2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
öyle canım. bu arada hamiş kıyafetleri almam lazım calısıyorum ya hep dar pantalonlarım vardı, beli sıkan. rahat birseyler bulmam lazım. offf.

ben xxl tayt aldım, böyle vücudu çok sarmıyor, üstünede böyle tunik munik bir şeyler çok şık oldu,,,, daha hamile taytlarını almaya var çünkü,,,

bu arada bayanlar aranızda benim gibi noodle hastası varsa ben çok severim,, bu içine konulan bean sproud diye bir şey var, onu da yememek gerekiyormuş,,, ben bugün yemiş bulundum,,,, ama pişmiş olarak yedim,,, yani hiç yoktan iyidir,,,,,
yani genede yazayım dedim,,,, bilgi bilgidir,,,,

Cnm eklermisin bnde cok kılo almk istemıomm

yok canım hatta o neymiş dedim :)ben bilmiyom yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben tam 7h1g oldum, ultrasonda da öyle çıkıyor , benim hesaplamamda,,,,
vakitli biri olucak bu eşşek sıpası herhal,,,,,

benim ki sat 28 Mart ama bebek geç döllenme sanırım cuma 8.haftaya gireceğiz çünkü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahahaaayt super haber. Darisi biz kalanlara ya... gelmiyor vakit arkadas! Aramizda 8 gun varmis canim. Benim de ultrasonla satim arasinda 3 gun var. Pazartesiye kontrol verdi. O zaman da sata gore 6+5 ultrason gore de 6+2 yim. Cikar mi ki? Yoksa ertelettirsem mi gunu biraz daha? Artik gidisimde duymak istiyorum ben de yaa. :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

ben xxl tayt aldım, böyle vücudu çok sarmıyor, üstünede böyle tunik munik bir şeyler çok şık oldu,,,, daha hamile taytlarını almaya var çünkü,,,

Ahh ben de yonetmelik filan dinlemeyip alcam herhalde taytlari. Ya da elbiseler bol bol. Asil ayakkabi sorun bende. Topukluya aliskinim duztaban cok sinir ama rahatmis da :) ayaklarim tarakli olunca giyemiyorum guzel modelleri.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Iyi aksamlar canim hosgeldin

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

hoşbuldum canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlıkla

hoşbuldum canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlıkla

Ah yok canim orda bebisimin tahmini dogum tarihi ile benim dogum gunumun ayni tarihte olusunu kastetmistiim. Ama bak en erken kutlayan oldun tesekkurler ahahha :")

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

ay pardon canım dikatli okumamışım ay ne güzel benim bebişimde 10 gün önce dogarsa benle aynı olcak

ay pardon canım dikatli okumamışım ay ne güzel benim bebişimde 10 gün önce dogarsa benle aynı olcak

Ah once oldugu icin insallah diyemicem canim. Bi gun bile degerli onlara icerde :) ben kesin denk getiremem ama kova olsun benim gibi isterim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kızlar kaç haftada bir ultrasona gittiniz? Ben 2 doktora birden gittiğim için, 4-5 günde bir ultrasona girdim 4 defa. artık bir doktora devam edeceğim ama o da 10 gün sonra tekrar çağırdı kontrole. Çok mu ultrasona giriyorum acaba zararı olmaz inşallah bebeğime

Canim zararli tabi. Benimki haftada birdi riskli oldugundan gozlem altindaydim. Acile gittim bi gece de o zaman bakilinca bugun bakmadi mesela 4 gun oldugu icin. Pazartesi gel dedi. Gitme cok fazla. Rahatsiz etmeyelim icerdekileri

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ah once oldugu icin insallah diyemicem canim. Bi gun bile degerli onlara icerde :) ben kesin denk getiremem ama kova olsun benim gibi isterim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

aman canım sağlıklı olsunlarda o önemli değil bu arada nerde yaşıyorsun ilk bebeğin mi

Bundan sonra gitmem zaten de, öncesinde bilmeden gitmiş bulundum Bi zararı olmamıştır inşallah

4defa niye aldılar ki canım:26: ben 4 haftalıkmış ilk gittim daha gitmedim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…