2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cok komik oluyolar bosver. Bazen onlarin hormonlari allak bullak oluyor sanki :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

canım attım özelden resmi. sen de görürsün inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini.
iyi geceler hepinize:)

Cok komik oluyolar bosver. Bazen onlarin hormonlari allak bullak oluyor sanki :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

aynen öle neyse canım bizim uykumuz geldi daha sonra görüşürüz inşallah hayırlı geceler

sorma ta Tuğba Ünsal da demişti.ben 1kere düşük riskinden dolayı 1 kere kese görmeye 1kere de kalp atışı için gittim daha...bir dahaki kontrol 10gün sonra daha bende cok rahatsiz etme taraftarı degılım.doğunca zaten cok rahatsız edeceğim ben onu:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

güzel anneler hepinize iyi geceler ben topiğe gelene kadar herkes uyumuştur gerçi işten gelince tam 3 saat uyumuşum kanepenin üzerinde. çok yorulmuyorum işte ama bugünlerde çok halsizim. anneliğin cilveleri bunlar galiba hepinize minnaklarınızla hayırlı geceler diliyorum kızlar

şimdi sabah sabah tuaf olacak ama farklı bi konu için daniscam size eşimi seviyorum ama anlaşamıyoruz ailesi yüzünden 5 haftalık bebeğim var kayinvalidem bana aldır ddedi ama ben bebegime kiyamam esimde ayrilalim dedi şimdi ben napcam yapamam ki aldiramam kiyamam yavruma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım da 5hafta oncesine anlaşıyormuydunuz peki de bu bebek oldu.kv kp karışmasın ama bu kadar çabuk yolunda gitmeyen ne var

günaydın canım da 5hafta oncesine anlaşıyormuydunuz peki de bu bebek oldu.kv kp karışmasın ama bu kadar çabuk yolunda gitmeyen ne var

ailesi gelince böyle olduk canım yoksa bebek kararını birlikte verdik eşimle iyim aslında ailesiyle anlasamiyorum

Selam kızlar .. bende 2 gündür adet olmadan önceki gibi kasiklarimda sancı var. Tam 8.haftam doldu.
Hiç yoktu bu ağrı. . Sizde de var mı?

Günaydın. . Ağrının sebebini buldum paylaşayım sizlerle
kabızlık ağrı yapıyormuş tuvalete çıkamamıştım bir kaç gündür
çıkınca hemen rahatladım ağrı filan geçti

Cnm önce bi sakın ol... Sonucda bu cocugu yapmak için ysklasık bı ay once bırlıkte oldunuzkı bu cocuk oldu dımı erkekler daha dgrusu yolunda gtmeyen evlılıkler dekı erkekler bnce hamılelıgı duyunca hıh şimdi hiç boşanamıcam dıyerek aldır dıolar...annesıde oglunun onu sürü aldır yerıne dogursanda dogurmasanda bn senın yanındayım kızım deseydı keske... Onune ıkı ornek anlatıcam sana cnm biri ablam; şiddet varmıştı evlılıklerınde bır kere babaevıne geldı oglan yalvar yakar goturdutekrar 2 ay bıraeada oldular sonra yine dövmüş ve ablam geldı bbmda cocugun agzını bırnunu kırdı.. Artık aılelerın cocuk için bile bır araya gelmemelerı gelemeyecek hallerı kalmıştı ve ablm 6 haftalık hamıleymiş aldırdı şmdide 9 sene oldu bbmlarda hala evlılık asla düşnmüo,ve sankı genc kız gıbı yanında cocuk yok gırıyo cıkıo rahat hayatını yasıyo.
2.örnekde çok yakınımdan yine bı arkadasım ısteyerek planlayarak bbk yapıolar hamıle kalıo 6. 7 haftalıkken oglan eskı sevgılısının yanına gıdıo ve eşıne aldır o cocugu dıo esıde aldırmadı aıleler kayınbabslar devreye gırdı bızler oglanı sıkıstrdık derken barıstılar evlılıklerı ne durumda duzeldılermi bilinmez ama dısardan ıyı gorunuolar şimdi kız ıkıncıye hamıle.... Bu ıkı yoldan hangısını olursun veya dogurup yanında yoldas olur bıdaha hıc evlnmezsen en azından cocugun olur veya cocugun olmasını cok gereklı bulmuosan tek basına bakmakda zor... Cok konustum ama bıraz aıle terapistlerı ıle cozmeye calıs cnmm

