öyle canım. bu arada hamiş kıyafetleri almam lazım calısıyorum ya hep dar pantalonlarım vardı, beli sıkan. rahat birseyler bulmam lazım. offf.
süpper kaçıncı haftadaydın canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam benimde ikinci gebeliğim ilkinde on kilo almıştım ama kilolu hamile kaldığım için dikkat etmiştim bunda sa kilolu kaldım doktor gebelik diyeti diye bi liste verdi calsiyum ve protein ağırlıklı yeşil salata et köfte fln yoğurt peynir süt istersen resmni çekip ekleyim listeyi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu arada bayanlar aranızda benim gibi noodle hastası varsa ben çok severim,, bu içine konulan bean sproud diye bir şey var, onu da yememek gerekiyormuş,,, ben bugün yemiş bulundum,,,, ama pişmiş olarak yedim,,, yani hiç yoktan iyidir,,,,,
yani genede yazayım dedim,,,, bilgi bilgidir,,,,
ben tam 7h1g oldum, ultrasonda da öyle çıkıyor , benim hesaplamamda,,,,
vakitli biri olucak bu eşşek sıpası herhal,,,,,
bugün doktor kontrolüm vardı,,,, iki haftadır o kadar sıkmışım ki kendimi, doktorun odasına girince neredeyse ağlayacağım, neyse ultrodsan makinasına aldı beni,,, kocaman ekranda görüyorum ama kalbini atışını göremiyorum yani orada bir şeyler var atıyor gibi ama,,,, doktor sonra ,haporleri açtı nasıl geliyor pıt pıtları eşşek sıpasının,,,, dakikada 155,,,, tabi haliyle ben başladım ağlamaya ama mutlu son, için tabiki de,,,,,
doktor günde yarım saat hafif tempolu yürüyebilirsin dedi,,,
bu arada triod im düşmüş,,,, yehuuuu
vitaminleri almaya devam,,,
tokluk şekerşm iyi çıkmış, ondan korkuyordum açıkçası,,,,
karın ağrıları normal, dedi,, e bebek büyütüyoruz sonuçta,,,,
iki hafta sonra bir kontrolğm daha var sonra 12 haftalıkken gel birde dedi,,,
tatile gidebilirmişim, ki eylül ayında 3-5 günlüğüne tatile gitmek istiyorum,,,,
hepimşzşn böylr doktor randevuları olur umarım,,,,
ben xxl tayt aldım, böyle vücudu çok sarmıyor, üstünede böyle tunik munik bir şeyler çok şık oldu,,,, daha hamile taytlarını almaya var çünkü,,,
iyiy aksamlar güzel anneler ve melekleri
Iyi aksamlar canim hosgeldin
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
hoşbuldum canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlıkla
Ah yok canim orda bebisimin tahmini dogum tarihi ile benim dogum gunumun ayni tarihte olusunu kastetmistiim. Ama bak en erken kutlayan oldun tesekkurler ahahha :")
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ay pardon canım dikatli okumamışım ay ne güzel benim bebişimde 10 gün önce dogarsa benle aynı olcak
Kızlar kaç haftada bir ultrasona gittiniz? Ben 2 doktora birden gittiğim için, 4-5 günde bir ultrasona girdim 4 defa. artık bir doktora devam edeceğim ama o da 10 gün sonra tekrar çağırdı kontrole. Çok mu ultrasona giriyorum acabazararı olmaz inşallah bebeğime
Ah once oldugu icin insallah diyemicem canim. Bi gun bile degerli onlara icerde :) ben kesin denk getiremem ama kova olsun benim gibi isterim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canim zararli tabi. Benimki haftada birdi riskli oldugundan gozlem altindaydim. Acile gittim bi gece de o zaman bakilinca bugun bakmadi mesela 4 gun oldugu icin. Pazartesi gel dedi. Gitme cok fazla. Rahatsiz etmeyelim icerdekileri
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Kızlar kaç haftada bir ultrasona gittiniz? Ben 2 doktora birden gittiğim için, 4-5 günde bir ultrasona girdim 4 defa. artık bir doktora devam edeceğim ama o da 10 gün sonra tekrar çağırdı kontrole. Çok mu ultrasona giriyorum acabazararı olmaz inşallah bebeğime
4defa niye aldılar ki canım:26: ben 4 haftalıkmış ilk gittim daha gitmedim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?