Bundan sonra gitmem zaten de, öncesinde bilmeden gitmiş bulundumBi zararı olmamıştır inşallah
Yok yok ferah tut icini. Bi de canim tek bi dr la devam etmen daha iyi. Olumsuz bisey soylerlerse baska dr lara da gidersin allah korusun. Ama her kafadan farkli ses cikar bu sefer. Benim ilki dusuktu canim. bu 2. Hamileligim. Insallah bu sefer bulusuruz melegimle. Mersindeyim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Yok yok ferah tut icini. Bi de canim tek bi dr la devam etmen daha iyi. Olumsuz bisey soylerlerse baska dr lara da gidersin allah korusun. Ama her kafadan farkli ses cikar bu sefer. Benim ilki dusuktu canim. bu 2. Hamileligim. Insallah bu sefer bulusuruz melegimle. Mersindeyim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
onlar almadı canım. ben iki doktora gittiğimden ikisi de tabi birer hafta sonra kontrole çağırdı. ikisine de gidince öyle oldu
İnşallah sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza
hangi dr daha iyiyse ona gitmek için mi
İnşallah sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza
Insallah canim. Allah kimselere yasatmasin o aciyi
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
aynen canım:) kararsız kaldım başta. ama artık verdim kararımı:)
Amin. Bu arada Allah korusun ultrasonun bir zararı olursa bu doğum öncesinde anlaşılabilir mi ki?
inşallah canım benim sağ salim kucaklarımıza alırız
onu ben hamile olmadan önce yaptım anlıyorum seni
bugün doktor kontrolüm vardı,,,, iki haftadır o kadar sıkmışım ki kendimi, doktorun odasına girince neredeyse ağlayacağım, neyse ultrodsan makinasına aldı beni,,, kocaman ekranda görüyorum ama kalbini atışını göremiyorum yani orada bir şeyler var atıyor gibi ama,,,, doktor sonra ,haporleri açtı nasıl geliyor pıt pıtları eşşek sıpasının,,,, dakikada 155,,,, tabi haliyle ben başladım ağlamaya ama mutlu son, için tabiki de,,,,,
doktor günde yarım saat hafif tempolu yürüyebilirsin dedi,,,
bu arada triod im düşmüş,,,, yehuuuu
vitaminleri almaya devam,,,
tokluk şekerşm iyi çıkmış, ondan korkuyordum açıkçası,,,,
karın ağrıları normal, dedi,, e bebek büyütüyoruz sonuçta,,,,
iki hafta sonra bir kontrolğm daha var sonra 12 haftalıkken gel birde dedi,,,
tatile gidebilirmişim, ki eylül ayında 3-5 günlüğüne tatile gitmek istiyorum,,,,
hepimşzşn böylr doktor randevuları olur umarım,,,,
Canim oyle ciddi zararlar degil Ama sonucta onlar minicikler daha. Yazik yani gerek yok. Sen dusunme o kadar. Mecburen girenler de vardir illa ki. Dr lar cok sık istemiyorlar girmeni. gonderilen dalgalar isinlar filan zarar verir diye.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Duydum canım çok şükür. 6+2de hem de:)
keşke ben de hamile kalmadan karar verseymişim:) şimdi böyle huzursuz olmazdım
Amiiin ...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Haklısın canım da bilmeden de olsa hatta çok az da olsa zarar verdiğimi düşününce üzülüyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?