sağlık olsun canım inşallah bişi olmaz içini ferah tut
Cnm eklermisin bnde cok kılo almk istemıomm
gebeliğin nasıl gidiyor canım
Ah super. Satinla ultrason tarihin tutuyor mu peki? 6+2 hangisine gore yani? Fotograf verildi mi peki? Sakincasi yoksa atsaniz buraya. Ben coook merak ediyorum ne kadarcik biseyle karsilasacagimi :)))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Teşekkür ederim canım. İnşallah olmaz
Paylaşmıştım ama yukarlarda kaldı yarın bi daha paylaşırım bi arkadaş okuymadım demişti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Satla aynı canım paralel gidiyor. Fotoğrafını çekmeyi deneyim, net olursa göndereyim:) Şimdi taratma şansım yok çünkü
Günaydın herkese, gaz sorununu dün rezene içerek hallettim hamdolsun dünya varmış:)
7+2 de iki gün önce karnımın sol tarafında seğirme oldu pıt pıt attı göbeğim:) dedim bebiş canlandı eskiler öyle der, o günden beri içimde mısır patlıyor baloncuklar var:) sol tarafımda, bebeği besleyen damarlar yaparmış öyle, ikinci olunca tabi tecrübe oluyor:)
Evden ise isten eve. Okuldan doner donmez uzatiyorum ayaklari. Gaz sancim disinda hafif kramplar kasilmalarim var ama seviyorum bu agrilari:) gecen haftasonu kotu bi olay yasmistim cok sukur onun tahlilleri de temiz cikti. Daha ne isteyeyim. Simdilik iyiyiz. Senin nasil ?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canim zararli tabi. Benimki haftada birdi riskli oldugundan gozlem altindaydim. Acile gittim bi gece de o zaman bakilinca bugun bakmadi mesela 4 gun oldugu icin. Pazartesi gel dedi. Gitme cok fazla. Rahatsiz etmeyelim icerdekileri
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Benimki diyetten çok gebelikte beslenme bebişin sağlıklı olması için bide gereksiz kilo alımını önlemek içinBende de var bi tane canim. Abdiibrahim in. Ama dr ilk 3 aydan sonra dusun onlari. Simdilik hijyene bol suyla yikamalara iyi pismelere dikkat et ne yersen ye dedi.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
geçmiş olsun canım bi daha olmaz inşallah benimde biraz kasık ağrım oluyor bide çok sıcak basıyor antalya çok sıcak nemli o yüzden iice bunalıyorum ölee işte ben normalde hergün mağzaya inerdim şimdi bunalıyorum inmiyorum
canım aslında zararı yok o yanlış bir inanış bu konu hakkında buraya bağımlı kalmayın interneti araştırabilirsiniz.sadece sesini dinlemek istediğimizde bebeğe ısı veriyorlar ısı görüntüyü ses dalgalarına çeviriyor zaten bebek belli büyüklükten sonra kalp atışı dinlenmiyor göZlemleniyor..ultrason ses dalgaları ile çalışır sadece erken dönemde kalp atışı için ısı veriyorlar.bı biraz zararlı.en iyisini doktor bilir kızlar.netten de araştırma yapın boşuna bebeğe zarar mı verdim acaba diye düşünüp kendinizi suçlamayın :)
Benimki diyetten çok gebelikte beslenme bebişin sağlıklı olması için bide gereksiz kilo alımını önlemek için
Bura da oyle ayni iklimdeyiz. Isimiz zor valla canim. Aksamlari nefes darligi yasiyorum. Nem oyle bunaltiyor ve sisiriyor ki...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
aynen canım valla bazen ölcek gibi oluyorum bide benim alerjim var tıkanıyorum burnuma sprey kullanamıyorum alerji hapımı kullanamıyorum ama şuna şükrediyorum allahtan ilk aylarımız yaz ya bebeği yazın doğursaydık yazık yavrum isilik olurdu bu sıcaklardaa kendimizde olurduk
Ay evet. Kis bebegi olmalari cok iyi oldu.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
kesinlikle bu arada seninki bulmuş yolunu artık her akşam dinler zekiymiş benimkide küçüçk bişi olsa hadi hastaneye gidelim diyo bu eşler alem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?