- 14 Temmuz 2011
- 753
- 477
- 123
yazık ablanaa
artık ağrılarda azalıyor ama bebiş yerleşti çünkü.biz şanslıyız boşver,tadını çıkaralım hamileliğin:)
bulantı filan genetikmiş zaten,annemde de olmamış hiç.
merhaba sevgili anne adayları. hepinize kolay rahat bir hamilelik diliyorum. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. ben de ocak annesi olacağım Allah'ın izniyle. bebğim kaç haftalık tam bilmiyorum sanırım geç döllenme oldu ama sat 15 nisandı. yarın doktora gidip netleştiricem . beni de listeye ekler misiniz? sevgilerle...
bende sağ tarafımda hissediyorum canım sağ tarafta iğnelenme oluyor
Senmiydinn kızz oMerve sanırım beni kastetmişsin :) doğru çok merak ediyorum ve neredeyse her gün gitmek istiyorum 5 haftalığım 15 gün snr gel dedi zmn uzun gelmişti bana ama gerçekten zararlı olduğunu bilmiyodum ben 30 yaşımdayın hamileliğimde ilk kez tanıştım o cihazla :)
Bu arada bozulacak kırılacak bişey yok doğru söylemişsin bilmiyodum öğrendim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlarr sizdede oluyormu kendimi çok keyifsiz halsiz sanki hep hastaymışım gibi hissediyorum kaç gündür iştahta gitti acıkma hissi yok zorla bişiler atıyorum agzıma onlarında tadı yok kahvaltı yapmayı acıkıp yemek yemeyi çook özledim hamile kalmadan önce şu iştahım gitsede bişi yeemsem kilo versem diyodum off cook kötüymüş mide şişkinliği bir yandan şikayet etmek istemiyorum çok şükürr halime ama geçse şu günler artık kızımda hiç böyle degildim 3 ay bitince geçiyomuş daha 2 ay var sabır Allaahımm..
Kızlar 5+1 benim ve bu zamana kdr sadece kasık ağrım oldu göğüslerde büyüme var ama ağrı sızı yok bulantımda 1 kere oldu onda da çok az kanamam olmuştu Dr gittim olumsuz bişey söylemedi erken mi belirtiler için yoksa erkek mi :) :) :)
Senmiydinn kızz o
İnan nicin aklıma gelmedi ama senin yazdıına istinaden yazdım ama sadece sana demedim canım ...
Haklısın bitanem coook iyi anlıyprum seni
Ama gercekten bak inş dr sorarsın bu durımu sürekli haftada bi usg cihazıyla baktırdıgım zaman bi zararı olurmu diye
Canım heyecanını cok iyi anlıyorum
Gerçekten ama inan bebişin suan büyümekle ugrasıyo gelişmek ve rahatsız edılmek istemiyo aksi bi durum olmadıkca dr cagırdıgı zamanlar gidersen senin ce bebegin için cok güsel olucak...
Bu arada bi arkadas sormus pc lerin zararı warmı diye
Malesed cok var.. Telefonun bilgisayarın tabletin cok Zararı var ... Ama malesed bunlardız bi ortamda yok.. Mümkün oldugunca teknolojjuk aletlerden uzak durmaya calısalım
Temiz hava iyi gelir.. Cok sanslıyız hamişliğimiz yaz ayına denk geliyo bol bol dısarı cıkabılırız ormanda deniz kenarında piknikler yürüyüşler
Her türlü meyve sebze var.
Hamdolsun heryönden bolluk içindeyiz
Bilgisayar pc tablet basında hamişliğimizi geçirmeyelim
Www. Tecrübelianniş. Com:
Gururla sunar..
Canım birdefa su psıkoljıyı at kafandan... İlk 3 ay böle oluyomus ama sonra geçiyomus
Bu bilinçaltına yerleşmiş dolayısıyla beyin bınu emrediyo sürekli .....
BİRDE BEN HANİLEYİM HASTA DEGİLİM de içinden...
Yasadıgın durum her hamişte olan şeyler... Ama bunu yenmekde bizim elimizde
Eline bi elma al ekşi olsun kütür kütür ye...
Tv basına geçmeee...
Arkadasına git yada ewe cagır
Immm annenlere gidebilirsin
Kardeşlerini cagırabılotsın
Pc basına geçip hamilelikle ilgili seyleri fazla okuma
Malum bi defa bnm hiç bişim yoktu abbo bi okudum okudukca sancım giriyo dedimm yookkk kalkım ben bi yüzümü yıkayım
H bişi olmadı cık dısarı yürü acık hava iyi gelicektır
Kuruyemiş tüketebilirsin ... Hazır hemen cat eline al ye ....
Bişi hazırlayıp yemek cok zor geliyo...
