Ciddi anlamda Sağlıksız bir gebelik olduğunu daha doğrusu yapılacak hiç bir şeyin olmadığını idrak edememiştim.
Uzmemeye çalışıyorum canım 32 yaşındayım ve vaktini bekliyorum.
Amin canım inşaallah.
12-01-2015 ♥
Ciddi anlamda Sağlıksız bir gebelik olduğunu daha doğrusu yapılacak hiç bir şeyin olmadığını idrak edememiştim.
Uzmemeye çalışıyorum canım 32 yaşındayım ve vaktini bekliyorum.
Amin canım inşaallah.
12-01-2015 ♥
Sılam beni de listeden sil. kızlar çok Üzgünüm artık bu doktor çok iyi izah etti ciddi anlamda Sağlıksız bir gebeliğimin olduğunu ve eninde sonunda düşeceğini anlamışım bulunuyorum.
12-01-2015 ♥
Sağlıksız gebeliği vücut kendiliğinden ayıklar ve atar dedi buna da yapacak birşey yok böyle olacak dedi.Allahım ya eee şimdi nolcak naptın napıcaksıncok üzüldüm cok saskınım cok kötüyüm ya Allahım ....
Canım beklicekmisin eninde sonunda düşecek derken beklicen mi ???
Ne dedi tam doktor
Canım benim hakkınızda hayırlısı olsun elden duadan başka bişi gelmiyor üzme kendini en kısa sürede hayırlı haberlerini duyarız burdan inş veren Allah alan Allah dün yazdıklarına çok üzülmüştüm bugün yanılmıyorsam İyiyim demiştin bi anda böyle yazınca şaşırdım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kendini üzmemeye çalış, her şeyin hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olur.
Sağlıksız gebeliği vücut kendiliğinden ayıklar ve atar dedi buna da yapacak birşey yok böyle olacak dedi.
İyiyim derken yeni bir doktor yeni bir umut diye psikolojik olarak iyiydim canım
Amin canım çok sağol
12-01-2015 ♥
Canim cok uzuldum. Ama dr cok dogru soylemis. Sagliksizsa dusuyor. Benim de oyleydi. Allah sabir ve tez zamanda guzel haberini hayirli haberini versin. Inan ve isyan etme canim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
peki canım düşük önleyici haplara rağmen düşecek olsa da düşüyor mu
Ilki dusuk olunca sebebi bilinmiyor tahminen gelisimi durdu kromozomal hata demislerdi. Dr um bana bu hamileligimde aynen sunlari soyledi; bir bebek sagliksizsa ve dusuk sinyalleri alinmissa tip ne yaparsa yapsin tutunamaz duser ve genelde gebelik basinda duserse bu sukur sebebidir. Kurtaj vs gerek kalmaz buyumeden dusrr. Ama saglikli bir bebek ve kanaman vs basladi. Iste tip bunun icin bir seyler yapabilir dedi. Suan bana igne ve progestan verdi. Ben orda sadece sicak, tutunmayi kolaylastiracak, enerjik bi yuva ortami saglayarak elimden geleni yapiyorum. Sagliksizsa yine ise yaramayacak bunlar dedi. Ve suan kalp atisini gorene kadar gebeligimi tedbirli adimlarla ilerletiyo. Dusuk tehdidi muhabbeti de ordan geliyor.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Hımm anladım canım bende de risk vardı ama kanama kesildi kalp atışını da duydum hamd olsun risk kalmış diyebilir miyiz
Hımm anladım canım bende de risk vardı ama kanama kesildi kalp atışını da duydum hamd olsun risk kalmış diyebilir miyiz
Suan kanamam olmamasina ragmen riskli gruptayim. Ilk uc ay cok dikkat et canim. Ne olur ne olmaz. Dr bana kalp atislarini duyduktan sonra riskin %50 sini aticaz demisti. Ama suna da inan. O melegin yiyecek ekmegi varsa Allah kucagina almayi nasip eder. Her seyin hayirlisini iste. Sen stres yapmadan dinlenerek gecir gunlerini. Ben okuldan gelip yemek yer yemez bi yatiyorum. Yatis o yatis. Agri magri da kalmiyo rahatliyorum. Sen de inan. bebegimi kollarima saglikla alacagim de.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
sagol canım bende aynen işten gelince yatıyorum midem bulanıyor fena gönlümüzü ferah tutacağız artık.allah yazdıysa olacak
Kızlar bişi sorucam bu pastorize sütleri kaynatmadan soğuk içsem bi sorun olur mu bilen var mı.?? Herşeyi çok pişirin diyolar ya o yüzden soruyorum bilen varsa yazarsa sevinirim :)
pastoriZe sütü asla pişirme zaten :)
1000derecede pastoriZe hale geliyor o
Hadi hayirli olsn cnm ne guzel mutlu mutlu donmussunbugün doktor kontrolüm vardı,,,, iki haftadır o kadar sıkmışım ki kendimi, doktorun odasına girince neredeyse ağlayacağım, neyse ultrodsan makinasına aldı beni,,, kocaman ekranda görüyorum ama kalbini atışını göremiyorum yani orada bir şeyler var atıyor gibi ama,,,, doktor sonra ,haporleri açtı nasıl geliyor pıt pıtları eşşek sıpasının,,,, dakikada 155,,,, tabi haliyle ben başladım ağlamaya ama mutlu son, için tabiki de,,,,,
doktor günde yarım saat hafif tempolu yürüyebilirsin dedi,,,
bu arada triod im düşmüş,,,, yehuuuu
vitaminleri almaya devam,,,
tokluk şekerşm iyi çıkmış, ondan korkuyordum açıkçası,,,,
karın ağrıları normal, dedi,, e bebek büyütüyoruz sonuçta,,,,
iki hafta sonra bir kontrolğm daha var sonra 12 haftalıkken gel birde dedi,,,
tatile gidebilirmişim, ki eylül ayında 3-5 günlüğüne tatile gitmek istiyorum,,,,
hepimşzşn böylr doktor randevuları olur umarım,,,,
bugün doktor kontrolüm vardı,,,, iki haftadır o kadar sıkmışım ki kendimi, doktorun odasına girince neredeyse ağlayacağım, neyse ultrodsan makinasına aldı beni,,, kocaman ekranda görüyorum ama kalbini atışını göremiyorum yani orada bir şeyler var atıyor gibi ama,,,, doktor sonra ,haporleri açtı nasıl geliyor pıt pıtları eşşek sıpasının,,,, dakikada 155,,,, tabi haliyle ben başladım ağlamaya ama mutlu son, için tabiki de,,,,,
doktor günde yarım saat hafif tempolu yürüyebilirsin dedi,,,
bu arada triod im düşmüş,,,, yehuuuu
vitaminleri almaya devam,,,
tokluk şekerşm iyi çıkmış, ondan korkuyordum açıkçası,,,,
karın ağrıları normal, dedi,, e bebek büyütüyoruz sonuçta,,,,
iki hafta sonra bir kontrolğm daha var sonra 12 haftalıkken gel birde dedi,,,
tatile gidebilirmişim, ki eylül ayında 3-5 günlüğüne tatile gitmek istiyorum,,,,
hepimşzşn böylr doktor randevuları olur umarım,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?