodum aslında 2 gündür yangın başladı terleme nebileyim bir haller var ama :) kızmı erkekmi bilemedim bir kızım var Rabbim ikincisi sağlıklı sıhhati versınde cinsiyet önemli degil hayırlı evlat versın

geçmiş olsun canım vakti var demek ki üZme kendini meleğin seni bulacaktır

arkadaşım üzülme rabbim hewrşeyin hayırlısını versin her şerde bir hayır vardır..

Senin bebiş ne kdr oldu ve nerdensin.?

Allahım ya eee şimdi nolcak naptın napıcaksın cok üzüldüm cok saskınım cok kötüyüm ya Allahım ....
Canım beklicekmisin eninde sonunda düşecek derken beklicen mi ???
Ne dedi tam doktor
:) hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı sihatlı hayırlı erkek evlat versin bana :) :)

Merak ettim erkk ewlat merakın ilk bebişin degilmi cNım benim .... Hani ilkte pek farketmez diolar ya ... Saglıklı sıhhatlı olsun inş hayırlı bi ewlat olsun.. Rabbimin haZinesi bol isterse verir... Dua et yeter

Çok geçmiş olsun başka Dr git ne sebeple gitmiştim ki

Ciddi anlamda Sağlıksız bir gebelik olduğunu daha doğrusu yapılacak hiç bir şeyin olmadığını idrak edememiştim.

geçmiş olsun canım vakti var demek ki üZme kendini meleğin seni bulacaktır

Uzmemeye çalışıyorum canım 32 yaşındayım ve vaktini bekliyorum.

arkadaşım üzülme rabbim hewrşeyin hayırlısını versin her şerde bir hayır vardır..
Amin canım inşaallah.

12-01-2015 ♥

nolmus 32yaşındaysan annem beni 38yaşında doğurmuş benden önce de malesef 4aylık bebeğini düşük yapmış ve 3ay sonra bana hamile kalıyor.rabbim biliyor vaktini canım.

Merak ettim erkk ewlat merakın ilk bebişin degilmi cNım benim .... Hani ilkte pek farketmez diolar ya ... Saglıklı sıhhatlı olsun inş hayırlı bi ewlat olsun.. Rabbimin haZinesi bol isterse verir... Dua et yeter

Hep duacıyım zaten de biz 4 kız kardeşiz ve ablamın 1 kızı var ailemize bi erkek gitsin istiyorum yoksa bende ikisi de yok farketmez de değişiklik olsun istiyorum tabii herşeyden önce hayırlısı hayırlı evlatsa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…