2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
gebeliğin nasıl gidiyor canım

Evden ise isten eve. Okuldan doner donmez uzatiyorum ayaklari. Gaz sancim disinda hafif kramplar kasilmalarim var ama seviyorum bu agrilari:) gecen haftasonu kotu bi olay yasmistim cok sukur onun tahlilleri de temiz cikti. Daha ne isteyeyim. Simdilik iyiyiz. Senin nasil ?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Satla aynı canım paralel gidiyor. Fotoğrafını çekmeyi deneyim, net olursa göndereyim:) Şimdi taratma şansım yok çünkü

Paylaşmıştım ama yukarlarda kaldı yarın bi daha paylaşırım bi arkadaş okuymadım demişti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende de var bi tane canim. Abdiibrahim in. Ama dr ilk 3 aydan sonra dusun onlari. Simdilik hijyene bol suyla yikamalara iyi pismelere dikkat et ne yersen ye dedi.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Satla aynı canım paralel gidiyor. Fotoğrafını çekmeyi deneyim, net olursa göndereyim:) Şimdi taratma şansım yok çünkü

Tamam canim cook sevinirim. Tesekkurldr. Ozelden de atabilirsin.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bende reZeneyi bi deneyim faydası olur inş sürekli karnımın altını elimle kontrol ediyorum atış var mı diye çok zayıf hissetmeye başladım ama ptesi gitçem doktora

geçmiş olsun canım bi daha olmaz inşallah benimde biraz kasık ağrım oluyor bide çok sıcak basıyor antalya çok sıcak nemli o yüzden iice bunalıyorum ölee işte ben normalde hergün mağzaya inerdim şimdi bunalıyorum inmiyorum

canım aslında zararı yok o yanlış bir inanış bu konu hakkında buraya bağımlı kalmayın interneti araştırabilirsiniz.sadece sesini dinlemek istediğimizde bebeğe ısı veriyorlar ısı görüntüyü ses dalgalarına çeviriyor zaten bebek belli büyüklükten sonra kalp atışı dinlenmiyor göZlemleniyor..ultrason ses dalgaları ile çalışır sadece erken dönemde kalp atışı için ısı veriyorlar.bı biraz zararlı.en iyisini doktor bilir kızlar.netten de araştırma yapın boşuna bebeğe zarar mı verdim acaba diye düşünüp kendinizi suçlamayın :)

Benimki diyetten çok gebelikte beslenme bebişin sağlıklı olması için bide gereksiz kilo alımını önlemek için

Bura da oyle ayni iklimdeyiz. Isimiz zor valla canim. Aksamlari nefes darligi yasiyorum. Nem oyle bunaltiyor ve sisiriyor ki...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Cagla sikel e donerdim ben o zaman. Eve almisti ultrason cihazini. Surekli bakiyordu. Sonra zararli dediler ikinci de yapmamisti. Ne de his olurduuu :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Benimki diyetten çok gebelikte beslenme bebişin sağlıklı olması için bide gereksiz kilo alımını önlemek için

Aynen bunu da onun icin verdiler. Ama ben 3. Ayda baslicam. Astim buzdolabina duruyor :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bura da oyle ayni iklimdeyiz. Isimiz zor valla canim. Aksamlari nefes darligi yasiyorum. Nem oyle bunaltiyor ve sisiriyor ki...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

aynen canım valla bazen ölcek gibi oluyorum bide benim alerjim var tıkanıyorum burnuma sprey kullanamıyorum alerji hapımı kullanamıyorum ama şuna şükrediyorum allahtan ilk aylarımız yaz ya bebeği yazın doğursaydık yazık yavrum isilik olurdu bu sıcaklardaa kendimizde olurduk

Kizlar bu arada bisey anlatayim :) aksam kocam oldurdu beni gulmekten. Tansiyon olcumumu yapiyor her gun. Neyse aksam aldi eline manuel aleti olctu. Bi baktim banti cikarmis steteskop kalmis. Kasiklarima dayadi dinliyor. Aha bosuna beklediik atiyor bu kalp ben duydum dedi. Yukariya tutuyor. Eveet bak burda bagirsak sesin var ama burda kalp atisi var. :)) benimki cok kaptirdi :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ay evet. Kis bebegi olmalari cok iyi oldu.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ay evet. Kis bebegi olmalari cok iyi oldu.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kesinlikle bu arada seninki bulmuş yolunu artık her akşam dinler zekiymiş benimkide küçüçk bişi olsa hadi hastaneye gidelim diyo bu eşler alem valla

kesinlikle bu arada seninki bulmuş yolunu artık her akşam dinler zekiymiş benimkide küçüçk bişi olsa hadi hastaneye gidelim diyo bu eşler alem valla

Cok komik oluyolar bosver. Bazen onlarin hormonlari allak bullak oluyor sanki :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…