CNım bu zamanlarda geçicek inan ama kendimizi dinliyoruz bunu bnde yapıyorum sende oda
Ama hamileliğin cilveleri bunlar...
Bebegin BEN BURDAYIM ANNE DIYOOO
kı bni güldürdün Allahta seni güldürsün
Bunlar hamileliğin ilk belirtilerinden birkacı canım benim...
Cinsiyet belirlemede rol alan hiç bişi yok.. 12. Haftadan sonra oda erkek olursa belki tahminde bulunabilr dr kar... 16. Hafta kesinlşir.... Hakkında hayırlısı olsun canım
Sılam beni de listeden sil. kızlar çok Üzgünüm artık bu doktor çok iyi izah etti ciddi anlamda Sağlıksız bir gebeliğimin olduğunu ve eninde sonunda düşeceğini anlamışım bulunuyorum.
12-01-2015 ♥
selam kızlar nasılsınız
ben bugun bir gaflette bulunup bol yağlı salçalı bir kebap yedim zaten her gün mide ekşimesinden içim dışıma çıkıyordu kusamamak da cabası, gunlerdir herşeyi deniyorum baktım olcak gibi değil bugun gidip eczaneden gaviscon surup aldım ve şimdi içtim gerçekten içer içmez biraz rahatlattı. sizde aynı sorunları yaşıyor musunuz ?? bu hamilelik ne zor işmiş yaa millet 5 10 tane doğuruyo benim ilkinde pilim bitti, sürekli vucudumda halsizlik rahatsızlık hissediyorum, aslında net bir sekilde bir yerimde agrımıyor ama surekli rahatsız edici bir his var içimde, hayatta agrımayan midem beni mahvetti kabızım başım agrıyor iğne kullanıyorum :SS:S:S: sukrediyorum allah nasip etti diye ama ya cok zormus ya da ben böyle oldum bilmiyorumm ama hiç halim yok eşimle bile konusmaz oldum canımın acısıından:S:S:S:S:S:SS allah sifa versin bize yaa
canım seninle ben tamamen aynıyız resmen hayatım durdu allahtan calısmıyorum calıssam ne yapardım bilmiyorum aksama kadar yatagın icindeyim zoraki kalkıp yürüyüs yapıyorum arada o da mecburiyetten yani, bu arada benim ayaklarım hep üşürdü yaz kış çorapla yatardım ama son zamanlarda benim de ayaklarım biraz yanıyo gibi, insanın ayakları yanıyosa kız olcakmıs derler bakalım gorcez:d
Sılam beni de listeden sil. kızlar çok Üzgünüm artık bu doktor çok iyi izah etti ciddi anlamda Sağlıksız bir gebeliğimin olduğunu ve eninde sonunda düşeceğini anlamışım bulunuyorum.
12-01-2015 ♥
12-01-2015 ♥
kı bni güldürdün Allahta seni güldürsün
Bunlar hamileliğin ilk belirtilerinden birkacı canım benim...
Cinsiyet belirlemede rol alan hiç bişi yok.. 12. Haftadan sonra oda erkek olursa belki tahminde bulunabilr dr kar... 16. Hafta kesinlşir.... Hakkında hayırlısı olsun canım
Allahım ya eee şimdi nolcak naptın napıcaksınSılam beni de listeden sil. kızlar çok Üzgünüm artık bu doktor çok iyi izah etti ciddi anlamda Sağlıksız bir gebeliğimin olduğunu ve eninde sonunda düşeceğini anlamışım bulunuyorum.
12-01-2015 ♥
:) hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı sihatlı hayırlı erkek evlat versin bana :) :)
Ciddi anlamda Sağlıksız bir gebelik olduğunu daha doğrusu yapılacak hiç bir şeyin olmadığını idrak edememiştim.Çok geçmiş olsun başka Dr git ne sebeple gitmiştim ki
Uzmemeye çalışıyorum canım 32 yaşındayım ve vaktini bekliyorum.geçmiş olsun canım vakti var demek ki üZme kendini meleğin seni bulacaktır
Amin canım inşaallah.arkadaşım üzülme rabbim hewrşeyin hayırlısını versin her şerde bir hayır vardır..
Ciddi anlamda Sağlıksız bir gebelik olduğunu daha doğrusu yapılacak hiç bir şeyin olmadığını idrak edememiştim.
Uzmemeye çalışıyorum canım 32 yaşındayım ve vaktini bekliyorum.
Amin canım inşaallah.
12-01-2015 ♥
merkez canım ehh çayda merkez sayılır netice de :)
Merak ettim erkk ewlat merakın ilk bebişin degilmi cNım benim .... Hani ilkte pek farketmez diolar ya ... Saglıklı sıhhatlı olsun inş hayırlı bi ewlat olsun.. Rabbimin haZinesi bol isterse verir... Dua et yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?