Cok komik oluyolar bosver. Bazen onlarin hormonlari allak bullak oluyor sanki :))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
Cok komik oluyolar bosver. Bazen onlarin hormonlari allak bullak oluyor sanki :))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Cagla sikel e donerdim ben o zaman. Eve almisti ultrason cihazini. Surekli bakiyordu. Sonra zararli dediler ikinci de yapmamisti. Ne de his olurduuu :))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
aynen öle neyse canım bizim uykumuz geldi daha sonra görüşürüz inşallah hayırlı geceler
günaydın canım da 5hafta oncesine anlaşıyormuydunuz peki de bu bebek oldu.kv kp karışmasın ama bu kadar çabuk yolunda gitmeyen ne varşimdi sabah sabah tuaf olacak ama farklı bi konu için daniscam size eşimi seviyorum ama anlaşamıyoruz ailesi yüzünden 5 haftalık bebeğim var kayinvalidem bana aldır ddedi ama ben bebegime kiyamam esimde ayrilalim dedi şimdi ben napcam yapamam ki aldiramam kiyamam yavruma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım da 5hafta oncesine anlaşıyormuydunuz peki de bu bebek oldu.kv kp karışmasın ama bu kadar çabuk yolunda gitmeyen ne var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar .. bende 2 gündür adet olmadan önceki gibi kasiklarimda sancı var. Tam 8.haftam doldu.
Hiç yoktu bu ağrı. . Sizde de var mı?
şimdi sabah sabah tuaf olacak ama farklı bi konu için daniscam size eşimi seviyorum ama anlaşamıyoruz ailesi yüzünden 5 haftalık bebeğim var kayinvalidem bana aldır ddedi ama ben bebegime kiyamam esimde ayrilalim dedi şimdi ben napcam yapamam ki aldiramam kiyamam yavruma
Cnm önce bi sakın ol... Sonucda bu cocugu yapmak için ysklasık bı ay once bırlıkte oldunuzkı bu cocuk oldu dımı erkekler daha dgrusu yolunda gtmeyen evlılıkler dekı erkekler bnce hamılelıgı duyunca hıh şimdi hiç boşanamıcam dıyerek aldır dıolar...annesıde oglunun onu sürü aldır yerıne dogursanda dogurmasanda bn senın yanındayım kızım deseydı keske... Onune ıkı ornek anlatıcam sana cnm biri ablam; şiddet varmıştı evlılıklerınde bır kere babaevıne geldı oglan yalvar yakar goturdutekrar 2 ay bıraeada oldular sonra yine dövmüş ve ablam geldı bbmda cocugun agzını bırnunu kırdı.. Artık aılelerın cocuk için bile bır araya gelmemelerı gelemeyecek hallerı kalmıştı ve ablm 6 haftalık hamıleymiş aldırdı şmdide 9 sene oldu bbmlarda hala evlılık asla düşnmüo,ve sankı genc kız gıbı yanında cocuk yok gırıyo cıkıo rahat hayatını yasıyo.
2.örnekde çok yakınımdan yine bı arkadasım ısteyerek planlayarak bbk yapıolar hamıle kalıo 6. 7 haftalıkken oglan eskı sevgılısının yanına gıdıo ve eşıne aldır o cocugu dıo esıde aldırmadı aıleler kayınbabslar devreye gırdı bızler oglanı sıkıstrdık derken barıstılar evlılıklerı ne durumda duzeldılermi bilinmez ama dısardan ıyı gorunuolar şimdi kız ıkıncıye hamıle.... Bu ıkı yoldan hangısını olursun veya dogurup yanında yoldas olur bıdaha hıc evlnmezsen en azından cocugun olur veya cocugun olmasını cok gereklı bulmuosan tek basına bakmakda zor... Cok konustum ama bıraz aıle terapistlerı ıle cozmeye calıs cnmm
aslında böyle bi karar yoktu dün kayinvalidemle tartıştık sürekli yatiomusm ama düşük tehlikemm var ve progestan uyutuo oda buraya benim dusuk tehlikem için geldi biz çok iyiydik sonra bana eşimden için asla bizi birakmaz seni birakir dedi bende o bilir dedim eşim eve geldi kayinvalidem doldurdu tabiki zaten beni hiç istemedi severek evlendik başkasını düşünüyormuş kendi dedi bana eşim direk kizdi bana ayrilalim demeye getirdi olayı bende tamam dedim sonra düşünelim dedi tamam dedim yine ama kayinvalidem hala bizde ve oldukça bu evlilik yürümez ve dün bana inşallah o bebek düşer dedi şimdi ben o kadını sevemem de ailesiyle iyi olamam
ailesi gelince böyle olduk canım yoksa bebek kararını birlikte verdik eşimle iyim aslında ailesiyle anlasamiyorum
aslında böyle bi karar yoktu dün kayinvalidemle tartıştık sürekli yatiomusm ama düşük tehlikemm var ve progestan uyutuo oda buraya benim dusuk tehlikem için geldi biz çok iyiydik sonra bana eşimden için asla bizi birakmaz seni birakir dedi bende o bilir dedim eşim eve geldi kayinvalidem doldurdu tabiki zaten beni hiç istemedi severek evlendik başkasını düşünüyormuş kendi dedi bana eşim direk kizdi bana ayrilalim demeye getirdi olayı bende tamam dedim sonra düşünelim dedi tamam dedim yine ama kayinvalidem hala bizde ve oldukça bu evlilik yürümez ve dün bana inşallah o bebek düşer dedi şimdi ben o kadını sevemem de ailesiyle iyi olamam
deli mi ne sen ona bişey demedin mi inşallah düşer diyince. köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.
keşke sende evladından bul deseydin . karnındaki sabiden ne istiyor. o çocuğun yüzünü o kadına gösterme ben olsam göstermem düşsün ölsün dediği.
torun yüzüne muhtaç ederim. kocanla da aranı bozma gece gir yanına annesinin dediklerini anlat, susup bi kenara çekilme haksız duruma düşersin.
o kadın seni istemiyorsa senin evinde ne işi var toplansın gitsin. bunu bence herkese sindir o ev senin ve senin hayatın . çok sinir oldum
deli mi ne sen ona bişey demedin mi inşallah düşer diyince. köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.
keşke sende evladından bul deseydin . karnındaki sabiden ne istiyor. o çocuğun yüzünü o kadına gösterme ben olsam göstermem düşsün ölsün dediği.
torun yüzüne muhtaç ederim. kocanla da aranı bozma gece gir yanına annesinin dediklerini anlat, susup bi kenara çekilme haksız duruma düşersin.
o kadın seni istemiyorsa senin evinde ne işi var toplansın gitsin. bunu bence herkese sindir o ev senin ve senin hayatın . çok sinir oldum
Ahahaaayt super haber. Darisi biz kalanlara ya... gelmiyor vakit arkadas! Aramizda 8 gun varmis canim. Benim de ultrasonla satim arasinda 3 gun var. Pazartesiye kontrol verdi. O zaman da sata gore 6+5 ultrason gore de 6+2 yim. Cikar mi ki? Yoksa ertelettirsem mi gunu biraz daha? Artik gidisimde duymak istiyorum ben de yaa. :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Arkadaşım sana katılıyorum böyle annesinin ağzına bakan kocalara çok gıcık oluyorum
bak benımde kv dem var ve benımde tehlikem oldugunda gelmedı. ben sana bakacagıma bana bakmaya kalkarsın. Oğlumun kulagına asılayım senı wc dısına kaldırmasın dedi. Yanı bakma bahanesi ile gelmek diye birsey yok.yine hizmet beklerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?