2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bundan sonra gitmem zaten de, öncesinde bilmeden gitmiş bulundum Bi zararı olmamıştır inşallah

Yok yok ferah tut icini. Bi de canim tek bi dr la devam etmen daha iyi. Olumsuz bisey soylerlerse baska dr lara da gidersin allah korusun. Ama her kafadan farkli ses cikar bu sefer. Benim ilki dusuktu canim. bu 2. Hamileligim. Insallah bu sefer bulusuruz melegimle. Mersindeyim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

tek doktora gidiyordum canım, ondan tam emin olamadığım için yeni bir doktor buldum bu arada eskisine de gittim bi iki defa ama gitmem bidaha

İnşallah sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza

inşallah canım benim sağ salim kucaklarımıza alırız

Amin. Bu arada Allah korusun ultrasonun bir zararı olursa bu doğum öncesinde anlaşılabilir mi ki?

Canim oyle ciddi zararlar degil Ama sonucta onlar minicikler daha. Yazik yani gerek yok. Sen dusunme o kadar. Mecburen girenler de vardir illa ki. Dr lar cok sık istemiyorlar girmeni. gonderilen dalgalar isinlar filan zarar verir diye.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Senin adına çok sevindim maşallah size ve darısı bizim başımıza inş :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın canım da bilmeden de olsa hatta çok az da olsa zarar verdiğimi düşününce üzülüyorum işte

Duydum canım çok şükür. 6+2de hem de:)

Ah super. Satinla ultrason tarihin tutuyor mu peki? 6+2 hangisine gore yani? Fotograf verildi mi peki? Sakincasi yoksa atsaniz buraya. Ben coook merak ediyorum ne kadarcik biseyle karsilasacagimi :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Haklısın canım da bilmeden de olsa hatta çok az da olsa zarar verdiğimi düşününce üzülüyorum işte

Uzulursen daha cok zarar verirsin tatlim. Neselen aziciik bak bum bum sesleri de duymussun. Biz daha onu duymayi bekliyoz sabirsizlikla

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…