aslında böyle bi karar yoktu dün kayinvalidemle tartıştık sürekli yatiomusm ama düşük tehlikemm var ve progestan uyutuo oda buraya benim dusuk tehlikem için geldi biz çok iyiydik sonra bana eşimden için asla bizi birakmaz seni birakir dedi bende o bilir dedim eşim eve geldi kayinvalidem doldurdu tabiki zaten beni hiç istemedi severek evlendik başkasını düşünüyormuş kendi dedi bana eşim direk kizdi bana ayrilalim demeye getirdi olayı bende tamam dedim sonra düşünelim dedi tamam dedim yine ama kayinvalidem hala bizde ve oldukça bu evlilik yürümez ve dün bana inşallah o bebek düşer dedi şimdi ben o kadını sevemem de ailesiyle iyi olamam

O kadın kafayı yemiş onun demesiyle düşmez o bebek sen stres yapma otur evınde daralmada esınlede guzelce konus esın anladgım kadarıyla arada kalmıs ole ortada bısı yokken kayınvalıdenın doldurmasıyla evlılık bıtmez o kadının ıstediğiniverme bırak umursama kocana sarıl sen... Dun aynı yatakda yatmadınızmı esınle... Bıraz düşünelım demişsin zaten kayınvadenın b. K yemesi olmus bıraz sızınkı normal aynı sehırde otrmuomusunuz... Veya kayınbabanla aran nasıl bn kayınvalıdenle sorunum olsa babama anlatabılırım eger babayla oyle bır dıalogun varsa anlat alsın oda karısını...

ailesi gelince böyle olduk canım yoksa bebek kararını birlikte verdik eşimle iyim aslında ailesiyle anlasamiyorum

mahkemeler kolay boşamıyor canım.. kv kp gidince geri düzelecekse eger yani sorun sadece onlarsa konus eşinle..biz bu cocugu isteyerek yaptık simdi onlar aldır diyorlar bu vebal altına girebilecek misin de

pislik kadın ya senın evladının ölmesini isteyen insallah o bebek düşer diyen bir annen var deseniz eşinize tepkisi ne olur

deli mi ne sen ona bişey demedin mi inşallah düşer diyince. köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.
keşke sende evladından bul deseydin . karnındaki sabiden ne istiyor. o çocuğun yüzünü o kadına gösterme ben olsam göstermem düşsün ölsün dediği.
torun yüzüne muhtaç ederim. kocanla da aranı bozma gece gir yanına annesinin dediklerini anlat, susup bi kenara çekilme haksız duruma düşersin.
o kadın seni istemiyorsa senin evinde ne işi var toplansın gitsin. bunu bence herkese sindir o ev senin ve senin hayatın . çok sinir oldum

Arkadaşım sana katılıyorum böyle annesinin ağzına bakan kocalara çok gıcık oluyorum

bak benımde kv dem var ve benımde tehlikem oldugunda gelmedı. ben sana bakacagıma bana bakmaya kalkarsın. Oğlumun kulagına asılayım senı wc dısına kaldırmasın dedi. Yanı bakma bahanesi ile gelmek diye birsey yok.yine hizmet beklerler.

Günaydın kıslarrr
Bugün dr randevum var ama emin değilim bir hafta bekleyip öyle mi gitsem kalp atışlarını duyamam sanırım

biliyorum çok sabırsızca beklemek ama doktor ne gün gel dedi ise o gün git hastaneye,, bildiğim kadarı ile ultrasan da 3 günlük bir değişiklik olabiliyor,,,,

Arkadaşım sana katılıyorum böyle annesinin ağzına bakan kocalara çok gıcık oluyorum

aynen ya bu kadını almışsın evlenmişsin suçu günahı yoksa onu herkese karşı koruyup savunmalı ama bazı erkekler ana kuzusu.

yani bende çok kötüydüm kimsenin eve gelmesini istemedim. zaten aileler gelemezde yani arkadaş bile gelmesini istemedim yardıma çünkü mutlaka kalkıp evi toplamak gerek birşeyler hazırlamak gerek olmuyor yani. kimse günahsızın günahını almasın valla bedelini ok zor öder.
arkadaşa Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…